cordou_4 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 (Gimme6630) Μαλλον εχει προβλημα το κινητο στο να σου πει στο να σου πει οτι τελειωσε το saving για αυτο αν βγεις και ξαναμπεις λειτουργει.. Μηπως αν αλλαξω καρτα και παρω μια αλλη dv rs mmc σταματησει να υπαρχει προβλημα στο να χανονται αρχεια? Ειναι προβλημα μονο της καρτας η κατι αλλο? Το εχει δοκιμασει καποιος? :w00t: :lol: Τι ειδους εφαρμογη ειναι αυτη? (mini gps) Που μπορω να την Βρω? :rolleyes: Παράθεση A man who knows and knows that he doesn't know is wise... :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerQual Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Χαιρετώ όλη την παρέα, μια και είναι το πρώτο μου μήνυμα. Έχω το 6680 από τις 26/04 και δεν έχω (ευτυχώς) αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Σίγουρα απογοητεύτηκα με όλα αυτά που διάβασα και εαν ήμουν υποψήφιος αγοραστής, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να το αγόραζα. Μια και δεν έχω πολυασχοληθεί με εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων, μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος να με ενημερώσει τί υπάρχει free και απολύτως συμβατό όπως και τί ακριβώς κάνει η κάθε μία. Το hands free, που κάποιος φίλος ανέφερε σε παλαιότερο μήνυμα, που είναι και radio και είναι φυσικά συμβατό με το 6680 από πού μπορώ να το προμηθευτώ και πόσο κοστίζει; Kανένα νέο από το Vodfafone Live και TV ? Τέλος, υπάρχει κάποιος που να θελει να δοκιμάσει τη video κλήση ώστε να τον καλέσω και να δω πώς δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotown Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Ημουν εκτος Ελλαδας και τωρα μόλις διάβασα και τις 20 σελιδες του forum.Το προβλημα με την καρτα μνημης το ειχα απο την πρωτη μερα που ειχα αγορασει το κινητο και το ειχα αναφερει στης 15 Απριλίου περιπου.Απο τοτε το εκανε αλλη μια φορα και με δυο format που εχω κανει στην καρτα μνημης δεν ειχα αλλο προβλημα μεχρι σημερα. Εχω αλλο ενα προβλημα ομως με το σημα του μετα απο καθε φορτιση που κανω με κλειστο το κινητο.Θελει δηλαδη περιπου μια ωρα να σταθεροποιηθει το σημα και τη διαρκεια αυτη δεν μπορω να παρω τηλεφωνο με ευκολια και να δεχτω κλησεις (το εχω γυρισει σε GSM δικτυο). Παράθεση Time is time was time is not.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 παιδια εχω ψαξει σε αρκετα καταστηματα vodafone και δεν το εχουν καθολου,το ιδιο και το πλαισιο!Ξερει κανεις που μπορω να το βρω,θελω να κανω συνδεση με vodafone,εχει κανεις καποια πληροφορια? :( Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 xairetw olo to forum kai olous tous nokiatakides..... Pira tin paraskevi to tilefono kai mexri stigmis :O :O den mou exei parousiasei kanena provlima..... Exw omws (etsi gia arxi :) :) ) mia aporia.. To sindesa me bluetooth gia na perasw kapoia programmatakia gia series 60 apo to pc mou alla kathe fora pou to sindew mou vgazei ena programma sti diaxeirisi efarmogwn pou onomazetai MVEngine to opoio exei megethos konta sta 2MB kai otan paw na egkatastisw kapoio prog mou vgazei minima "aneparkis mnimi".Me to kalwdio den to exw sindesei akoma..Iparxei periptosi na to kanei kai me to kalwdio???? :wacko: :wacko: Exei simvei se kapoion allo afto...???????? Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerQual Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Το έχω βρει στη Vodafone στο Χολαργό στη Λ.Μεσογείων 274 καθώς και στο ΓΕΡΜΑΝΟ στη Λ.Μεταξά στη Γλυφάδα (απ'όπου και το αγόρασα με σύνδεση Vodafone 120 στα 375 €). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ego exo mia dv rs mmc kingston 256 mb kai ola einai ok eos tora...... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpm Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ATP 512Mb DV-RSMMC Memory Card 139.99$ http://www.usamemory.net/512mbdvrsmmc.html Για τους ανυπόμονους... Παράθεση :lol: FREE SMS :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ATP 512Mb DV-RSMMC Memory Card 139.99$ http://www.usamemory.net/512mbdvrsmmc.html Για τους ανυπόμονους... Και να βιαζεται καποιος θα αργησει να την παραλαβει. We will be receiving the first shipment directly from ATP Electronics by the end of May 2005. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamkok Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Σε οσους εχει παρουσιαστει παρομοιο προβλημα με το παραπανω,αυτο που μπορει να λυσει το προβλημα, ειναι το εξης : Κανετε copy το περιεχομενο της καρτας mmc ,μεσω card reader, στο pc σας. Αν τσεκαρετε τωρα το περιεχομενο της καρτας θα βρειτε καποιο αρχειο που εγινε corrupted με ονομα κατι σαν ιερογλυφικα .Σβηνετε το αρχειο αφου το βρειτε. Στην συνεχεια κανετε φορματ την καρτας mmc στο τηλεφωνο. Τελος αντιγραφετε παλι ολο το περιεχομενο στην φορμαρισμενη καρτα (χωρις βεβαια το corrupted αρχειο ,αφου το σβησατε πριν) Οι φωτος ή οτι αλλο εχετε χασει ,υπαρχει η πιθανοτητα να εχουν επανελθει Σε παρακαλώ nervous ή όποιος άλλος γνωρίζει, που ακριβώς θα βρω το corrupted αρχείο; ψαχνω με cardreader τη καρτα αλλά δεν βλέπω καπου ιερογλυφικά. εχω χασει μηνύματα sms, mms, και το κυρίως πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να επισυνάψω φωτογραφίες, ήχους, ή βιντεοκλιπ στα mms που θέλω να στείλω γιατί κολάει και αναγκάζομαι να το σβήσω. Κάτι ακόμα που έχω παρατηρήσει είναι οτι επαναφέρει από μόνο του τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στα μηνύματα. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ εκ των προτέρων. (φεύγω αναγκαστικά τώρα, θα μπω στο forum αύριο.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX-8 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Εμένα μετά απο την εγκατάσταση του Mobiluck 1.0.3,μου κολλάει συνεχώς και δεν μπορώ να κάνω και απεγκατάσταση,γιατί είναι λέει κατεστραμένο αρχείο.Και με το filemanager προσπαθώντας να σβήσω τους φακέλους του Mobiluck,ένας φάκελος στο E/system/apps/mobiluck δεν σβήνει με τίποτα.απο τότε ανοιγοντας την έκθεση μου βγάζει (σφάλμα συστήματος -20).Ούτε φορμάτ δεν μπορώ να κάνω.Ξεκινώντας την διαδικασία μετά απο 5δευτερόλεπτα μου λέει να ονομάσω την κάρτα μνήμης και βλέπω ότι δεν έχει σβηστεί τίποτα,και όση μνήμη είχα πρίν την ίδια έχω και τώρα. Φαντάζομαι ότι όλα τα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην κάρτα μνημης.Αν πάρω μια καινούρια λέτε να λυθούν όλα τα προβλήματα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Σε παρακαλώ nervous ή όποιος άλλος γνωρίζει, που ακριβώς θα βρω το corrupted αρχείο; ψαχνω με cardreader τη καρτα αλλά δεν βλέπω καπου ιερογλυφικά. εχω χασει μηνύματα sms, mms, και το κυρίως πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να επισυνάψω φωτογραφίες, ήχους, ή βιντεοκλιπ στα mms που θέλω να στείλω γιατί κολάει και αναγκάζομαι να το σβήσω. Κάτι ακόμα που έχω παρατηρήσει είναι οτι επαναφέρει από μόνο του τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στα μηνύματα. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ εκ των προτέρων. (φεύγω αναγκαστικά τώρα, θα μπω στο forum αύριο.) Δοκιμασε να κανεις μεταφορα των μυνηματων στο τηλεφωνο απο την καρτα και μετα το αντιστροφο , μεσα απο τις ρυθμισεις των μηνυματων,μπορει να λυθει το προβλημα σου. απο τότε ανοιγοντας την έκθεση μου βγάζει (σφάλμα συστήματος -20). Το σφαλμα αυτο σημαινει Corrupt . Προσωπικη εμπειρια,εμενα με αλλη καρτα,δεν μου εχει παρουσιασει ακομα τιποτε (ΑΤΡ 256). Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX-8 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 επομένως μια καινούρια κάρτα μνήμης είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 xairetw olo to forum kai olous tous nokiatakides..... Pira tin paraskevi to tilefono kai mexri stigmis :O :O den mou exei parousiasei kanena provlima..... Exw omws (etsi gia arxi :) :) ) mia aporia.. To sindesa me bluetooth gia na perasw kapoia programmatakia gia series 60 apo to pc mou alla kathe fora pou to sindew mou vgazei ena programma sti diaxeirisi efarmogwn pou onomazetai MVEngine to opoio exei megethos konta sta 2MB kai otan paw na egkatastisw kapoio prog mou vgazei minima "aneparkis mnimi".Me to kalwdio den to exw sindesei akoma..Iparxei periptosi na to kanei kai me to kalwdio???? :wacko: :wacko: Exei simvei se kapoion allo afto...???????? Kamia apantisi gia mena isos???nervous??proteinei kati???kapoios allos...?to xserw oti i erotisi fainetai ligo kouli alla xrisimopoiw poli to bt adaptor(sti douleia mou...)kai apla ithela na dw an to exei dokimasei kanenas allos kai tou exei parousiastei kapoio tetoio problem... Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 eilikrina exw apogoiteutei me to kinito...h karta mmc ta xei peksei...otan anoigw thn kamera mou leei system error..ti na kanw?pou mporw na brw mmc tetoia?poia einai o klonos ths?sd dn pernei..plz help tha to spasw!prepei na kanw format to kinito twra?as help kapoios dn antexw....;/ Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Kamia apantisi gia mena isos???nervous??proteinei kati???kapoios allos...?to xserw oti i erotisi fainetai ligo kouli alla xrisimopoiw poli to bt adaptor(sti douleia mou...)kai apla ithela na dw an to exei dokimasei kanenas allos kai tou exei parousiastei kapoio tetoio problem... gia dokimase me to kalodia tis nokia kia me to Nokia PC Suite.. fisiologika me auto den tha exeis provlima... -gia to bluetooth den kserw na sou pw... ontos einai ligo koulo... Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Kamia apantisi gia mena isos???nervous??proteinei kati???kapoios allos...?to xserw oti i erotisi fainetai ligo kouli alla xrisimopoiw poli to bt adaptor(sti douleia mou...)kai apla ithela na dw an to exei dokimasei kanenas allos kai tou exei parousiastei kapoio tetoio problem... Το συγκεκριμενο -MVEngine (αν δεν κανω λαθος) αφορα την εφαρμογη movie director. Πατησε εντονα το κουμπι του μενου για να δεις τι εφαρμογες τρεχουν στο background. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 pws mporw na kanw format thn karta mou mmc?thn kanw apo to kinito alla dn ta sbinei..paw apo card reader na mpw se kapoio fakelo kai petaei kati x sinnexeia..ti kanw twra?plz as me help kapoios...:( kaia s proteinei kapoios ti mmc na parw gia to kin gia na einai ola jet..plz..poia karta dexetai to kin? Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotown Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Εχει κανεις αλλος προβλημα με το σημα κατα την εκκινηση του τηλεφωνου η μονο εγω εχω το προβλημα?Μολις περασα και το gps και καθε λιγο μου γραφει cell changed -0 dBm και cell changed -44 dBm. Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. Παράθεση Time is time was time is not.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Παιδια πως θα καταλαβω αν ενα 6680 ειναι παραεισαγωγεις? (επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και μαλλον ο Γερμανος θα το εχει σε συντομο χρονικο διαστημα και θυμαμαι καποια παιδια που ειχαν παρει απο εκει το 6600 ηταν παραεισαγωγεις και δεν ηταν σε ισχυ η εγγυηση της Nokia) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 eilikrina exw apogoiteutei me to kinito...h karta mmc ta xei peksei... Τί σχέση έχει το κινητό με την κάρτα που σου βγήκε ελαττωματική. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Παιδια πως θα καταλαβω αν ενα 6680 ειναι παραεισαγωγεις? (επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και μαλλον ο Γερμανος θα το εχει σε συντομο χρονικο διαστημα και θυμαμαι καποια παιδια που ειχαν παρει απο εκει το 6600 ηταν παραεισαγωγεις και δεν ηταν σε ισχυ η εγγυηση της Nokia) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ενας ευκολος τροπος ειναι να δεις εαν εχει ελληνικα πανω στο πληκτρολογιο. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Ενας ευκολος τροπος ειναι να δεις εαν εχει ελληνικα πανω στο πληκτρολογιο. Επίσης να λέει "Made In Finland" και όχι Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει δημοσίευση του προβλήματος σε Εφημερίδα;;; Τα κανάλια αύριο δεν θα έχουν ειδήσεις νομίζω, από μεθάυριο όμως, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να καλέσει στης γραμμές της "Φωνής του Πολίτη" κάποιου σταθμού, Alpha, Alter, κλπ, και να δημοσιοποιηθεί το θέμα; Αν γίνει αυτό, θα ζητήσουν από το σταθμό να επιβεβαιώσουμε κι άλλοι, και θα αρχίσουμε όλοι τα τηλέφωνα, θα μαζευτούν πολλοί, και το θέμα θα πάρει την έκταση που χρειάζεται ώστε να ΥΠΑΡΞΕΙ ενδιαφέρον από το Ελληνικό τμήμα ή τη μητέρα Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordou_4 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Μαλλον η αλλαγη καρτας ειναι η μονη λυση..Ε?? :worry: Παράθεση A man who knows and knows that he doesn't know is wise... :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts