cheffe Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Παίδες, για κοιτάξτε και αυτό!!!!:D http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4-pro.html Καλό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 μη το κοιτας. πιο μουφα απ τη μουφα γενικα το συγκεκριμένο site μη το εμπιστεύεσαι. δεν είναι το οφισιαλ της χιαομι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheffe Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μάλιστα. Και είπα και εγώ..... Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-mi6.html επισης βγηκε και το Mi6 και δεν το ξερει ουτε η ιδια η xiaomi! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος (ή να ρωτήσω στο θέμα με τους χάρτες) πως μπορώ να αλλάξω στο HERE Maps τη γλώσσα από τα αγγλικά στα ΕΛΛΗΝΙΚΆ;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αξιζει να παρω το xiaomi note 4 pro k αν ναι με τι ρομ τι πρεπει να κανω? Διαθετω περιπου 200 euro αξιζει? Στα 200€ μπορείς να παρεις το le max 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Στα 200€ μπορείς να παρεις το le max 2. Χωρίς ραδιόφωνο αν δεν κάνω λάθος... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αξιζει να παρω το xiaomi note 4 pro k αν ναι με τι ρομ τι πρεπει να κανω? Διαθετω περιπου 200 euro αξιζει? Δεν υπάρχει RN4 Pro φίλτατε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk [ Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpan Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Καλησπέρα, Υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο 4G με Wind επειδή ενδιαφέρεται να το αγοράσει ένας φίλος μου; Βλέπω ότι υποστηρίζει 850 μπάντα και όχι 800 Mhz. :confused: Το έχει δοκιμάσει κανένας; Edited October 7, 2016 by gpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα, Υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο 4G με Wind επειδή ενδιαφέρεται να το αγοράσει ένας φίλος μου; Βλέπω ότι υποστηρίζει 850 μπάντα και όχι 800 Mhz. :confused: Το έχει δοκιμάσει κανένας; Τα έχουμε γράψει πολλάκις.... Μία αναζήτηση δεν βλάπτει ;) Μέχρι και screen capture έχω ανεβάσει προσωπικά... Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-mi6.html επισης βγηκε και το Mi6 και δεν το ξερει ουτε η ιδια η xiaomi! :p ενημερωσε την xiaomi οτι ειναι στα σκαρια το mi6, τι mi5s.......και πρασινα αλογα!!! Πιο αναξιοπιστο site απο αυτο δεν υπαρχει, απορω ποιος κανει αγορα απο εκει? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδιά ήρθε καί σέ μένα τού ξεκλειδωσα το bootloader καί έχω ελληνική τον τώρα τό τηλ τά σπάει καί ραδιόφωνο έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Xiaomi Redmi Note 4 αυγουστος 2016 οθονη 5.5" (1080x1920) 2G/3G/4G δικαρτο android 6 (miui 8) επεξεργαστης 10πυρηνος mediatek helio x20 3gb ram, 64gb rom καμερες 5mp & 13mp (διπλη πισω καμερα) fingerprint / otg / notification led / μεταλλο μπαταρια 4100mah υπο διευκρινιση: - sd card slot ?? - usb type c ?? - θεση fingerprint ?? - επιπλεον εκδοσεις 2/4gb ram, 16/32/128gb rom, helio x25 ?? via παιδια αν και το ποστ εγινε πριν κυκλοφορησει η συσκευη, τα στοιχεια ειναι ολα ορθα εκτος απο τη "διπλη καμερα" που ειναι χαρακτηριστικο του note pro και οχι του note 4 οπως και να 'χει, επειδη δεν ειμαι διαχειριστης δεν μπορω να τροποποιησω παλαια ποστ ακομα και αν ειναι δικα μου. εστειλα σημερα μηνυμα σε διαχειριστες για τροποποιηση-αντικατασταση, ωστε ολα τα στοιχεια να ειναι απολυτα ορθα-ενημερωμενα :yawn: Edited October 9, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 καλημέρα ξεκλειδωσα κανονικα εβαλα την ελληνικη ρομ GTV 6.9.29 μολις μπαινει μεσα μου πεταει συνεχεια παραθυρα από το google σφαλμα. τι να κανω ? επαναφορά ? κατι άλλο? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) καλημέρα ξεκλειδωσα κανονικα εβαλα την ελληνικη ρομ GTV 6.9.29 μολις μπαινει μεσα μου πεταει συνεχεια παραθυρα από το google σφαλμα. τι να κανω ? επαναφορά ? κατι άλλο? σας ευχαριστω Καλύτερα πρώτα να δοκιμάσεις να μπεις recovery Μετά πας wipe Advanced Wipe και τσεκαρεις 1)dalvic/Art cache 2)cache Προσοχή τσεκαρεις μονο αυτα τα 2 και τίποτα αλλο Και μετα σερνεις το swipe to wipe Μολις τελειώσει κάνεις reboot to system Καντο δεν χάνεις τίποτα απο μεσα απο την συσκευή Αν συνεχίσει το πρόβλημα τοτε γύρνα πισω στη recovery και ξανακανε install την ρομ πάλι μήπως δέν έκατσε κάτι καλα από την πρώτη εγκατάσταση Edited October 9, 2016 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 μετα απο 4 μερες χρησης... τα μοναδικα αρνητικα -μπαταρια.. καταναλωνεται γρηγοροτερα.. ειπαμε ισως marshmallow -καμερα ισως ελαφρως υποδιαιστερη απο το 3 pro.. σε ολα τα υπολοιπα ειναι κινηταρα !! υγ. κ για καποιους που το συγκρινουν με το redmi pro.. πιο πολυ συμφερει η αγορα του note4.. το redmi pro ειναι ακριβο κ σχεδον εχουν τα ιδια χαρακτηριστηκα.. αλλιως για καποιον που θελει κατι τις καλυτερο , παει σε mi5 ή mi5s , αυτα ναι, τα αξιζουν τα λεφτα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Την ημέρα στη βγάζει άνετα? Είχα κινητό που έπρεπε να το φορτιζω δύο φορές την ημέρα και το πούλησα για το νότες. Είμαι χρήστης, σκέψου, που όλη μέρα εχω ανοικτό το 4g και χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως fb, Google, Viber κλπ! Αν βγάζει μέρα είμαστε κομπλέ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδιά ήρθε καί σέ μένα τού ξεκλειδωσα το bootloader καί έχω ελληνική τον τώρα τό τηλ τά σπάει καί ραδιόφωνο έχει. αμ δε τα σπαει, η ελληνικη gtv ειναι κατα 10000 πιο αργη συμφωνα με το antutu..... αναμονη για global dev οπου εκει το κινητο πραγματικα θα παρει τα πανω του. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Την ημέρα στη βγάζει άνετα? Είχα κινητό που έπρεπε να το φορτιζω δύο φορές την ημέρα και το πούλησα για το νότες. Είμαι χρήστης, σκέψου, που όλη μέρα εχω ανοικτό το 4g και χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως fb, Google, Viber κλπ! Αν βγάζει μέρα είμαστε κομπλέ! :p εννοειται βγαζει.. εγω το συγκρινω με το 3pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 εννοειται βγαζει.. εγω το συγκρινω με το 3pro... Τότε πήρα κινητήρα! :lol: :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) μετα απο 4 μερες χρησης... τα μοναδικα αρνητικα -μπαταρια.. καταναλωνεται γρηγοροτερα.. ειπαμε ισως marshmallow -καμερα ισως ελαφρως υποδιαιστερη απο το 3 pro.. σε ολα τα υπολοιπα ειναι κινηταρα !! υγ. κ για καποιους που το συγκρινουν με το redmi pro.. πιο πολυ συμφερει η αγορα του note4.. το redmi pro ειναι ακριβο κ σχεδον εχουν τα ιδια χαρακτηριστηκα.. αλλιως για καποιον που θελει κατι τις καλυτερο , παει σε mi5 ή mi5s , αυτα ναι, τα αξιζουν τα λεφτα τους πσοες ωρες οθονη σου βγαζει ; Και μενα ερχεται απο κινα και δεν περνανε οι μερες! :p Edited October 9, 2016 by sonatas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 πσοες ωρες οθονη σου βγαζει ; Και μενα ερχεται απο κινα και δεν περνανε οι μερες! :p 5-6... αλλα οταν ειμαι σπιτι εχω ανοιχτο το wifi.. κ εκτος σπιτιου το 4g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 αμ δε τα σπαει, η ελληνικη gtv ειναι κατα 10000 πιο αργη συμφωνα με το antutu..... αναμονη για global dev οπου εκει το κινητο πραγματικα θα παρει τα πανω του. το antutu μου έβγαλε 90326 (ρομ gtv) ποσο πρέπει να πάει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Όντως? Μήπως έβγαλαν ενημέρωση που την κάνανε πύραυλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 το antutu μου έβγαλε 90326 (ρομ gtv) ποσο πρέπει να πάει ? Post #132 #145 ημασταν οι δυο πρωτοι που τρεξαμε antutu στην ελληνικη gtv και διασταυρωσαμε οτι βγαζει 75000 σκορ, ο ste3001 και με φωτο. Εσυ πριν την περασεις εβαλες νεφτι φαινεται!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Post #132 #145 ημασταν οι δυο πρωτοι που τρεξαμε antutu στην ελληνικη gtv και διασταυρωσαμε οτι βγαζει 75000 σκορ, ο ste3001 και με φωτο. Εσυ πριν την περασεις εβαλες νεφτι φαινεται!!!! αδερφε μιας κι ειχες ηδη τη GTV και σου ειψχε βγαλει λιγοτερο,επιβεβαιωνεις οτι ισως να βγηκε ενημερωση που να την βελτιωσαν τοσο πολυ που να εφτασε το σκορ τοσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts