Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον στην samsung hellas δεμ ξερουν τι τους γινεται..οι προπαραγγελιες μου ειπαν ειναι να σταλθουν 7 σεπτεμβριου.

Ποιος σου είπε για τις 7 Σεπτεμβρίου φίλε μου;

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πηρα τηλεφωνο στην samsung hellas και η απαντηση του ατομου στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπε το συγκεκριμενο για αυτους που εκαναν προπαραγγελια..μου φαινεται δυσκολο να ισχυει γιατι απο οτι καταλαβα σε αλλους λενε αλλες ημερομηνιες

Νομίζω οτι τον έχασε τον φετινό γύρο η Samsung.Τελικά της έφερε μεγάλη γροσουζιά η παράκαμψη απο το 5 στο 7.:(

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά υπάρχει τρόπος να δείτε αν η μπαταρία του NOTE 7 σας έχει κατασκευαστεί στο εν λόγω προβληματικό εργοστάσιο SDI...εμενα πάντως NAI...

With the SDI announcement it does appear we can view the battery manufacturer without root. From a file browser in the root directory go to /sys/class/power_supply/battery/batt_type and open in a text editor.

Και στο παρακάτω λινκ μπορείς να τσεκάρεις αν το imei σού βρίσκεται σε αυτά από τις προβληματικές παρτίδες....πατιστε πάνω δεξιά το English

Λέτε να είναι μούφα...εγω το έβαλα και μού έβγαλε ότι δεν ανήκει...

ΆΚΥΡΟ...το παρακάτω περιέχει μόνο τα imei των προβληματικών παρτιδων τού Hong Kong όποτε ολα τα υπόλοιπα τα βλέπει σαν να μην έχουν πρόβλημα...οποτε Προσοχή

Αλλά είναι ένα βήμα πού σύντομα θα έρθει και προς τα μας...

http://www.samsung.com/hk/note7checking/

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πριν λίγο έβγαλε ανακοίνωση η Samsung Αμερικής με τον τρόπο που μπορεί να κάνει αλλαγή κάποιος κάτοχος Note 7...

1.Exchange your current Galaxy Note7 device with a new Galaxy Note7 (as early as next week).

2.Exchange your current Galaxy Note7 for a Galaxy S7 or Galaxy S7 edge and we’ll replace any Note7 specific accessories and give you a refund for the price difference between devices.

Το θετικό είναι ότι στην περίπτωση που θέλει πάλι Note 7 όπως θα διαβάσατε λέει ότι θα γίνει ήδη από την επόμενη εβδομάδα!

Μακάρι να έχουμε την ίδια θετική εξέλιξη κ απο την Samsung Ευρώπης!

Εχω βάλει 2 τρόπους ελέγχου τις συσκευής αν ανήκουν στις προβληματικές στο κεντρικό θέμα...δοκιμαστε και πείτε μου την γνώμη σας...
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Και εμένα το ίδιο βγάζει (Your Galaxy Note7 is not in the affected IMEI number range) βέβαια όπως είπες δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι.:wacko::wacko::wacko::

Ναι και εγώ το είδα μετά δεν είναι για μας.

Edited by roker

Η δική μου η συσκευή επιστραφηκε στην αλυσίδα και μου επέστρεψε τα χρήματα στο ακέραιο. Από Δεκέμβρη το ξαναβλέπουμε το θέμα Note

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Απο που το ειχες παρει?

Επισης στο xda αναφερει καποιος πως του ειπαν απο vodafone uk πως αυριο θα βγαλει καποια ανακοινωση η Samsung

Edited by vasilakis13

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160905/6e5e0a2f274577ac4c6f14b73a845f6d.jpg

Το δικό μου δίσιμο.

ΤΟ SDI που βλέπεις σημαίνει ότι η μπαταρία μας είναι από το εργοστάσιο με το πρόβλημα... Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό....

Εδώ σας έχω ένα πολύ πρόχειρο review από εμένα στο οποίο δείχνω το ποσό τέλεια λειτουργούν τα πλήκτρα και μετά κάνω ενα τεστ της μνήμης και του lag

Καλημέρα,

Βλέπω στο Ebay χρήστες από ΕΕ που είχαν τη δικαρτη έκδοση κοντά στο 1000αρικο να έχουν ρίξει την τιμή στα 700. Και λέω μήπως να το πάρω και όπως είναι να το πάω στη Samsung Hellas. Και σε "χαμηλή" τιμή η αγορά και το περνώ σε ελληνική εγγύηση, σύμφωνα με τα γραφόμενα.

Μέχρι πότε ισχύει η ανάκληση; μέχρι πότε μπορείς να επιστρέφεις το κινητό στη Samsung; Ποια ημερομηνία εννοώ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Σημερινη συνομιλια με samsung hellas στο live chat...

Καλημέρα σας.

08:29:52 Διάβασα τη περιγραφή σας.

08:31:50 Η διαδιακασία βρίσκεται στη καταγραφή. Μόλις ολοκληρωθεί η καταγραφή θα ενημερωθείτε για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Η συσκευή θα αντικατασταθεί από ένα νέο Note 7.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ tsiglas

08:37:02 Αυτο ηθελα να μαθω και να σας υπενθυμησω ωστε η ολη διαδικασια να γινει σωστα και να εχετε ευχαριστημενους πελατε οπως και εχετε παρολο το τεραστιο θεμα που δημιουργηθηκε γιατι κινηθηκατε σωστα και μιας και ειστε η μονη επικοινωνια που μπορουμε να εχουμε με την samsung οτι οι περισσοτερες αν οχι ολες οι συσκευες που ανακληθηκαν στην Ελλαδα εφοσον δεν εχει κυκλοφορησει η συσκευη στην Ελλαδα εννοειτε οτι ηταν απο το εξωτερικο και ιδιετερα ηταν μοντελα οπως το duos που δεν θα εισαχθουν στην Ευρωπη ποτε... οποτε θα πρεπει η αντικατασταση να γινει μονο και μονο με ιδια μοντελα και να βρεθει και μια λυση για το θεμα της εγγυησης πως θα παραχθει για ποσο και απο ποιον!!!!

Dimitrios

08:37:44 Κύριε tsigla θα λάβατε ακριβώς το ίδιο προιον.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ tsiglas

08:38:09 Σας ευχαριστω πολυ και καλη σας μερα

Δεν έχει πολύ νόημα η επικοινωνία σε αυτό το στάδιο. Και αυτοί περιμένουν οδηγίες από τη μαμά οπότε ενδέχεται η ενημέρωση η να είναι ελλιπής, η ακόμα κ να λάβετε λάθος πληροφορίες.

Πιο πιθανό βλέπω προσωπικά να πιστωθεί το ποσό, παρά να γίνει εσωτερική εισαγωγή μοντέλου το οποίο δεν εισάγεται Ευρώπη κ ίσως να μην διαθέτει τις απαραίτητες κ τυπικές πιστοποιήσεις που προβλέπονται από την ΕΕ.

Σιγκαπούρη πχ μπορείς να αγοράσεις κινητό με 1 χρόνο εγγύηση η κ με καθόλου εγγύηση (δεχόμενος μείωση στην αρχική τιμή αγοράς). Εδώ πόσα χρόνια εγγύηση θα σου δώσει για το duos? Στην ΕΕ η εγγύηση είναι διετής.

Έχει διάφορες τέτοιες τυπικότητες θέλω να πω το θέμα και πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως θα διευθετήθουν.

me > you

Δεν έχει πολύ νόημα η επικοινωνία σε αυτό το στάδιο. Και αυτοί περιμένουν οδηγίες από τη μαμά οπότε ενδέχεται η ενημέρωση η να είναι ελλιπής, η ακόμα κ να λάβετε λάθος πληροφορίες.

Πιο πιθανό βλέπω προσωπικά να πιστωθεί το ποσό, παρά να γίνει εσωτερική εισαγωγή μοντέλου το οποίο δεν εισάγεται Ευρώπη κ ίσως να μην διαθέτει τις απαραίτητες κ τυπικές πιστοποιήσεις που προβλέπονται από την ΕΕ.

Σιγκαπούρη πχ μπορείς να αγοράσεις κινητό με 1 χρόνο εγγύηση η κ με καθόλου εγγύηση (δεχόμενος μείωση στην αρχική τιμή αγοράς). Εδώ πόσα χρόνια εγγύηση θα σου δώσει για το duos? Στην ΕΕ η εγγύηση είναι διετής.

Έχει διάφορες τέτοιες τυπικότητες θέλω να πω το θέμα και πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως θα διευθετήθουν.

Το προσωπικό της Ελληνικής Samsung θέλει πιο πολύ να μην ανοίγονται μεγάλες και με πολλές λεπτομέρειες συζητήσεις και γι αυτό "κλείνουν" την συζήτηση στα γρήγορα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να εισάγει συγκεκριμένες συσκευές που δεν προβλέπονται για την ΕΕ.

Επίσης, νομίζω ότι αυτοί που έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν καινούργια συσκευή και όχι επιδιορθωμένη είναι αυτοί που θα πάρουν τις πρώτες συσκευές (προπαραγγελίες) γιατί μετά απο κάτι μήνες θα βγουν στην αγορά και αυτές που έχουν επιδιορθωθεί στο θέμα της μπαταρίας και όχι μόνο.

Edited by jkalimer

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Προς επίρρωση του άνωθι post μου, δείτε ένα post από διπλανό θέμα (να με συγχωράει ο φίλος που τον κάνω quote), για να καταλάβετε γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο η Samsung Hellas να αντικαταστήσει συσκευές που δεν προορίζονται για την ΕΕ.

Καλημέρα,

Βλέπω στο Ebay χρήστες από ΕΕ που είχαν τη δικαρτη έκδοση κοντά στο 1000αρικο να έχουν ρίξει την τιμή στα 700. Και λέω μήπως να το πάρω και όπως είναι να το πάω στη Samsung Hellas. Και σε "χαμηλή" τιμή η αγορά και το περνώ σε ελληνική εγγύηση, σύμφωνα με τα γραφόμενα.

Μέχρι πότε ισχύει η ανάκληση; μέχρι πότε μπορείς να επιστρέφεις το κινητό στη Samsung; Ποια ημερομηνία εννοώ!

me > you

Σημερινη συνομιλια με samsung hellas στο live chat...

Καλημέρα σας.

08:29:52 Διάβασα τη περιγραφή σας.

08:31:50 Η διαδιακασία βρίσκεται στη καταγραφή. Μόλις ολοκληρωθεί η καταγραφή θα ενημερωθείτε για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Η συσκευή θα αντικατασταθεί από ένα νέο Note 7.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ tsiglas

08:37:02 Αυτο ηθελα να μαθω και να σας υπενθυμησω ωστε η ολη διαδικασια να γινει σωστα και να εχετε ευχαριστημενους πελατε οπως και εχετε παρολο το τεραστιο θεμα που δημιουργηθηκε γιατι κινηθηκατε σωστα και μιας και ειστε η μονη επικοινωνια που μπορουμε να εχουμε με την samsung οτι οι περισσοτερες αν οχι ολες οι συσκευες που ανακληθηκαν στην Ελλαδα εφοσον δεν εχει κυκλοφορησει η συσκευη στην Ελλαδα εννοειτε οτι ηταν απο το εξωτερικο και ιδιετερα ηταν μοντελα οπως το duos που δεν θα εισαχθουν στην Ευρωπη ποτε... οποτε θα πρεπει η αντικατασταση να γινει μονο και μονο με ιδια μοντελα και να βρεθει και μια λυση για το θεμα της εγγυησης πως θα παραχθει για ποσο και απο ποιον!!!!

Dimitrios

08:37:44 Κύριε tsigla θα λάβατε ακριβώς το ίδιο προιον.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ tsiglas

08:38:09 Σας ευχαριστω πολυ και καλη σας μερα

Κώστα μην ασχολείσαι. Περισσότερο θα μπλέξεις. Έχεις μια χαρά συσκευή χωρίς προβλήματα. Κράτα τη και κάνε απόσβεση.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Κώστα μην ασχολείσαι. Περισσότερο θα μπλέξεις. Έχεις μια χαρά συσκευή χωρίς προβλήματα. Κράτα τη και κάνε απόσβεση.

Εννοείτε ότι εφόσον μέχρι να γίνει η αντικατάσταση συσκευή μού θα λειτουργεί άψογα θα προχωρήσω σε αντικατάσταση μόνο αν η Samsung μού δώσει την ίδια συσκευή με εγγύηση...

Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τούς τυχερούς πού μία χαρά το χαίρονται το NOTE 7...

Μίας και σήμερα είδες την συσκευή μού για λίγο δυστυχώς μπορείς αν θες να γράψεις και τις δικές σού διαπιστώσεις...

Θεωρώ απίθανο να σου δώσει η samsung hellas duos συσκευή με 2ετή ελληνική/πανευρωπαική εγγύηση.

Θα πρέπει να την στείλεις dubai και από εκεί να στην αλλάξουν. Γνώμη μου είναι να το κάνεις κάποια στιγμή, ανεξάρτητα αν δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα μία φορά θα παρουσιάστει.

Και εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, βλέπω πολύ δύσκολο να γίνει εισαγωγή μοντέλο που δεν πωλείται στην ΕΕ, για αυτό και έστειλα πίσω στην from.ae την συσκευή μου.

Βέβαια το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι να περιμένουμε την διαδικασία.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked