mobilemaniac Δημοσιεύτηκε February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2005 Καλησπέρα παιδια.Εχω το laptop satellite pro 4600 (toshiba).Χθες εγκατέστησα τα win2000 που δινει η toshiba μαζι. Εχω δυο προβληματακια. Πρωτον ο internet explorer μου (service pack 1) δεν ανοιγει sites(XXX).Σαν να μην σου δινει προσβαση σε αυτα ενω στα καταλληλα sites δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Δευτερων κατεβασα το winzip 9.0 και οταν παω να το εγκαταστησω μου πεταει το εξης μηνυμα. Unable to create a temporary folder to extract to. Possible Cause:you do not have proper permissions to create files or folders in your temporary folders.See you system or network adminisrtrator. Περιμενω την βοηθεια σας.Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Καλησπέρα παιδια.Εχω το laptop satellite pro 4600 (toshiba).Χθες εγκατέστησα τα win2000 που δινει η toshiba μαζι. Εχω δυο προβληματακια. Πρωτον ο internet explorer μου (service pack 1) δεν ανοιγει sites(XXX).Σαν να μην σου δινει προσβαση σε αυτα ενω στα καταλληλα sites δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Δευτερων κατεβασα το winzip 9.0 και οταν παω να το εγκαταστησω μου πεταει το εξης μηνυμα. Unable to create a temporary folder to extract to. Possible Cause:you do not have proper permissions to create files or folders in your temporary folders.See you system or network adminisrtrator. Περιμενω την βοηθεια σας.Ευχαριστω προκαταβολικα. Καλά είναι να μην μπαίνεις σε τέτοια site γιατί μπορεί να σε γεμίσουν dialer και spyware (Να μη σου πω ότι είναι σίγουρο). Αν όμως επιμένεις... μήπως έχεις firewall και μπλοκάρει την πρόσβαση σε τέτοιες σελίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts