sarantis78 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Evaggelos1 σχεδόν όλα τσαλαπατημένα έρχονται και κάτι μου λέει πως γίνεται επίτηδες, για να φανεί πως και καλά το κινητό είναι ανθεκτικό. sarantis78 την rom την βρήκα εδω http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=767558 . Κάνε με google chrome μετάφραση σε Αγγλικά. Ευχαριστώ, βλέπω ότι στη Ρωσία το κινητό πουλάει καλά. Θήκη σιλικόνης υπάρχει στο ebay σε πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Στις οδηγίες εγκατάστασης λένε ότι ξετικαρουμε το preloader στο flash tool. Αν έγινε σωστά η μετάφραση από τα ρώσικα, εγώ αυτό κατάλαβα. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Στο update αφήνεις τσεκαρισμένο και το κουτάκι του preloader? ολα τα κουτακια και αν δεις οτι εχεις θεματα μετα το update ( δυσκολο αλλα μπορει να συμβει ) το ξανακανεις και αλλαζεις την επιλογη download only σε format all + download Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Να κάνω μια ερώτηση; Σας το αναγνωρίζει ο υπολογιστής (W10 64) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 @divinitygr ευχαριστώ για την απάντηση. Καλό είναι να γνωρίζω κι ας μη χρειαστεί να μπω στη διαδικασία αυτή. Το εύχομαι δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Τελικα ειμαι ο μονος με επανεκινησεις; εχω την καρτα ως αποθηκευτικο χωρο, το mx player το σβηνει μετα απο οταν ανοιγω και κλεινω την συσκευη, κανένας αλλος με αυτο το προβλημα?????? ;οταν παταω το κουμπι για να σβησει η οθόνη και αργότερα παω να το ανοιξω και μου βγαζει συρσιμο προς τα πάνω η πιν (οχι καρτας)κανονικα θα μου βγαζε μνμ πολλες προσπαθειες για αποτυπωμα, αυτο δεν ειναι επανεκινηση;μηπως φταίει καποια ρυθμιση; μια με καρτα σιμ εκανε σιγουρα και το εχω πιασει στο logo κολλημενο και εβγαλα μπαταρια για να ξανανοιξω, Οταν τ αφησα να δω τι θα κανει στο logo εμεινε 4λεπτα + Edited October 12, 2016 by popc3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τελικά την ακύρωσα την παραγγελία στο GeekBuying γιατί δεν είχαν στο χρώμα που ήθελα και όλο καθυστερούσαν. Στο τέλος μου πρότειναν να πάρω άλλο χρώμα, αλλά τελικά την ακύρωσα. Είχα όμως βιαστεί και είχα αγοράσει ένα tempered glass και μια διάφανη θήκη σιλικόνης, τα οποία ήρθαν. Αν κάποιος θέλει να τα αγοράσει χωρίς να περιμένει να του έρθουν, ας προτείνει μια τιμή και ας τα πάρει. Δεν ήταν και ακριβά, κάτι λιγότερο από 4€ και τα δύο μαζί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τελικα ειμαι ο μονος με επανεκινησεις; εχω την καρτα ως αποθηκευτικο χωρο, το mx player το σβηνει μετα απο οταν ανοιγω και κλεινω την συσκευη, κανένας αλλος με αυτο το προβλημα?????? ;οταν παταω το κουμπι για να σβησει η οθόνη και αργότερα παω να το ανοιξω και μου βγαζει συρσιμο προς τα πάνω η πιν (οχι καρτας)κανονικα θα μου βγαζε μνμ πολλες προσπαθειες για αποτυπωμα, αυτο δεν ειναι επανεκινηση;μηπως φταίει καποια ρυθμιση; μια με καρτα σιμ εκανε σιγουρα και το εχω πιασει στο logo κολλημενο και εβγαλα μπαταρια για να ξανανοιξω, Οταν τ αφησα να δω τι θα κανει στο logo εμεινε 4λεπτα + καποιος καποια γνωμη; βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 καποιος καποια γνωμη; βοηθεια; Eχουν αναφερθει θεματακια στο andro 6 με της καρτες,για δοκιμασε χωρις καρτα μνημης να δεις τι κανει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Eχουν αναφερθει θεματακια στο andro 6 με της καρτες,για δοκιμασε χωρις καρτα μνημης να δεις τι κανει. Φιλε μου σου ειμαι υποχρεως, αν και ειχα ξενερωσει τελειως με τη συσκευη ακολουθησα την συμβουλή σου, Με το που εβγαλα την sd, ανοιξα και το πρωτο που εκανα ηταν να δω αν περναει το upd των 7,5 mb, περασε με την πρωτη. (απ τις 3/10 που παρελαβα σημερα καταφερα να το περασω) Αρχισα να κατεβαζω εφαρμογες, και τον mx player, εκανα επανεκινηση και ουτε μετακινησε ουτε διεγραψε εφαρμογη, ουτε διπλα εικονιδια. Αυτες οι πρωτες εντυπωσεις,απ τις 20:00 μεχρι τωρα που γραφω. Αυτο που εγραψα οτι κανει σαν επανεκινηση δεν το ξαναειδα, βλεπουμε στην πορεια. Το leagoo share τα antivirus το βγαζουν trojan, το avast δοκιμασα, με δειχτη και αντιχειρα διαγωνια αμα κλεισουμε βγαινουμε στις οθονες/σελιδες για μεταφορα (θελει λιγο πιο κεντρικα στο τηλ και οχι απ τις ακρες τελειως) Επισιμη αντιπροσωπεια leagoo υπαρχει στην Ελλαδα; Θα υπαρξει post στο refund στην αντιστοιχη ενοτητα. Αυτο το θεμα με τις καρτες θα λυθει; Το κανει μονο στο leagoo Μ5, η και σε αλλες συσκευες; Καλο ξημερωμα στο φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Φιλε μου σου ειμαι υποχρεως, αν και ειχα ξενερωσει τελειως με τη συσκευη ακολουθησα την συμβουλή σου, Με το που εβγαλα την sd, ανοιξα και το πρωτο που εκανα ηταν να δω αν περναει το upd των 7,5 mb, περασε με την πρωτη. (απ τις 3/10 που παρελαβα σημερα καταφερα να το περασω) Αρχισα να κατεβαζω εφαρμογες, και τον mx player, εκανα επανεκινηση και ουτε μετακινησε ουτε διεγραψε εφαρμογη, ουτε διπλα εικονιδια. Αυτες οι πρωτες εντυπωσεις,απ τις 20:00 μεχρι τωρα που γραφω. Αυτο που εγραψα οτι κανει σαν επανεκινηση δεν το ξαναειδα, βλεπουμε στην πορεια. Το leagoo share τα antivirus το βγαζουν trojan, το avast δοκιμασα, με δειχτη και αντιχειρα διαγωνια αμα κλεισουμε βγαινουμε στις οθονες/σελιδες για μεταφορα (θελει λιγο πιο κεντρικα στο τηλ και οχι απ τις ακρες τελειως) Επισιμη αντιπροσωπεια leagoo υπαρχει στην Ελλαδα; Θα υπαρξει post στο refund στην αντιστοιχη ενοτητα. Αυτο το θεμα με τις καρτες θα λυθει; Το κανει μονο στο leagoo Μ5, η και σε αλλες συσκευες; Καλο ξημερωμα στο φορουμ Σε πολλες και διαφορες συσκευες υπαρχει θεμα με της καρτες,συμβατοτητας,στο 6,οποτε δεν ειναι θεμα κντ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αυτό που λες ότι κάνει σαν επανεκκίνηση, από την στιγμή που δεν ζητάει pin των sim θα έχει να κάνει με το δακτυλικο αποτύπωμα. Για την εφαρμογή leagoo share έχουμε γράψει πιο πίσω. Ο launcher του δεν μου άρεσε καθόλου και του έβαλα τον nova. Άλλαξε και ο τρόπος ξεκλειδώματος της οθόνης όταν τον έβαλα. Αν θες δοκίμασε τον. Απλά όταν βάλεις τα εικονίδια σου εκεί που θέλεις, μετά κλείδωσε την αρχική οθόνη μέσα από τις ρυθμίσεις του nova, γιατί επειδή είναι πολύ ευαίσθητη η αφή, λίγο να ακουμπήσεις την οθόνη, μετακινούνται τα εικονίδια. Μέσα από τις ρυθμίσεις του nova πάμε αρχική οθόνη, κυλιση προς τα κάτω και στην κατηγορία "προχωρημένα" κλείδωμα αρχικής οθόνης Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Υπαρχει επισημη αντιπροσωπία στην Ελλαδα; Ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Υπαρχει επισημη αντιπροσωπία στην Ελλαδα; Ευχαριστω για τις απαντησεις Όχι φίλτατε Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casablancas Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα ,μόλις παρέλαβα και εγω το Μ5 ,ξενέρωσα αμέσως γιατι μου κόλλησε και έμεινα με την πράσινη ένδειξη του λογότυπου.Μπηκα στο μενου αλλά δεν έχει πουθενα εντολή για format...είμαι και λίγο άσχετος αλλά βοηθείστε με αν μπορειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Διάβασε το ποστ 83 ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casablancas Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 το εκανα πεντε φορες και εξακολουθει να κολλαει,καταφερα και του εκανα επαναφορα αλλα μολις το κλεινω και παω να το ξαναανοιξω κολλαει ξανα στο λογοτυπο...πληρης απογοητευση!εκανα ακριβως οτι ελεγε και το ποστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 το εκανα πεντε φορες και εξακολουθει να κολλαει,καταφερα και του εκανα επαναφορα αλλα μολις το κλεινω και παω να το ξαναανοιξω κολλαει ξανα στο λογοτυπο...πληρης απογοητευση!εκανα ακριβως οτι ελεγε και το ποστ... Πιστεύω να μην του έχεις βάλει κάρτα sd μέσα από προηγούμενη συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casablancas Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Πιστεύω να μην του έχεις βάλει κάρτα sd μέσα από προηγούμενη συσκευή σου? Kαλημερα,σημερα δουλευει κανονικα,δεν του εβαλα καμια καρτα ,απολα στην τελευταια φορα δεν του φορτωσα κατα την εναρξη το backup που ειχα στο gmail μου και το ξεκινησα σαν νεα συσκευη.Εως τωρα δεν εχει κανει κατι, να δοκιμασω να του κανω το update που λεει test? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα σε άσπρο. Όμορφο κινητό και άξιο για τα λεφτά του. Απογοήτευση βέβαια η κάμερα ειδικά μέσα σε κλειστούς χώρους. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρόγραμμα που βελτιώνει κάπως της φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Βγάζει μια αναβάθμιση, δεν ξέρω αν είναι αυτή που γράφεται πιο πάνω, την έχει κάνει κάποιος να δούμε αν πάει καλύτερα ή όχι; Εν τω μεταξύ αυτό το leagoo share της εχεις σπάσει τα νεύρα που κάθε λίγο βγάζει διαφημίσεις κλπ κέρατα!!! Πως γινεται να της το απενεργοποιήσω γιατί πήγα να το κάνω απεγκατασταση και δεν με αφήνει (έτρεξα και το malwarebytes και το βρήκε σαν "κακόβουλο"!! ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ρυθμίσεις - εφαρμογές. Βρες το leagoo share πάτησε πάνω του, αφαίρεσε όλες τις άδειες και μετά κάνε απενεργοποιηση της εφαρμογής. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ρυθμίσεις - εφαρμογές. Βρες το leagoo share πάτησε πάνω του, αφαίρεσε όλες τις άδειες και μετά κάνε απενεργοποιηση της εφαρμογής. Στάλθηκε από κινητό. Ωραια, ευχαριστώ!! (Θα το κάνω μόλις μπορέσω) Σχετικά με την αναβάθμιση που βγάζει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Αυτή που στο τέλος λέει TEST; Την έκανα αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή. edit : Αν συνεχίσει τις διαφημίσεις μετά από τα παραπάνω το leagoo share κατέβασε το all in one toolbox και από κει πήγαινε στην έναρξη και κλείσε το leagoo share να μην εκκινει. Εγώ έκλεισα αρκετά από κει. Το έκανα από την πρώτη στιγμή και διαφημίσεις μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν μου έχει πετάξει. Στάλθηκε από κινητό. Edited October 22, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Σωστά αυτή που λέει ΤΕΣΤ!! Ενταξει Φίλτατε θα το κάνω αύριο με το καλό και θα ενημερώσω ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts