Giorgosk80 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 geovass το καπακι της μπαταριας ανοιγει δυσκολα οπως εχω ακουσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moto Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 αυτό είναι πολύ καλό! που έχει αυτονομία! Με 200e πάνω κάτω σε σύνδεση 120 που ενδιαφέρει εμένα, καλή περίπτωση θα είναι! οταν δεν θα είναι δεσμευμένο με voda live! Στην αναμονή! No reason to hurry! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 kai egw sthn anamonh gia non-live!!!oxi sta kinhta ths vodafone!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Λογικο δεν ειναι? Αυτη δεν ειναι η τακτικη της vodafone? Ενα wav μου το εβαλε. καποια αλλα δεν τα βαζει... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 geovass το καπακι της μπαταριας ανοιγει δυσκολα οπως εχω ακουσει? πανευκολα ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John Nousis Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Giorgosk80, Το καπάκι της μπαταρίας είναι κάπως περίεργο στο κλείσιμο. Εγώ που δεν έχω και πολύ υπομονή παραλίγο να το σπάσω την πρώτη φορά που πήγα να το κλείσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John Nousis Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Mp3 ringstones: Λοιπόν, Στο CD εγκατάστασης αφού τελειώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης σας βάζει ένα πρόγραμμα που λέγεται SonyDRM packager. Εκεί ανοίγετε όποιο mp3 θέλετε και το κάνετε protected. Στο desktop έχετε ένα folder που λέγεται DRM. Εκεί σώζονται τα αρχεία mp3 αλλά με extension .dm. Αυτά τα αρχεία αν τα ανεβάσετε στο κινητό παίζουν και σαν ringtone. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Mp3 ringstones: Λοιπόν, Στο CD εγκατάστασης αφού τελειώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης σας βάζει ένα πρόγραμμα που λέγεται SonyDRM packager. Εκεί ανοίγετε όποιο mp3 θέλετε και το κάνετε protected. Στο desktop έχετε ένα folder που λέγεται DRM. Εκεί σώζονται τα αρχεία mp3 αλλά με extension .dm. Αυτά τα αρχεία αν τα ανεβάσετε στο κινητό παίζουν και σαν ringtone. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά. δηλαδη φιλε μου το προγραμμα αυτο βρισκεται μεσα στο cd Που περιεχει η συσκευασια του k-750???καταφερες να βαλεις mp3 σαν ηχο κλησης? αυριο το περιμενω κι εγω. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 kalh fash!!!a re ericsson ti mas kaneis!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John Nousis Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ναι! Πριν λίγο χτύπησε το κινητό με Tiesto! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 δηλαδη φιλε μου το προγραμμα αυτο βρισκεται μεσα στο cd Που περιεχει η συσκευασια του k-750???καταφερες να βαλεις mp3 σαν ηχο κλησης? αυριο το περιμενω κι εγω. apo pou to perimeneis?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Mp3 ringstones: Λοιπόν, Στο CD εγκατάστασης αφού τελειώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης σας βάζει ένα πρόγραμμα που λέγεται SonyDRM packager. Εκεί ανοίγετε όποιο mp3 θέλετε και το κάνετε protected. Στο desktop έχετε ένα folder που λέγεται DRM. Εκεί σώζονται τα αρχεία mp3 αλλά με extension .dm. Αυτά τα αρχεία αν τα ανεβάσετε στο κινητό παίζουν και σαν ringtone. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά. Δεν μου το εβγαλε εμενα. Ζητησε επανεκινιση. Απο που το τρεχω Manual ? Απο το SE File Manager την memory card τη βλεπεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 apo pou to perimeneis?? απο 9volto φιλε μου Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ναι! Πριν λίγο χτύπησε το κινητό με Tiesto! αν ειναι ετσι ολα μελι,γαλα δεν θα το βγαλω αμεσως το vf live απο το κινητο. αυτο που θελω να εξακριβωσω ειναι το αν το service της se μπορει να μου αφαιρεσει το live απο το κινητο γιατι καποτε που τους ειχα παει ενα k-700 δεν δεχτηκαν να το αφαιρεσουν. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John Nousis Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Παιδιά sorry το DRM το είχα εγκαταστήσει πιο πριν. Είχα βρει το link σε αυτό το thread αλλά δεν θυμάμαι. Δοκιμάστε και εδώ αν δουλεύει: http://www.clubsonyericsson.com/forum/index.php/topic,3257.new.html Την memory stick δεν την βλέπω από το File manager. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Μπορει καποιος να μου θυμισει τι παταμε για να μπουμε στο service toy κινητου? πχ... < * ..... ευχαριστω σε οποιον απαντησει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ενα wav μου το εβαλε. καποια αλλα δεν τα βαζει... :confused: Tα αρχεια με καταληξη .wav ειναι τα ιδια με τα mp3? Δηλαδη, τα τραγουδια σε .wav εχουν λογια μεσα? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ξερει κανεις αν το k750i παιζει τα video σε .rm? Θυμαμαι οτι το 6600 και το SX1 τα επαιζαν αυτου του ειδους τα video αλλα το k700 οχι. Μηπως τα .rm τα αναγνωριζουν μονο τα smartphones? Παρακαλω, αν γινεται καποιος απο αυτους που το εχουν αγορασει να μου απαντησει. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Tα αρχεια με καταληξη .wav ειναι τα ιδια με τα mp3? Δηλαδη, τα τραγουδια σε .wav εχουν λογια μεσα? :confused: ακριβως φιλε μου εχουν και λογια οπως και τα mp3 αλλα δε ξερω αν τα υποστηριζει το k-700 νομιζω πως οχι. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 ακριβως φιλε μου εχουν και λογια οπως και τα mp3 αλλα δε ξερω αν τα υποστηριζει το k-700 νομιζω πως οχι. Το k750i vodafone live! να υποθεσω οτι τα υποστηριζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο: το led τι ειναι? Εχει καμια σχεση με το flash?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axeman Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Περαν του προβληματος με τα mp3 ως ringtones και του vflive menu παρατηρησατε καποιο αλλο σημαντικο προβλημα ή κλειδωμα της συσκευης; Old habits die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Παιδιά sorry το DRM το είχα εγκαταστήσει πιο πριν. Είχα βρει το link σε αυτό το thread αλλά δεν θυμάμαι. Δοκιμάστε και εδώ αν δουλεύει: http://www.clubsonyericsson.com/forum/index.php/topic,3257.new.html Την memory stick δεν την βλέπω από το File manager. Το βρικα τελικα! Ναι, παιζουν κανονικα τα mp3 !!!! :cool: ;) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 nai file to led einai polu dunato fws kati san flash dld!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 pali katebhke h timh sto pixmania--->>> http://www.pixmania.com/gr/gr/95660/art/sony-ericsson/k750i.html !!!wraia siga siga katebainei!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts