steliosamos Δημοσιεύτηκε August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Όντας άσχετος με δίκτυα -ασύρματα κι ενσύρματα- θέλω τη βοήθειά σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το router του οικιακού μου δικτύου εκπέμπει μόνο στο channel 13(το τελευταίο). Μου το έχει αναφέρει κι ο τεχνικός του Οτε, το διαπίστωσα κι εγώ κάνοντας δοκιμές. Βάζοντας το σε άλλα κανάλια, δεν το βλέπει καμιά συσκευή μου(ή και να τύχει κάποια να το βλέπει, δεν συνδέεται). Το πρόβλημα είναι το εξής : Στο 13, όπως είπα, δουλεύει ΟΚ. Συνδέονται 3 κινητά και 2 ταμπλετ που έχω μια χαρα. Δυστυχώς όμως ενα lenovo laptop με win 7 που έχω δεν βλέπει καθόλου το δίκτυο Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι το εν λόγω λαπτοπ βλέπει κανάλια μόνο από 1-11. Υπάρχει κάποια λύση ώστε να συνδεθεί κι αυτό ή να ζητήσω αντικατάσταση του router? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ποιο ρουτερ εχεις;Δυσκολο να μην έχει επιλογή για άλλα κανάλια,αυτόματα ή καρφωτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. August 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 speedport entry 2i , αυτο που δινει η cosmote. Εχει επιλογή για κανάλια, και αυτόματα και χειροκινητα απο 1 εως 13. Τα δοκιμασα ολα και παιζει μονο στο 13 Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 speedport entry 2i , αυτο που δινει η cosmote. Εχει επιλογή για κανάλια, και αυτόματα και χειροκινητα απο 1 εως 13. Τα δοκιμασα ολα και παιζει μονο στο 13 Δηλαδη στα άλλα κανάλια όταν τα επιλέγεις δεν συνδέονται οι συσκευές σου;Δοκίμασες να κλείσεις -ανοίξεις wifi σε αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. August 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ακριβως. Στα περισσοτερα καναλια, οι συσκευες μου δε το βλεπουν καθολου, κι αν θυμαμαι καλα στο 11 και στο 12 το βλεπουν αλλα δε συνδεονται.Μονο στο 13 δουλευουν ΟΚ. Ολες εκτος απ το λαπτοπ Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ακριβως. Στα περισσοτερα καναλια, οι συσκευες μου δε το βλεπουν καθολου, κι αν θυμαμαι καλα στο 11 και στο 12 το βλεπουν αλλα δε συνδεονται.Μονο στο 13 δουλευουν ΟΚ. Ολες εκτος απ το λαπτοπ Μηπως εχεις πολλά άλλα wifi στην περιοχή σου;Στην αναζήτηση δικτύων τι σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. August 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Mπα,ισα ισα..Μενω σε εξοχη επαρχιας, το κοντινοτερο σπιτι απεχει 50 μετρα. Στην αναζητηση με το ζορι βγαζει του θειου μου που απεχει 50 μετρα. Ουτε το δικο μου δε βγαζει οπως προειπα, εκτος κι αν το εχω στα καναλια 12 και 13.(το λαπτοπ τιποτα). Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εφοσον στα υπολοιπα δεν το βλεπει καμια μαλλον το ρουτερ φταιει, αν εχεις παλιο δοκιμασε το να δεις, εαν οχι παρε κατευθειαν για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. August 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ευχαριστω, ουτως ή αλλως αυτό θα έκανα, απλά σκεφτόμουν μηπως υπήρχε καμια προσωρινη λύση για να συνδεθει και το λαπτοπ. thanx!! Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πάρε powerline για το laptop και κλείσε το WiFi Στάλθηκε από το XT1572 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts