Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η μπαταρίες αλλα και τα bootloop, μην βλέπεται απο εδω που το έχουν 2-5 άτομα και νομίζω κάποιος έχει πρόβλημα ακόμα και σε αυτο τον αριθμό.Δείτε στο xda πόσοι έχουν θέμα.Θα τα φτιάξει ναι,θα είναι οκ και καλύτερα αλλα πρέπει να παραδεχτούμε οτι αυτή τη φορά η sammy τα έκανε σ@#τα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν μετά από αυτή την απρόσμενη φάπα είναι να μην ξαναβγάλουν το note 7. Να επανέλθουν προς τα Χριστουγεννα με νέα συσκευή και νέο όνομα (note 7 new .....note 8).

Θα τρίβει τα χέρια της η Apple! !!!

Είμαι κάτοχος note 3 και ήθελα να το πάρω. Τώρα δυστυχως αναβαλεται η αγορά μέχριτις γιορτες .

Δε με χάλασε που πήγε άσχημα το launch.

Ήταν πολύ υπεροπτική η Sammy με το n7,ελλείψει σοβαρού ανταγωνισμού..

Εδώ και καιρό το λέμε ότι όταν παίζει η samsung χωρίς ανταγωνισμό τα κάνει μαντάρα.

Το απέδειξε περίτρανα, ακόμα μία φορά. :down:

και δε νομιζω οτι πιστευετε οτι θα επαναπροσδιορισει την τιμη της συσκευης σε καμια περιπτωση γιατι καπου το διαβασα οτι το περιμενουν καποιοι

Η τιμή δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει αλλά κάποιο τυράκι θα δώσουν

Πιστεύω ότι όλο και κανένα promo θα τρέξει, εδώ έτρεξε για το s7 edge, το οποίο δεν είχε τέτοια θέματα.

Καλημέρα σε όλους...δεν ξέρω αν είμαι πλέον Ο μοναδικός κάτοχος τού NOTE 7 duos με ενεργοποιημένη αυτή τι στιγμή την συσκευή τού αλλά για το γαμοτο τής υπόθεσης και για τον φίλο Βασίλη πού δεν πρόλαβε καλά καλά να την δει και του άρχισε τα bootloops θα αναφέρω ώσπου να παραδώσω και εγώ την συσκευή στην Samsung Hellas όπως πληροφορήθηκα...ΝΑΙ εκεί θα παραδώσουμε τις συσκευές μας και ας είναι αγορασμενες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα μας φέρουν καινούριες από Κορέα (επικοινώνησε μαζί τούς τηλεφωνικά ο Βασίλης και του είπαν ακριβώς τα παραπάνω και οτι πλέον εφόσον οί συσκευές μας έχουν καταγραφεί από την Samsung Hellas είναι πλέον στην ευθύνη της Samsung Hellas και όχι τού εκάστοτε πωλητή - χωρα και ότι 99% μεθαύριο Δευτέρα θα μάς πάρουν τηλέφωνο για να μάς ενημερώνουν για την διαδικασία ΝΑΙ τόσο νωρις...εαν γινουν ετσι τα πραγματα τοτε ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην Samsung)

...θα αναφέρω κάποια πράγματα για το τηλέφωνο..αλλωστε το θέμα περί αυτού υπάρχει αλλά η Sami μας τα έκανε μαντάρα...

Η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μού μέχρι σήμερα...

Μηδέν lag, ταχύτατη, υπέροχη οθόνη,φανταστικό touch respond, η καλύτερη καμερα ever ακομα και απο s7 edge, δεν μού έχει ανεβάσει θερμοκρασία πότε εκτός του update-επαναφοράς, το πιο γρήγορο και σταθερό GPS κλείδωμα πού έχω συνάντηση μέχρι σήμερα, πολύ καλό ήχο και μικρόφωνο γενικός και γενικά η συσκευή Παιδιά παίζει μόνη της ότι και να λέμε...θηκη spigen , caselogic μαζί με την μεμβράνη τής Samsung παίζουν εδώ και 5 μέρες μια χαρά χωρίς σηκωματα και προβλήματα στην αφή....Αλλα εκεί πού τα σπάει είναι η ΜΠΑΤΑΡΊΑ...και όμως εκεί που τα έκανε σκατ@ η Samsung ήταν και το δυνατό τής χαρτί.

Κοιτάξτε παρακάτω το τηλέφωνο είναι στην 4η φόρτιση .

Always on κλειστό

Data 4g 3g κλειστά

Wifi παντα ανοιχτό

Συγχρονισμοι 5 mail παντα ανοιχτοί με λήψη περισσότερο από 300 μαιλ ημερησίως και με εγκατεστημένο το glimpse notifications ώστε σε καθε λήψη να ανάβει η οθόνη.

Facebook,facebook messanger,Twitter,Instagram,Skype,Viber ολα μέσα με πολύωρη λειτουργία

Browsing με τον opera

Τηλεφωνα περίπου 1,5 ώρες

Φωτεινότητα στο αυτόματο παντα

Με το ιδιο ακριβως στισημο σε 2 s7 edge duos που εχω συνηθως επερνα 5 ωρες οθονη σε 32 συνολικα ωρες χρησης.

Πιστεύω ότι η συσκευή αξίζει και μάλιστα υπεραξιζει την αναμονή και την αντικατάσταση με μια τέτοια συσκευή πού θα προσφέρει όμως και ασφαλεια...

Screenshot_20160903_124432.pngphoto hosting"]Screenshot_20160903_124432.pngphoto hosting[/url]

Screenshot_20160903_124441.pngimage upload no resize"]Screenshot_20160903_124441.pngimage upload no resize[/url]

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Προβλέπω τα εργοστάσια της Samsung να δουλεύουν επί 24 βασεως για να προλάβουν να παραδώσουν τα καινούρια κινητά και να προλάβουν και την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 7και του lg v20...

Εγώ το κινητό το έχω από εχθές στα χέρια μου από μεγάλη Ελληνική αλυσίδα λόγω προπαραγγελίας.

Οπτικά είναι όμορφο αλλά το τηλέφωνο είναι φτιαχμένο για πειραματόζωα.

Θα είμαι σκληρός αλλά σε καμία περίπτωση η συσκευή που έχω στα χέρια μου μπορεί να κοστολογηθεί στα 879 ευρώ.

1) Το κινητό έχει λαγκ επιπέδου s6. Ξέρω όσοι το έχετε ακόμα θα πείτε εμένα δεν έχει λαγκ. Πάρτε κανένα άλλο κινητό του ανταγωνισμού να διαπιστώσετε τη διαφορά.

2) H αφή των κάτω πλήκτρων είναι προβληματική. Στα δέκα απαλά πατήματα χάνει τουλάχιστον 2-3

3) Μετά την OTA αναβάθμιση ξεκίνησε κάτι error και αναγκάστηκα να κάνω ολικό wipe

4) Το home button είναι πολύ χειρότερο από το s7 edge και δεν σου δίνει καλή αίσθηση στο πάτημα. Επίσης είναι στο επίπεδο της οθόνης και δυσκολεύεται κανείς ειδικά με το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Ήδη έχει δρομολογηθεί η επιστροφή του στο κατάστημα αγοράς.

Νομίζω ότι μετά από λίγο καιρό θα λέμε για το κινητό που άλλαξε τα δεδομένα στον τεχνολογικό χώρο.

Αύριο θα ανεβάσω και ένα σκληρό βίντεο από τη συσκευή διότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει.

Αστεία πράγματα.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Εγώ το κινητό το έχω από εχθές στα χέρια μου από μεγάλη Ελληνική αλυσίδα λόγω προπαραγγελίας.

Οπτικά είναι όμορφο αλλά το τηλέφωνο είναι φτιαχμένο για πειραματόζωα.

Θα είμαι σκληρός αλλά σε καμία περίπτωση η συσκευή που έχω στα χέρια μου μπορεί να κοστολογηθεί στα 879 ευρώ.

1) Το κινητό έχει λαγκ επιπέδου s6. Ξέρω όσοι το έχετε ακόμα θα πείτε εμένα δεν έχει λαγκ. Πάρτε κανένα άλλο κινητό του ανταγωνισμού να διαπιστώσετε τη διαφορά.

2) H αφή των κάτω πλήκτρων είναι προβληματική. Στα δέκα απαλά πατήματα χάνει τουλάχιστον 2-3

3) Μετά την OTA αναβάθμιση ξεκίνησε κάτι error και αναγκάστηκα να κάνω ολικό wipe

4) Το home button είναι πολύ χειρότερο από το s7 edge και δεν σου δίνει καλή αίσθηση στο πάτημα. Επίσης είναι στο επίπεδο της οθόνης και δυσκολεύεται κανείς ειδικά με το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Ήδη έχει δρομολογηθεί η επιστροφή του στο κατάστημα αγοράς.

Νομίζω ότι μετά από λίγο καιρό θα λέμε για το κινητό που άλλαξε τα δεδομένα στον τεχνολογικό χώρο.

Αύριο θα ανεβάσω και ένα σκληρό βίντεο από τη συσκευή διότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει.

Αστεία πράγματα.

Πω πω πω, σοβαρα πραγματα αυτά Γιωργο, από ένα σουπερ αξιοπιστο κι εμπειρο χρηστη (αν δεν κανω λαθος εχεις αλλαξει 6-7 s7 edge, οποτε εχεις την απολυτη συγκριση), που δεν τα εχουμε διαβασει από κανενα "επιφανες" review. Αναμενουμε το βιντεο Γιωργο...

Φίλε tsigla δεν είσαι μόνος είμαστε τουλάχιστον 2 υπερθεματίζω όσα γράφεις έτσι ακριβώς είναι ,εγώ που προέρχομαι από νοτε 4 (2 έχω c και f) είναι τεράστια αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα , χαρακτηριστικα το 4 το φόρτιζα κάθε βράδυ με υπόλοιπο 15%-20% μπαταρία το 7 το φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ με 30% μπαταριά με την ίδια χρήση.

Περιμένω και εγώ τηλ. από samsung για τα περαιτέρω όπως είπαν και σε σένα.

Πω πω πω, σοβαρα πραγματα αυτά Γιωργο, από ένα σουπερ αξιοπιστο κι εμπειρο χρηστη (αν δεν κανω λαθος εχεις αλλαξει 6-7 s7 edge, οποτε εχεις την απολυτη συγκριση), που δεν τα εχουμε διαβασει από κανενα "επιφανες" review. Αναμενουμε το βιντεο Γιωργο...

Εγω δεν εχω εντοπισει ολα αυτα στα οποια αναφερεται ο Γιωργος και εχω αυτην την στιγμη που μιλαμε στην κατοχη μου 2 S7 edge duos ενα ασιμη και ενα χρυσο....και οι συγκρισεις που εκανα αφορουσαν αυτα με τον τροπο που τα χειριζομαι και τα εχω στισει!!!Δεν εχω καποιο λογω να αμφισβιτησω κανεναν απλα το αναφερω....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλημέρα σε όλους...δεν ξέρω αν είμαι πλέον Ο μοναδικός κάτοχος τού NOTE 7 duos με ενεργοποιημένη αυτή τι στιγμή την συσκευή τού αλλά για το γαμοτο τής υπόθεσης και για τον φίλο Βασίλη πού δεν πρόλαβε καλά καλά να την δει και του άρχισε τα bootloops θα αναφέρω ώσπου να παραδώσω και εγώ την συσκευή στην Samsung Hellas όπως πληροφορήθηκα...ΝΑΙ εκεί θα παραδώσουμε τις συσκευές μας και ας είναι αγορασμενες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα μας φέρουν καινούριες από Κορέα (επικοινώνησε μαζί τούς τηλεφωνικά ο Βασίλης και του είπαν ακριβώς τα παραπάνω και οτι πλέον εφόσον οί συσκευές μας έχουν καταγραφεί από την Samsung Hellas είναι πλέον στην ευθύνη της Samsung Hellas και όχι τού εκάστοτε πωλητή - χωρα και ότι 99% μεθαύριο Δευτέρα θα μάς πάρουν τηλέφωνο για να μάς ενημερώνουν για την διαδικασία ΝΑΙ τόσο νωρις...εαν γινουν ετσι τα πραγματα τοτε ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην Samsung)

...θα αναφέρω κάποια πράγματα για το τηλέφωνο..αλλωστε το θέμα περί αυτού υπάρχει αλλά η Sami μας τα έκανε μαντάρα...

Η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μού μέχρι σήμερα...

Μηδέν lag, ταχύτατη, υπέροχη οθόνη,φανταστικό touch respond, η καλύτερη καμερα ever ακομα και απο s7 edge, δεν μού έχει ανεβάσει θερμοκρασία πότε εκτός του update-επαναφοράς, το πιο γρήγορο και σταθερό GPS κλείδωμα πού έχω συνάντηση μέχρι σήμερα, πολύ καλό ήχο και μικρόφωνο γενικός και γενικά η συσκευή Παιδιά παίζει μόνη της ότι και να λέμε...θηκη spigen , caselogic μαζί με την μεμβράνη τής Samsung παίζουν εδώ και 5 μέρες μια χαρά χωρίς σηκωματα και προβλήματα στην αφή....Αλλα εκεί πού τα σπάει είναι η ΜΠΑΤΑΡΊΑ...και όμως εκεί που τα έκανε σκατ@ η Samsung ήταν και το δυνατό τής χαρτί.

Κοιτάξτε παρακάτω το τηλέφωνο είναι στην 4η φόρτιση .

Always on κλειστό

Data 4g 3g κλειστά

Wifi παντα ανοιχτό

Συγχρονισμοι 5 mail παντα ανοιχτοί με λήψη περισσότερο από 300 μαιλ ημερησίως και με εγκατεστημένο το glimpse notifications ώστε σε καθε λήψη να ανάβει η οθόνη.

Facebook,facebook messanger,Twitter,Instagram,Skype,Viber ολα μέσα με πολύωρη λειτουργία

Browsing με τον opera

Τηλεφωνα περίπου 1,5 ώρες

Φωτεινότητα στο αυτόματο παντα

Με το ιδιο ακριβως στισημο σε 2 s7 edge duos που εχω συνηθως επερνα 5 ωρες οθονη σε 32 συνολικα ωρες χρησης.

Πιστεύω ότι η συσκευή αξίζει και μάλιστα υπεραξιζει την αναμονή και την αντικατάσταση με μια τέτοια συσκευή πού θα προσφέρει όμως και ασφαλεια...

Screenshot_20160903_124432.pngphoto hosting"]Screenshot_20160903_124432.pngphoto hosting[/url]

Screenshot_20160903_124441.pngimage upload no resize"]Screenshot_20160903_124441.pngimage upload no resize[/url]

Πίστεψε με...... Δεν είσαι ο μόνος.....

Και εγώ ανοικτό το έχω και δεν έχω το παραμικρό θέμα.....

Όσο για όλα τα υπόλοιπα περί ταχύτητας μπαταρίας θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.....

Αν μάλιστα όπως λες αλλάζουν τις συσκευές από την Samsung Hellas αυτο θα είναι και το ιδανικό. Σαφώς και δεν μετάνιωσα ούτε μετανιώνω δευτερόλεπτο για την αγορά του ούτε για την ενδεχόμενη αναμονή αντικατάστασης. Δουλεύω σε βιομηχανία και ξέρω ότι λάθη και αστοχίες γίνονται και θα γίνονται πάντα. Συγχαρητήρια στην Samsung για τον τρόπο που αντιμετωπισε το θέμα και ένα θέλω να πω. Όσο αντιμετωπίζουν έτσι τα ενδεχομενα λάθη ή αστοχίες εμένα δεν θα με χάσουν ποτέ από πελάτη.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εγω δεν εχω εντοπισει ολα αυτα στα οποια αναφερεται ο Γιωργος και εχω αυτην την στιγμη που μιλαμε στην κατοχη μου 2 S7 edge duos ενα ασιμη και ενα χρυσο....και οι συγκρισεις που εκανα αφορουσαν αυτα με τον τροπο που τα χειριζομαι και τα εχω στισει!!!Δεν εχω καποιο λογω να αμφισβιτησω κανεναν απλα το αναφερω....

Εγώ δεν πιστεύω ότι η samsung ανακάλεσε τις συσκευές μόνο για την μπαταρία . Η συσκευή είναι κατώτερη του αναμενόμενου σε πολλούς τομείς και προφανώς πάει να μαζέψει τα πράγματα πριν η καταστροφή γίνει ολοκληρωτική.

Γυαλί επίστρωση που έχει θέμα όπως φαίνεται στην αφή και στην αντοχή σε αιχμηρά αντικείμενα, hardware με μπρικαρίσματα και bootloops, μπαταρία και εκρήξεις είναι μόνα τους αρκετά για την κάνουν το ανακαλέσει.

Η λειτουργία του s7 edge Γιώργο θεωρείς ότι είναι υποδειγματική; Διότι το λαγκ είναι εκεί και σε περιμένει κάθε φορά στη συσκευή. Απλά εγώ προσωπικά το ανέχομαι λόγω άλλων καλών που έχει. Δεν περίμενα ότι το νοτε 7 θα είναι lag free αλλά περίμενα ότι θα είναι βελτιωμένο κάτι το οποίο όχι μόνο δεν έγινε αλλά είναι χειρότερο από το s7 edge.

Γενικά επειδή δεν έχω θέμα να λέω τα πράγματα όπως είναι (βλέπε g3 που έκλεινε μόνο του και κανείς δεν το ανέφερε μέχρι που το έπιασα στα χέρια μου) για εμένα το Note 7 κάηκε οριστικά στα μάτια μου.

Το απόλυτο ξεβράκωμα της samsung το οποίο θα την κάνει να το πληρώσει αρκετά στο μέλλον. Οι πωλήσεις το note 7 κατά τη γνώμη μου καταστράφηκαν ολοκληρωτικά και ίσως όλο αυτό αλλάξει πολλά πράγματα στον τεχνολογικό χάρτη

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Εγώ δεν πιστεύω ότι η samsung ανακάλεσε τις συσκευές μόνο για την μπαταρία . Η συσκευή είναι κατώτερη του αναμενόμενου σε πολλούς τομείς και προφανώς πάει να μαζέψει τα πράγματα πριν η καταστροφή γίνει ολοκληρωτική.

Γυαλί επίστρωση που έχει θέμα όπως φαίνεται στην αφή και στην αντοχή σε αιχμηρά αντικείμενα, hardware με μπρικαρίσματα και bootloops, μπαταρία και εκρήξεις είναι μόνα τους αρκετά για την κάνουν το ανακαλέσει.

Η λειτουργία του s7 edge Γιώργο θεωρείς ότι είναι υποδειγματική; Διότι το λαγκ είναι εκεί και σε περιμένει κάθε φορά στη συσκευή. Απλά εγώ προσωπικά το ανέχομαι λόγω άλλων καλών που έχει. Δεν περίμενα ότι το νοτε 7 θα είναι lag free αλλά περίμενα ότι θα είναι βελτιωμένο κάτι το οποίο όχι μόνο δεν έγινε αλλά είναι χειρότερο από το s7 edge.

Γενικά επειδή δεν έχω θέμα να λέω τα πράγματα όπως είναι (βλέπε g3 που έκλεινε μόνο του και κανείς δεν το ανέφερε μέχρι που το έπιασα στα χέρια μου) για εμένα το Note 7 κάηκε οριστικά στα μάτια μου.

Το απόλυτο ξεβράκωμα της samsung το οποίο θα την κάνει να το πληρώσει αρκετά στο μέλλον. Οι πωλήσεις το note 7 κατά τη γνώμη μου καταστράφηκαν ολοκληρωτικά και ίσως όλο αυτό αλλάξει πολλά πράγματα στον τεχνολογικό χάρτη

Η Samsung δεν καταστράφηκε. Προς θεού. Απλά ξεφτιλίστικε λίγο στα μάτια πολλών. Το θέμα είναι πως εδώ και ένα μήνα κάποιοι το λέγαμε αλλά τα οπαδικά γυαλιά δεν το έβλεπαν. Ήταν ένα S7 με Spen και Iris scanner. Τίποτε άλλο. Δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν τελικά κυκλοφορίσει με "αναβαθμισμένα" χαρακτηριστικά. Ίσως η μπαταρία να ήταν απλά η αφορμή. Τα reviews έκαναν μπαμ ότι ήταν πληρωμένα. Όταν από κάτω ο κόσμος έκραζε τότε το μυρίζεσαι αν είσαι λίγο "ψαγμένος".

Εγώ είχα Note 2 έως 5, S7e, G4, Μ8 και πολλά άλλα, πιάνονται ως σοβαρά; Τώρα με το 7 και δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις.

Ο καθε ενας απο εμας δοκιμαζει κρινει και γραφει τις εμπειριες του συμφωνα με τον τροπο που στεινει - λειτουργει το τηλεφωνο του...Γιαυτο τις περισσοτερες φορες οι αποψεις διιστανται.

Δεν εχουν ολοι δικαιο και δεν εχουν και ολοι αδικο...ας πουμε εγω δεν εχω ενεργοποιημενο το always on display ουτε την ιριδα ουτε το δακτυλικο αποτυπομα...Γιατι???Γιατι απλα με καθυστερουν στην δουλεια μου και δεν τα χρειαζομαι.Μου κανουν περισσοτερο κακο απο καλο οπως και εχω απενεργοποιηση την εφαρμογη google, google chrome, google music, gmail, google drive, google περιπτερο, google video, google photo, google μπακαλικο, one drive, powerpoint, whatsapp, pdf, word, excel τις αποιες δεν χειριζομαι καθολου η τις εχω αντικαταστησει με αλλες οπως την kingsoft office για τα office documents.

Τωρα αν τα ειχα αυτα ενεργα και η συσκευη σερνοτανε τοτε θα συμφωνουσα με τον φιλο ''gkp''.

Σε καθε περιπτωση ο καθε ενας εχει την αποψη του συμφωνα με την χρηση που κανει στο τηλεφωνο....

Still, Samsung has recalled all Galaxy Note 7 phones out of caution and will replace each battery.

Καπου διαβασα οτι απαξ και ανοιχθει η συσκευη πιθανον να υπαρξει προβλημα στην αδιαβροχοποιηση της....ομορφα!:lol:

Καπου διαβασα οτι απαξ και ανοιχθει η συσκευη πιθανον να υπαρξει προβλημα στην αδιαβροχοποιηση της....ομορφα!:lol:

Περίεργο αυτό.

Δηλαδή όταν θα ρθει η ώρα να αλλάξεις μπαταρία τι θα γίνει?

Επίσης, σε τυχόν ελαττωματικά κομμάτια, τι θα κάνουν? Θα δώσουν καινούργιες? :worry:

Όχι φίλε μού θα γίνει αντικατάσταση όλων των συσκευών με καινούριες...αυτες πού θα επιστρέψουν πίσω που στην ουσια οι περισσότερες θα είναι και σφραγισμένες εννοείτε ότι θα μπούνε στην γραμμή παραγωγής για αλλαγή μπαταρίας και επαναπροώθηση τούς

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περίεργο αυτό.

Δηλαδή όταν θα ρθει η ώρα να αλλάξεις μπαταρία τι θα γίνει?

Επίσης, σε τυχόν ελαττωματικά κομμάτια, τι θα κάνουν? Θα δώσουν καινούργιες? :worry:

Αυτό είναι μία άλλη ιστορία πού μάς απασχόλησε και με το S7 EDGE...

Η Samsung υποστηρίζει ότι μετά από άνοιγμα της συσκευής επιστρέφεται συσκευή πάλι με αδιαβροχοποιηση όπως οταν αγοράστηκε και ισχύει κανονικά η εγγύηση όπως όταν αγοράστηκε η συσκευή....

Αυτό είναι μία άλλη ιστορία πού μάς απασχόλησε και με το S7 EDGE...

Η Samsung υποστηρίζει ότι μετά από άνοιγμα της συσκευής επιστρέφεται συσκευή πάλι με αδιαβροχοποιηση όπως οταν αγοράστηκε και ισχύει κανονικά η εγγύηση όπως όταν αγοράστηκε η συσκευή....

Αυτό μου φαίνεται και το λογικό/αναμενόμενο, γι'αυτό παραξενεύτηκα με την παραπάνω τοποθέτηση του συμφορουμίτη.

Άλλωστε το ίδιο κάνει και η sony τα τελευταία χρόνια με τα αδιάβροχα.

Για οσους φυσικα δεν γνωριζουν .

Το θεμα της αντοχης οταν πεσει νερο μη νομιζετε μερικοι οτι η συσκευη ειναι αδιαβροχη .Απλα υπαρχει μια μονωση στα ενδοτερα με αποτελεσμα οταν βρεχει και θελουμε να μιλησουμε δεν εχουμε φοβο αμα παρει νερο επισης πχ ειμαστε σε ενα καταστημα και πεφτει ενα ποτηρι νερο να μην τρεχουμε σαν παλαβοι να το σκουπισουμε η να βαζουμε πιστολακια για τα μαλλια για στεγνωμα η μεσα σε ενα δοχειο με ρυζι οπως παλια .Το οτι η Samsung το παρουσιασε εκτεταμμενα μεσα σε γυαλα με νερο δεν σημαινει οτι το βαζουμε πχ.στη θαλασσα κτλ.Δηλαδη απλες καταστασεις καθημερινοτητας .

Edited by akiss_

Το ότι έκανε πατάτα η samsung, δε χωράει καμμία αμφιβολία. Ούτε το ότι έκανε το αυτονόητο. Βέβαια μη σκάτε... συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.....Μερικά συμπεράσματα:

α) Θα τις στοιχίσει πάρα πολύ (σε πολλές πτυχές)

β) Ξένέρωσε πολύς κόσμος και για την ίδια την εταιρεία (γενικά) και για τη συγκεκριμένη συσκευή (ειδικά)

γ) Ακόμα και οι "τρελαμένοι" με το Note 7, θέλουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ - ΚΙΝΗΤΡΟ για να το πάρουν ακόμα και

όταν όλα διορθωθούν (θα τους τρώει πάντα το σαράκι της απορίας/υποψίας/αμφιβολίας/φοβίας).

Άρα, λογικά.... ΚΑΙ θα γίνει πιο φτηνό (όχι πολύ για να μην το ξεφτιλήσει) ΚΑΙ δώρα θα κάνει, ή...... "θα πιεί την πορτοκαλάδα"..... και θα μας περιμένει στη γωνία για το Note 8. Τότε θα μας τα πάρει και θα πάρει τη ρεβάνς....

E... μια μάχη έχασε, όχι τον πόλεμο.

Το ότι έκανε πατάτα η samsung, δε χωράει καμμία αμφιβολία. Ούτε το ότι έκανε το αυτονόητο. Βέβαια μη σκάτε... συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.....Μερικά συμπεράσματα:

α) Θα τις στοιχίσει πάρα πολύ (σε πολλές πτυχές)

β) Ξένέρωσε πολύς κόσμος και για την ίδια την εταιρεία (γενικά) και για τη συγκεκριμένη συσκευή (ειδικά)

γ) Ακόμα και οι "τρελαμένοι" με το Note 7, θέλουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ - ΚΙΝΗΤΡΟ για να το πάρουν ακόμα και

όταν όλα διορθωθούν (θα τους τρώει πάντα το σαράκι της απορίας/υποψίας/αμφιβολίας/φοβίας).

Άρα, λογικά.... ΚΑΙ θα γίνει πιο φτηνό (όχι πολύ για να μην το ξεφτιλήσει) ΚΑΙ δώρα θα κάνει, ή...... "θα πιεί την πορτοκαλάδα"..... και θα μας περιμένει στη γωνία για το Note 8. Τότε θα μας τα πάρει και θα πάρει τη ρεβάνς....

E... μια μάχη έχασε, όχι τον πόλεμο.

Ειναι Κολοσσος η Samsung . Αμα θελει κανει ενα κλικ τεχνολογικο στην αγορα και τρεχουν παλαβοι ολοι να ταγορασουν . Δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα . Οι κορεατες ξεφυγαν εδω και καιρο πολυ μπροστα με αποτελεσμα να σερνομαστε ολοι μας . Το θετικο ειναι οτι απο την αρχη εφαρμοσε την πολιτικη να ακουμε τους κατοχους των προιοντων μας κατι που ειναι και καταρα τους (βλεπε Note 5 με μη επεκτασιμη μνημη) εφαγε παγκοσμιο κραξιμο και ξαναεβαλε στο επομενο μοντελο (Note 7) την υποδοχη επεκταση μνημης.

Edited by akiss_

Ο καθε ενας απο εμας δοκιμαζει κρινει και γραφει τις εμπειριες του συμφωνα με τον τροπο που στεινει - λειτουργει το τηλεφωνο του...Γιαυτο τις περισσοτερες φορες οι αποψεις διιστανται.

Δεν εχουν ολοι δικαιο και δεν εχουν και ολοι αδικο...ας πουμε εγω δεν εχω ενεργοποιημενο το always on display ουτε την ιριδα ουτε το δακτυλικο αποτυπομα...Γιατι???Γιατι απλα με καθυστερουν στην δουλεια μου και δεν τα χρειαζομαι.Μου κανουν περισσοτερο κακο απο καλο οπως και εχω απενεργοποιηση την εφαρμογη google, google chrome, google music, gmail, google drive, google περιπτερο, google video, google photo, google μπακαλικο, one drive, powerpoint, whatsapp, pdf, word, excel τις αποιες δεν χειριζομαι καθολου η τις εχω αντικαταστησει με αλλες οπως την kingsoft office για τα office documents.

Τωρα αν τα ειχα αυτα ενεργα και η συσκευη σερνοτανε τοτε θα συμφωνουσα με τον φιλο ''gkp''.

Σε καθε περιπτωση ο καθε ενας εχει την αποψη του συμφωνα με την χρηση που κανει στο τηλεφωνο....

Τεστάρω πάντα την λειτουργία out of the box και το note 7 για τα χρήματα που κοστίζει είναι μέτριο. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει αυτά που πληρώνεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Δυστυχώς όμως όταν μια συσκευή κοστίζει 900 ευρώ περίπου έχει αυξημένες απαιτήσεις και προσδοκίες αλλιώς μένεις με ένα τίμιο φθηνό κινέζικο των 150-200 ευρώ.

Αν είναι να απενεργοποιήσω Γιώργο όλα αυτά που λες να μην χειρίζομαι το δαχτυλικό, την ίριδα, το always on τότε δεν βλέπω το λόγω κάποιος να έχει samsung τελευταίας γενιάς.

Στο θέμα μας πίσω. Το κινητό το έκανα περιφορά και σε άλλα άλλους έμπειρους χρήστες οι οποίοι έβγαλαν αντίστοιχα συμπεράσματα με τα δικά μου και σύντομα θα τα γράψουν. Έλεος σε κινητό των 900 ευρώ να μην ακούνε όπως πρέπει τα κουμπάκια δίπλα από το home button. Αν κάποιος μου πει ότι το δικό μου έχει πρόβλημα και ακόμα και έτσι να είναι πείτε μου τι quality control έχει περάσει αυτή η συσκευή και μου την τιμολόγησαν 879 ευρώ.

Χαίρομαι που το πήρα πριν ανακληθεί γιατί θα πίστευα ότι είναι κάτι φανταστικό και θα το περίμενα την επανακυκλοφορία του.

Πλέον γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα ακριβό υπερεκτιμημένο μπιχλιμπίδι που δεν πρόκειται να ασχοληθώ στο μέλλον

Edited by gkp

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked