kouk Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Εδω και μερικές μέρες έχω το 6680!!:) Άλλαξα το 6600 που είχα. Οι εντυπώσεις είναι παραπάνω από θετικές. Πολύ γρήγορο και τα shortcuts στην οθόνη πολύ εξυπηρετικά. Μου συνέβη όμως το εξής και με προβλημάτισε έχοντας ανοιχτό το Β/Τ, είδα μήνυμα "Θέλετε να λάβετε μήνυμα μέσω Β/Τ από τον "Τάδε"?"...και πάτησα κατά λάθος το ΝΑΙ!!!:O Έκλεισα αμέσως το Β/Τ και έψαξα να βρω το μήνυμα που έπρεπε να έχω λάβει. Δεν βρήκα όμως ΤΙΠΟΤΑ!!!:wacko: Είναι δυνατόν? Καμιά ιδέα?....:cry: Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Εδω και μερικές μέρες έχω το 6680!!:) Άλλαξα το 6600 που είχα. Οι εντυπώσεις είναι παραπάνω από θετικές. Πολύ γρήγορο και τα shortcuts στην οθόνη πολύ εξυπηρετικά. Μου συνέβη όμως το εξής και με προβλημάτισε έχοντας ανοιχτό το Β/Τ, είδα μήνυμα "Θέλετε να λάβετε μήνυμα μέσω Β/Τ από τον "Τάδε"?"...και πάτησα κατά λάθος το ΝΑΙ!!!:O Έκλεισα αμέσως το Β/Τ και έψαξα να βρω το μήνυμα που έπρεπε να έχω λάβει. Δεν βρήκα όμως ΤΙΠΟΤΑ!!!:wacko: Είναι δυνατόν? Καμιά ιδέα?....:cry: Φιλε μου,οτι εχεις παρει απο το bluetooth πρεπει να βρισκετε στα εισερχομενα μηνυματα.Τωρα αν δεν υπαρχει εκει....Προσοχη,μην δεχεσαι να περνεις οτιδηποτε απο αγνωστους γιατι μπορει να υπαρχει ιος! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ναι το ξέρω. Γι' αυτό και προβληματίστηκα. Επειδή δεν βρήκα τίποτα στο inbox φοβήθηκα μήπως κάποιος ιός ενεργοποιήθηκε αυτόματα!:cry: :D Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!:) Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ. ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ 6680 ΜΟΥ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ SOFT KAI HARD FORMAT ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ομως βρηκα ενασοβαρο προβλημα, οταν λαμβανω ενα γραπτο μηνυμα και θελω να στειλω απαντηση στον αποστολεα δεν το στελνει και δειχνει οτι το μηνυμα αποτυχανει. Αν το στειλω κανονικα μεσα απο τις Επαφες παει στο προορισμο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ομως βρηκα ενασοβαρο προβλημα, οταν λαμβανω ενα γραπτο μηνυμα και θελω να στειλω απαντηση στον αποστολεα δεν το στελνει και δειχνει οτι το μηνυμα αποτυχανει. Αν το στειλω κανονικα μεσα απο τις Επαφες παει στο προορισμο του... Μηπως ο αποστολεας ανηκει σε διαφορετικο δικτυο απο το δικο σου ? Εαν ναι αλλαξε την ρυθμιση στα μηνυματα :"Απαντηση μεσω του ιδιου κεντρου" σε οχι. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozma Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο handsfree ή ακουστικά ώστε να ακούω ασύρματα μουσική απο το 6680. Παράθεση Όταν η ζωή σου είναι γεμάτη ποιήση , τότε η ποίηση θα σου δώσει ζωή όταν την χρειαστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 τo bluetooth handsfree prepi na douleui . gia na akous mousiki Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο handsfree ή ακουστικά ώστε να ακούω ασύρματα μουσική απο το 6680. opoiodeipote Bluetooth handsfree kanei gia thn douleia sou...Den einai anagkh na einai ths Nokia.Egw toulaxhstwn den exw thn Nokia BT handsfree kai paizei mia xara. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Ενδιαφερομαι να παρω το 6681 που κοστιζει περιπου 250ε στον Γερμανο. Στα ιδια λεφτα κοστιζει το Motorola V-635 που εξισου με ενδιαφερει. Πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο κινητο συνολικα (γιατι απο features αν εξαιρεσουμε το λειτουργικο ειναι στα ιδια επιπεδα)? Ευχαριστω.. ama thes tilefono me symbian ftino axizei na to pareis! ama den se endiaferei na exei symbian pare opio sou aresei sto mati!!! kati asxeto!!!! to kinito exei sxedon ta panta!! to mono pou den brika einai to xronometro!!!!!! exei xronometro????? tha mas trelanoun??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 6681, w550 h samsung X700 ? idia lefta kanoun ola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 6681, w550 h samsung X700 ? idia lefta kanoun ola Kανε την ερωτηση σου στους Διαξιφισμους .Εκει θα παρεις περισσοτερες και αντικειμενικοτερες απαντησεις .Εδω μιλαμε για το 6681 .:rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCuRiTaS Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 paides exw to 6680 kai twra teleytaia mou kanei kati kolpa..den kserw an einai prob tou kinitou i tis cosmote...otan paw na steilw sms mou leei leei oti apetixe enw exw kanonika karta mesa...auto den to kanei panta alla sxedon kathe mera kai gia na steilw prepei na to kanw epannekinisi....pliroforiaka sas lew oti exw valei to antivirus tis symantec sto kin kai exw apenergopoiimeno to firewall...alla kai energopoiimeno na einai pali ta idia..mipws kserete ti paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Με την αναβάθμιση χάνονται τα πάντα ?(Επαφές ημερολόγιο εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ) Σίγουρα έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές απλως δεν μπορώ να ψάξω αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Με την αναβάθμιση χάνονται τα πάντα ?(Επαφές ημερολόγιο εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ) Σίγουρα έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές απλως δεν μπορώ να ψάξω αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....:O Nαι,χάνονται ΟΛΑ τα αρχεία που είναι εγκατεστημένα στη μνήμη του κινητού τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Με την αναβάθμιση χάνονται τα πάντα ?(Επαφές ημερολόγιο εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ) Σίγουρα έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές απλως δεν μπορώ να ψάξω αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων....:O Μπορεις αν θες να πας απο τα εργαλεια στη μνημη και απο εκει επιλεγεις αντιγραφη μνημης τηλ. ετσι ωστε να κρατησεις backup και μετα την αναβαθμιση στη μνημη και απο εκει επιλεγεις επαναφορα απο καρτα! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Για χρονομετρο υπαρχουν πολλες εφαρμογες στο δικτυο οπως στο http://www.aivanet.com/forum και συμφωνω οτι εχει σχεδον τα παντα με μοναδικη ελλειψη την θυρα υπερυθρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παίδες,σκέφτομαι να πουλήσω το 6680 μου για τα μάτια ενός 3250...Το έχω μόλις ένα μήνα,του έχω πάρει μια καρτούλα 512MB και είναι και i-mode.Το αγόρασα καινούριο 480 ευρό.Πόσο περίπου να το ζητήσω???Εγγύηση έχει πολύ καιρό ακόμα... Μια απάντηση θα με βοηθούσε πάρα πολύ έτσι ώστε να ξέρω που περίπου να κινηθώ...Ευχαριστώ πολύ!!! Καμία βοήθεια???:worry: Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Καμία βοήθεια???:worry: 400 μαζι με την καρτα. Αν μπορεσεις παραπανω ακομα καλυτερα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 400 μαζι με την καρτα. Αν μπορεσεις παραπανω ακομα καλυτερα Και εγώ για κάπου εκεί το σκέφτομαι.Αν έχεις κανείς κάποιον υπ'όψην του που να ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm!! Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Erotisi...teleftaia anavathmisei poia einai ,kai ti diorthonei genika???THANKS :happy: Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 RM-36 v 4.04.07 :) αναζητηση...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ξερει κανεισ καποια εφαρμογη οπωσ το bemused,για τνα το βαλω στο 6680? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ξερει κανεισ καποια εφαρμογη οπωσ το bemused,για τνα το βαλω στο 6680? ευχαριστω εκ των προτερων!!!Το control freak! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 εγω παντως εδωσα το 6680 μου 250ευρω με καρτα 256 και 14 μηνες υπολοιπο εγγυηση σε ενα γνωστο,σε 4 μαγαζια που ρωτησα για αλλαγη (πηρα το Ν80) μου το κρατουσαν 150!! Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts