Jump to content

Πακέτα DSL: Ποιο συμφέρει;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να βαλω adsl 384 και θελω να μαθω απο τα connx ,dsl in a box, sparknet boosterpack και broadband pack ποιο ειναι το φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο(σταθερες ταχυτητες) τα modem που δινουν αν αξιζουν!!!Ποιο μου προτεινετε??Ευχαριστω πολυ!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Θελω να βαλω adsl 384 και θελω να μαθω απο τα connx ,dsl in a box, sparknet boosterpack και broadband pack ποιο ειναι το φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο(σταθερες ταχυτητες) τα modem που δινουν αν αξιζουν!!!Ποιο μου προτεινετε??Ευχαριστω πολυ!!

Φυσικά κανένα από όλα αυτά.

Γιατί σώνει και καλά να πάρεις κάποιο πακέτο;

Η προσωπική μου γνώμη υπάρχει στο link που δίνω στην υπογραφή μου, στην ερώτηση 4.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα ντε. Τι μανία σας έπιασε τώρα με τα πακέτα και τις ιστορίες.

Πήγαινε εκεί που σου είπε ο lewton και κάνε τη δουλειά σου σαν κύριος. Μη μπλέκεις με πακέτα και ιστορίες. Μόνο παραπάνω γραφειοκρατία θα φας στο κεφάλι.

Έλα ντε. Τι μανία σας έπιασε τώρα με τα πακέτα και τις ιστορίες.

Πήγαινε εκεί που σου είπε ο lewton και κάνε τη δουλειά σου σαν κύριος. Μη μπλέκεις με πακέτα και ιστορίες. Μόνο παραπάνω γραφειοκρατία θα φας στο κεφάλι.

Την γραφειοκρατεία που την είδες δηλαδή; Ίσα-ίσα που θα πάρει το πακετάκι του και όλα θα γίνουν από τον εκάστοτε ISP, χωρίς να μπλέκει με ΟΤΕδες κτλ

• 2 weeks later...
Ase pou argoun kai pio poly oi energopoihseis gia to in a box.

δεν είναι κανόνας αυτό που λες. Συγκεκριμένα για το adsl in a box στην Ξάνθη όταν το αγόρασα έγω σε 7 ημέρες (αν θυμάμαι καλά) μου ενεργοποίησαν την γραμμή (όχι εργάσιμες) αν και απο την forthnet με ενημέρωσαν για 10. ένας φιλός μου που αγόρασε (αυτό το μήνα) in a box του ενεργοποίησαν την γραμμή σε 4 μέρες... επίσης από άποψη ταχύτητας και σταθερότητας είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.

fake! :X

εγω θελω να βαλω dsl για να εχω ταχυτητα και να μην χρειαζεται να περιμενω αρεκτη ωρα να κατεβει κατι αλλα και γιατι δεν ειναι dialup

σκεφτομαια για κανενα με περιορισμο στα gb αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη και τιμες .

τι προτεινετε?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

δεν είναι κανόνας αυτό που λες. Συγκεκριμένα για το adsl in a box στην Ξάνθη όταν το αγόρασα έγω σε 7 ημέρες (αν θυμάμαι καλά) μου ενεργοποίησαν την γραμμή (όχι εργάσιμες) αν και απο την forthnet με ενημέρωσαν για 10. ένας φιλός μου που αγόρασε (αυτό το μήνα) in a box του ενεργοποίησαν την γραμμή σε 4 μέρες... επίσης από άποψη ταχύτητας και σταθερότητας είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.

Το χουμε πει μη συγκρίνετε επαρχιακές πόλεις (Ξάνθη τώρα, Έδεσσα παλιότερα) με τα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα-Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα). Εκεί τα πράγματα είναι τελείως, μα τελείως διαφορετικά.

Το χουμε πει μη συγκρίνετε επαρχιακές πόλεις (Ξάνθη τώρα, Έδεσσα παλιότερα) με τα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα-Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα). Εκεί τα πράγματα είναι τελείως, μα τελείως διαφορετικά.

Ακόμη και στα μεγάλα αστικά κέντρα παίζει μεγάλο ρόλο σε πια περιοχή μένεις... π.χ. στο Μενίδι δεν υπάρχει η καθυστέρηση που υπάρχει στους Αμπελόκηπους... (δεν το λέω έτσι το γνωρίζω πολύ καλά για τις δυο περιοχές) ;)

fake! :X

Ακόμη και στα μεγάλα αστικά κέντρα παίζει μεγάλο ρόλο σε πια περιοχή μένεις... π.χ. στο Μενίδι δεν υπάρχει η καθυστέρηση που υπάρχει στους Αμπελόκηπους... (δεν το λέω έτσι το γνωρίζω πολύ καλά για τις δυο περιοχές) ;)

Yup. Συμφωνώ. Σε κάθε περίπτωση παίζει μεγάλο ρόλο η περιοχή.

Παιδιά μην είστε τόσο κατηγορηματικοί με τα πακέτα... Εγώ πήρα το in a box και το Speedtouch 530 και βγήκε πάλι φθηνότερα απ'ότι αν τα έκανα ξεχωριστά και εκτός από αυτό έχω και το Crypto καβάτζα!!! Α! και η ενεργοποίηση σε 13 εργάσιμες (1 παραπάνω από αυτές που λένε). Και απ' ότι βλέπω ο φίλος μας είναι επίσης περιφέρεια (Κομοτηνή) οπότε δεν θα έχει το πρόβλημα των αστικών κέντρων που λέτε. ;)

Γεια σας παιδιά. Από χτες είμαι κι εγώ κάτοχος Dsl by Otenet(Economy 3000). Εκτός του ότι μου ενεργοποίησαν την γραμμη αρκετά γρήγορα (15 μέρες γιατί είχαν κάποια προβλήματ με τις γραμμές), είμαι ευχαριστημένος κι από την ταχύτητα!

τι συνδεση dsl μπορω να εχω με 50 ευρω τον μηνα μαζι με το παγιο του οτε?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

τι συνδεση dsl μπορω να εχω με 50 ευρω τον μηνα μαζι με το παγιο του οτε?

384/128 με 52,86 ευρώ το μήνα από ΟΤΕ (19,9+ΦΠΑ/μήνα) + Forthnet (24,9+ΦΠΑ/μήνα).

ακουω τωρα τελευταια για τζαμπα κλησεις με συνδεση dsl.

για τι προκειται για αστικες κλησεις?

384/128 με 52,86 ευρώ το μήνα από ΟΤΕ (19,9+ΦΠΑ/μήνα) + Forthnet (24,9+ΦΠΑ/μήνα).

Λέει μαζί με το πάγιο του ΟΤΕ, δηλαδή όπως το καταλαβαίνω εγώ και το πάγιο της PSTN γραμμής, οπότε όπως καταλαβαίνεις πάει στα 65€.

Μόνο με Vivodi μπορεί να μείνει οριακά πάνω από 50€ συνολικά. Συγκεκριμένα με shared LLU 256Kbps το συνολικό κόστος είναι 51,1€. 37,64€ η Vivodi και 13,46€ ο ΟΤΕ (τιμές με ΦΠΑ).

Βέβαια αν κόψει τελείως τον ΟΤΕ και βάλει Vivodi full LLU το κόστος πέφτει κάτω από 45€ για 256Kbps.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λέει μαζί με το πάγιο του ΟΤΕ, δηλαδή όπως το καταλαβαίνω εγώ και το πάγιο της PSTN γραμμής, οπότε όπως καταλαβαίνεις πάει στα 65€.

Μόνο με Vivodi μπορεί να μείνει οριακά πάνω από 50€ συνολικά. Συγκεκριμένα με shared LLU 256Kbps το συνολικό κόστος είναι 51,1€. 37,64€ η Vivodi και 13,46€ ο ΟΤΕ (τιμές με ΦΠΑ).

Βέβαια αν κόψει τελείως τον ΟΤΕ και βάλει Vivodi full LLU το κόστος πέφτει κάτω από 45€ για 256Kbps.

Εγώ νομίζω πως ο φίλος λέει μόνο για τη συνδρομή adsl του ΟΤΕ και του ISP αν αναλογιστούμε ότι το απλό PSTN πάγιο θα το πληρώνουν οι γονείς του ;)

Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα με τους δικούς μου :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

εννοω ολα μαζι να μου βγαινουν 50 ευρβ τον μηνα αν και σκεφτομαι για κανενα πακετο ondsl γιατι συνηθως σερφαρω και αραια και που κατεβαζω.

εννοω ολα μαζι να μου βγαινουν 50 ευρβ τον μηνα αν και σκεφτομαι για κανενα πακετο ondsl γιατι συνηθως σερφαρω και αραια και που κατεβαζω.

Όπως σου είπα, μόνο με Vivodi δεν ξεπερνάς τα 50€, αλλά θα χάσεις το σταθερό σου τηλέφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 year later...

Σε μένα έτυχε να γράψω σε αυτό το thread μετά από....χρόνια??? Ax βρε Rigasnic είναι που σε διαβάζω και θέλω να γράφω στο σωστό thread....!

Anyway, έχω αποφασίσει οτι χρειάζομαι ένα πακέτο με maximum 3μηνη διάρκεια από μέσα Ιουλίου (1/11 μετακομίζω) ως εισαγωγή στον κόσμο του DSL μετά από χρόνια με ISDN128. Καλό θα ήταν να είναι σχετικά οικονομικό, οπότε έχω καταλήξει στα 2 τρίμηνα από Altec & Vivodi...Αυτό που θα ήθελα είναι κάποιο hint που πιθανόν δεν ξέρω σε ότι αφορά την τελική επιλογή σε επίπεδο εταιρειών, support, hardware κλπ. (ακόμα και καμιά καινούργια πρόταση που μου διαφεύγει) γιατί η αλήθεια είναι οτι ψάχνοντας γενικώς στα διάφορα φόρα είμαι ένα βήμα από το να μείνω με την ISDN για πάντα..! :worry:

Πολύ μπλέξιμο το DSL ρε παιδιά...

Sony logo.gif

me to paketo tis vivodi me ta 50 evro giati xanis to tilefono sou?de to katalava...afou mporeis ama thes na mi xrisimopiisis to diko tis diktio kai na kratisis ton ote...sosta?

@steve62742: Εννοούσε για σύνδεση με full LLU από Vivodi γι'αυτό.

Περιμένω σχόλια, μη ξεχνιόμαστε ε...??

Sony logo.gif