annagrig1980 Δημοσιεύτηκε August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2016 Καλημερα, αυτο το κινητο λεει τιποτα; Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Να χαζευω στο ιντερνετ, να μην κολλαει και να παιζει παιχνιδακια η μικρη μου. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_393714.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλημερα, αυτο το κινητο λεει τιποτα; Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Να χαζευω στο ιντερνετ, να μην κολλαει και να παιζει παιχνιδακια η μικρη μου. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_393714.html για οτι προσφερει ειναι ακριβο,δες καλυτερα το Ulefone u007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. August 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μηπως μπορεις να μου δωσεις τη συμβουλη σου για κινητο μεχρι 70-80 ευρω με 5,5" οθονη και σχετικα μεγαλη μπαταρια; Αυτα ειδα στο Mpie και ειπα να το παρω. Και παλι ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μηπως μπορεις να μου δωσεις τη συμβουλη σου για κινητο μεχρι 70-80 ευρω με 5,5" οθονη και σχετικα μεγαλη μπαταρια; Αυτα ειδα στο Mpie και ειπα να το παρω. Και παλι ευχαριστω :) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_367071.html?wid=21 δες αυτο,απλα τσεκαρε πριν παραγειλεις οτιδηποτε να υπαρχει στοκ Edited August 24, 2016 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εδώ είσαι: 1) http://www.everbuying.net/product1170512.html?admitad_uid=d42bc4cb8413835a9dc9a4eacb63634d Πολύ καλή συσκευή, σε εξαιρετική τιμή σε αυτό το μαγαζί....αν μπορείς να "στίψεις" λίγο την τσέπη σου να πάρεις κάτι που ν αξίζει...;) 2) http://www.geekbuying.com/item/HOMTOM-HT17-Pro-MT6737-2Gb-16GB-Smartphone---Dark-Blue-370717.html DARK BLUE http://www.geekbuying.com/item/HOMTOM-HT17-Pro-MT6737-2Gb-16GB-Smartphone---Gold-370715.html GOLD μέσα στο budget σου 3) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_425604.html?wid=11&admitad_uid=d42bc4cb8413835a9dc9a4eacb63634d PRE-SALE όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. August 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις. Μου αρεσει πολυ το Ουkitel που ειναι presale. Γιατι εχει το χρυσο σε τοση διαφορα με τα αλλα χρωματα; Εχει καποια διαφορα που δεν τη βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. August 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για να μην το πολυζαλιζω, πηρα τελικα το oukitel στα 64€ :) Σας ευχαριστω πολυ-πολυ! Αναμενω με αγωνια :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλο...τάξιδο....:D Μια χαρά συσκευή σε μια χαρά τιμή είναι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ευχαριστω πολυ :) Επρεπε να προσθεσω τα 2.8€ που μου ζητησαν επιπλεον για ασφαλιση αποστολης στο gearbest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 τσου, μπα.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. September 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημερα :) Μου εστειλαν χτες το κινητο μου με Netherlands Post. Περιμενω με αγωνια. Αργουν γενικα; Εχει διαφορα αυτη η εταιρια με το κινεζικο ταχυδρομειο; Ευχαριστω για οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη να μου απαντησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημερα :) Μου εστειλαν χτες το κινητο μου με Netherlands Post. Περιμενω με αγωνια. Αργουν γενικα; Εχει διαφορα αυτη η εταιρια με το κινεζικο ταχυδρομειο; Ευχαριστω για οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη να μου απαντησει :) Μια χαρα εισαι. Μην αγχωνεσε. Αυτη την εποχη γενικα τα ταχυδρομια ειναι πιο γραγορα απο παλιοτερα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. September 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ok. Αναμενω. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. September 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπερα :) Θελω τη βοηθεια σας. Ηρθε σημερα το κινητο και μεσα στο κουτι δεν εχει manual!!! Δεν ανοιγει. Δε φορτιζει!!! Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να βγαλω καποια μεμβρανη απο την μπαταρία ή να κάνω κατι αλλο; Συγνωμη αλλα ειμαι εντελως ασχετη!!! Παρακαλω οποιος το διαβασει να μου δωσει τα φωτα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπερα :) Θελω τη βοηθεια σας. Ηρθε σημερα το κινητο και μεσα στο κουτι δεν εχει manual!!! Δεν ανοιγει. Δε φορτιζει!!! Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να βγαλω καποια μεμβρανη απο την μπαταρία ή να κάνω κατι αλλο; Συγνωμη αλλα ειμαι εντελως ασχετη!!! Παρακαλω οποιος το διαβασει να μου δωσει τα φωτα του! εμάς ρωτάς για την μεμβράνη? η μπαταρία βγαίνει? έχει μεμβράνη στις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. September 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εχεις δικιο να απορεις αλλα σκεψου οτι ρωταει η μαμα σου!!! Δεν εχω ιδεα. Επειδη δεν εχει manual, δεν ξερω καν πως ανοιγει το καπακι και φοβαμαι να το προσπαθησω στα τυφλα. Και στο site της οukitel δε βρισκω instructions να κατεβασω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εχεις δικιο να απορεις αλλα σκεψου οτι ρωταει η μαμα σου!!! Δεν εχω ιδεα. Επειδη δεν εχει manual, δεν ξερω καν πως ανοιγει το καπακι και φοβαμαι να το προσπαθησω στα τυφλα. Και στο site της οukitel δε βρισκω instructions να κατεβασω!!! oukitel u7 plus έχεις? έχει μια εγκοπή το πίσω καλημα απο την πλευρά του back button (βελάκι προς τα πίσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annagrig1980 Δημ. September 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 to 4g με μαρανε!!! Βρηκα ενα unboxing video και οντως ειχε μεμβρανη! Συγνωμη :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ΑΚΥΡΟ, δεν ενοίγει. Απλώς είδα για καπάκι... Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts