casablancas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλημέρα,αφού έλυσα τα αρχικά μου προβλήματα και έχω απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές που έχουν αναφερθεί στο topic αυτό,αντιμετωπίζω το φαινόμενοα να μου περνάνε εφαρμογές που δεν τις έχω κατεβάσει, κάθε μέρα!Φυσικά τις βγάζω αλλα συνεχεια μου βγάινουν και άλλες.Κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μήπως κάποια απο τις δικές σου εφαρμογές το προκαλεί; Πρόσεξε λίγο με τον es file manager και το clean master στην περίπτωση που τα εχεις. Αλλαξε και launcher. Εγω εχω τον nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλημέρα,αφού έλυσα τα αρχικά μου προβλήματα και έχω απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές που έχουν αναφερθεί στο topic αυτό,αντιμετωπίζω το φαινόμενοα να μου περνάνε εφαρμογές που δεν τις έχω κατεβάσει, κάθε μέρα!Φυσικά τις βγάζω αλλα συνεχεια μου βγάινουν και άλλες.Κάποια πρόταση? Malwarebytes. Αυτό έβαλα σε ένα blackview της κόρης (μετά τη προτροπή συντοπίτη) και λύθηκε το πρόβλημα αυτό με ακερες εφαρμογές και διαφημιστικά στο "πουθενά"... Για δοκίμασε το ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλημέρα,αφού έλυσα τα αρχικά μου προβλήματα και έχω απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές που έχουν αναφερθεί στο topic αυτό,αντιμετωπίζω το φαινόμενοα να μου περνάνε εφαρμογές που δεν τις έχω κατεβάσει, κάθε μέρα!Φυσικά τις βγάζω αλλα συνεχεια μου βγάινουν και άλλες.Κάποια πρόταση? Το youtube είναι αυτό που σου κάνει τη δουλειά. Πέταξε το και βάλε το OGyoutube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casablancas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kristorepoulos Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 γεια σας σε ολους ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου μετα απο 15 μερες χρησης προκειται για παρα πολυ καλο κινητο ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!! πολυ καλο στην συμπεριφορα του εφαγε κανα δυο κολληματα με το wifi και κανα δυο reboot.... αλλα ως εκει το freemeos που φοραει ειναι πολυ καλο και το κινητο δουλευει σαν πολυ καλυτερο προερχομαι απο xperia ultra Z το οποιο ξεχνουσες να το κανεις ρεσταρτ και ηταν πυραυλος μετα απο δυο χρονια συνεχους λειτουργιας... αλλα δεν χωραει στην τσεπη και θελει δυο χερια στην χρηση... ετσι αλλαξα σε leagoo m5, κατι που μαλλον δεν σπαει γιατι στο sony αλλαξα δυο φορες οθονη ηδη (ναι ναι ξερω για τα tempered glass αλλα αυτα δεν σε σωζουν οταν το κινητο λυγιζει!!) σχετικα με την καμερα, δεν ειναι τοσο καλη η εφραμογη της αν και ειναι εκπληκτικα ευκολη στην χρηση! δοκιμασα διαφορα, τα καλυτερα χρωματα μου τα εδωσε το open camera... αλλα παντα χωρις φλας (εστειλα αλλου τις φωτο και μου ειπαν "καλα τι καμερα ειναι αυτη" ...εδω γελαμε) Στην αρχη ειπα να μην το πειραξω, αλλα το leagoo share ειναι παααααρα πολυ κακο "πραμα"! οποτε επρεπε να ρουταρω για να το βγαλω! αρεστηκα ομως και εβαλα την CYANOGEN http://www.droidschool.com/custom-rom-cyanogenmod-13-leagoo-m5/ ειναι πολυ καλη φαση να κανεις οτι θελεις στο κινητο σου!! ειχα χρονια να το ζησω γιατι δεν ειχα πειραξει το ultra Z!! αλλα πηγαινε πολυ αργα αυτη η ρομ αν και μου αρεσαν τα παντα πανω της... μολις ομως δοκιμασα το sygic για gps δεν ανοιξε ποτε, οποτε ηρθε η ωρα να γυρισω στην μανισια!! παιδευτηκα υπερβολικα για να γυρισω γιατι το zip που κυκλοφορει δεν φλασαρει απο την TWRP φλασαρει κατευθειαν (ισως ειναι μια λεπτομερεια που επρεπε να περιμενω..) ουτε το backup που ειχα δουλεψε οποτε φτου και απο την αρχη εδω τις οδηγιες http://www.droidschool.com/custom-rom-cyanogenmod-13-leagoo-m5/ αλλα δεν εκανα αυτο που λεει μετα δυο πληκτρα. απο το αρχειο του flashtool pack το flashtool φορτωσε κατευθειαν την στοκ ρομ αρκει να το οδηγησεις εκει το scatter και το agent.... τωρα ειμαι παλι στοκ θα προσπαθησω να βγαλω το leagoo share και θα σας ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Φιλε kristorepoulos το δεν σπαει είναι λαθος.ολα σπανε και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=6hq2QaTjz8wLeagoo M5 (μετα το 1:10)μαλιστα δειχνει ότι στην τριτη μολις πτωση από υψος περιπου ενας μετρου εσπασε το γυαλι του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 kristorepoulos δωσε μας αν θες το link με την στοκ rom , επειδή διάφορες που δοκιμαστηκαν απο άλλο μέλος, δεν δουλευαν. Θέλω να του φλασάρω μια αλλη rom αλλά αν δεν είναι καλή, καλό είναι να μπορώ να γυρίσω πίσω. Με ποια έκδοση flashtool την πέρασες; Αφησες όλα τα κουτάκια τσεκαρισμένα κατά το download; Είμαι αρκετά της λεπτομέρειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Φιλε kristorepoulos το δεν σπαει είναι λαθος.ολα σπανε και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=6hq2QaTjz8wLeagoo M5 (μετα το 1:10)μαλιστα δειχνει ότι στην τριτη μολις πτωση από υψος περιπου ενας μετρου εσπασε το γυαλι του! Μα δεν έχετε δει τη φωτογραφία που έχω βάλει από το 1ο που μου είχε έρθει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kristorepoulos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) φιλε trust0 κατεβασα το αρχειο LEAGOO-M5-FreemeOS+Flashtool απο το mega.nz που με οδηγησε το λινκ αφου εκανα registration https://mega.nz/#!8V93SYaI!E4FOHWBxCFU6TKFmjguu7x3A3590Zt2W-c9KgNLgOLU στο λινκ εφτασα απο το xda http://forum.xda-developers.com/android/general/leagoo-m5-development-support-t3445986 και οπως το λες ειχε τικ σε ολα κατα το flash. με TWRP δεν μου επαιξε αυτη η ρομ επισης χρησιμοποιησα του drivers που εχει το zip αλλα προσεξα οτι οταν συνεδεα το κινητο μετα απο λιγο αυτο εβγαινε (μιλαμε το κινητο κλειστο και ακουγα τον ηχο τον windows οταν συνδεεται νεο hardware και οταν βγαινει) οποτε μου ετρεξε σωστα το flash οταν το εκανα γρηγορα χωρις να προλαβει να βγει . παιρνει καμποση ωρα γιατι γινεται απευθειας flash και φορτωμα της stock τελος απο το zip της ρομ εβγαλα το scatter αρχειο μετα το φλας της στοκ ρομ πρεπει να κανεις παλι root (εαν θελεις) εγω το εκανα και εβγαλα τα leagoo share και παει μια χαρα ελπιζω να σε βοηθησα ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης αγαπητε valsam φυσικα και σπαει το κινητο!! δεν ειπα το αντιθετο! απλα ετσι το διαφημιζουν οποτε "μαλλον" θα αντεχει λιγο περισσοτερο ή ετσι ελπιζω εγω! παντως απο κατασκευη δειχνει πολυ στιβαρη! να σου πω το πιο ωραιο !!!! μου ηρθε με θηκη σιλικονης και περασμενη διαφανεια screen protector μεσα στο κουτι !! ναι το κουτι ηταν σφαργισμενο!! δεν το εχω ξανασυναντησει και σκεφτηκα οτι με τα βιντεο που κυκλοφορουν σου λεει οτι αυτοι που το παιρνουν με το που το ανοιγουν αρχιζουν να το βαρανε και να το ξυνουν με κλειδια!!! και μετα ζητανε τα ρεστα απο τους κινεζους!!!(κανεις δεν μπορει να το αποκλεισει αυτο ετσι!!!!) προσωπικα ο λογος που το πηρα ειναι πρωτα απο ολα τα 90 ευρω που μου βγηκε απο ελληνικο μαγαζι (ΦΠΑ +μεταφορικα και σε δυο μερες παρελαβα). για αυτα τα λεφτα ειναι αστερι μετα ηθελα κινητο για να το παιρνω στην δουλεια και να μην νοιαζομαι εαν σπασει και φυσικα οτι σπαει καρυδια στα βιντεο που κυκλοφορουν!!!!!:p:p:p:p Edited November 4, 2016 by kristorepoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου! Κι εδώ μια rom απο 17/10 https://share108.com/download και άλλη μια αυτή απο 12/10 https://yadi.sk/d/PNHQj9GoxzTbX Edited November 4, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Μου έχουν ξεμείνει ένα tempered glass και μια διάφανη θήκη σιλικόνης για Leagoo M5, λόγω ακύρωσης παραγγελίας. Το κόστος ήταν πολύ μικρό, περίπου 4€. Αλλά δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει, απλά είναι κρίμα να τα πετάξω. Όποιος θέλει, ας στείλει ΠΜ να τα πάρει και ας δόσει ότι θέλει και αν θέλει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Κάτι που ανακάλυψα σήμερα είναι ότι την ημερομηνία στην εφαρμογή του ημερολογίου την αλλάζει στις 12.00 το μεσημέρι και όχι το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Εχει μεσα στην συσκευασια θηκη το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Εχει μεσα στην συσκευασια θηκη το κινητο? Δεν έχει. Μόνο κάτι ακουστικά της πλάκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ερώτηξη... Μου κάνει παράπονο η κάτοχος ότι δεν τις πάνε οι ειδοποιήσεις για το k@λ@viber... Τι μπορεί (κάτι θα σκαλισε...) να έχει γίνει εκτός από τα δικαιώματα;;;.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Η εξοικονόμηση ενέργειας το κλείνει. Ας την απενεργοποιήσει για να δει αν θα της το ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Η εξοικονόμηση είναι κλειστή!!... Κάτι άλλο σημαντικό... Είχαμε βάλει μια sd 16αρα... Έγινε μορφοποίηση από τη συσκευή και "δηλωθηκε" σαν κυρια μνήμη. Χθες ήθελα να την κάνω αντικατάσταση με 32αρα αλλά βγάζοντας την 16αρα (κλειστή η συσκευή) και βάζοντας την στον υπολογιστή μου δείχνει διαθέσιμο χώρο 15,8mb!! Και μορφοποίηση που της έκανα πάλι το ίδιο!! Κάποια λύση;; Την "έκαψε"; ; ; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Την sd και εγώ αρχικά την είχα ορίσει ως εσωτερικό χώρο, αλλά επειδή δεν πήγαινε καλά, συνέχεια μου την πετούσε, την άλλαξα ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Η αλλαγή γίνεται μέσα απο το κινητό και αλλάζει και η κωδικοποίηση. Απο ρυθμίσεις-αποθηκευτικός χώρος, πατάμε πάνω στην sd απο την αριστερή μεριά και όχι απο εκεί που έχει το βελάκι για την εξαγωγή της. Μας βάζει μέσα στην sd και πάνω δεξιά έχει 3 κάθετες τελίτσες. Πατάμε εκεί και επιλέγουμε ρυθμίσεις. Απο κει πλέον την ορίζουμε ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο και όλα τα αρχεία που είχε μέσα , μεταφέρονται στο κινητό, αλλάζει η μορφοποίηση και γίνεται πλεόν εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο ή και το αντίστροφο, αναλόγως πως τι θέλουμε. Κάτι μπορεί να παίχτηκε εκεί με την μορφοποίηση της, αν δεν την άλλαξες πριν την αφαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 (edited) Οκ θα το δω και αυτό μαζί με το Viber που μας τα έχει κάνει κοκοψόψαρα και ψιψίνια Edit. Τελικά κάτι είχε πειράξει στο viber και για αυτό δεν ενημερωνοταν... Edited November 6, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η εξοικονόμηση είναι κλειστή!!... Κάτι άλλο σημαντικό... Είχαμε βάλει μια sd 16αρα... Έγινε μορφοποίηση από τη συσκευή και "δηλωθηκε" σαν κυρια μνήμη. Χθες ήθελα να την κάνω αντικατάσταση με 32αρα αλλά βγάζοντας την 16αρα (κλειστή η συσκευή) και βάζοντας την στον υπολογιστή μου δείχνει διαθέσιμο χώρο 15,8mb!! Και μορφοποίηση που της έκανα πάλι το ίδιο!! Κάποια λύση;; Την "έκαψε"; ; ; Οχι, θα πρεπει να την βαλεις ξανα στο κινητο που την ειχες για την δηλωσεις ως απλη καρτα. Θα στην διαμορφωσει για να την βλεπουν ολες οι αλλες συσκευες σαν κανονικη καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Την sd και εγώ αρχικά την είχα ορίσει ως εσωτερικό χώρο, αλλά επειδή δεν πήγαινε καλά, συνέχεια μου την πετούσε, την άλλαξα ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Η αλλαγή γίνεται μέσα απο το κινητό και αλλάζει και η κωδικοποίηση. Απο ρυθμίσεις-αποθηκευτικός χώρος, πατάμε πάνω στην sd απο την αριστερή μεριά και όχι απο εκεί που έχει το βελάκι για την εξαγωγή της. Μας βάζει μέσα στην sd και πάνω δεξιά έχει 3 κάθετες τελίτσες. Πατάμε εκεί και επιλέγουμε ρυθμίσεις. Απο κει πλέον την ορίζουμε ως εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο και όλα τα αρχεία που είχε μέσα , μεταφέρονται στο κινητό, αλλάζει η μορφοποίηση και γίνεται πλεόν εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο ή και το αντίστροφο, αναλόγως πως τι θέλουμε. Κάτι μπορεί να παίχτηκε εκεί με την μορφοποίηση της, αν δεν την άλλαξες πριν την αφαιρέσεις. Καλησπερα ψαχνω για φτηνο δωρακι το συγκεκριμενο κινητο το βρισκω 65-69 δολαρια αξιζει? εχει θεματα>? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εγώ είχα ένα θέμα, με την μπαταρία που τελείωνε πολύ γρήγορα αλλά εδώ και μέρες δείχνει ότι διορθώθηκε. Δεν πέρασα άλλη rom αλλά πήγα από ρυθμίσεις συστήματος και στην αναζήτηση έγραψα την λέξη σαρωση. Από εκεί μου εμφάνισε σαρωση wi-fi και σαρωση Bluetooth τα οποία ήταν ενεργά και σχετίζονται με τον εντοπισμό της τοποθεσίας. Τα απενεργοποίησα. Αν και το gps το έχω πάντα κλειστό, όλα δείχνουν ότι αυτά τα δύο μου τρώγανε την μπαταρία, γιατί μετά έφτασα μέχρι και 5 ώρες οθόνης κάποια στιγμή, μετρημένες με το gsam battery. Αν εξαιρέσεις την κάμερα που βγάζει θολές φωτογραφίες αν το χέρι δεν είναι απόλυτα σταθερό κατά τα άλλα δείχνει καλό. Κάτι για μένα τουλάχιστον, πολύ καλό που έχει, είναι ότι σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον το μικρόφωνο απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους και σε ακούει πολύ καλά ο συνομιλητής. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπερα ψαχνω για φτηνο δωρακι το συγκεκριμενο κινητο το βρισκω 65-69 δολαρια αξιζει? εχει θεματα>? Εισαι στο σωστο μερος για να ψαξεις τα θεματα που εχει, απλα κοιτα τις πισω σελιδες Ενα αλλο θεμα ειναι απο που θα το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 ρε παιδια γιατι δεν περνάει τις εφαρμογές στην sd card? δεν εχει ΚΑΝ επιλογη Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts