Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το κινητο,χωρις προβληματα,σταθερο λειτουργικο.Σου προτεινω να το αγορασεις αλλα θα σου ελεγα αν θα μπορουσες να θυσιασεις περισσοτερα χρηματα να παρεις το Ν70 που εχει ραδιοφωνο και 2 megapixes φωτογραφικη!

Λογο του οτι εχω Mp3 player με FM δεν με πηραζει να μην εχει το κιν. μου ραδιο. Οσον αφορα την καμερα, το 6680 εχει καλη εικονα? μηπως μπορω να δω καποια φωτο τραβηγμενη απο το 6680?:D :D

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλό κινητό. Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο, τότε η μόνη διαφορά με το Ν70 που πρέπει να σκεφτείς αν σε ενδιαφέρει ή όχι δεν είναι τόσο η κάμερα στην οποία δεν έχουν τεράστια διαφορά, όσο το βίντεο. Εκεί η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του Ν70.:O

Αν δεν σε απασχολεί ούτε αυτό ...τότε go for it! ;)

Το έχει και ο Admin μας σαν avatar του! :p

Πολύ καλό κινητό. Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο, τότε η μόνη διαφορά με το Ν70 που πρέπει να σκεφτείς αν σε ενδιαφέρει ή όχι δεν είναι τόσο η κάμερα στην οποία δεν έχουν τεράστια διαφορά, όσο το βίντεο. Εκεί η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του Ν70.:O

Αν δεν σε απασχολεί ούτε αυτό ...τότε go for it! ;)

Το έχει και ο Admin μας σαν avatar του! :p

Δηλαδη τι εννοεις? τι διαφορες εχουν με το βιντεο?

τεραστιες..πιστεψε με..αν συγκρινεις το βιντεο του ενος με το αλλο..θα δεις οτι το ν70 εχει τεραστια (προς το θετικο) διαφορα..εχει τυχει να εχω χρησιμοποιησει για καποιο χρονικο διαστημα το 6680 κ τωρα ειμαι χρηστης του ν70 κ ομολογω οτι το ν70 ειναι πολυ πιο στιβαρη συσκευη..;)

πιστευω δεν θα μου ειναι προβλημα ουτε το βιντεο, το μονο που θελω ειναι να μην εχει κολληματα γιατι το 3650 που ειχα με λογισμικο symbian (οπως το 6680) ολο κολλουσε

αα..τετοιο προβλημα δεν ειχα αντιμετωπισει..στο χρονικο διαστημα που το ειχα..και αν διαβασες και λιγο..δν νομιζω να αναφερουν πολλοι τετοιο προβλημα..για να μην πω κανενας ..:)

εντιτ!!!

@magica_chr με γεια σου..ευχομαι να ειναι συντομα..και να το χαρεις..:)

αα..τετοιο προβλημα δεν ειχα αντιμετωπισει..στο χρονικο διαστημα που το ειχα..και αν διαβασες και λιγο..δν νομιζω να αναφερουν πολλοι τετοιο προβλημα..για να μην πω κανενας ..:)

Λαμπρα!!!!! τοτε θα γινω κατοχος του :lol: :lol: :lol:

Συγγνωμη φιλε kostakiss αλλα το 6680 εχει μακραν καλλιτερη ποιοτητα κατασκευης απ το n70.Του πρωτου ειμαι κατοχος και το 2ο το χω δουλεψει αρκετα.Το δεσιμο του σκελετου και τα περιμετρικα μεταλλικα τμηματα ειναι ολα τα λεφτα.Φιλικα.
Illusionary profit !

του 6680 μου τη σπαει που ειναι ολα πλαστικα και φαινετε αρκετα εντονα(ειδικα η εισοδος για την καρτα μνημης ειναι αισχος)..ενω στο ν70 περαν του οτι ειναι πιο κομψο και ομορφο(που να δεις και το μαυρο το δικο μου)..εχει και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σαν συνολο..

φιλικα ..;)

Καλημερα σε ολους. με το 6680 εχετε κανει βιντεοκληση;;; Κοιτουσα το Site της vodafone κ εδειχνε πια μοντελα υποστιριζουν βιντεοκληση κ δεν ελεγε τπτ για 6680.:confused:

Βρηκα εφαρμογες φυσικα και στο φορομυ του http://www.aivanet.com που εχει τα παντα. Σχετικα με τα παιχινδια θελω να μου θυμισετε να μπορω να τα στειλω στο κινητο με μορφη jar. Ρωταω γιατι καποια ειναι ζιπαρισμενα. Κι αυτα μαλλον πρεπει να ξεζιπαρω και να τα μεταφερω...

Καλημερα σε ολους. με το 6680 εχετε κανει βιντεοκληση;;; Κοιτουσα το Site της vodafone κ εδειχνε πια μοντελα υποστιριζουν βιντεοκληση κ δεν ελεγε τπτ για 6680.:confused:

Δεν παιζει ρολο η συσκευη για να κανεις videocall,αρκει να ειναι 3g . .;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έχω κάνει εγώ video call με το 6680 μου και δεν έιχα κανένα απολύτως πρόβλημα!

Μέχρι στιγμής έχω κάνει με cosmote και vodafone...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Βρηκα εφαρμογες φυσικα και στο φορομυ του http://www.aivanet.com που εχει τα παντα. Σχετικα με τα παιχινδια θελω να μου θυμισετε να μπορω να τα στειλω στο κινητο με μορφη jar. Ρωταω γιατι καποια ειναι ζιπαρισμενα. Κι αυτα μαλλον πρεπει να ξεζιπαρω και να τα μεταφερω...

Ακριβώς.

Πάντως τα αρχεία σε μορφή .jar αναγνωρίζονται κανονικά από το κινητό τηλέφωνο,σε αντίθεση με τα αρχεία .zip.

του 6680 μου τη σπαει που ειναι ολα πλαστικα και φαινετε αρκετα εντονα(ειδικα η εισοδος για την καρτα μνημης ειναι αισχος)..QUOTE]

sorry φιλε kostakiss αλλα η εισοδος για την καρτα μνημης ειναι μεταλλικη σε αντιθεση με την πλαστικη και λαστιχενια σε αισθηση του Ν70!!!:)

Ν80power

Bρηκα αρκετα και στο φορουμ του aivanet κατεβαζω με το free απο το rapshide αλλα τωρα μου λεει οτι ηδη κατεβαζω αρχειο και δεν γινεται τιποτα. Μηπως φταιει που ειναι πολυ χρηστες μεσα ή κατι αλλο και εχει περιορισμο?

Bρηκα αρκετα και στο φορουμ του aivanet κατεβαζω με το free απο το rapshide αλλα τωρα μου λεει οτι ηδη κατεβαζω αρχειο και δεν γινεται τιποτα. Μηπως φταιει που ειναι πολυ χρηστες μεσα ή κατι αλλο και εχει περιορισμο?

το rapidshare εχει τετοιους περιορισμους σαν αυτον που λες. δε γινεται κατι λαθος, απλα ετσι ειναι.

καλο το aivanet αλλα αν δε σ'αρεσει αυτο το σημειο, υπαρχει το http://www.iphone-forum.org ;)

τεσπα..

παιδια..οταν δεν ερχονται οι αναφορες..ενω ειναι ενεργοποιημενες..(και ενω εχει παραδοθει το μηνυμα)..τι σημαινει?τι φταιει?τι μπορω να κανω?

Καλημέρα παίδες.Πήρα χθές ένα bluetooth gps και το σύνδεσα με το 6680 και το route66.Παίζει τέλεια.Ξέρετε κανένα άλλο προγραμματάκι που να δουλεύει με gps;

Θα το βαλεις στον φακελο Nokia/Sounds/Digital και μετα θα ειναι στις επιλογες σου μεσα απο το προφιλ.

Και πώς θα βρώ αυτόν τον φάκελο αγαπητέ μου???

Technology Fun

Και πώς θα βρώ αυτόν τον φάκελο αγαπητέ μου???

Eίτε μέσω της εφαρμογής FExplorer είτε μέσω κάποιου Card Reader.

http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=94283&highlight=FEXPLORER