panagiotisspu Δημοσιεύτηκε September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2016 Η Meizu ανακοίνωσε μία νέα συσκευή που έχει την ονομασία M3 Max και διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 6,0 ιντσών ανάλυσης Full HD. Το νέο phablet της Κινέζικης εταιρείας βασίζεται στο MediaTek Helio P10 SoC, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,8GHz και την GPU Mali-T860. Το Helio P10 SoC της Helio συνοδεύουν 3GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μία μεγάλη μπαταρία 4100mAh (υποστηρίζεται fast charging). Η συσκευή εξοπλίζεται με εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels και με κύρια κάμερα 13 Megapixels με dual-tone LED flash ενώ στην πρόσοψη, το πλήκτρο home ενσωματώνει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Meizu M3 Max υποστηρίζει 4G VoLTE και διαθέτει hybrid dual SIM slot, και έτσι για να χρησιμοποιηθεί η δεύτερη SIM θα πρέπει ο χρήστης να αποχωριστεί την κάρτα microSD. Η συσκευή, που τρέχει Flyme OS 5.2 και Android 6.0 Marshmallow θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 15 Σεπτεμβρίου με τιμή περίπου $255 (οι προ-παραγγελίες ξεκινούν από τις 12 Σεπτεμβρίου) και σε Champagne Gold, Silver, Gray και Rose Gold. Πηγη:gsarena ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατα την γνώμη μου απλά άρχισαν να γίνονται απαράδεκτοι.... Σαν την Samsung κατάντησε... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Το πήρε κάποιος αυτό ? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Κάτοχος Sony Ultra, δύο χρόνια τώρα, φανατικός στις 6ίντσες πλέον! Ψάχνω για το επόμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Το πήρε κάποιος αυτό ? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Κάτοχος Sony Ultra, δύο χρόνια τώρα, φανατικός στις 6ίντσες πλέον! Ψάχνω για το επόμενο... Το πήρα εγώ χθες και έχω μείνει πολύ ενθουσιασμενος. Πρώτη φορά παίρνω meizu και έχω να πω μόνο καλά λόγια. Πολύ ωραίο design για τα δικά μου γούστα εννοείται, η μπαταρία πρέπει να σκοτώνει από τα πρώτα δείγματα λειτουργίας του με πολλή χρήση Internet με δεδομένα παρακαλώ, πολύ γρήγορο χωρίς ίχνος lag, πολύ καλή η καμερα του με ικανοποιητικες φώτο, παρά πολύ καλός ήχος και ακουστική στις κλήσεις, λίγο να συνηθίσω και το λειτουργικό του το flyme και όλα μια χαρά. Το αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Από που το τσίμπησες; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Από που το τσίμπησες; Sent from my iPad using Tapatalk Απο το dikarto.gr. Ειναι φιλος μου ο μαγαζατωρ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το πήρα εγώ χθες και έχω μείνει πολύ ενθουσιασμενος. Πρώτη φορά παίρνω meizu και έχω να πω μόνο καλά λόγια. Πολύ ωραίο design για τα δικά μου γούστα εννοείται, η μπαταρία πρέπει να σκοτώνει από τα πρώτα δείγματα λειτουργίας του με πολλή χρήση Internet με δεδομένα παρακαλώ, πολύ γρήγορο χωρίς ίχνος lag, πολύ καλή η καμερα του με ικανοποιητικες φώτο, παρά πολύ καλός ήχος και ακουστική στις κλήσεις, λίγο να συνηθίσω και το λειτουργικό του το flyme και όλα μια χαρά. Το αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. :p Με γεια σου φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Με τις ειδοποιήσεις απο εφαρμογές πως τα πας; έχεις κανα θέμα; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Με γεια σου φίλε! Σε ευχαριστώ πολύ. Με τις ειδοποιήσεις απο εφαρμογές πως τα πας; έχεις κανα θέμα; Προς το παρόν από facebook και messenger έρχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Με τις ειδοποιήσεις απο εφαρμογές πως τα πας; έχεις κανα θέμα; Αν γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο security, τότε οι ειδοποιήσεις λειτουργούν μια χαρά. Κυρίως αυτά που χρειάζεται να πειραχτούν για να εξασφαλίσεις τις ειδοποιήσεις που θες είναι: a) auto-start apps b) apps που δεν κλείνουν μετά από 3 λεπτά stand-by c) Memory acceleration apps Whitelist, για τις περιπτώσεις που κάνεις Accelerate (clean ram / Boost now) Αν γίνουν αυτά τότε νομίζω όλα λειτουργούν καλά! Κάτι που πρόσεξα εγώ είναι ότι Messenger & facebook τρώνε αρκετή μπαταρία, μιας και μου βγάζει μήνυμα για το Messenger για παράδειγμα "Consuming extra power in the backgroud". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Το σκέφτομαι για αγορά αυτό και το redmi note 4 global. Αυτό που δεν βλέπω προς το παρόν είναι η μέθοδος για την μετατροπή της Α έκδοσης flyme σε G. Εσείς και οι δύο έχετε την έκδοση S685H (global); Edited February 28, 2017 by aggelos74 Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 ΚΑλημέρα, όποιος θέλει εχει βγεί η Flyme 6.7.3.3G beta το link εδω: http://forum.flymeos.com/thread-22658-1-1.html Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Το σκέφτομαι για αγορά αυτό και το redmi note 4 global. Αυτό που δεν βλέπω προς το παρόν είναι η μέθοδος για την μετατροπή της Α έκδοσης flyme σε G. Εσείς και οι δύο έχετε την έκδοση S685H (global); Ναι. Αυτή εχει το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badvariemai Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ένας φίλος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κινητό. Βλέπω ότι το πουλάνε με αγγλικό μενού. Δεν έχει αλλαγή γλώσσας σε Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Στο global firmware μπορείς να αλλάξεις το menu σε ελληνικό. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts