Jump to content

moto g3 vs p8 lite vs j5 vs aqua m4

alekos000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα θελω τη γνωμη σας για την επιλογη ενος απο τα 4 ...η χρηση που το θελω δν ειναι φοβερη ...messenger, viber και τετοια κυριως ...απλα ψανχω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη

Δυσκολη επιλογη. Ισως πηγαινα στο π8 λιτε που τα κανει ολα και συμφερει. Λιγο η μπαταρια δεν ειναι σε άριστα επιπεδα, αλλα τρωγεται.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Παιδιά καλό χρυσό το P8 αλλά την ονομασία του την έδωσαν τιμής ένεκεν της μπαταρίας του...μόνο που θα πρεπε να το λένε "πολύ lite".....:X :lol:

Kαλό χρυσό και το G3 (η αναφορά προφανώς γίνεται στην έκδοση με το 1GB), αλλά όσο τέλεια διαχείριση της μνήμης και να κάνει, είναι μόλις 1GB....πόσο να το τραβήξεις να ξεχειλώσει?? :blink:

Το m4 φαίνεται καλή πρόταση, αδιάβροχο κ.λ.π. με λίγο καλύτερη χειρότερη μπαταρία...:D

H μπαταρία του J5 δεν είναι τέρας, σε σχέση με τις άλλες, μεν, αλλά τα πάει εξαιρετικά δε, το λειτουργικό του ρολάρει τέλεια χωρίς bloatware, καμερούλες πολύ καλές...:up:

And the winner is.?.?.?.?.?.?.? :confused:

Για μένα παίξε μπάλα ανάμεσα σε J5 και Moto G 2/16GB. Όχι το lite λόγω μπαταρίας και όχι το Aqua γιατί έχει θέματα υπερθέρμανσης και πολύ χαμηλού αποθηκευτικού χώρου

Kαι το j5 8gb rom και από αυτά τα μισά ελεύθερα οπότε πάλι θα έχεις πρόβλημα χώρου.Oπότε εγώ θα ήμουν μεταξύ moto g3 το 16αρι μοντέλο και το p8 lite.

όχι M4 aqua το πουλησα σε λιγότερο από μήνα. Προβλήματα επανεκκινήσεων, υπερθέρμανσης και το βασικο...καθόλου χωρο για εγκατάσταση εφαρμογών.

Kαι το j5 8gb rom και από αυτά τα μισά ελεύθερα οπότε πάλι θα έχεις πρόβλημα χώρου.Oπότε εγώ θα ήμουν μεταξύ moto g3 το 16αρι μοντέλο και το p8 lite.

Εχω την εντυπωση οτι εχει 16gb κι οχι 8. Και απο αυτα τα 11 free.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Πάρε ένα xiaomi redmi 3s να ησυχάσεις και θα είσαι μια χαρά ευχαριστημένος. Χθες που το μεταχειριζόμουν από έναν φίλο είναι ότι πρέπει.

Σίγουρα καλύτερο από το J5 και θα το πάρεις και 40 ευρώ φθηνότερα.

Moto G³ 16GB/2GB είναι μονόδρομος. Το καλύτερο από αυτά που παραθέτει ο φίλος. Όσο για το xiaomi... Μακριά από κινεζικα....

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

:lol: Οντως μακρυα απο κινεζικα! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ :lol:

καλη περίπτωση το μοτορολα, αν δε θες να μπλέξεις με κινα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Moto G³ 16GB/2GB είναι μονόδρομος. Το καλύτερο από αυτά που παραθέτει ο φίλος. Όσο για το xiaomi... Μακριά από κινεζικα....

Φιλε μου...την motorola την εχει αγορασει η ΚΙΝΕΖΙΚΗ lenovo εδω και χρονια....:X