Jump to content

Nexus 6p ή Oneplus 3

SergioChr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως λέει και ο τίτλος,είμαι μεταξύ των 2,ειδικά τώρα που το 6π έχει πέσει στα 400ευρω.Πολλοί απο εσάς θα πείτε να περιμένω τα καινούργια νέξους,αλλά για να έρθουν Ελλάδα σε μια φυσιολογική τιμή,θα πρέπει να περάσουν 3-4 μήνες απ οταν κυκλοφορήσουν.Οπότε απορρίπτεται σαν επιλογή...

Στα χαρτιά η καλύτερη επιλογή είναι το 1+,αλλά το νέξους είναι πάντα νέξους...Ένας αποτρεπτικός παράγοντας για το 6π είναι το μέγεθος...Αυτοί είναι προβληματισμοί!:lol::lol:

Οποιαδήποτε γνώμη,ευπρόσδεκτη...Ευχαριστώ

Δύσκολη επιλογή, εγώ πιθανό να πήγαινα σε 6p για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τα updates.

Και με πιο ολοκληρωμένη εγγύηση να συμπληρώσω αν και εγώ θα πήγαινα για το one plus 3

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσπασε το ψυχολογικό όριο των 400ευρω το 6π.Αν συνεχίσει έτσι,τότε άνετα με βλέπω να το προτιμώ

Επειδη ειχα 6p για λιγες ημερες και τωρα πλεον εχω oneplus 3, εγω θα προτεινα oneplus 3 μιας και μπορεις να παιξεις με aosp και cm roms και να το διαμορφωσεις οπως θελεις, και η εμπειρια χρησης ειναι ενα κλικ πιο πανω.. προσωπικη αποψη φυσικα... Κανε μια δοκιμη και στο κατω κατω αν δεν μεινεις ικανοποιημενος το δινεις και πας σε 6p. Εχει δυνατη μεταπωλητικη αλλωστε...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη ειχα 6p για λιγες ημερες και τωρα πλεον εχω oneplus 3, εγω θα προτεινα oneplus 3 μιας και μπορεις να παιξεις με aosp και cm roms και να το διαμορφωσεις οπως θελεις, και η εμπειρια χρησης ειναι ενα κλικ πιο πανω.. προσωπικη αποψη φυσικα... Κανε μια δοκιμη και στο κατω κατω αν δεν μεινεις ικανοποιημενος το δινεις και πας σε 6p. Εχει δυνατη μεταπωλητικη αλλωστε...

Και στο 6π υπάρχουν πολλές ρομς για να βάλεις,πανω κάτω τα ίδια είναι πιστεύω.Μακαρι να μπορούσα να μπορούσα να δοκιμαζα live κ τις 2 συσκευές,αλλα δυστυχώς δεν γίνεται.Παω "στ τυφλά" που λένε...

Εγώ άλλαξα το 6p για το 1+. Δεν μπορώ να πω πως απογοητευτηκα. Μπαταρία σχεδόν το ίδιο μου βγάζει. Κάμερα το 6p είναι σίγουρα πολύ μπροστά το βράδυ. Γενικά θα προτιμούσα αυτή τη στιγμή το 1+ από το 6p.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Και στο 6π υπάρχουν πολλές ρομς για να βάλεις,πανω κάτω τα ίδια είναι πιστεύω.Μακαρι να μπορούσα να μπορούσα να δοκιμαζα live κ τις 2 συσκευές,αλλα δυστυχώς δεν γίνεται.Παω "στ τυφλά" που λένε...

Καλα αυτο εννοειται ρε, αν δεν εχει υποστηριξη απο την κοινοτητα το nexus για roms κλπ ποιο θα εχει; Χαχαχααχ.. Απλα θελω να σου πω οτι θα εχεις τρομερη υποστηριξη για customisation και στο op3.. Για να κοιτας τετοιες συσκευες πιστευω σε ενδιαφερει αυτο το κομματι.. Οποιο απο τα 2 και να διαλεξεις η εμπειρια χρησης του android θα ειναι τελεια, μην αγχωνεσαι... Εγω προτεινω op3 αλλα η αποφαση ειναι δικη σου...

----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα δε το βρίσκεις πουθενά το one plus...

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Το σπαστικο ειναι οτι τα απατεωνακια στο insomnia κανουν παρτυ τωρα... Ακους κατι 500αρια για πλακα....

Γι αυτό το λόγο μόλις πήρα το nexus 6p σε τρομερή τιμή, τώρα το στηνω.

