mixalisnaf Δημοσιεύτηκε August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2016 Ηρθε η ωρα με ΠΟΛΥ βαρια καρδια να αποχωριστω το 1+1 (64gb) μου...:cry:...το παραδιδω σε αγαπητο μου προσωπο,που θελει τηλεφωνο και με εχει βοηθησει πολυ! Οι υποψηφιοι αντικαταστατες: -LG V10: ΝΑΙ σε ολα του,εκτος ισως της μπαταριας και του αδυναμου ηχειου... -NEXUS 6P 32GB:δεν ειχα ποτε nexus συσκευη...οι αναβαθμισεις και η καλη(???) μπαταρια του με ιντριγκαρουν,αλλα με προβληματιζει η ελλειψη OIS στην καμερα...(δεν ξερω αν ο 810 σηκωνει θερμοκρασια επισης).. -Oneplus 3:δεν ξερω τι γινεται με μπαταρια,καθως και με την καμερα,γιατι χρησιμοποιω πολυ το κινητο για φωτογραφιες... Οποιος εχει αποψη η αλλη προταση ευχαριστως την ακουω!:) Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ηρθε η ωρα με ΠΟΛΥ βαρια καρδια να αποχωριστω το 1+1 (64gb) μου...:cry:...το παραδιδω σε αγαπητο μου προσωπο,που θελει τηλεφωνο και με εχει βοηθησει πολυ! Οι υποψηφιοι αντικαταστατες: -LG V10: ΝΑΙ σε ολα του,εκτος ισως της μπαταριας και του αδυναμου ηχειου... -NEXUS 6P 32GB:δεν ειχα ποτε nexus συσκευη...οι αναβαθμισεις και η καλη(???) μπαταρια του με ιντριγκαρουν,αλλα με προβληματιζει η ελλειψη OIS στην καμερα...(δεν ξερω αν ο 810 σηκωνει θερμοκρασια επισης).. -Oneplus 3:δεν ξερω τι γινεται με μπαταρια,καθως και με την καμερα,γιατι χρησιμοποιω πολυ το κινητο για φωτογραφιες... Οποιος εχει αποψη η αλλη προταση ευχαριστως την ακουω!:) ZUK Z2 PRO, LENOVO Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Φιλέ μου η λύση είναι μία. One plus 3.φοβερή συσκευή και καλή μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 S6 edge + λίγο παραπάνω στα λεφτά 463 ευρώ αλλά πολύ όμορφο κινητό με πολύ καλή οθόνη . Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και εγώ για oneplus plus 3 θα σου πω αν και το nexus είναι τηλεφωναρα με φοβερή κάμερα οθόνη και καλή αυτονομία Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 To s6 edge+ το είδα... Αλλα με 3000mha και 2κ οθόνη θα μου βγάζει την μέρα;και έχει sd; Το zuk2 pro είναι 5,2"...οποτε δεν κάνει.. Αρχίζω και σκέφτομαι προς nexus μεριά, αν και τα 32gb μου φαίνονται λίγα... Στο 1+1 που έχω, διαθέσιμα έχω μόλις τα 20 από τα 55... Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 To s6 edge+ το είδα... Αλλα με 3000mha και 2κ οθόνη θα μου βγάζει την μέρα;και έχει sd; Το zuk2 pro είναι 5,2"...οποτε δεν κάνει.. Αρχίζω και σκέφτομαι προς nexus μεριά, αν και τα 32gb μου φαίνονται λίγα... Στο 1+1 που έχω, διαθέσιμα έχω μόλις τα 20 από τα 55... Τα χρησιμοποιείς όμως όλα; Συνήθως έχουμε στο κινητό μας τραγούδια βίντεο πολλές εικόνες κλπ που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ όμως πιάνουν το μεγαλύτερο μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Βγάζω πολλές φωτογραφίες, καθώς και βίντεο 1080p.. Αλλα ούτε το 6p ούτε το s6 edge+ έχει sd.Αυτος είναι ο μόνος λόγος που με τραβάει το 1+3!! Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Φιλέ μου. Δεν ξέρω αλλά τηλέφωνο πού εχει τον 810 επεξεργαστή,δεν θα κοιτούσα ξανά. Πάρε το one plus. Πολύ καλό και με πολύ καλή κάμερα,ωραία κατασκευή,γρήγορο σαφώς και με πολύ καλή υποστήριξή από developments,τι άλλο θες. Η μπαταρία θα σε ικανοποιήσει,μπορείς να δεις και στο θέμα του. Μην κάνεις πισωγύρισμα και διαλέξεις κάτι από τα υπόλοιπα κινητά πού έχουν αναφερθεί. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Oneplus 3 λοιπόν... Το παράγγειλα απόγευμα, μαζί με μια Black apricot θήκη... Τώρα το θέμα είναι ποτέ θα φτάσει... Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Oneplus 3 λοιπόν... Το παράγγειλα απόγευμα, μαζί με μια Black apricot θήκη... Τώρα το θέμα είναι ποτέ θα φτάσει... Γλώσσα (-autocorrect) λανθάνουσα... :p Ελπίζω να μην καθυστερήσει πολύ. Σωστή επιλογή κατ' εμέ, παρ' όλα αυτά. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts