Jump to content

Αγορα συσκευης

Vallinor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο forum, μεχρι τωρα ειχα ενα LG G2 το οποιο ειχε παρουσιασει προβλημα, οταν ζεσταινοταν εβγαινε ενα σημαδακι στην πανω δεξια γωνια της οθονης. Δεν με ενοχλουσε ιδιαιτερα οποτε και δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω μεχρι που εσπασα την οθονη :P

Ελεγα να παω σε LG G4 αλλα διαβαζω παντου οτι εχει σοβαρο προβλημα με την μητρικη του και αφου περασα και το προβλημα με την οθονη στο G2, δεν μου φαινεται καθολου καλη επιλογη η LG. Το κινητο θα το αγορασω μεταχειρισμενο και δινω μεχρι 200-220 ευρω. Εχετε κατι να μου προτεινετε?

Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια, βλεπω ομως οτι και οι 2 αναφερετε το Nexus που απο οσο ξερω ειναι κατασκευη της LG. Οσο διαβαζω στο internet βλεπω οτι η LG και σε G2,G3,G4 εχει εμφανισει καποιο προβλημα το οποιο οφειλεται στην κατασκευη, πιστευετε οτι παραμενει αξιοπιστη επιλογη?

Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια, βλεπω ομως οτι και οι 2 αναφερετε το Nexus που απο οσο ξερω ειναι κατασκευη της LG. Οσο διαβαζω στο internet βλεπω οτι η LG και σε G2,G3,G4 εχει εμφανισει καποιο προβλημα το οποιο οφειλεται στην κατασκευη, πιστευετε οτι παραμενει αξιοπιστη επιλογη?

μακριά από lg δες το huawei κλτρα

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις παιδια. Βλεπω ολοι το τιματε πολυ το Nexus. Μετα απο σκεψη αποφασισα να μην παω ξανα σε μεταχειρισμενο και να παρω καινουριο κινητο μετα απο χρονια.

Αναμεσα σε Nexus 5X, Xiaomi Redmi Note 3 pro και LG G3 τι θα επιλεγατε?

G3 το ξεγράφεις για καινούργιο. Μόνο μεταχειρισμένο αξίζει, πλέον, δεδομένου πως είναι συσκευή τριετίας...

Ανάμεσα σε Nexus και Xiaomi, το μεν για την κάμερα, το δε για την αυτονομία του.

Δεν λεω, ωραιο το M8 αλλα ηδη εχω ξεφυγει απο το budget μου.

Αναμεσα σε Nexus 5X και Note 3 Pro λοιπον. H κυρια ανησυχια μου ειναι η μπαταρια του Nexus.

Τα θετικα που διακρινω σε καθε κινητο ειναι τα εξης:

Nexus 5X: Καλυτερη αναλυση οθονης, Android 6 (?), πιο λεπτη κατασκευη, γνωστος κατασκευαστης

Redmi Note 3 Pro: Μεγαλυτερη οθονη, πολυ μεγαλητερη μπαταρια,

Με την καμερα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα :P

Διωρθωστε με αν καπου κανω λαθος. :)

Να προσθέσεις και τα 3gb RAM του Xiaomi έναντι των 2gb του Nexus στην εξίσωση.

Προσωπικά ο μόνος λόγος να πας στο Nexus είναι η κάμερά του. Σε όλα τα άλλα -γενικά- φαίνεται να υπερτερεί το Xiaomi.

[δεν μιλάω για specs και benchmarks, αλλά σαν συνολική εικόνα]

Εχεις δικιο, εβλεπα το μοντελο με τα 16GB rom/2GB ram. O προβληματισμος μου ειναι οτι το Nexus εχει μικρη μπαταρια και οτι το Redmi δεν ειναι LG :P Λεω να παω στο Nexus κι αν δω οτι δεν, παιρνω κι ενα δυνατο powerbank και ειμαι κομπλε.

δε σε τραβαει η μεγαλύτερη οθονη ομως? ;) συν το ενα γκιγκα παραπανω ραμ? ;) ή η μπαταρια?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δεν λεω, ωραιο το M8 αλλα ηδη εχω ξεφυγει απο το budget μου.

Αναμεσα σε Nexus 5X και Note 3 Pro λοιπον. H κυρια ανησυχια μου ειναι η μπαταρια του Nexus.

Τα θετικα που διακρινω σε καθε κινητο ειναι τα εξης:

Nexus 5X: Καλυτερη αναλυση οθονης, Android 6 (?), πιο λεπτη κατασκευη, γνωστος κατασκευαστης

Redmi Note 3 Pro: Μεγαλυτερη οθονη, πολυ μεγαλητερη μπαταρια,

Με την καμερα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα :P

Διωρθωστε με αν καπου κανω λαθος. :)

Το Nexus θα πάρει και android 7 πρώτο πρώτο.

Ανάλυση οθόνης έχουν ίδια.

Κάμερα πολύ καλύτερη του nexus.

Το xiaomi εχει παραπανω ραμ.

Το Nexus θα πάρει και android 7 πρώτο πρώτο.

Ανάλυση οθόνης έχουν ίδια.

Κάμερα πολύ καλύτερη του nexus.

Το xiaomi εχει παραπανω ραμ.

Ιδια αναλυση αλλα το Nexus εχει κ μικροτερη οθονη ;)

Ιδια αναλυση αλλα το Nexus εχει κ μικροτερη οθονη ;)

Γενικά δες, και τα δυο ειναι καλά κινητά. Το nexus ειναι πιο "safe" επιλογή αλλά και λίγο πιο ακριβή. Και τα 2 κινητά έχουν αρνητικά αλλά για την τιμή τους είναι τα καλύτερα δηλαδή σε κάτω από 300 ευρώ δεν βρίσκεις κάτι χωρίς αρνητικά. Μάλιστα το xiaomi κάνει κάτω από 200.

Τελικα δεν αντεξα τσιμπησα το Redmi :P Μονο προβλημα ειναι οτι στο Locale δεν υπαρχει η Ελλαδα και οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες. Με επηρεαζει καπως αυτο? Στο καταστημα μου ειπε οτι ειχαν αλλαξει rom για να εχει και Ελληνικα αλλα ετσι κι αλλιως εγω το χρησιμοποιω με Αγγλικα οποτε δεν ασχοληθηκα.

Η official ROM που παίρνει Updates κατευθείαν από την Xiaomi αυτόματα, δεν έχει Ελληνικά, αλλά Κινέζικα και Αγγλικά (αν θυμάμαι καλά).

Οι custom ROM έχουν εκτεταμένη υποστήριξη γλωσσών, αλλά έχουν χειροκίνητο update.

Αφού το έχεις στα αγγλικά, αν έχεις όρεξη να πειράξεις root και recovery και τα συναφή, αν θες δες πώς γυρνάς σε official ;)

Υπάρχει κάποιος "official" τρόπος να το κάνω αυτό? Δεν γνωρίζω από root κλπ γι αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ για την απάντηση!

Πολύ καλή επιλογή έκανες...:up:

Η συγκεκριμένη συσκευή "τα σπάει" στα πάντα, εκτός τις νυχτερινές φωτό, που πρέπει να ανέβαινες αρκετά σε μπάτζετ για να βλέπες πολύ καλύτερα αποτελέσματα ή να έπαιρνες το nexus 5x..:D

Μπες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429540 κ ρώτα ότι θες κ αν δεν βγαλεις άκρη , ψαξε για την υπογραφή του @geoanto555

Ή μπες εδω: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12169-Γενική-κουβέντα-για-το-Redmi-Note-3-Pro/ κ ρώτα, είναι όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν....;)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά. Να είστε καλά. Θα δω μήπως μπορέσω να το κάνω γιατί είναι κρίμα να μην έχω το official από την στιγμή που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιω αγγλικά.