SSkorpionSS Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Καλά δεν είπα και να σε λιθοβολήσουμε κιόλας :-) Απλά αυτό που είπες θα ήταν πιο σχετικό στη στο forum του developing... (Μέσω compilers και interpreters όλες οι γλώσσες προγραμματισμού καταλήγουν σε γλώσσα μηχανής... αυτό εννοούσα στο προηγούμενο post) Πάντως για να μην το τραβήξουμε και πολύ το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω αν το picodrive έχει βγει σε έκδοση για 6680.Είδα ότι βγήκε για 6630 αλλά ένα παιχνίδι που δοκίμασα το παίζει στη μισή οθόνη με χάλια χρώματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy69 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 file problem..............anoigma kai katharisma mono..kai sintoma giati oso to afineis tha trwi tin plaketa kai meta telosssssssss..........min to kathisteris kai poli Παράθεση MAY THE FORCE BE WITH US ALL!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Είδα ότι βγήκε για 6630 αλλά ένα παιχνίδι που δοκίμασα το παίζει στη μισή οθόνη με χάλια χρώματα! Λογικά θα υπάρχουν ασυμβατότητες λόγω διαφορετικής οθόνης... Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Καλημέρα παιδιά, ερώτηση. Ενώ το κινητό μου δουλεύει σε απλό δίκτυο (GSM) και όχι σε 3G έχω παρατηρήσει ότι μου τερματίζει τις κλήσεις. Εκεί που μιλάω δηλαδή κλείνει η γραμμή. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο? Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Καλημέρα παιδιά, ερώτηση. Ενώ το κινητό μου δουλεύει σε απλό δίκτυο (GSM) και όχι σε 3G έχω παρατηρήσει ότι μου τερματίζει τις κλήσεις. Εκεί που μιλάω δηλαδή κλείνει η γραμμή. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο? Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο φιλε μου! Παιδες, η πιο καινουρια αναβαθμιση ποια ειναι? Αξιζει ή να περιμενω την επομενη? Τι διορθωνει? Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Υπάρχει ScummVM για Series60?... http://www.scummvm.org το επίσημο Link. Παίζει παντού... μόνο σε Series60 δεν το έχω δεί... και είναι πολύ πρώτο. Παίζει όλα τα παιχνίδια της Lucasarts... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Καλημέρα παιδιά, ερώτηση. Ενώ το κινητό μου δουλεύει σε απλό δίκτυο (GSM) και όχι σε 3G έχω παρατηρήσει ότι μου τερματίζει τις κλήσεις. Εκεί που μιλάω δηλαδή κλείνει η γραμμή. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο? Νομίζω ότι τύχαινε και σε άλλους. Δοκίμασε Αναβάθμιση. Από ότι διάβασα, έχει καλύτερη υποστήριξη του 3G... Για την καινούρια έκδοση, υπάρχει κάποιες σελίδες πιο πριν, αναφορά και αναλυτικές πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Υπάρχει ScummVM για Series60?... www.scummvm.org το επίσημο Link. Παίζει παντού... μόνο σε Series60 δεν το έχω δεί... και είναι πολύ πρώτο. Παίζει όλα τα παιχνίδια της Lucasarts... Αχ βρε gimme. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=945590#post945590 οπως εγραψα εκει δεν δουλευει σε os 6.1 & 8.0 αλλα συντομα θα βγει νon-beta version απο εναν αλλο developer που θα παιζει σε ολες τις symbian συσκευες(including s80&s90).... Οταν θα βγει κανονικα θα το μαθεις.;) Α btw εκτος απο το να αγορασω το svm files υπαρχει κανενας dowload "τοπος". Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_6680 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ(ΝΟΚΙΑ 6680) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ Η\Υ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ.ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΝΗΣΙΑ(64ΜΒ) ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ(512ΜΒ) ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ 6600 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ;ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Αχ βρε gimme. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=945590#post945590 οπως εγραψα εκει δεν δουλευει σε os 6.1 & 8.0 αλλα συντομα θα βγει νon-beta version απο εναν αλλο developer που θα παιζει σε ολες τις symbian συσκευες(including s80&s90).... Οταν θα βγει κανονικα θα το μαθεις.;) Α btw εκτος απο το να αγορασω το svm files υπαρχει κανενας dowload "τοπος". Παράλειψή μου, δεν είχα παρατηρήσει τις εξελίξεις στο mysymbian και του AnotherGuest. Τελικά πολύ σύντομα αναμένεται για όλες τις πλατφόρμες. Ποιο είναι το Svm? Το ScummVM? To site που δίνω παραπάνω είναι με δωρεάν download, Μια και είναι open-source Λογισμικό. Όσο για τα παιχνίδια, από eMule τα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ(ΝΟΚΙΑ 6680) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ Η\Υ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ.ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΝΗΣΙΑ(64ΜΒ) ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ(512ΜΒ) ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ 6600 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ;ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ; :worry: Για αρχή, κάνε ένα φορμάρισμα από το ίδιο το 6600 και βάλτην μετά στο 6680... (((Επίσης, η μανίσια είναι 32Mbytes...))) EDIT: Στον κόσμο μου... όντως 64MB είναι... sorry. :O Τέλος, η Καινούρια κάρτα σου, ΤΙ τύπου είναι; Αν ΔΕΝ έχει την ένδειξη "DV" ή "Dual Voltage" ή "Mobile MMC", τότε ΔΕΝ είναι συμβατή με το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παράλειψή μου, δεν είχα παρατηρήσει τις εξελίξεις στο mysymbian και του AnotherGuest. Τελικά πολύ σύντομα αναμένεται για όλες τις πλατφόρμες. Ποιο είναι το Svm? Το ScummVM? To site που δίνω παραπάνω είναι με δωρεάν download, Μια και είναι open-source Λογισμικό. Όσο για τα παιχνίδια, από eMule τα πάντα... Νομιζω αυτη την καταληξη (.svm) εχουν τα παιχνιδια του scummVM.Η εφαρμογη ειναι δωρεαν τα παιχνιδια πρεπει να τα αγορασεις...θα ψαξω παντως απο το emule(αν και ειχα καποιο προβλημα στο να κατεβασω). Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Νομιζω αυτη την καταληξη (.svm) εχουν τα παιχνιδια του scummVM.Η εφαρμογη ειναι δωρεαν τα παιχνιδια πρεπει να τα αγορασεις...θα ψαξω παντως απο το emule(αν και ειχα καποιο προβλημα στο να κατεβασω). Αχ βρε michalis_10 ... ;) Τα παιχνίδια του ScummVM, δεν έχουν τέτοια κατάληξη. Είναι τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ αρχεία των παιχνιδιών της Lucasarts Και συγκεκριμένα τα data files, που αποτελούνται από καταλήξεις τύπου .000 και .001 ή και περισσότερα, ανάλογα με τα κομμάτια που είναι χωρισμένα. Και από εκεί και μετά, υπάρχουν τα .so3 .sog, ακόμη και .mp3 που αντιστοιχούν στον ήχο, αν το θέλεις, και είναι δική σου επιλογή αν θα τα βάλεις, λόγω χώρου και πόρων. Π.χ... το Indiana Jones 4 (Atlantis) στην ScummVM μορφή του, έχει τα αρχεία Atlantis.000 Atlantis.001 που είναι όλο το παιχνίδι (10MBytes) και τα monster.so3 monster.sog που είναι η μουσική και οι φωνές (να λένε τα κείμενα, αντί να εμφανίζονται στην οθόνη) που είναι 15MByte και 68MByte αντίστοιχα! Στο eMule, είναι η καλύτερη πηγή για τέτοια αρχεία. Αν κάνετε αναζήτηση σε Scumm, ή σε Day Of The Tentacle, θα σας εμφανίσει πολλά αρχεία, εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν στο όνομα τους και το ScummVM που σημαίνει ότι παίζουν κανονικά και χωρίς διαδικασίες, στο ScummVM 0.7.1 για PC Που θα κατεβάσετε από το http://www.scummvm.org ή για την έκδοση για S60 που αναμένεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 to 6680 exei radio kai vodalive3g (live tv ktlp)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Για αρχή, κάνε ένα φορμάρισμα από το ίδιο το 6600 και βάλτην μετά στο 6680... Επίσης, η μανίσια είναι 32Mbytes... Τέλος, η Καινούρια κάρτα σου, ΤΙ τύπου είναι; Αν ΔΕΝ έχει την ένδειξη "DV" ή "Dual Voltage" ή "Mobile MMC", τότε ΔΕΝ είναι συμβατή με το κινητό σου. 64 είναι η μανίσια......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Αχ βρε michalis_10 ... ;) Τα παιχνίδια του ScummVM, δεν έχουν τέτοια κατάληξη. Είναι τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ αρχεία των παιχνιδιών της Lucasarts Και συγκεκριμένα τα data files, που αποτελούνται από καταλήξεις τύπου .000 και .001 ή και περισσότερα, ανάλογα με τα κομμάτια που είναι χωρισμένα. Και από εκεί και μετά, υπάρχουν τα .so3 .sog, ακόμη και .mp3 που αντιστοιχούν στον ήχο, αν το θέλεις, και είναι δική σου επιλογή αν θα τα βάλεις, λόγω χώρου και πόρων. Π.χ... το Indiana Jones 4 (Atlantis) στην ScummVM μορφή του, έχει τα αρχεία Atlantis.000 Atlantis.001 που είναι όλο το παιχνίδι (10MBytes) και τα monster.so3 monster.sog που είναι η μουσική και οι φωνές (να λένε τα κείμενα, αντί να εμφανίζονται στην οθόνη) που είναι 15MByte και 68MByte αντίστοιχα! Στο eMule, είναι η καλύτερη πηγή για τέτοια αρχεία. Αν κάνετε αναζήτηση σε Scumm, ή σε Day Of The Tentacle, θα σας εμφανίσει πολλά αρχεία, εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν στο όνομα τους και το ScummVM που σημαίνει ότι παίζουν κανονικά και χωρίς διαδικασίες, στο ScummVM 0.7.1 για PC Που θα κατεβάσετε από το www.scummvm.org ή για την έκδοση για S60 που αναμένεται... Καλα ντε,μη βαρας.:p:O Τωρα ειπα να ασχοληθω και εγω...το μονο σιγουρο οτι στο δικο μου ετρεξε το ScummVM απο το link pου εδωσα,αλλα ειναι δυσκολο στην χρηση,ενεκα του virtual cursor που μου εμφανιζει αντι για απλες επιλογες σε λιστα. Ελπιζω η εκδοση του anotherguest να ειναι πιο usable. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μιχάλη μια απορία: Η υπογραφή σου τι νόημα έχει; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μιχάλη μια απορία: Η υπογραφή σου τι νόημα έχει; Ωχ! Χαχαχα. :P LOL! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μιχάλη μια απορία: Η υπογραφή σου τι νόημα έχει; Τιποτα...βλεπεις εσυ καποιο νοημα;:p Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Σε εμένα παίζει, αλλά δεν είναι και κάτι το τρομερό. Αν βγεί σχετικό παιχνίδι, σίγουρα θα Λέει... (σ.σ... δεν εμφανίζει αυτοκινητάκι το πρώτο αρχείο... κινούμενα 3D σχήματα έχει...) Το κόλπο με την αντιγραφή των μηνυμάτων, σε εμένα, δεν είχε παίξει... Πώς παίζει; wtf; :blink: Στη μνήμη του κινητού το έβαλες ή στην MMC; Τί firmware έχεις; Εμένα ρε συ γιατί δε μου τα βγάζει; Άλλοι το τρέξατε ρε μάγκες; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Τιποτα...βλεπεις εσυ καποιο νοημα;:p Α ΟΚ, όντως είναι ηλίθια τότε... :p Λέω και εγώ... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πώς παίζει; wtf; :blink: Στη μνήμη του κινητού το έβαλες ή στην MMC; Τί firmware έχεις; Εμένα ρε συ γιατί δε μου τα βγάζει; Άλλοι το τρέξατε ρε μάγκες; :cry: Ρεεεεεεεεε, λάθος έγινε ρε. Λάθος link έβαλα. Αυτό το τρέχει και σε μένα. Κάτσε να βρω το σωστό. Θα κάνω edit αν το βρω. edit:// Να το ρε... http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/4b498925-0df5-43fb-b5a6-34e6b5fcc66c/Symbian_OS_3-D_Game_Engine_Example_v1_1_en.zip.html Αυτό είναι το παιχνιδάκι με τα 3D γραφικά και το αυτοκινητάκι που δεν παίζει- τουλάχιστον στο δικό μου- 6680. Τρέξτε το και πείτε μου αν είμαι ο γκαντέμης της υπόθεσης γιατί είναι πολύ cool για παιχνιδάκι, και δείχνει τη δύναμη του OpenGL ES... :cool: http://sw.nokia.com/id/4b498925-0df5-43fb-b5a6-34e6b5fcc66c/Symbian_OS_3-D_Game_Engine_Example_v1_1_en.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πώς παίζει; wtf; :blink: Στη μνήμη του κινητού το έβαλες ή στην MMC; Τί firmware έχεις; Εμένα ρε συ γιατί δε μου τα βγάζει; Άλλοι το τρέξατε ρε μάγκες; :cry: Μα δεν κάνει και τίποτα... Ένα μαύρο φόντο με Κύβους και Πυραμίδες σε διάφορα χρώματα, που κινούνται γύρω γύρω είναι, πολύ χαζό... EDIT: Α, ΟΚ, θα δω αυτό που έβαλες τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Όντως... τα χρώματα είναι ακαταλαβίστικα... πιστεύω τρέχει στα υπόλοιπα κινητά, απλώς το 6680 έχει τα παραπάνω χρώματα, οπότε πρόβλημα. Άρα δε συμβαίνει μόνο σε εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μα δεν κάνει και τίποτα... Ένα μαύρο φόντο με Κύβους και Πυραμίδες σε διάφορα χρώματα, που κινούνται γύρω γύρω είναι, πολύ χαζό... EDIT: Α, ΟΚ, θα δω αυτό που έβαλες τώρα. Ναι ρε. Λάθος στο link είχα κάνει αλλά ήμουν απασχολημένος αυτές τις μέρες και δεν είχα μπει να δω τις απαντήσεις σας ώστε να δω τί έπαιξε. Βασικά δεν περιμένω να κάνουν και κάτι το τρομερό αυτά τα progies, εξάλλου demonstration appz είναι, απλά να δεις πόσο καλός είναι- και καλά- ο software επιταχυντής των τρισδιάστατων γραφικών. Περιμένω να μου πεις αν δούλεψε το αυτοκινητάκι, μου βγαίνει εντελώς corrupt εμένα. Το αστείο είναι ότι μου βγαίνει χαλασμένο και το εναλλακτικό με τον emulator... :wacko: Και στο Tomtom City Maps οι χάρτες ασπρόμαυροι, κρίμα και τον είχα αγοράσει τον χάρτη της Ρώμης. :( Α οκ, σ'ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts