Jump to content

casablancas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About casablancas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

casablancas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Kαλησπέρα μια βοήθεια ρε παιδια γιατί ακόμα δεν έχω βρεί την άκρη,πως γίνεται να μην χτυπάνε συνέχεια οι ειδοποιήσεις facebook ?Μέσα από το μενού δεν έχω βρει πως να απενεργοποιήσω τον ήχο μόνο για αυτές.
  2. Καλημέρα,αφού έλυσα τα αρχικά μου προβλήματα και έχω απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές που έχουν αναφερθεί στο topic αυτό,αντιμετωπίζω το φαινόμενοα να μου περνάνε εφαρμογές που δεν τις έχω κατεβάσει, κάθε μέρα!Φυσικά τις βγάζω αλλα συνεχεια μου βγάινουν και άλλες.Κάποια πρόταση?
  3. Kαλημερα,σημερα δουλευει κανονικα,δεν του εβαλα καμια καρτα ,απολα στην τελευταια φορα δεν του φορτωσα κατα την εναρξη το backup που ειχα στο gmail μου και το ξεκινησα σαν νεα συσκευη.Εως τωρα δεν εχει κανει κατι, να δοκιμασω να του κανω το update που λεει test?
  4. το εκανα πεντε φορες και εξακολουθει να κολλαει,καταφερα και του εκανα επαναφορα αλλα μολις το κλεινω και παω να το ξαναανοιξω κολλαει ξανα στο λογοτυπο...πληρης απογοητευση!εκανα ακριβως οτι ελεγε και το ποστ...
  5. Καλησπέρα ,μόλις παρέλαβα και εγω το Μ5 ,ξενέρωσα αμέσως γιατι μου κόλλησε και έμεινα με την πράσινη ένδειξη του λογότυπου.Μπηκα στο μενου αλλά δεν έχει πουθενα εντολή για format...είμαι και λίγο άσχετος αλλά βοηθείστε με αν μπορειτε
×
×
  • Create New...