seventh_heaven Δημοσιεύτηκε February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2005 Με μεγάλη μου χαρά, μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί από τη Forthnet να μου πουν ότι ενεργοποιήθηκε η συνδρομή μου... Πήγα να συνδεθώ λοιπόν μέσω του USR 9105, αλλά τίποτα... Την ώρα που πατάω το "apply", σβήνουν τα λαμπάκια του ADSL και του WAN IP και μετά ξανασυγχρονίζεται ο router με το δίκτυο του OTE. Πήρα τηλ στο help desk της Forthnet να μου πούν τις ρυθμίσεις που έχει ο router, ματαπροσπάθησα να συνδεθώ, αλλά τίποτα... Συνοπτικά οι ρυθμίσεις που μου έδωσε ο τεχνικός της Forthnet είναι οι εξής: VPI: 8 VCI: 35 Modulation: G.DMT Authentication: PAP Encapsulation: VCMux Protocol: PPPoverATM Γνωρίζει κανείς αν αυτές είναι οι σωστές? Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο συνδυασμό (9105 & Forthnet), θα του ήμουν ευγνώμων, αν μου έλεγε τις ρυθμίσεις του... :) Thanx in advance! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 To id σου, ποσο μεγαλο ειναι; αμα ξεπερναει τους 11 χαρακτηρες, νομιζω, τοτε υπαρχει προβλημα και δε μπορει να κανει συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Αυτό που επέλεξα εγώ είναι 8 χαρακτήρες... Μαζί με αυτά που βάζει η forthnet μετά (username.ath.forthnet.gr), όπως καταλαβαίνεις το ξεπερνάω κατά πολύ... Μη μου πεις... :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Οχι, αμα ειναι 8 τοτε εισαι ενταξει γιατι μαζι με αυτα που βαζει η 4θνετ, ειναι μεσα στο οριο που δεχεται το 9105, περιπου 40 χαρακτηρες. Επισης, το τελευταιο firmware το εβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 To firmware που έχει τώρα είναι και το τελευταίο που υπάρχει στο site της εταιρίας... Επικοινώνησα με forthnet, απ' όπου μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ. Επικοινώνησα με βλάβες ΟΤΕ και μέχρι τις 21:00 απόψε δεν είχε λυθεί το θέμα (αν και οι τεχνικοί εκεί ήταν εξυπηρετικότοι και πολύ ευγενικοί) και θα τους καλέσω αύριο το πρωί... Ελπίζω τουλάχιστον... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Τελικά, με πάνε από 1242 σε 121 κ.ο.κ. και κλασικά δεν βρίσκω άκρη... Τώρα ούτε καν που συγχρονίζεται o router και μετά από επικοινωνία μου με το 121 μου είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό σε 5-10 μέρες (έλεος! :!: :!: )!!! Κι ο Νίκος φυσικά πληρώνει και τον ΟΤΕ και τη Forthnet για μια υπηρεσία που δε μπορεί να χρησιμοποιήσει... :( Πραγματικά έχω απογοητευτεί τόσο που σκέφτομαι να τα ακυρώσω όλα, να πουλήσω τον εξοπλισμό και να ξαναγυρίσω στην απλή και ταπεινή PSTN... :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Πραγματικά έχω απογοητευτεί τόσο που σκέφτομαι να τα ακυρώσω όλα, να πουλήσω τον εξοπλισμό και να ξαναγυρίσω στην απλή και ταπεινή PSTN... :( Eιναι και αυτή μια πολύ καλή λύση. Ίσως πρέπει να αρχίσεις να το σκευτεσαι σοβαρότερα. Και εσύ και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την DSL και πληρώνουν κερατιάτικα στον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ετοιμαζω το κειμενο διαμαρτυριας που θα στειλω στην ΕΕΤΤ, στις εφημεριδες και στα περιοδικα του χωρου.... Τα εχω παρει παρα πολυ ασχημα με τον ΟΤΕ, οχι μονο λογο τον καθυστερησεων, αλλα το κυριοτερο λογο της αδυναμιας που εχουν να μου πουν ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ φταει και ΔΕΝ εχω DSL... Ειλικρινα δε μπορουσα να το φανταστω τετοιο πραγμα.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Και ξαφνικά, ως διά μαγείας, άναψε το πολυπόθητο λαμπάκι σήμερα το πρωί! Τέρμα οι αναγγελίες βλαβών στο 121 κλπ... Με γειά μου! :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Με γειά σου! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 To δικό μου να δούμε πότε θα ανάψει, με αυτούς που έμπλεξα :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Με'γεια seventh_heaven και υπομονή gkr41! (Έχουμε και οι 3 τον ίδιο router ;) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Me geia gkr41 :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Με γειά μας :) Ευτυχώς πέρα από την καθυστέρηση, εμένα δούλεψαν όλα με τη μια, χωρίς προβλήματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Σε αντίθεση μ' εμένα που τα προβλήματα συνεχίζονται... :mad: Ξαφνικά άναψε κόκκινο το WAN IP, έκλεισα και άνοιξα ξανά το router κι από τότε........... συγχρονίζεται..... :mad: :mad: Δεν αντέχω άλλα τηλέφωνα στον ΟΤΕ και τη Forthnet.... :( ΥΓ1. Πόση ώρα κάνει σε σας να συγχρονιστεί το router? :worry: ΥΓ2. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας του router? Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Εμένα κάνει γύρω στα 20-30 δευτερόλεπτα να συγχρονιστεί μόλις το ανάψω, και αφου συγχρονιστεί έχω κόκκινο WANIP για 3-4 δευτερόλεπτα. Μετά πρασινίζει και είμαι έτοιμος για σερφάρισμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Γύρω στα 30 δεύτερα κάνει ο δικός μου (Zyxel Prestige 650H) Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 :eek: Εμένα κάνει από 5-30 λεπτά (δεν το έχω αφήσει περισσότερη ώρα γιατί τα νεύρα μου γίνονται κουρέλια)... Πήρα τηλ στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι αν θέλω μπορούν να στείλουν τεχνικό με δικό του modem να κοιτάξει τι συμβαίνει. Αλλά, επειδή υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας (όπως ανέφερα παραπάνω), αν με το δικό του modem συγχρονιστεί αμέσως, θα με χρεώσουν ~40 € για άσκοπη μετακίνηση συνεργείου... :confused: Δεν ξέρω τι να κάνω... Προς το παρόν μάλλον θα μείνει έτσι... :confused: :worry: :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Niko sigoyra kati de paei kala.... Mh to afiseis etsi ftia3to. To poly poly bres kapoion poy na exei to default modem toy ote kai testare th grammh me ayton. H Forthnet ti leei? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Niko sigoyra kati de paei kala.... Mh to afiseis etsi ftia3to. To poly poly bres kapoion poy na exei to default modem toy ote kai testare th grammh me ayton. H Forthnet ti leei? Λίγο δύσκολο να βρω κάποιον με Intracom - Alcatel modems, αλλά θα το κοιτάξω... Δεν έχω μιλήσει με forthnet, αλλά υποθέτω ότι το πρόβλημα δεν είναι από αυτούς, αφού με το που συγχρονιστεί η γραμμή, αμέσως παίρνω IP από τη Forthnet... Για να δούμε.... :confused: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Σε τι μάρκας DSLAM είσαι; Εγώ σε INTRACOM. Αν είσαι σε siemens (ή κάνω λάθος στην μάρκα; ) είχα διαβάσει οτι είναι προβληματικά και ο ΟΤΕ τα αντικαθιστά σιγά σιγά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Σε τι μάρκας DSLAM είσαι; Εγώ σε INTRACOM. Αν είσαι σε siemens (ή κάνω λάθος στην μάρκα; ) είχα διαβάσει οτι είναι προβληματικά και ο ΟΤΕ τα αντικαθιστά σιγά σιγά. Δυστυχώς δε γνωρίζω... Πώς μπορώ να το μάθω αυτό? Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του... Για περίπου ένα μήνα δεν είχα κλείσει καθόλου το router, γιατί ο εκ νέου συγχρονισμός του φαινόταν εξαιρετικά αβέβαιος... Έλα όμως που κόπηκε το ρεύμα μια μέρα... Μόλις ήρθε ξανά, άνοιξα το router και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα όλα είναι ΟΚ! :up: Tώρα πλέον το κλείνω και τα βράδια... :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Εγώ όταν το κλείσω και το ξανανοίξω αργεί πολύ να πάρει IP... Βασικά δεν ξέρω αν παίρνει καν, γιατί πάνω από 3-4 λεπτά δεν το έχω αφήσει :p Κάνω ενα reboot από τον browser λοιπόν και τελειώνει το πανηγύρι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του... Για περίπου ένα μήνα δεν είχα κλείσει καθόλου το router, γιατί ο εκ νέου συγχρονισμός του φαινόταν εξαιρετικά αβέβαιος... Έλα όμως που κόπηκε το ρεύμα μια μέρα... Μόλις ήρθε ξανά, άνοιξα το router και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα όλα είναι ΟΚ! :up: Tώρα πλέον το κλείνω και τα βράδια... :p Ποιο το νοημα του να εχεις DSL και να κλεινεις το PC το βραδυ??? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts