Giannis0 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Οι επιλογές μου είναι : Huawei P9 plus Nexus 6p Vodafone platinum 7 plus Meizu 5 pro Εναλλακτική το Samsung A9 pro 2016 Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κάθεται σαν πιο vfm επιλογή το Vodafone. .. Οι τιμές τους είναι τελειως διαφορετικές, δεν μπορώ να καταλάβω πως κατέληξες στα συγκεκριμένα. Θα έλεγα P9 Plus με κλειστά μάτια και το 6p μόνο αν θες stock android. Το P9 Plus είναι πιο premium συσκευή αλλά κάνει και 300 ευρώ παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Δεν έχεις άδικο αλλά εμένα μου βγαίνουν σχετικά κοντά ... Μετά από πολλά βίντεο και reviews που διάβασα , έβγαλα τα εξής συμπεράσματα. Τ α υπερ του Nexus 6p είναι : + Κάμερα ( Φωτό , μέρα - Νύχτα ) + Λειτουργικό + Αναβαθμίσεις + sar + Επιδόσεις Χωρίς να είναι κορυφαίο τρέχει πολύ ομαλά ( Nexus 6P + Μέγεθος 5,7 - Μνήμη - Bend-gate Μπαταρία στο μέσο της κατηγορίας ίδιο με τα άλλα 2 To P9 PLus + Επιδόσεις ( Επιδόσεις P9 PLUS + Επέκταση μνήμης + Αναβαθμίσεις ( επλίζω ) - Λειτουργικό MIUI - sar - Ελαφρά μεγαλύτερο κόστος Μπαταρία στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα Ενώ τα αποτελέσματα της κάμερας με έχουν αφήσει αδιάφορο. Το Platinum 7 + Τιμή με διαφορά το φθηνότερο. + Ικανοποιητικές Επιδόσεις ( Είναι το alcatel idol 4s + Επέκταση μνήμης + Ραδιόφωνο ( μάλλον ) - sar ( άγνωστο ) - κατασκευαστής Alcatel Φωτό IMX298 όπως και στο OnePlus 3 με παρόμοια αποτελέσματα. Μπαταρία όπως και τα άλλα 2 Αυτό που θα ήθελα να πιάσω στα χέρια μου kai να δώ αν μπορώ να το δουλέψω, είναι ειλικρινά το Samsung A9 Pro . Αν η οθόνη FHD οθόνη των 6'' καταφέρνει να δώσει συμπαγή αποτέλεσμα εικόνας σε συνδιασμό με τον 652 που αρέσκεται σε FHD Λογικά η 5000mAh μπαταρία θα κρατάει 2 μέρες. Edited August 25, 2016 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts