Jump to content

Μπλουζακια myphone

kinhtomania
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπιζω να το λες για αστειο!:X

Αυτά που έχεις με bold είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου, γι αυτό και το παράκανα..! (μαστόκ/πετσέτα μπάνιου..!:D ...βατραχοπέδιλα, ομπρέλα παραλίας... :D )

Όσο για το ΥΣ, το λέω σοβαρά...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα μπλουζάκια που είχα φτιάξει τότε ήταν πολύ καλής ποιότητας. Φανταστείτε ότι έχω καμμιά 10αριά που τα έχω συνέχεια πλύνε-βάλε και δεν έχει ξεθωριάσει καθόλου η "στάμπα".

Τέσπα , επειδή βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον θα συνενοηθώ με τον MsK μήπως και ξαναφτιάξουμε μπλουζάκια για το φετινό καλοκαίρι.

Τα μπλουζάκια που είχα φτιάξει τότε είχαν κόστος 10 Ευρώ το ένα. Ηταν λευκά και μπροστά είχαν μικρό το logo και πίσω στην πλάτη μεγάλο.

Αναμείνατε . :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Τα μπλουζάκια που είχα φτιάξει τότε ήταν πολύ καλής ποιότητας. Φανταστείτε ότι έχω καμμιά 10αριά που τα έχω συνέχεια πλύνε-βάλε και δεν έχει ξεθωριάσει καθόλου η "στάμπα".

Τέσπα , επειδή βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον θα συνενοηθώ με τον MsK μήπως και ξαναφτιάξουμε μπλουζάκια για το φετινό καλοκαίρι.

Τα μπλουζάκια που είχα φτιάξει τότε είχαν κόστος 10 Ευρώ το ένα. Ηταν λευκά και μπροστά είχαν μικρό το logo και πίσω στην πλάτη μεγάλο.

Αναμείνατε . :)

Γουστάρω τρελά!!:)Γρήγορα!! Καλοκαιριάζει!!

Ναι αλλά όσοι είναι να πάρουν, να εμφανιστούν... Ο Vamp τα χρυσοπλήρωσε παλιότερα και οι Ελληνάρες τότε δεν εμφανίστηκαν... και του έμειναν αμανάτι του βρυκόλακα...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ναι αλλά όσοι είναι να πάρουν, να εμφανιστούν... Ο Vamp τα χρυσοπλήρωσε παλιότερα και οι Ελληνάρες τότε δεν εμφανίστηκαν... και του έμειναν αμανάτι του βρυκόλακα...

...me 10euro ipie arketo aima :lol: twra ksanapinase fenete :scared:

:tease:

...

...me 10euro ipie arketo aima :lol: twra ksanapinase fenete :scared:

:tease:

Ναι, μου "έκατσε" στραβά το σχόλιο. 10 ευρώ ήταν το κόστος με τιμολόγιο.

Αλλωστε δεν είμαι στην ηλικία να παίρνω χαρτζηλίκι από τους γονείς μου και να μου φαίνεται σοβαρό ποσό τα 500 Ευρώ...

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

μερικοί είναι πάντα πρόθυμοι να πούν τη χαριτωμενιά τους χωρίς πρώτα να ζυγίσουν τα λόγια τους...

σε παρόμοια αντιπαράθεση δεν πρόκειται να συμμετέχουμε, όσο και αν το προσπαθούν κάποιοι για τους δικούς τους, μοναδικούς λόγους (?)...

Με αφορμή λοιπόν τα τελευταία σχόλια, το θέμα εξαντλείται κάπου εδώ, δεν υπάρχει καμμία διάθεση πλέον από τη μεριά μας για κάτι τέτοιο...

να ευχαριστήσουμε λοιπόν όλοι το φίλο μας για την "καλόπιστη" συμμετοχή του στην συζήτηση, καθώς και όλους εσάς για το ενδιαφέρον σας! :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...