mickynois Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Καμία απολύτως. Απλά έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στο μενού του i-mode και να εκμεταλλευθεί τα πλεονεκτήματά του. Αν όμως κάποιος έχει το κανονικό μπορεί μετά να συνδεθεί με το imode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Να το πάρουμε απόφαση δηλαδή! ΘΟΛΟ WALLPAPER! OK!;) Υ.Γ. For PCMan. " Γειά σου Καϊλάρι αθάνατο!!! (Χρήστος απο Πτολεμαίδα!:lol: ) στειλε την τοτε σε κανενα απο τα τσακαλια στο iphone που κανουν θεματα, μηπως και δεν εχουν τη να κανουν και στη φτιακσουν σε θεμα ετοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Αν όμως κάποιος έχει το κανονικό μπορεί μετά να συνδεθεί με το imode? Είναι αδύνατον κάτι τέτοιο. Το λογισμικό ενός απλού 6680 δεν επιτρέπει την παραπάνω ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanabetis_ Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Ναι υπάρχει. Διάβασε αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1450897#post1450897 Αν είσαι από Αθήνα, μπορείς να πας να την πάρεις απ'την Nokia. Αν είσαι εκτός Αθήνας, πήγαινε σε ένα nokia center και πες τους να την παραγγείλουν Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Αυτο που επρεπε να κανεις ειναι να κρατησεις τα παντα και να παραδωσεις μονο την συσκευη στο σερβις. Τιποτα αλλο. Ποτε δεν αφηνουμε κατι αλλο στο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Γνωρίζει κάποιος το κωδικό για να μπεις στο service menu για 6680??? Δοκίμασα το *#92702689# αλλά δεν λειτουργεί στο 6680 μου.Το μόνο που βγάζει ειναι ένα life timer ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 πιστεύετε αξίζει η αγορά του 6680? έχω επιδότηση από cosmote 90Ε και απ ότι βλέπω στο γερμανό έχει 320. Μέχρι χθες είχα ένα 3230 που εκτός από την ταχύτητα menu δεν είχα άλλο πρόβλημα, ήμουν ευχαριστημένος. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nt7561 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Καλησπέρα κι από 'μένα. Αφού διάβασα όλα τα posts :wacko: , θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου 3 πράγματα: 1. Τελικά το πρόβλημα του τηλεφώνου με το card reader και τις χαμένες φωτο, ήταν στα πρώτα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν( παλιό firmware), ή εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και τώρα? 2. Αξίζει η αγορά του? Δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα ούτε για φωτογραφίες ούτε και σαν mp3 player.Με ενδιαφέρει σαν εργαλείο πρεισσότερο και να είναι σταθερό σαν τηλέφωνο. 3. Επειδή θα το αγοράσω από το εξωτερικό (Ιταλία), θα έχω την δυνατότητα να έχω ελληνικό μενού ή όχι? Αν όχι μπορώ με αναβάθμιση λογισμικού στην ΝΟΚΙΑ να βάλω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.Θα μου είναι πολύ χρήσιμες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Καλησπέρα κι από 'μένα. Αφού διάβασα όλα τα posts :wacko: , θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου 3 πράγματα: 1. Τελικά το πρόβλημα του τηλεφώνου με το card reader και τις χαμένες φωτο, ήταν στα πρώτα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν( παλιό firmware), ή εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και τώρα? 2. Αξίζει η αγορά του? Δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα ούτε για φωτογραφίες ούτε και σαν mp3 player.Με ενδιαφέρει σαν εργαλείο πρεισσότερο και να είναι σταθερό σαν τηλέφωνο. 3. Επειδή θα το αγοράσω από το εξωτερικό (Ιταλία), θα έχω την δυνατότητα να έχω ελληνικό μενού ή όχι? Αν όχι μπορώ με αναβάθμιση λογισμικού στην ΝΟΚΙΑ να βάλω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.Θα μου είναι πολύ χρήσιμες!! 1. Οχι, ήταν στις πρώτες καρτες μνήμης. 2. Αξίζει. 3. Αν τους το ζητήσεις ναι. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Καλησπέρα κι από 'μένα. Αφού διάβασα όλα τα posts :wacko: , θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου 3 πράγματα: 1. Τελικά το πρόβλημα του τηλεφώνου με το card reader και τις χαμένες φωτο, ήταν στα πρώτα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν( παλιό firmware), ή εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και τώρα? 2. Αξίζει η αγορά του? Δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα ούτε για φωτογραφίες ούτε και σαν mp3 player.Με ενδιαφέρει σαν εργαλείο πρεισσότερο και να είναι σταθερό σαν τηλέφωνο. 3. Επειδή θα το αγοράσω από το εξωτερικό (Ιταλία), θα έχω την δυνατότητα να έχω ελληνικό μενού ή όχι? Αν όχι μπορώ με αναβάθμιση λογισμικού στην ΝΟΚΙΑ να βάλω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.Θα μου είναι πολύ χρήσιμες!! Όσον αφορά την τρίτη ερώτηση,το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πληρώσεις 15 ευρώ σε κάποιο Nokia Shop,ώστε να βάλεις Ελληνικά στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nt7561 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 1. Οχι, ήταν στις πρώτες καρτες μνήμης. 2. Αξίζει. 3. Αν τους το ζητήσεις ναι. Όσον αφορά την τρίτη ερώτηση,το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πληρώσεις 15 ευρώ σε κάποιο Nokia Shop,ώστε να βάλεις Ελληνικά στο μενού. Σας ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας! Μου άρεσε πολύ σαν τηλέφωνο αλλά με αυτά που διάβασα στην αρχή ψιλοαπογοητεύτηκα :cry: Εφόσον όμως το πρόβλημα ήταν στα πρώτα τηλ, μάλλον θα προχωρήσω στην απόκτηση του. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loykoylos Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Kalispera.Exw N6680.Katevassa to DestinatorPN 6.3 (opws leei ayto).To egka8istw, ksekinaei, alla mou leei error loading audio files.Vevaia ayta einai akoma egkatestimena sto pc kai oxi sto kinhto.An E:\ einai h MMC mporei kapoios na mou pei pou na topo8ethsw to fakelo Voice, to arxeio destinator.dth kai to i18.ini. Epishs kserei kaneis poy mporw na vrw xartes elladas(eidika thessalonikis)?Eyxaristw ek twn proterwn. :cry: Παράθεση loyk at loykoylos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nt7561 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Καλησπέρα και πάλι!! Συγνώμη αν σας ζαλίζω βρε παιδιά. Λοιπόν το 6680 εδώ στην Ιταλία έχει "σταματήσει" να πουλιέται. Μόνο η Vodafone δίνει κάποια κομμάτια. Βρήκα όμως το Ν70 καινούργιο 300 ευρώ. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαν τιμή είναι καλή? Σαν συσκευή σίγουρα. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Καλησπέρα και πάλι!! Συγνώμη αν σας ζαλίζω βρε παιδιά. Λοιπόν το 6680 εδώ στην Ιταλία έχει "σταματήσει" να πουλιέται. Μόνο η Vodafone δίνει κάποια κομμάτια. Βρήκα όμως το Ν70 καινούργιο 300 ευρώ. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαν τιμή είναι καλή? Σαν συσκευή σίγουρα. Ευχαριστώ και πάλι Σιγουρα ειναι καλυτερο το Ν70,αλλα προσεξε να μην ειναι κλειδωμενο στο δικτυο!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nt7561 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Σιγουρα ειναι καλυτερο το Ν70,αλλα προσεξε να μην ειναι κλειδωμενο στο δικτυο!:) Όχι είναι "καθαρό" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Όχι είναι "καθαρό" :)Τοτε ριχτα ευρα:D Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 paidi na rwtisw kati ki egw..exw to kinito apo to dekemvri kai den to exw paei gia anavathmisi.. ama to paw tha dw kamia diafora?? twra teleutaia exw kai kati provlimata me tis efarmoges java(sunithws kollane,kai kamia fora mporei na kleisei to kinito kiolas)?? uparxei periptwsi na upostirizei ta themata pou einai mono gia n70,n90,...,?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 paidi na rwtisw kati ki egw..exw to kinito apo to dekemvri kai den to exw paei gia anavathmisi.. ama to paw tha dw kamia diafora?? twra teleutaia exw kai kati provlimata me tis efarmoges java(sunithws kollane,kai kamia fora mporei na kleisei to kinito kiolas)?? uparxei periptwsi na upostirizei ta themata pou einai mono gia n70,n90,...,??Αν δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με το κινητο τοτε δεν ειναι και τοσο αναγκη να το κανεις αναβαθμιση,αν τωρα θες να κανεις αναβαθμιση δεν εχεις να χασεις τιποτα αφου και η νεα version δεν παρουσιαζει και αυτη καποιο προβλημα αλλα αντιθετος πιστευω οτι λυνει καποια μικροπροβληματα εστω και αν αυτα δεν ειναι ορατα!Οσον αφορα τις java εφαρμογες,πιθανο καποια/ες απο αυτες να μην ειναι συμβατες και να πρεπει να τις διαγραψης!Τα θεματα του Ν70 κλπ δεν τα υποστηριζει αλλα μπορεις να βρεις θεματα που να εχει τα ιδια εικονιδια και που ειναι συμβατα με το 6680!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 paidia kati teleutaio... an kai oles tis efarmoges pou exw tis exw stin mmc i mnimi tou til mou exei ftasei sta 5 mb peripou..mporw na svisw tipota(me to fe explorer px) giati exw provlima sto na egatastisw merikes efarmoges logo aneparkous mnimis.. kai telos uparxei kanena programa wste na mporw na dw video se morfi mp4 sto kin mou(px travigmena apo n70)kai megaluteris analusis apo 176*144..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 mono apo to pc boreis na deis oxi apo to kinito ti akrivos kanei to *#92702689# moy emfanizei ena xrnometro me xrono 1:45 an patiso entaksi ti me aristero klick ti tha ginei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 to *#92702689# einai *#war0anty# kai sta nokia xwris symbian (toul sta palia twra den 3erw) emfanize ena secret menu. Oxi oti mporouses na kanei kai polla. Twra auto pou sou deixnei einai kapoio xronometro profanos apo uptime tou kinitou (Xwris na eimai sygouros). Den mporeis na kaneis kai polla...mono to enta3h yparxei san epilogh...den geinete tpt kai na to pathseis...apla e3afanizete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Παιδια μια ερωτηση για κατι που με προβληματισε. Ελαβα ενα ηχο .amr απο τον ανηψιο μου που ακουγεται κανονικα οταν παω να τον αναπαραγαγω. Ομως το αρχειο δεν αποθηκευεται με τιποτα παροτι διαλεξα να το παω στη καρτα μνημης. Δεν υποστηριζει το προτυπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Κυκλοφορεί ακόμα το κινητό; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Κυκλοφορεί ακόμα το κινητό; Ναι,είμαι βέβαιος πως κυκλοφορεί ακόμα σε πολλά OTESHOPS και καταστήματα της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 mporei kaneis na mou pei to videosharing pos douleuei?kai xreonesai gia auto? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts