Xourxoulitsos Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Ελπιζω να ζεις εκτος Ελλάδος και να τα λες αυτα:p Όντως! Είναι τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Ελλάδας που βρίσκει κανείς στο εξωτερικό στα καταστήματα λιανικής... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Όντως! Είναι τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Ελλάδας που βρίσκει κανείς στο εξωτερικό στα καταστήματα λιανικής... Το ειπα και με αυτη, αλλα το ειπα και με μια αλλη εννοια:shifty:;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ευαγγελάτος πριν λίγο: "Δε θα προβούμε σε φτηνούς λαικισμούς" (ή κάτι τέτοιο). :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Μεσημερι,τελευταια μερα της προθεσμιας για την υποβολη δηλωσεων στη σχολη μου,να γινεται χαμος με τον κοσμο.σπρωξιδι πανικος πριν τη γραμματεια και ξαφνικα φωναζει ενας "Αντε γρηγορα και θα χασουμε την Kim τη Δυνατη!!!" Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 μολις εφυγε μια ασθενης μου η οποια πρωτη φορα ερχονταν στο ιατρειο..μπαινει λοιπον μεσα,καθεται και την ακουω να μου λεει βλεποντας τον κλιβανο "αααα εχεις και φουρνακι εδω??ψηνεις να φας τα μεσημερια??" :O:wacko::wacko: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Colussi είναι ο κλίβανος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Xaxaxaxaxa!Τι ειδικοτητα εχεις αν επιτρεπεται? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 στεριλκλειβ ντιναμικαhttp://www.werax.ch/mediac/400_0/media/Pagine$20da$20schede$20ing$20151$286$29.jpg \μπιανκα στο προφιλ μου τα λεει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 A perfect end to a perfect day AΠO ΔHMHTPIOY - TA M.M.M.E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Mia ατακα απο εναν γνωστο μου στο στρατο.... -Συναντά έναν ανωτερο του καθως περπαταγε και δεν του μιλησε, τον σταματαει αυτος και του λεει γιατι δεν με χαιρετας, ειμαι ανωτερο σου.... - ''Εδω δεν χαιρεταω τη μανα μου, εσενα θα χαιρετισω'':lol::lol: εφυγε γελωντας ο ανωτερος:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Μιας και λες για στρατό μου θύμησες ένα περιστατικό που είχα με έναν Επ.Οπ. Ερχεται ο τύπος στο ΚΨΜ, τον ρωτάω πώς μπορώ να τον εξυπηρετήσω και το παίζει ιστορία γιατί δεν φορούσα χιτώνιο. Να μην τα πολυλογώ το αρχίζει στο εξουσιαστικό, του στυλ όταν μου μιλάς θα κάθεσαι προσοχή και θα μου μιλάς στον πληθυντικό και πράσινα άλογα. Και γω του απαντάω: "Εγώ έναν μπα....ο βλέπω, δεν βλέπω δύο" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Μια ατακα που ειχα ακουσει στο αστικο.Καθως πηγαινα σπιτι ηταν ενας τυπος πισω-πισω στο αστικο(για τους Θεσσαλονικεις ειναι ο τυπος που πουλαει κουλουρια στην καμαρα,μπροστα στον ΟΥΘ ο οποιος ρευεται συνεχεια)ο οποιος ρευοταν συνεχεια.Καποια στιγμη φωναζει ενα παιδι:ποιος ειναι ρε παιδια αυτος o gentleman!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Πωω, παίρνει κι αστικό ο σιχαμένος; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Πωω, παίρνει κι αστικό ο σιχαμένος; aahahahahahah Τρελή μορφή ο εν λόγω κουλουρτζής. τον έχω πετύχει και εγώ σε αστικό.Εμπειρία ζωής :p Αν και υπάρχουν πολύ χειρότερα από αυτόν :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fon_21 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 η ατακα του καλοκαιρου εχει ως εξης: που εισαι αγορι μου? και γενικα οταν μιλας σε καποιον τελειωνεις τη φραση σου με τη φραση: αγορι μου (η φραση εχει βγει απο ατομο στο villa mercedes):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ατακα που ακουσα χθες σε γηπεδο οπου επαιζαν ερασιτεχνικες ομαδες κ οι φιλαθλοι ηταν ελαχιστοι. αναφεροταν στο διαιτητη οπου καποιος τον αποκαλεσε ανισοροπο αλλα η απαντηση ηρθε απο αλλο φιλαθλο. " δεν ειναι ανισοροπος..... μλκς ειναι":D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Ήμουν σ live και τραγουδούσε ένας φαλακρός, παχουλός κ κάπως άσχημος τραγουδιστής. Και πριν αρχίσει λέει: "Συγνώμη, αλλά έχω λίγο άγχος, ήρθε η μαμά μου και ντρέπομαι..." και πετάγετε ένασ κ λέει: "Τι λες ρε, η μανα σου θα πρεπε να ντρέπετε!":lol: Περιτό να προσθέσω ότι ξεραθήκαμε όλοι στο γέλιο Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Ήμουν σ live και τραγουδούσε ένας φαλακρός, παχουλός κ κάπως άσχημος τραγουδιστής. Και πριν αρχίσει λέει: "Συγνώμη, αλλά έχω λίγο άγχος, ήρθε η μαμά μου και ντρέπομαι..." και πετάγετε ένασ κ λέει: "Τι λες ρε, η μανα σου θα πρεπε να ντρέπετε!":lol: Περιτό να προσθέσω ότι ξεραθήκαμε όλοι στο γέλιο Βγαίνει ο Γονίδης έξω στην πίστα (πριν κανά χρόνο αυτό) είχε γενέθλια,κρατάει ένα μπεγλέρη και με βαρία φωνή λέει ευχαριστώ πολύ,εύχομαι να πεθάνετε όλοι....(παύση)...γέροι.. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Πάμε χθες με βράδυ με κάτι φίλους για μια μπυρίτσα σε ένα καφέ-μπαρ στο Π. Φάληρο και ανεβαίνουμε στο πατάρι για να μπορούμε να μιλήσουμε με την ησυχία μας. Ερχεται ο σερβιτόρος και μας φέρνει 4 ποτήρια νερό και του να λέμε να παραγγείλουμε. Μας λέει να περιμένουμε να έρθει η κοπέλα. Περιμένουμε, περιμένουμε, περιμένουμε, ώσπου λέει ένας να πάει να τη φωνάξει. Ρε συ Σάκη, άσε να ρθει μόνη της, μήπως να πάρουμε και τις μπύρες από το ψυγείο; Εν τέλει κατεβαίνουμε κάτω για να φύγουμε,μιας και είχαμε βαρεθεί. Πάωκαι γω απ΄οτο ταμείο και λέω τον τύπο: "Μήπως θα μπορούσα να σας πληρώσω;" "Ναι, τι πήρατε;" "4 ποτήρια νερό", και του γυρνάω την πλάτη και φεύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 "θα σου στειλω σμς να παμε για ποτακι,κατα τις μια το μεσημερι την παρασκευη":wacko: μου το ειπαν πριν 10 λεπτα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Μπορει να εννοουσε για τσιπουρο, χαχαχαχα!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 "θα σου στειλω σμς να παμε για ποτακι,κατα τις μια το μεσημερι την παρασκευη":wacko: μου το ειπαν πριν 10 λεπτα! Μπορει να εννοουσε για τσιπουρο, χαχαχαχα!!! Μπα μάλλον εννοούσε κανονικό ποτό,έχει γίνει τελευταία της μόδας το μεσημεριανό μάζεμα σε μαγαζιά για ποτό στην πόλη. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 καγκουρια....:down: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 eimai m ena filo gia kafe kai paragelnoume club sandwich,mas ta afinei sto trapezi kai mas leei stin ygeia sas! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 "θα σου στειλω σμς να παμε για ποτακι,κατα τις μια το μεσημερι την παρασκευη":wacko: μου το ειπαν πριν 10 λεπτα! Μόλις το διάβασα το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ήταν αυτό "..κατα τις μια.." :p Σήμετα το μεσημέρι είχα ανοιχτή την τηλεόραση στο mega και είχε Μαρία η άσχημη.. επανάληψη. Και έδειχνε τα αδέρφια που δουλεύουν στο καφέ.. και λέει η σερβιτόρα: Εγώ δεν κάνω για σερβιτόρα.. είχα άλλα όνειρα για την ζωή μου.. και λέει ο αδερφός της: Τί όνειρα είχες? Να γίνεις αστροναύτης? Κοντά έπεσες.. έγινες UFO :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts