Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν κανω λαθος η τελευταια ειναι η RM-36 v 4.04.07.Οχι δεν υπαρχει πλεον προβλημα με της καρτες μνημης οπως στην αρχη.

Καλησπερα asymvivaste και καλοριζικο το 770. Ευχομαι να το χαρεις πολυ.

Τι λες για το 6680 θελει να το αγορασει η αδελφη μου.

Ειναι καλη αγορα.Το κινητακι φαινεται καλο.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπερα asymvivaste και καλοριζικο το 770. Ευχομαι να το χαρεις πολυ.

Τι λες για το 6680 θελει να το αγορασει η αδελφη μου.

Ειναι καλη αγορα.Το κινητακι φαινεται καλο.

Καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω.Πιστευω οτι το 6680 ειναι μια καλη αγορα και πλεον θα μπορει να το βρει και σε ικανοποιητικη τιμη αφου εχει αρκετο καιρο στην αγορα.

Υπαρχει πληθωρα εφαρμογων/παιχνιδιων (αν την ενδιαφερουν) αλλα και θεματων για να αλλαξει εξ'ολοκληρου το look του και απο πλευρας καμερας ειναι αρκετα ικανοποιητικο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ξερει καποιος που μπορει να γινει(εδω στην Ελλαδα) ξεκλειδωμα δικτυου σε nokia 6680 αγορασμενο απο Αγγλια(3);

Πουθενά

Καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω.Πιστευω οτι το 6680 ειναι μια καλη αγορα και πλεον θα μπορει να το βρει και σε ικανοποιητικη τιμη αφου εχει αρκετο καιρο στην αγορα.

Υπαρχει πληθωρα εφαρμογων/παιχνιδιων (αν την ενδιαφερουν) αλλα και θεματων για να αλλαξει εξ'ολοκληρου το look του και απο πλευρας καμερας ειναι αρκετα ικανοποιητικο.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και τις αποψεις σου.

Θα συμβουλεψω την αδελφη μου να το αγορασει γιατι πιστευω και εγω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

geia sas paidia adimetwpizw to exhs provlima me to 6680 exw thn manisia mmc k sta kala ka8oumena enw thn blepei dn emfanizei eikones,video,hxous stn ek8esh...enw me to fileman ta vlepw...ti symvaINEI 8elei anavatmish k an xreiazetai mporw na thn kanw monos???thanks!

geia sas paidia adimetwpizw to exhs provlima me to 6680 exw thn manisia mmc k sta kala ka8oumena enw thn blepei dn emfanizei eikones,video,hxous stn ek8esh...enw me to fileman ta vlepw...ti symvaINEI 8elei anavatmish k an xreiazetai mporw na thn kanw monos???thanks!

για την αναβαθμιση θα πας σε club nokia με την εγγηυση θα σου την περασουν τσαμπα

kane ena format sthn karta kai sto kinhto afoy kaneis backup ta arxeia soy kai pisteuw oti tha eisai ok!ean den symvei tipota kai to provlhma paramenei poy den nomizw phgene na kaneis thn anavathmish:!:

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

Φιλε εχει αναφερθει αρκετα πιο πριν...ειχαν βγει παρτιδες 6680 με προβλημα στην memory card (καποιος ειχε postαρει και τα serial τους) και παρουσιαζε αυτα τα προβληματα.

Πηγαινε σε nokia shop και πες να σου αλλαξουν την καρτα!

Σκέφτομαι να αγοράσω το 6681 και θέλω την γνώμη σας, δεν με ενδιαφέρει να είναι 3g,θέλω να είναι symbian (τι symbian υποστηρίζει)?και να μην κάνει restart.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Σκέφτομαι να αγοράσω το 6681 τι λέτε είναι καλό?Αυτό νομίζω είναι symbian και δεν υποστηρίζει 3g σωστά?

Ναι,σωστά.

Είναι ένα ελαφρύτερο 6680,χωρίς το 3G και τη δεύτερη κάμερα :) .

θέλω να είναι symbian (τι symbian υποστηρίζει)?

Οτι και το 6680 :)

Operating System:Symbian OS v8.0a,

Developer Platform:S60 2nd Edition, Feature Pack 2

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γεια σας παίδες...

Αντιμετωπίζω προβλημα με το 6680 μου..

Στις ρυθμίσεις/τηλέφωνο/γενικές/Αρχικές ρυθμ.τηλεφ. μου ζητάει κωδικό κλειδώματος τον οποιο δεν γνωριζω. (το 6680 το αγορασα μεταχειρισμενο)

Πληκτρολογώ 12345.. αλλά δεν...

Please help me...

Γεια σας παίδες...

Στις ρυθμίσεις/τηλέφωνο/γενικές/Αρχικές ρυθμ.τηλεφ. μου ζητάει κωδικό κλειδώματος τον οποιο δεν γνωριζω. (το 6680 το αγορασα μεταχειρισμενο)

Please help me...

ξεχνατο αν δεν το ξερεις δεν μπορεις να τον βρεις πουθενα

Γεια σας παίδες...

Please help me...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΟΚΙΑ

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Παιδιά,σε τι λεφτά είναι αυτή τη στιγμή το κινητό??

Απ'οτι διάβασα δεν έχει ράδιο έτσι??Έχει όμως στερεοφωνικό mp3 player,σωστά???

Επίσης,δέχεται ως ήχο κλήσης τραγούδια mp3??

----------------------------------------------------

Ωραίος καιρός...

Και μια ερωτησουλα: Μπας και υπαρχει καποιος player καλυτερος απο αυτον της Real?
Ο Real player ειναι ο καλυτερος για αρχεια βιντεο 3GPP, για Mp3 το Αlon Mp3 Player και το Power Mp3, για αρχεια Avi το SmartMovie!:)
Παναγιώτης

Παιδιά,σε τι λεφτά είναι αυτή τη στιγμή το κινητό??

Απ'οτι διάβασα δεν έχει ράδιο έτσι??Έχει όμως στερεοφωνικό mp3 player,σωστά???

Επίσης,δέχεται ως ήχο κλήσης τραγούδια mp3??

Γύρω στα 350 ευρώ κυμαίνεται η τιμή του.

Έχει στερεοφωνικό ΜΡ3 και παίρνει ΜΡ3 ως ήχους κλήσεις.

Γύρω στα 350 ευρώ κυμαίνεται η τιμή του.

Έχει στερεοφωνικό ΜΡ3 και παίρνει ΜΡ3 ως ήχους κλήσεις.

Και εγώ τόσο ήξερα για την τιμή του κινητού και επειδή έχω επιδότηση από cosmote πήρα να ρωτήσω την τιμή της συσκευής και μου είπαν 462 ευρώ:wacko:

Και ρωτάω,δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε???Λόγω της τιμής είμαι επομένως μεταξύ K750i και 6270 πλέον,που είναι σε πιο λογικές τιμές σε σχέση με την τιμή που είπαν για το 6681(αν και εδώ που τα λέμε προτιμώ αυτό...)

----------------------------------------------------

Ωραίος καιρός...

Και εγώ τόσο ήξερα για την τιμή του κινητού και επειδή έχω επιδότηση από cosmote πήρα να ρωτήσω την τιμή της συσκευής και μου είπαν 462 ευρώ:wacko:

Και ρωτάω,δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε???Λόγω της τιμής είμαι επομένως μεταξύ K750i και 6270 πλέον,που είναι σε πιο λογικές τιμές σε σχέση με την τιμή που είπαν για το 6681(αν και εδώ που τα λέμε προτιμώ αυτό...)

Σου προτεινω να ριξεις μια ματια στο 6680,μπορει να ειναι πιο φθηνο επειδη ειναι i-mode!
Παναγιώτης

Στα καταστήματα Γερμανός η τιμή του 6681 ισούται με 349 ευρώ.