Δε μπόρεσα να βρω oneplus σε λογική τιμή

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Γι αυτό το λόγο μόλις πήρα το nexus 6p σε τρομερή τιμή, τώρα το στηνω.

Δε μπόρεσα να βρω oneplus σε λογική τιμή

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλα εκανες.. αντε καλοριζικο.. ηχειαρες το 6P, πολυ καλο hardware γενικοτερα.. ξεκινα το πειραγμα, μην καθεσαι :) :)

Καλα αυτο εννοειται ρε, αν δεν εχει υποστηριξη απο την κοινοτητα το nexus για roms κλπ ποιο θα εχει; Χαχαχααχ.. Απλα θελω να σου πω οτι θα εχεις τρομερη υποστηριξη για customisation και στο op3.. Για να κοιτας τετοιες συσκευες πιστευω σε ενδιαφερει αυτο το κομματι.. Οποιο απο τα 2 και να διαλεξεις η εμπειρια χρησης του android θα ειναι τελεια, μην αγχωνεσαι... Εγω προτεινω op3 αλλα η αποφαση ειναι δικη σου...

Εννοείται πως ασχολούμαι με πειράγματα και ρομς,κανενα κινητό δεν το αφήνω μαμισιο.

Αν μιλούσαμε μόνο για hardware,θ α πηγαινα στο 1+ με κλειστά μάτια.Αλλα αυτό που με εμποδίζει να το πάρω,ειναι ή ασυνέπεια της εταιρείας στα updates.Εχω καλοσυνηθισει με google βλέπεις...

Εννοείται πως ασχολούμαι με πειράγματα και ρομς,κανενα κινητό δεν το αφήνω μαμισιο.

Αν μιλούσαμε μόνο για hardware,θ α πηγαινα στο 1+ με κλειστά μάτια.Αλλα αυτό που με εμποδίζει να το πάρω,ειναι ή ασυνέπεια της εταιρείας στα updates.Εχω καλοσυνηθισει με google βλέπεις...

Μεχρι τωρα το πηγαινουν καλα στο 3αρι, ακουνε τον κοσμο στα φορουμς του site και συνεχως δινουν updates.. ας ελπισουμε να συνεχισουν ετσι και να δωσουν και την 7αρα γρηγορα..

Για μένα (αν και ήδη πήρες συσκευη) η βασική διαφορά τους ειναι το μέγεθος. Κατά τ'αλλα είναι για πείραγμα και τα δύο, ανετα.

Προσωπική επιλογή (αν και μεγάλο για τα γούστα μου) ειναι το 6Ρ! Οποτε με γεια σου, και καλό παιχνιδι!

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για μένα (αν και ήδη πήρες συσκευη) η βασική διαφορά τους ειναι το μέγεθος. Κατά τ'αλλα είναι για πείραγμα και τα δύο, ανετα.

Προσωπική επιλογή (αν και μεγάλο για τα γούστα μου) ειναι το 6Ρ! Οποτε με γεια σου, και καλό παιχνιδι!

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι,δεν έχω πάρει ακόμα συσκευή, είμαι με το ταπεινό 5χ...Σε καμια 10ρια μέρες με βλέπω να κάνω την αγορά.

Όχι,δεν έχω πάρει ακόμα συσκευή, είμαι με το ταπεινό 5χ...Σε καμια 10ρια μέρες με βλέπω να κάνω την αγορά.

Το 5X γιατί θες να το αλλάξεις; Δεν σε ικανοποιεί;

Προφανώς θέλει κάτι καλύτερο :p

Εγω να πω την αλήθεια θα περίμενα λίγο να βγουν τα νέα Nexus μήπως δούμε καμιά γερή πτώση στο 6p (ή καμιά έκπληξη με φθηνό και δυνατό nexus, που δεν νομίζω). Και αποφασιζεις ξανά με τα νεα δεδομενα.

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Χωρις να εχω ιδεα απο τα κινητα και απλα κοιταζοντας τα specs. Θεωρω απαραδεκτο να μην υπαρχει επεκταση μνημης στα συγχρονα κινητα.. Γιατι να το κανει αυτο ο κατασκευαστης; Για να μειωσει το παχος του κινητου; Ενα λαθος να γινει στο κινητο και εχασες ολα τα δεδομενα σου χωρις να το καταλαβεις..

Δευτερο μεγαλο λαθος η μη αποσπωμενη μπαταρια.. Σοβαρα τωρα; Εχει VOOC και η μπαταρια δε βγαινει; Με λιγα λογια μας λενε οτι το κινητο εχει ημερομηνια ληξης και ειναι λιγοτερο απο 2 χρονια.. Οπως εγινε και με την μπαταρια του Oppo Find 7a που εχω.. Αλλα βεβαια εγω την αλλαξα, γιατι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα..

Μπομπα το One Plus 3, αλλα αυτα τα δυο μειονεκτηματα με κανουν να σκεφτομαι σοβαρα την τον λογω υπαρξης του..

Χωρις να εχω ιδεα απο τα κινητα και απλα κοιταζοντας τα specs. Θεωρω απαραδεκτο να μην υπαρχει επεκταση μνημης στα συγχρονα κινητα.. Γιατι να το κανει αυτο ο κατασκευαστης; Για να μειωσει το παχος του κινητου; Ενα λαθος να γινει στο κινητο και εχασες ολα τα δεδομενα σου χωρις να το καταλαβεις..

Δευτερο μεγαλο λαθος η μη αποσπωμενη μπαταρια.. Σοβαρα τωρα; Εχει VOOC και η μπαταρια δε βγαινει; Με λιγα λογια μας λενε οτι το κινητο εχει ημερομηνια ληξης και ειναι λιγοτερο απο 2 χρονια.. Οπως εγινε και με την μπαταρια του Oppo Find 7a που εχω.. Αλλα βεβαια εγω την αλλαξα, γιατι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα..

Μπομπα το One Plus 3, αλλα αυτα τα δυο μειονεκτηματα με κανουν να σκεφτομαι σοβαρα την τον λογω υπαρξης του..

Ακριβώς όπως τα λές είναι, εγώ έχω 1+1 και η μπαταρία εδώ και λίγο καιρό.... ψόφησε, αγορασμένο πρίν 2 χρόνια και με αρκετές φορτήσεις λόγω χρήσης. Κοιτούσα και τα δύο αυτά κινητά που λένε τα παιδιά εδώ, το Nexus άν δέν κάνω λάθος δέν παίρνει εξωτερική κάρτα και τα 32 gb είναι λίγα ενώ το 1+3 δέν είναι διαθέσιμο αυτή τι στιγμή Ελλάδα (θα είναι σε 20 μέρες σύμφωνα με το site) και φοβάμαι οτι πάλι θα έχουμε το θέμα με τη μπαταρία αφού να δώσει κάπου στο 50άρικο για αλλαγή από την 1+ δέν νομίζω οτι αξίζει. Υπάρχει και το ebay μεν αλλά....

Μπερδεύτηκα με τον φίλο παραπάνω...

Εφόσον έχεις το 5Χ (που καθόλου ταπεινό δεν είναι κατά την γνώμη μου) , για μένα πήγαινε στο 6Ρ, για τους λόγους που προείπα.

Φυσικά θα επιλέξεις ανάλογα με τα γούστα σου, γιατί το 1+ είναι πιο κοντά στην κατηγορία μεγέθους του 5Χ και θα σου φανεί πιο βολικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ελπιζω να εχετε δει τα bend test για το 6p. Νομιζω εχει βγει το χειροτερο κινητο σε αυτο το τομεα. Ακομα και ενα μικρο παιδι μπορει να το κοψει στα δυο.

Ελπιζω να εχετε δει τα bend test για το 6p. Νομιζω εχει βγει το χειροτερο κινητο σε αυτο το τομεα. Ακομα και ενα μικρο παιδι μπορει να το κοψει στα δυο.

Ελπίζω να εχεις μπει στο νήμα του 6π και να εχεις διαβάσει οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο ε...?

Δεν εχω μπει, αλλα δε νομιζω να βαλατε την ιδια δυναμη; Δε πιστευω να μιλας σοβαρα τωρα; Ο τυπος φαινεται αρκετα αξιοπιστος παντως. Εχει ελεγξει δεκαδες κινητα.

Δεν εχω μπει, αλλα δε νομιζω να βαλατε την ιδια δυναμη; Δε πιστευω να μιλας σοβαρα τωρα; Ο τυπος φαινεται αρκετα αξιοπιστος παντως. Εχει ελεγξει δεκαδες κινητα.

Μπές,ρώτα τα παιδιά που το έχουν και δες τι θα σου πούν.Εγώ σοβαρά μιλάω,και ακόμα περισσότερο αυτοί που το έχουν...

Και στην τελική,ποτέ δεν κάθομαι με το κινητό στην κωλότσεπη.Αν το κάνεις εσυ,πάρε αυτό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

http://www.skroutz.gr/s/3136502/Caterpillar-B25-Dual.html