tania_5217 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Paidia exw pa8ei blackout...o Markidis poios einai?!:!: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Paidia exw pa8ei blackout...o Markidis poios einai?!:!: Mηπως ειναι ο φαλακρος μουσιας aka το τσιρακι της Σερετη? Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 kai o Jinius poios einai???:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ο αδελφός της Λίλας ντε! Ο μαρκίδης νομίζω και γω πως είναι ο φαλακρός με το μούσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania_5217 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ok.:) ante kai avrio isws dei3ei kai to treiler.:D Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Τωρα ειδα τα 3 τελευταια επεισοδια μαζεμενα... Ελεος διωξαν τον Περιστεροπουλο!:mad: Τιποτα αλλο δεν εχω να πω. Α. Πιστευω οτι αυτη που θα πεθανει θα ειναι η γιαγια του Λουκα. Ακους εκει τον Περιστεροπουλο....:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Α. Πιστευω οτι αυτη που θα πεθανει θα ειναι η γιαγια του Λουκα. Μικρό το κακό!!! :devil: :devil: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μικρό το κακό!!! :devil: :devil: Και μεγαλο το καλο:shifty: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Ας παει στο καλο η γιαγια! Τον Περιστερο μπορουν να μου φερουν πισω;:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Ας παει στο καλο η γιαγια! Τον Περιστερο μπορουν να μου φερουν πισω;:( Λίγο δύσκολο δεσποινίς μου. Άλλωστε καιρό το λέμε τώρα ότι ο Περιστερό δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν μιας και δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Ας παει στο καλο η γιαγια! Τον Περιστερο μπορουν να μου φερουν πισω;:( Μην στενοχωριέσαι sofaki..:) Θες να κάνουμε εισήγηση στον Φειδά να φέρουν έναν ωραίο και του χρόνου που στο τέλος δεν θα φύγει?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Λίγο δύσκολο δεσποινίς μου. Άλλωστε καιρό το λέμε τώρα ότι ο Περιστερό δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν μιας και δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του.Δεν εμπαινα στο τοπικ γιατι δεν ειχα δει τα επεισοδια. Σχωρα με. Οπως και να εχει Περιστεροπουλος και Λιλα= Singles.-:happy: Μου αρεσε τουλαχιστον ο τροπος που εληξαν την σχεση του με την Ρανια. Εδειξε οτι υπηρχε κατι εκει.:O Ναι cookie αν γινεται...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Δεν εμπαινα στο τοπικ γιατι δεν ειχα δει τα επεισοδια. Σχωρα με. Οπως και να εχει Περιστεροπουλος και Λιλα= Singles.-:happy: Μου αρεσε τουλαχιστον ο τροπος που εληξαν την σχεση του με την Ρανια. Εδειξε οτι υπηρχε κατι εκει.:O Ναι cookie αν γινεται...:p Πες ότι το κανόνισα ήδη...:p Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 den kserw an exei upothei alla tou xronou tha paizei kai o kapoutzidis sti seira... Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 den kserw an exei upothei alla tou xronou tha paizei kai o kapoutzidis sti seira... Ε????:blink: :blink: Που το ακουσες??Ή το διαβασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 den kserw an exei upothei alla tou xronou tha paizei kai o kapoutzidis sti seira... ε,οχι μονο αυτο δεν θελω να δω. μακαρι να μην ισχυει κατι τετοιο.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ειναι λιγο νωρις για να ξερουμε.Απο την αλλη τι να πω.Ολοι μας γνωριζουμε οτι το καστ θα ανανεωθει.Οποτε ουσιαστικα τιποτα δεν μπορουμε να αποκλεισουμε.:rolleyes: :rolleyes: Εγω παντως θα προτιμουσα να επεστρεφε κανενας απο τους παλιους του πρωτου κυκλου,να δουμε κιολας τι απεγιναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ναι ρε...Εγω πηγαινα με τρελα τον Αρθουρο!!!Ειχε πολυ πλακα ο τυπος! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 μόλις είδα τρειλερ του επόμενου και λίλα είναι ζωντανή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania_5217 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 μόλις είδα τρειλερ του επόμενου και λίλα είναι ζωντανή nai eftixws...malista tin edeixne kai se krevati nosokomeiou na svinei ta kerakia!:D Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 μόλις είδα τρειλερ του επόμενου και λίλα είναι ζωντανή ευτυχως ησυχασα τωρα!κ ειχα μια αγωνια :lol: :lol: ε οχι να παιζει κ ο καπουτζιδης!παρα πεντε θα το κανουν!αντε για ανανεωση ηθοποιων να φερουν τους αλλους τεσσερις απο το παρα πεντε να βλεπουμε 2 σιριαλ σε ενα :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 den kserw an exei upothei alla tou xronou tha paizei kai o kapoutzidis sti seira... Λες έ; Η αποκορύφωση θα είναι να αρχίσει και το Singles τις συνεχείς επαναλήψεις επειδή δεν θα προλαβαίνει να πάει ο Καπουτζίδης στα γυρίσματα! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Λες έ; Η αποκορύφωση θα είναι να αρχίσει και το Singles τις συνεχείς επαναλήψεις επειδή δεν θα προλαβαίνει να πάει ο Καπουτζίδης στα γυρίσματα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλο!!!! :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania_5217 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 pantws ama o kapou kanei tou xronou tileorasi gia akoma mia fora 8a xei apodeix8ei oti poulaei foumara.:p giati exei pei tou xronou 8a apexei kai tetoia.:rolleyes: pws leme de 8a paixtoun fetos epanalipseis?ena tetoio prama:p Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 pantws ama o kapou kanei tou xronou tileorasi gia akoma mia fora 8a xei apodeix8ei oti poulaei foumara.:p giati exei pei tou xronou 8a apexei kai tetoia.:rolleyes: pws leme de 8a paixtoun fetos epanalipseis?ena tetoio prama:p ναι οπως μας ελεγαν κ για περισσοτερα επεισοδια κ στο τελος τα μειωσανε!οπως τον βολευει τον καθενα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts