vastegial_74 Δημοσιεύτηκε July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2016 Ο τιτλος τα λεει ολα. Αναζητω android συσκευη, οικονομικη, αποσπωμενη μπαταρια, καλη αυτονομια, αξιοπρεπη χαρακτηριστικα για τα χρηματα της, ομαλη λειτουργια και να παιρνει αναβαθμισεις. Οριο 150-160 € και αγορα οποσδηποτε απο Ελλαδα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ο τιτλος τα λεει ολα. Αναζητω android συσκευη, οικονομικη, αποσπωμενη μπαταρια, καλη αυτονομια, αξιοπρεπη χαρακτηριστικα για τα χρηματα της, ομαλη λειτουργια και να παιρνει αναβαθμισεις. Οριο 150-160 € και αγορα οποσδηποτε απο Ελλαδα. https://www.skroutz.gr/s/7932088/LG-Zero-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html Tο μονο που δεν εχουν αποσπομενη μπαταρια αλλα λιγο το κακο σε αυτα που προσφερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ο τιτλος τα λεει ολα. Αναζητω android συσκευη, οικονομικη, αποσπωμενη μπαταρια, καλη αυτονομια, αξιοπρεπη χαρακτηριστικα για τα χρηματα της, ομαλη λειτουργια και να παιρνει αναβαθμισεις. Οριο 150-160 € και αγορα οποσδηποτε απο Ελλαδα. δεν υπαρχει Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπορείς να δεις και αυτό http://www.afasia.gr/cubot-dinosaur-5-5-4150mah-4core-3gb-ram-4g-p-25440.html sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλό το cubot και με το βάρος του όντως δεινοσαυρου (200gr)!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τι να σου πω συνφορουμιτη δεν έχω αντιμετώπισει πρόβλημα με το βάρος του άλλωστε προτιμώ αυτό και την 4100 αποσπώμενη μπαταρία του παρά μία ανεμικη που δεν θα μου έβγαζε μέρα sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εννοείται φίλε μου ολα σχετικά κ όλα θέμα συνήθειας είναι...:) Υπάρχουν κ συσκευές, αντίστοιχου φορτίου μπαταρίας, που είναι κάτω από 170 gr... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Επειδή το είχα και εγώ το note 3 pro αν αναφέρεσαι σε αυτό είναι άλλο οι 5.5 ώρες σοτ που έβγαζε και άλλο οι 8 + του cubot sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 5.5 ώρες sot και λιγότερες βγάζουν οι προβληματικές multilingual εκδόσεις που βάζουν διάφορα κινεζομάγαζα...:cry: Με official stable ή Ελληνικές εκδόσεις, η μπαταρία βγάζει χαλαρά και 8 και 9 ώρες sot....;) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160721/40dcdde74e4c9583bf14227e7f958bf6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Όχι με την χρήση που του έκανα εγώ αδερφέ με τελευταία dev ελληνική ήμουν αλλά εδώ ήμαστε off topic sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν πραγματικά το έλιωνες και έβγαζες και 5,5-6 ώρες sot, τότε και πάλι πολύ καλά είναι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το ίδιο λιώσιμο στον δεινόσαυρο είμαι με 8+ ανεξαρτήτως αυτού δεν συγκρίνω τα Xiaomi με το cubot παρά μόνο στην μπαταρία και στο ότι έχει την 800 που εμένα λόγω wind με ενδιαφέρει πολύ επίσης και για την διετη εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία της cubot sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλά τα λες, έτσι είναι... ;) Άλλαξες δηλαδή το xiaomi με τον δεινοσαυρο για τις 2+ ώρες οθόνη?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Όχι φίλε αλλαξα το Xiaomi με τον δεινόσαυρο όπως είχα αλλάξει το v10 με το Xiaomi το mate 8 με το v10 το note 5 με το mate 8 και πάει λέγοντας ;) sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Χα χα χα χα χα...σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Να δεις πως το λένε αυτό..... να δεις πως το λένε.. https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ιδεοψυχαναγκαστική_διαταραχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν με καταλαβαίνεις είμαι σίγουρος ότι θα μου πεις τη συνταγή έδωσε ο γιατρος σε εσένα να την ακολουθησω και εγώ ;) sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts