Jump to content

Leagoo M5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βρηκα να εχει γραψει αλλοs .Λοιπον ειναι σε προσφορα preorder απο geekbuying στα 57 dollars με χρηση κουπονιου KIMOVIL.

2.5D Asahi Glass 5.0" HD 1280*720 display, capacitive touch screen

CPU: MT6580 quad core 1.3GHz; GPU: Mali-720

0.19s ultra fast fingerprint

Freeme OS 6.0 system

2GB RAM +16GB ROM,can extend to 32GB(not included)

Dual cameras, front camera 5.0MP, back camera 8.0MP with flash LED

Dual Standard SIM card dual standby

Support 3G/WIFI/Bluetooth/multi-language

2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA850/1900/2100MHz

Με 2 giga ram,fingerprint,με marshmallow καιgorilla glass 4!!!Aν δεν εχει τιποτα προβληματα, πολυ καλο !!!

• Απαντήσεις 323
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι 4g όμως

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα Leagoo δεν έχουν προβλήματα, συνήθως.

50€ χωρίς 4G, είναι λογικότατο.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Το τηλ. σπαει καρυδια,αντεχει σφυριες,αντεχει ακομη και πατημα από BMW 2 τονον https://www.youtube.com/watch?v=w4Vcmv-bp4k και κοστιζει κατι λιγο πανω από 50 ευρω αλλα δεν εχει 4g,χαλαστηκα εντελος με την ελειψη 4g μιας και εχουμε παντου εδώ Ελλαδα και γ@μω τα 4g!

Σιγα λοιπον μην δοσω 50 ευρω αφου δεν εχει 4g!

Εξαλου εχει και μονο 2GB RAM και επισης μονο 1280*720 display!

Γι'αυτο λοιπον θελω ένα 4g τηλ. με 4GB RAM,full HD display,gorilla glass 5 και να κοστιζει κατω από 50 ευρω,ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ένα τετοιο τηλ.?

Το τηλ. σπαει καρυδια,αντεχει σφυριες,αντεχει ακομη και πατημα από BMW 2 τονον https://www.youtube.com/watch?v=w4Vcmv-bp4k και κοστιζει κατι λιγο πανω από 50 ευρω αλλα δεν εχει 4g,χαλαστηκα εντελος με την ελειψη 4g μιας και εχουμε παντου εδώ Ελλαδα και γ@μω τα 4g!

Γι'αυτο λοιπον θελω ένα 4g τηλ. με 4GB RAM,full HD display,gorilla glass 5 και να κοστιζει κατω από 50 ευρω,ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ένα τετοιο τηλ.?

Καλά μην τρελαίνεσαι.....

Πάρε μια ντουζίνα Αφού το γουστάρεις τόσο πολύ!

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπερα σας,

ειχα κατι χρονια να γραψω καθως δεν ασχολουμαι πλεον με κινητα

ηρθε ομως η στιγμη να το κανω καθως χρειαζομαι 2 ( για μενα και τη μητερα μου )

και οι τιμες στη χωρα μας θεωρω πως ειναι τσιμπημενες.

Επεσα πανω στην προσφορα που αναφερει η δημοσιευση

και θα ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματα εαν γνωριζετε.

α. εμπιστευεστε το συγκεκριμενο site για αγορες ? ( δεν αγοραζω online πλεον και εχω μαυρα μεσανυχτα )

β. αναφερουν delivery date 30/7/16 - ειναι η μερα παραδοσης, η μερα που θα γινει αποστολη και θα μου ρθει μετα απο 2 βδομαδες

η το τελος των preorder και εχει ο Θεος ? ( ρωταω γιατι σε αλλο site / gearbest συγκεκριμενα εχουν ως τελος preorder 15/8 )

Ζητω συγνωμη αν οι ερωτησεις μου ειναι αφελης. Ευελπιστω να εχω τη βοηθεια σας

Υγ. Βλεποντας τα χαρακτηριστηκα του, θεωρω το συγκεκριμενο κινητο κορυφη. Τουλαχιστον για την τσεπη μου.

Και απ οτι διαβαζω η Leagoo βγαζει αξιοπιστα μοντελα. ( Προσωπικα, σημερα την εμαθα ! )

:: Be Ware The Power Of Light ::

Καλησπερα σας,

ειχα κατι χρονια να γραψω καθως δεν ασχολουμαι πλεον με κινητα

ηρθε ομως η στιγμη να το κανω καθως χρειαζομαι 2 ( για μενα και τη μητερα μου )

και οι τιμες στη χωρα μας θεωρω πως ειναι τσιμπημενες.

Επεσα πανω στην προσφορα που αναφερει η δημοσιευση

και θα ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματα εαν γνωριζετε.

α. εμπιστευεστε το συγκεκριμενο site για αγορες ? ( δεν αγοραζω online πλεον και εχω μαυρα μεσανυχτα )

β. αναφερουν delivery date 30/7/16 - ειναι η μερα παραδοσης, η μερα που θα γινει αποστολη και θα μου ρθει μετα απο 2 βδομαδες

η το τελος των preorder και εχει ο Θεος ? ( ρωταω γιατι σε αλλο site / gearbest συγκεκριμενα εχουν ως τελος preorder 15/8 )

Ζητω συγνωμη αν οι ερωτησεις μου ειναι αφελης. Ευελπιστω να εχω τη βοηθεια σας

Υγ. Βλεποντας τα χαρακτηριστηκα του, θεωρω το συγκεκριμενο κινητο κορυφη. Τουλαχιστον για την τσεπη μου.

Και απ οτι διαβαζω η Leagoo βγαζει αξιοπιστα μοντελα. ( Προσωπικα, σημερα την εμαθα ! )

Το σαιτ ειναι αξιοπιστο,η ημερομηνια ειναι η ημερομηνια που θ αρχισουν να αποστελλονται οι παραγγελιες,συνηθως κανουν απο 15-30 μερες να φτασουν,προτιμησε NLpost η Singapore ειχε καποια θεματα τελευταια,η εταιρεια φτιαχνει αξιοπιστα κινητα,τωρα αδοκιμαστο ακομα,,,τι να σου πω,παντως με τοσα χρηματα δεν παιρνεις ουτε το χειροτερο εδω

Καλο 15αυγουστο δηλαδη στην καλυτερη των περιπτωσεων...

Δε πειραζει, λογικα θα κανω υπομονη.

Σ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου

Στα 29,99€ στο efox σε Rush Price: LEAGOO M5

Φιλε που το ειδες αυτό το 29,99€,,γιατι εγω μπηκα χθες μιση ωρα μετα το ποστ σου και το εδινε €56.99!

Φιλε που το ειδες αυτό το 29,99€,,γιατι εγω μπηκα χθες μιση ωρα μετα το ποστ σου και το εδινε €56.99!

rush σημαινει οτι θα το ειχαν για ελαχιστη ωρα σε αυτη την τιμη,επεστρεψε στην κανονικη του.

Καλά στο rush νομίζω είχε 3 κομμάτια νομίζω, ανάθεμα και αν τα δώσανε..

Το παρήγγειλα κι εγώ πάντως στα 57$, ελπίζω να μας βγει τίμιο...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Επιτέλους, μου ήρθε μέηλ σήμερα με το tracking number.

Το πακετάκι έφυγε... με 2 βδομάδες+ καθυστέριση.

Κακή εμπειρία, υπολόγιζα ότι θα το είχα στα χέρια μου ως τώρα.

To μήνυμά σου επισης τα σπάει....:clap: :clap:

Τέλεια χιουμοριστική ανάλυση, ακριβώς στον στόχο όμως!! :up: :up:

To μήνυμά σου επισης τα σπάει....:clap: :clap:

Τέλεια χιουμοριστική ανάλυση, ακριβώς στον στόχο όμως!! :up: :up:

Tελικα για κατω από 50 ευρω(47 για την ακριβεια) επελεξα το ulefone U007 λογο καλυτερης καμερας από το LEAGOO M5 αλλα και μολις 1gb ram το ulefone (δεν του φαινεται όμως η ελειψη ραμ μιας και είναι και λιγο ταχυτερο από το coolpad f1 μου στα περισσοτερα που το δοκιμασα,ισος να φταιει και η miui που του φωραω!).

Το έχω παραγγείλει από gearbest σε flash shale στα 52 ευρώ περίπου από τις 05/08. Το είχαν αρκετό καιρό Out of stock με Ημερομηνία που θα το στείλουν μετά τις 10 Σεπτεμβρίου. Ευτυχώς μου έδωσαν tracking προχθές και το περιμένω σιγά σιγά.

Μια από τα ίδια. το περιμένω σε 1-2 εβδομάδες. Για να δούμε... Ελπίζω να βγει το ίδιο καλό με τα Doogee x5 pro που έχω εδώ και μήνες.

Μια από τα ίδια. το περιμένω σε 1-2 εβδομάδες. Για να δούμε... Ελπίζω να βγει το ίδιο καλό με τα Doogee x5 pro που έχω εδώ και μήνες.

Ζηλεψε την ουκιτελ και ειπε και αυτη να βγαλει σκληροτραχηλο κινητο. ή μηπως οχι

αλλα περα απο το ποσο σκληροτραχηλο ή μαλακοτραχηλο ειναι με χαλασε το λειτουργικο που εχω την εντυπωση οτι το πειραξε η λιιιιγκο.

Δεν εχει κινεζιες αλλα ειναι τροποποιημενο ή αν θελετε διαμορφοποιημενο.