Jump to content

Samsung Galaxy Young GT-S6310N


cpt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω τον εν λογω τηλεφωνο και ξαφνικα εκλεισε και παει να ανοιξει βγαζει μια φορα το λογοτυπο σαν να ξεκιναει καονικα και χτυπαει η δονηση οπως οταν πατας το power on και ξανα το ιδιο.

Δε με νοιαζει η συσκευη τοσο οσο καποια τηλεφωνα.

Στο σερβις μου ειπαν την κλασικη απαντηση οτι ειναι η πλακετα και οτι θα χαθουν ολα αλλα πολυ αλφιβαλω αν ειναι πλακετα.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ πιθανό να είναι η πλακέτα. Δοκίμασε όμως πρώτα να "παίξεις" λίγο με το power button, τυχαίνει κάποιες φορές να κολλήσει από σκόνες, βρωμιά κλπ και κάνει τα ίδια συμπτώματα με αυτά που περιγράφεις.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Καλησπέρα σας!Είναι το 1ο μου μήνυμα που γράφω στο forum αυτό.Θα ήθελα να πω πως εχω 3,5 χρονια το samsung GT- S6310N .Μία μερα χρησιμοποίησα τα δεδομενα του κινητο για να περιηγηθώ στο youtube και ξαφνικα το κινητο εκλεισε.Υπεθεσα πως τελειωσε η μπαταρία και δεν το πρόσεξα αλλα όταν το ξαναανοιξα μετα απο 2 λεπτα η μπαταρία φαινόταν σχεδόν γεματη και σκεφτηκα πως ηταν απλως τυχαιο.Όμως το ξαναεκανε οταν περιηγήθηκα στο ιντερνετ χρησιμοποιόντας τα δεδομένα και εν συνεχεία τις επόμενες μέρες-βδομάδες έως και 3 μήνες τωρα που έχω το πρόβλημα ,η μπαταρία δεν κραταει παρα μόνο λιγες ωρες χρήσης του ραδιοφώνου και αν μιλήσω στο κινητό πάνω απο 3 λεπτα (για την αρκίβεια) μετα θα κλείσει και δεν θα ξαναανοίξει.Οπότε δεν ξερω ποιο μπορει να ειναι το πρόβλημα.Αν είναι εξαντλημένη η μπαταρία αυτο λύνεται εύκολα.Δεν το έχω παει ακομη για έλεγχο γιατι σκεφτομαι τα λεφτα που θα μου ζητήσουν(15-20€) + οτι ζημια βρουν.Έχετα κάτι υπόψιν??
Link to comment
Share on other sites

Kατά πάσα πιθανότητα η μπαταρία σου πεθαίνει (και πολύ κράτησε για 3,5 χρόνια δηλαδή). Καλά θα είναι πάντως να κάνεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;) Αν τώρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα hardware (εσωτερικό δηλαδή), δε μπορώ να το γνωρίζω. Για τον έλεγχο από service που λες, πίστεψε με δεν αξίζει για την συγκεκριμένη συσκευή. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα να σκεφτείς την αγορά νέας.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...