v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αναφερομαι ξεκάθαρα στη διαχείριση ram & μόνο, και εκει μετα λυπης μου διαπιστώνω οτι πρόκειται για κλασσικο Samsung :X Ναι, συνεχιζει να εχει θεμα. Μικροτερο από ποτε για τα δεδομενα της σαμσουνγκ, αλλα υφίσταται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Απλα ειναι λιγο Αβολο να περιμενεις να ερθει και αν κατι δεν παει καλα να παρκαρεις λεφτα και να περιμενεις dispute ....ενω σε περιπου 3 εβδομαδες θα ειναι διαθεσιμο Ελλαδα... Επισης παιζει και η περιπτωση να φας τελωνειο....και φυσικα η εγγυηση... Βεβαια ο καθενας κανει τις επιλογες του.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε παιδες δικαρτο είναι, ποια ευρωπη... Επισης ο πωλητης στελνει από ευρωπαικη αποθηκη, ειπαμε, ρισκο μεν, καλη επιλογή δε. Δε θα εχει κανενα πρόβλημα... ΥΓ τωρα ειδα την απαντηση του Γιωργου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ναι, συνεχιζει να εχει θεμα. Μικροτερο από ποτε για τα δεδομενα της σαμσουνγκ, αλλα υφίσταται... Αυτο σχολιαζω Βαγελη, δεν μιλαω για bezels. :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Για το duos ok...αλλα ρε παιδες παντου αναφερει... Item location: Memphis, Tennessee, United States και αποστολη με FedEx η βαση του μαγαζιου Σινγκαπουρη... http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Note-7-SM-N930FD-Duos-5-7-12MP-FACTORY-UNLOCKED-64GB-Phone-/252486291894?var=&hash=item3ac95b11b6:m:mv6a3OIYs0V1HNlXutJQbkA Μονο εγω δεν βλεπω Γαλλια αποθηκη? Edited August 14, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αυτο σχολιαζω Βαγελη, δεν μιλαω για bezels. :p Σταθερη σαμμυ Γιαννη, να εχουμε κατι να ασχολούμαστε μαζι της...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Στο βιντεακι, το αιφον εξακολουθει να ειναι γενικα καλυτερο και ταχυτερο. Οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτερα, χωρις καμια καθυστερηση , με σταθερη ταχυτητα στα γραφικα, ενω στο σαμσουγκ μερικες φορες αναρωτιεται (και ο ιδιος ο reviewer) αν πατησε καλα ή οχι. Ανοίγουν τα παιχνίδια πιο γρήγορα λόγο gpu στο multitasking το note είναι πιο γρήγορο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει τις κριτικές για τον εν λόγο seller? 98.8%*Positive Feedback Με 1,337 positive votes and 16 negative? h**p://www.ebay.co.uk/usr/eglobalcentral-gb?_trksid=p2047675.l2559 Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια όμως. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τελείωσε. Sent from my OnePlus 3 Ανεξάρτητα από τη δική μου εμπειρία, εννοείται ότι είδα και τις κριτικές. Αν θεωρείς "οκ" το 98,8% με 16 αρνητικές βαθμολογίες. Οκ... Δικά σου είναι τα λεφτά. Στο κάτω-κάτω, εδώ είμαστε για να δίνουμε ιδέες, λύνουμε προβλήματα και να προειδοποιούμε όπου υπάρχει κίνδυνος. Από εκεί και μετά, ο κάθε ένας κάτι ότι νομίζει. Εγώ το εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αγορά σου. Το ξαναγράφω, ότι εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα την "πάτησα". Επίσης, από το ΕΒΑΥ, αξιόπιστος είναι πωλητής με 99% και πάνω αν όχι 100%. Και φυσικά, το κινητό σου αν το σκεφτείς φυσιολογικά θα έρθει από την ανατολή. Ούτε να το σκέφτεσαι ότι θα έρθει από Γαλλία! Λέω εγώ δηλαδή με βάση τη μικρή μου πείρα από ΕΒΑΥ και τι παίζει με κινητά. Το τι γράφει για το που είναι η "έδρα" του συγκεκριμένου είναι άλλο θέμα. Οψώμεθα ;) Edited August 14, 2016 by gnikolai Προσθήκη πληροφοριών Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδες, για να μην το κουραζουμε και το γρουσουζεψουμε κιολας του ανθρωπου, μερικα facts: Το eglobalcentral είναι μεγαλο μαγαζι , με αποθηκες σε ολο τον κοσμο. Μαγαζια , σαν κι αυτό, πολλες φορες εκτελωνιζουν κατευθείαν από Ασια και στελνουν τα σχετικα παραστατικα στον εδώ τελωνη της κουριερ υπηρεσίας που συνεργάζονται και τελειωνει εκει το θεμα, χωρις προσθετες επιβαρυνσεις για τον τελικο αποδεκτη. Η συγκεκριμενη καταχωρηση αναφερει ξεκάθαρα Γαλλια και αν κατι παει στραβα (πχ προκυψουν custom duties) το ebay protection ή/και το paypal, θα τον καλυψουν ευκολα και γρηγορα με ένα screenshot του συγκεκριμενου Listing. Από το συγκεκριμενο seller/ κατάστημα, εχουν αγορασει κι αλλοι εδώ στο φορουμ (ανατρέξτε πχ στο θεμα του note 5) , συμπεριλαμβανομενου κι εμου, χωρις κανενα θεμα και σε καλη τιμη, αναλογικα με gray import. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Για το duos ok...αλλα ρε παιδες παντου αναφερει... Item location: Memphis, Tennessee, United States και αποστολη με FedEx η βαση του μαγαζιου Σινγκαπουρη... http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Note-7-SM-N930FD-Duos-5-7-12MP-FACTORY-UNLOCKED-64GB-Phone-/252486291894?var=&hash=item3ac95b11b6:m:mv6a3OIYs0V1HNlXutJQbkA Μονο εγω δεν βλεπω Γαλλια αποθηκη? Έχουν δοθεί 2 σύνδεσμοι. Ο ένας αναφέρει την αποθήκη στη Γαλλία και ο άλλος στο Μεμφις. Στη δική μου περίπτωση θα έρχονταν από Ολλανδία. Τελικά όταν έφτασε στο τελωνείο το dammy ήταν από Κίνα... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχουν δοθεί 2 σύνδεσμοι. Ο ένας αναφέρει την αποθήκη στη Γαλλία και ο άλλος στο Μεμφις. Στη δική μου περίπτωση θα έρχονταν από Ολλανδία. Τελικά όταν έφτασε στο τελωνείο το dammy ήταν από Κίνα... Και πληρωσες τελωνείο? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλησπερα!γνωριζει κανεις αν απο ΗΠΑ ΓΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ Βασιλειο υπαρχει τελωνειο?ευχαριστω! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Και πληρωσες τελωνείο? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Είχα ανοίξει ήδη dispute, δεν παρέλαβα το πακέτο, οπότε δεν πλήρωσα και αυτά που ζητούσε το τελωνείο. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Χαζευοντας στο youtube ειδα οτι το action memo που ανοιγε με διπλο πατημα του s pen δεν λειτουργει στο note 7 ... Εδω ενας τυπος βρηκε μια λυση Sorry..ας μεταφερθει στο αλλο thread... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλησπερα!γνωριζει κανεις αν απο ΗΠΑ ΓΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ Βασιλειο υπαρχει τελωνειο?ευχαριστω! Κανονικά και με το νόμο! Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Καλησπερα!γνωριζει κανεις αν απο ΗΠΑ ΓΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ Βασιλειο υπαρχει τελωνειο?ευχαριστω! Οτιδήποτε έρχεται από χώρες εκτός Ε.Ε. σε χώρες Ε.Ε. ακολουθείται η διαδικασία του εκτελωνισμού... Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το from.ae έβαλε μυαλό και έριξε την τιμή 16℅ (907$) με άμεση διαθεσιμότητα. Ή παραγγελία στο ebay ακυρώθηκε και μπήκε στο from! Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το from.ae έβαλε μυαλό και έριξε την τιμή 16℅ (907$) με άμεση διαθεσιμότητα. Ή παραγγελία στο ebay ακυρώθηκε και μπήκε στο from! Sent from my OnePlus 3 Να υποθέσω κατόπιν συννενόησης για μειωμένη αναγραφέμενη τιμό, έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Όχι την έγραφε στο site τους πριν λίγο Δημητρη. Την αλλάζουν συχνά πάντως. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Επειδή είναι από εκτός δεν. Θα περάσει από τελωνείο? Γιατί με ενδιαφέρει Και εμένα η αγορά. Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Φυσικά και περνάει. Geo αυτά εννοούσα πιο πριν για την τιμή που θα αναγρύφει στο πακέτο όταν το στειλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Αααα ναι Δημητρη. Αυτό έγινε με συνεννόηση μαζί τους! Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Κανει δουλεια νομιζω το gg5.., Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Κανει δουλεια νομιζω το gg5.., Για την ιστορια να πω οτι οι γυαλινες οθονες (πχ gg5) ειναι ανθεκτικες στις γρατζουνιες, αλλα σπανε. (ευκολα ή δυσκολα, σπανε). Αυτες που δεν σπανε στις πτωσεις ειναι οι πλαστικες, αλλα δεν εχουν αντοχη στις γρατζουνιες. (πλαστικη ειναι η οθονη του s7 active). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Σταθερη σαμμυ Γιαννη, να εχουμε κατι να ασχολούμαστε μαζι της...:lol: @v@gelis και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, κάτι περίεργο συμβαίνει όμως: και εξηγώ: Αν και κάτοχος macbook pro 13 mid '14 (που για κανένα λόγο δε θα ξαναγύριζα σε windows, ας μην το αναλύσουμε αυτό), το πρώτο μου smartphone ήταν ένα note 4 © που το έδωσα στη σύζυγο και τώρα έχω ένα ταπεινό passport SE. Ε λοιπόν, ποτέ δε θα αγόραζα μηλοτηλέφωνο, αν και μάλλον αν κάποια στιγμή πάρω tablet, θα πάρω ipad (γι' αυτό εξάλου "φωνάζω" στη sammy να μας δώσει 6.2" επίπεδο Note να γλυτώσω το tablet... χεχε). Πράγματι είναι πίσω ακόμα και σε σχέση με το note 4. Όταν τον Απρίλιο του 15 αγόρασα το Note 5 στα 505 ευρώ, έφερε ένας συνάδελφος από Αμερική ένα iphone 6 plus στα 800 ευρώ από Αμερική. Όταν λοιπόν τα έβαλα δίπλα δίπλα, και είδα μόνο τις οθόνες, πραγματικά ήταν αστεία η σύγκριση. Δεν μπορεί όμως, δεν μπορεί να είναι "κουτοί" όλοι αυτοί που τα αγοράζουν. Κάτι σωστό πρέπει να κάνει η apple. Θες να είναι η εμπειρία χρήσης, η αξιοπιστία, η ευκολία χρήσης. Και από ότι φαίνεται, ούτε και το τελικό αποτέλεσμα (συνολικά) είναι πίσω στο θέμα ταχύτητα. Λιγότερη RAM κατώτερα specs, και όμως.... πάει μια χαρά. Έχει η sammy κινητήρα "αεροπλάνου" αλλά το τελικό αποτέλεσμα... μία η άλλη. Πιθανότατα λόγω λογισμικού. Άρα, πρέπει κανείς να κοιτάει το σύνολο, το τελικό αποτέλεσμα. H sammy λοιπόν έχει επενδύσει στα specs, οι άλλοι κατέχουν το άθλημα στο software.... Και πίστεψέ με, ξέρω αρκετό κόσμο που δεν είναι "ψώνια", και έχουν παλιά iphone και όμως δουλεύουν ρολόι. Δεν κολάνε, δε σπάνε, δε χαλάνε και αρέσουν. Έχουν την ίδια συσκευή για 3-5 χρόνια και δουλεύει νερό. Πως να πείσεις αυτούς λοιπόν, που δεν είναι και τέρατα τεχνολογικών γνώσεων για να φλασάρουν κλπ, να πάνε σε κάτι άλλο που πολλές φορές άλλωτε λόγω LG ή SAMSUNG ή android θέλουνε reboot, restart, πότε δουλεύει μια εφαρμογή και πότε όχι.......... Κάτι πρέπει να κάνουνε σωστά εκεί πέρα..... και αν αναλογιστώ από το macbook μου, μπορώ να υποθέσω μερικά..... Πάντα φιλικά, Γιώργος. Edited August 15, 2016 by fouskmech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 @v@gelis και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, κάτι περίεργο συμβαίνει όμως: και εξηγώ: Αν και κάτοχος macbook pro 13 mid '14 (που για κανένα λόγο δε θα ξαναγύριζα σε windows, ας μην το αναλύσουμε αυτό), το πρώτο μου smartphone ήταν ένα note 4 © που το έδωσα στη σύζυγο και τώρα έχω ένα ταπεινό passport SE. Ε λοιπόν, ποτέ δε θα αγόραζα μηλοτηλέφωνο, αν και μάλλον αν κάποια στιγμή πάρω tablet, θα πάρω ipad (γι' αυτό εξάλου "φωνάζω" στη sammy να μας δώσει 6.2" επίπεδο Note να γλυτώσω το tablet... χεχε). Πράγματι είναι πίσω ακόμα και σε σχέση με το note 4. Όταν τον Απρίλιο του 15 αγόρασα το Note 5 στα 505 ευρώ, έφερε ένας συνάδελφος από Αμερική ένα iphone 6 plus στα 800 ευρώ από Αμερική. Όταν λοιπόν τα έβαλα δίπλα δίπλα, και είδα μόνο τις οθόνες, πραγματικά ήταν αστεία η σύγκριση. Δεν μπορεί όμως, δεν μπορεί να είναι "κουτοί" όλοι αυτοί που τα αγοράζουν. Κάτι σωστό πρέπει να κάνει η apple. Θες να είναι η εμπειρία χρήσης, η αξιοπιστία, η ευκολία χρήσης. Και από ότι φαίνεται, ούτε και το τελικό αποτέλεσμα (συνολικά) είναι πίσω στο θέμα ταχύτητα. Λιγότερη RAM κατώτερα specs, και όμως.... πάει μια χαρά. Έχει η sammy κινητήρα "αεροπλάνου" αλλά το τελικό αποτέλεσμα... μία η άλλη. Πιθανότατα λόγω λογισμικού. Άρα, πρέπει κανείς να κοιτάει το σύνολο, το τελικό αποτέλεσμα. H sammy λοιπόν έχει επενδύσει στα specs, οι άλλοι κατέχουν το άθλημα στο software.... Και πίστεψέ με, ξέρω αρκετό κόσμο που δεν είναι "ψώνια", και έχουν παλιά iphone και όμως δουλεύουν ρολόι. Δεν κολάνε, δε σπάνε, δε χαλάνε και αρέσουν. Έχουν την ίδια συσκευή για 3-5 χρόνια και δουλεύει νερό. Πως να πείσεις αυτούς λοιπόν, που δεν είναι και τέρατα τεχνολογικών γνώσεων για να φλασάρουν κλπ, να πάνε σε κάτι άλλο που πολλές φορές άλλωτε λόγω LG ή SAMSUNG ή android θέλουνε reboot, restart, πότε δουλεύει μια εφαρμογή και πότε όχι.......... Κάτι πρέπει να κάνουνε σωστά εκεί πέρα..... και αν αναλογιστώ από το macbook μου, μπορώ να υποθέσω μερικά..... Πάντα φιλικά, Γιώργος. Είναι τεραστια η κουβεντα, αλλα εν ταχει θα σου πω, ότι πλεον είμαι πεπεισμενος: Οι χρηστες ios devices , πλεον απλα εχουν βολευτει/ επενδυσει χρονο και χρημα σε αυτή την πλατφορμα (χρονο για να την μαθουν, χρημα για αξεσουάρ, συσκευες, εφαρμογες κλπ) και κατά συνεπεια το "δεσιμο" από αυτό το οικοσυστημα (θες οι αγαπημενες τους εφαρμογες ή ακομα ακομα το iTunes για τη μουσικη τους βιβλιοθηκη), που απλα δε "θελουν" να δουν ότι ο ανταγωνισμος, πλεον, δινει πολλα περισσοτερα. Δεν είναι μονο η οθονη (που σωστα παρατηρησες ότι, πλεον, είναι ετη φωτος πισω), είναι και ένα σωρο άλλες ευκολιες (spen, αδιαβροχοποιηση, γρηγορη/ασυρματη φορτιση, microsd expansion κλπ κλπ που θελουν πολλες λεξεις για να καταγραφουν). Όλα τα παραπανω, συνεπικουρουμενα, από ένα λιτο, τελειως σπαρτιατικο λειτουργικο (γερασμενο κατά πολύ κατά τη γνωμη μου), που κανει τα απολυτως απαραίτητα (ανοιξε -κλεισε εφαρμογή, βαλε λιγη μουσικη, κανε sync στο I-cloud και μη... με σκοτιζεις και πολύ) κι εχεις την απαντηση, γιατι συνεχιζει η μηλια να πουλαει σαν τρελη. Η κουβεντα είναι τεραστια φυσικα, αλλα πλεον η apple δινει πολύ λιγοτερα και ζηταει πολύ περισσοτερα από ο,τι θα επρεπε. Προσωπικα απορριπτω αυτή τη φιλοσοφια κι επιλεγω παντα το καλυτερο της αγορας (ειτε είναι brand, ειτε κινεζια, δεν εχω τετοια κολληματα)...;) Στο θεμα μας, τωρα. Ακομα αναμενω να δω αν θα τρεξει φετος καποια προωθητικη ενεργεια από σαμμυ Ελλας (δωροεπιταγη, vr, fit 2 ή και κατι άλλο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts