mihelone Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μου ερχεται και μενα, ειναι στο δρομο. Μολις το παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι ένα μαύρο, του οποίο η πλάτη είναι σκούρο γκρι μολυβί, με μόνο το πλαίσιο της οθόνης μαύρο Η αγορά έγινε απο το geekbuying. Ηρθε σε μαύρη λεπτή σακούλα και η μόνη προστασια που είχε, ήταν ένα κομμάτι λεπτού αφρολέξ. Το κουτί ήταν στραπατσαρισμένο σα να το πάτησε φορτηγό. Εκανα το σταυρό μου και επιασα το κινητο στα χέρια το οποίο είχε άγιο :lol: αφου η οθόνη ευτυχώς ήταν ανέπαφη. Σήμα wi-fi αδύναμο. Οταν βγω στο μπαλκόνι ( 6 μέτρα απο το ρούτερ ) χάνεται, όταν το ταπεινό μου jiayu f1 έχει 4 γραμμές. Η κάμερα πολύ μέτρια. Μου την έχει σπάσει το youtube το οποίο ήρθε προεγκατεστημένο με την έκδοση 5.7.41 και στο play store δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση της εφαρμογής. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής της και δεν με αφήνει να την ενημερώσω ούτε χειροκίνητα με το apk. Θα χρειαστεί ρουταρισμα για την διαγραφή της και επανεγκατάσταση. Αν ξέρει κάποιος , ας μας γράψει πως μπορεί να γίνει αυτό στο android 6. Η μπαταρία ήταν στο 54% στη 1:45 όπου το έπιασα στα χέρια μου και κατέβηκε στο 20 με πολύ πείραγμα στις 4μμ Παιδεύτηκα λιγο να ρυθμίσω την ώρα, γιατί παρότι ήταν στην επιλογή "αυτόματη ζώνη ώρας", αυτό επεμενε να δείχνει ώρα Κίνας. Τελικά απενεργοποίησα την αυτόματη ζώνη και έβαλα ζώνη Κωνσταντινούπολης, γιατί Αθήνα δεν είδα πουθενά. Ακόμα δεν δοκιμάστηκε σε κλήσεις μέσω sim γιατί έχουμε διαφορετικό μέγεθος κάρτας. Το jiayu f1 παίρνει μεγαλύτερη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι ένα μαύρο, του οποίο η πλάτη είναι σκούρο γκρι μολυβί, με μόνο το πλαίσιο της οθόνης μαύρο Η αγορά έγινε απο το geekbuying. Ηρθε σε μαύρη λεπτή σακούλα και η μόνη προστασια που είχε, ήταν ένα κομμάτι λεπτού αφρολέξ. Το κουτί ήταν στραπατσαρισμένο σα να το πάτησε φορτηγό. Εκανα το σταυρό μου και επιασα το κινητο στα χέρια το οποίο είχε άγιο :lol: αφου η οθόνη ευτυχώς ήταν ανέπαφη. Σήμα wi-fi αδύναμο. Οταν βγω στο μπαλκόνι ( 6 μέτρα απο το ρούτερ ) χάνεται, όταν το ταπεινό μου jiayu f1 έχει 4 γραμμές. Η κάμερα πολύ μέτρια. Μου την έχει σπάσει το youtube το οποίο ήρθε προεγκατεστημένο με την έκδοση 5.7.41 και στο play store δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση της εφαρμογής. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής της και δεν με αφήνει να την ενημερώσω ούτε χειροκίνητα με το apk. Θα χρειαστεί ρουταρισμα για την διαγραφή της και επανεγκατάσταση. Αν ξέρει κάποιος , ας μας γράψει πως μπορεί να γίνει αυτό στο android 6. Η μπαταρία ήταν στο 54% στη 1:45 όπου το έπιασα στα χέρια μου και κατέβηκε στο 20 με πολύ πείραγμα στις 4μμ Παιδεύτηκα λιγο να ρυθμίσω την ώρα, γιατί παρότι ήταν στην επιλογή "αυτόματη ζώνη ώρας", αυτό επεμενε να δείχνει ώρα Κίνας. Τελικά απενεργοποίησα την αυτόματη ζώνη και έβαλα ζώνη Κωνσταντινούπολης, γιατί Αθήνα δεν είδα πουθενά. Ακόμα δεν δοκιμάστηκε σε κλήσεις μέσω sim γιατί έχουμε διαφορετικό μέγεθος κάρτας. Το jiayu f1 παίρνει μεγαλύτερη κάρτα. Καλοριζικο ναναι! Δεν βλεπω καποιο χοντρο προβλημα μεχρι τωρα.:O Παντως εγω δεν θα το παραλαμβανα απο τα ΕΛΤΑ στην κατασταση που περιγραφεις. Το γραφω για να το διαβασουν και αλλοι φιλοι. Η τουλαχιστον αμα το επερνα θα βιντεοσκοπουσα το ανμποξινγκ (που λενε και στο χωριο μου). Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Εξωτερικά απο την σακούλα δεν φαινόταν το στραπατσάρισμα. Το μόνο που έκανα στα Ελτα ήταν αν τους βάλω να το ζυγίσουν πριν παραλάβω. Δεν το βιντεοσκόπησα γιατί η κάμερα του jiayu μου είναι χαλασμένη και η ψηφιακή κάμερα κάπου καταχωνιασμένη. Ελπίζω να μην έχει άλλο πρόβλημα. Το ότι μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση της Sd ως εσωτερικό χώρο για να αποθηκεύονται οι φωτο και βιντεο, θα είναι πρόβλημα όταν πάω να την συνδέσω στον υπολογιστή, για να πάρω τα αρχεία; Να το κάνω ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το πρόβλημα με το youtube το έλυσα με πλάγιο τρόπο. Εγκατέστησα το OG youtube. Για να παίξει πρέπει να εγκατασταθεί και το MicroG for OGYT και τα δυο αρχεία θα τα βρείτε εδώ https://og-youtube.com/official-og-youtube-downloader-apk/ Τα κατεβάζετε στον υπολογιστή σας και απο εκεί τα μεταφέρετε στο κινητό. Απο τις ρυθμίσεις -Ασφάλεια ανοίγετε τις άγνωστες πηγές και πατώντας πλέον στα αρχεία apk κάνετε την εγκατάσταση. Στο πρώτο άνοιγμα του OGyoutube σας ενημερώνει ότι υπάρχει μια νέα έκδοση, και επιλέγετε ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Μπήκε και η sim . Δυο micro παιρνει. Μια χαρά ο ήχος και στις κλήσεις και στο μεγάφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παρελαβα πριν λιγο, απιστευτο κινητο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η sim, δε χωραει και εμεινα κοκκαλο για λιγο ( χαχα ) Υποθετω πως θα πρεπει να παω στην cosmote και να ζητησω τον ιδιο αριθμο σε micro, σωστα ? Απο κει και περα, με χαλασε προς το παρον οτι στους ηχους κλησεις υπηρχε σαν Leagoo - Turkish το " Θελω να σε δω " της Βανδη. Σοβαρο θεματακι παντως δεν εχω βρει ακομα :) Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παρελαβα πριν λιγο, απιστευτο κινητο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η sim, δε χωραει και εμεινα κοκκαλο για λιγο ( χαχα ) Υποθετω πως θα πρεπει να παω στην cosmote και να ζητησω τον ιδιο αριθμο σε micro, σωστα ? Απο κει και περα, με χαλασε προς το παρον οτι στους ηχους κλησεις υπηρχε σαν Leagoo - Turkish το " Θελω να σε δω " της Βανδη. Σοβαρο θεματακι παντως δεν εχω βρει ακομα :) δες τι καρτα θελει κ ναι,παιρνεις νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλό μήνα!! Γρήγορη ερώτηση, Notification led εχει; Ευχαριστώ. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλό μήνα!! Γρήγορη ερώτηση, Notification led εχει; Ευχαριστώ. Οχι, δεν εχει Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Οχι, δεν εχει Κρίμα... Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια στους κατόχους Στάλθηκε από το PE-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Κρίμα... Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια στους κατόχους Στάλθηκε από το PE-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μολις ειδα οτι υπαρχει app στο google play που χρησιμοποιει το flash για αυτη τη δουλεια ;) Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Εκανες το firmware update μηπως; Κι αν ναι, είδες κάποια διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinitygr Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το εκανα και στα 2 που πηρα και δουλευουν αψογα. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι διορθωσαν καποιο bug με το update αλλα δεν εδωσα σημασια να δω τι ηταν Παράθεση :: Be Ware The Power Of Light :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Φοβήθηκα να το κάνω, γιατί στο ρώσικο φορουμ διάβασα ότι κάποιου κόλλησε κατα το update. Αν κατάλαβα καλα βεβαια, με την μετάφραση του chrome. Σου έβγαλε και δεύτερο update μήπως, μετά απο εκείνο που γράφει TEST; Edit: Τελικά το έκανα το update και δεν βλέπω κάποιο νεότερο. Όλα πήγαν καλά ευτυχώς. Edited September 2, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekamp Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα παρέλαβα από geekbuying μέσα σε 10 ημέρες. Του έβαλα και μία κάρτα 128 γιγα με ενοποίηση χώρου και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το GPS δουλεύει καλά και γρήγορα καλό wifi. Ή κατασκευή δε μου φαίνεται ότι αντέχει όλα αυτά που λένε αλλά για την τιμή του είναι μία χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα παρέλαβα από geekbuying μέσα σε 10 ημέρες. Του έβαλα και μία κάρτα 128 γιγα με ενοποίηση χώρου και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το GPS δουλεύει καλά και γρήγορα καλό wifi. Ή κατασκευή δε μου φαίνεται ότι αντέχει όλα αυτά που λένε αλλά για την τιμή του είναι μία χαρά. Παντως ειναι ομορφο παιδια.! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το δικό μου, έχει κάνει 4-5 φορές κατάργηση της sd και μετά από επανεκκίνηση την ξαναβλεπει. Η sd είναι καινούργια. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα; Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Παρελαβα πριν λιγο, απιστευτο κινητο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η sim, δε χωραει και εμεινα κοκκαλο για λιγο ( χαχα ) Υποθετω πως θα πρεπει να παω στην cosmote και να ζητησω τον ιδιο αριθμο σε micro, σωστα ? Απο κει και περα, με χαλασε προς το παρον οτι στους ηχους κλησεις υπηρχε σαν Leagoo - Turkish το " Θελω να σε δω " της Βανδη. Σοβαρο θεματακι παντως δεν εχω βρει ακομα :) Τι σε νοιάζει; Κατέβασε το audiko και βάλε ότι θέλεις... Μικρή η ζημιά!! Το δικό μου, έχει κάνει 4-5 φορές κατάργηση της sd και μετά από επανεκκίνηση την ξαναβλεπει. Η sd είναι καινούργια. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα; Στάλθηκε από κινητό. Πολύ πιθανό. Βρες μια δανεική να τη δοκιμάσεις για να βεβαιωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ευχαριστώ Κώστα. Να δω πως θα βγάλω άκρη με το e-shop αν φταίει η κάρτα. Κατέβασα το All-In-One Toolbox και στην έναρξη βλέπω να ξεκινάνε προγράμματα που έχω απενεργοποιήσει και άλλα που εκκινούν ενώ δεν φαίνονται στις εφαρμογές. Κλείστε το leagoo share , σε ξένα φορουμ λένε ότι είναι επικίνδυνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μου το εκανε και μενα με την καρτα. Μολις την ορισα ως εσωτερικο αποθ. χωρο εστρωσε.... Κατα τα αλλα το τηλεφωνο φαινεται καλο εργαλειο, ποιοτικο και αρκετα γρηγορο. >Το πηρα για 2ο αλλα μου αρεσει πολυ !!! Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αρχικά την είχα ορίσει ως εσωτερικό αποθ. χώρο κι εγώ. Όταν μετά από λίγες μέρες μου την καταργησε φοβήθηκα και την γύρισα σε αποθήκευση μόνο φωτο και βίντεο, αλλά μου το ξαναεκανε όπως έγραψα και επειδή είναι καινούργια δεν ξέρω τι να υποθέσω. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αρχικά την είχα ορίσει ως εσωτερικό αποθ. χώρο κι εγώ. Όταν μετά από λίγες μέρες μου την καταργησε φοβήθηκα και την γύρισα σε αποθήκευση μόνο φωτο και βίντεο, αλλά μου το ξαναεκανε όπως έγραψα και επειδή είναι καινούργια δεν ξέρω τι να υποθέσω. Στάλθηκε από κινητό. δοκιμασε την καρτα σε αλλη συσκευη να δεις αν δουλευει ,επισης προσπαθησε να την γεμισεις με αρχεια οτι να ναι ,δεν εχει σημασια τι,το θεμα ειναι να γεμιζει ο χωρος και να τα βλεπει/ανοιγει η αλλη συσκευη που θα χρησιμοποιησεις,αν δεν γινετε ειναι προβληματικη η καρτα ,επισης οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω δοκιμασε μια αλλη ,για να σαι σιγουρος, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Επισης δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα, εκτος κι αν υπαρχει κατι και δεν το εχω δει... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει πια rom φοράει και τον τύπο που λέει γιατί σήμερα μου ήρθε και μολις το ενεργοποίησα κλείδωσε η οθόνη και αντε για αυτό ήταν του έκανα επανεκκίνηση και μένει στο logo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 http://www.needrom.com/download/leagoo-m5-freemeos/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts