elteo Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Παιδιά, ποτε VODAFON είτε live είτε όχι, είναι και χορηγός του Ολυμπιακού Θέλεις να πάρουμε στα σοβαρά την άποψή σου...; :wacko: Τα 460 ευρώ του expansys είναι πάρα πολλά, είπαμε καλό αλλά όχι κ σε αυτό το κόστος. Ελπίζω σε μία τιμή κάτω των 400 ευρώ, ιδανική τα 350 πιστεύω. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Θέλεις να πάρουμε στα σοβαρά την άποψή σου...; :wacko: Τα 460 ευρώ του expansys είναι πάρα πολλά, είπαμε καλό αλλά όχι κ σε αυτό το κόστος. Ελπίζω σε μία τιμή κάτω των 400 ευρώ, ιδανική τα 350 πιστεύω. Συμφωνώ απόλυτα! Άλλωστε η Vodafon είναι και χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Τι σημαίνει αυτό; Θα πρέπει, δηλαδή, να πάρουμε όλοι Vodafon; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εγώ στη Vodafon είμαι. Όσο για την τιμή πιστεύω ότι θα είναι γύρω στα 350 με 380 ευρώ στα νορμάλ μαγαζία (όχι στα "φαρμακεία" τύπου Γερμανός) και αυτή η τιμή είναι καλή για τα όσο προσφέρει η συσκευή. Το πότε θα είναι διαθέσιμη είναι που με χαλάει... :( Λογικά πάντως, αφού πουληθούν κάμποσα Vodafon live για 1-2 εδβομάδες, θα βγεί και η "καλή" συσκευή. Αυτή την ημερομηνία μου είπανε και από ένα κατάστημα της TIM στην Πατησίων το Σάββατο. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Αναμένουμε για το ακουστικό μας λοιπόν... ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ VF-LIVE. ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Θέλεις να πάρουμε στα σοβαρά την άποψή σου...; :wacko: Τα 460 ευρώ του expansys είναι πάρα πολλά, είπαμε καλό αλλά όχι κ σε αυτό το κόστος. Ελπίζω σε μία τιμή κάτω των 400 ευρώ, ιδανική τα 350 πιστεύω. Εγώ πάντως, πιστεύω ότι θα έχει πάνω από 400 ευρώ. Θυμηθείτε πέρσι περίπου τέτοια εποχή που βγήκε το K700, είχε πάνω από 400 ευρώ (εγώ τουλάχιστον τόσο το είχα πάρει). Και επίσης το k750 έχει περισσότερες δυνατοτητες από το k700, άρα; ;) iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 παιδια ειπαμε στο expansys το κινητο δεν εχει ελληνικα και δεν μπαινουν ουτε μετα. και επισης το vf live ειναι η μερα με την νυχτα με την unbranded συσκευη. αν δεν εχετε προβλημα με τα χαλια εικονιδια,με τις 3 αποχρωσεις του κοκκινου χρωματος σε ολο το μενου,με τα δεσμευμενα πληκτρα για το live (μπλιαχ) καθως και με τα κλειδωματα τοτε να το προτιμησετε. ευχαριστω αλλα δεν θα παρω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 glav με την λογικη αυτη αν γινεται καλυτερο το κινητο καθε χρονο και ακριβενει ταυτοχρονα τοτε σε 3-4 χρονια θα περνουμε το New μοντελο 900 ευρω και 1000. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 το vf live ειναι η μερα με την νυχτα με την unbranded συσκευη. αν δεν εχετε προβλημα με τα χαλια εικονιδια,με τις 3 αποχρωσεις του κοκκινου χρωματος σε ολο το μενου,με τα δεσμευμενα πληκτρα για το live (μπλιαχ) καθως και με τα κλειδωματα τοτε να το προτιμησετε. Να προσθέσω τις κατά λάθος χρήσεις του πλήκτρου εισόδου στο Live, τις χρεώσεις που παίρνεις χαμπάρι αργότερα, το χάλια intrerface στο 2ο επίπεδο του menu, όπου όλα εμφανίζονται σαν ένα κατεβατό, το branding sticker επάνω στο σώμα του κινητού, το λευκό background στο menu που στην καλυτερη μπορείς να το αλλαξεις με κόκκινο (βάσει των themes της vodafone) και κάποιες άλλες λεπτομέρειες (σημαίνουσες και μη) που κάνουν τα branded κινητά ένα μαύρο χάλι. Στο κάτω-κάτω δεν ξέρω γιατί να έχω μία οθόνη 262.000 χρωμάτων και να πρέπει αρκούμαι στο λευκό, το κόκκινο και το 3D γκρι των εικονιδίων των menu των VL κινητών. Πόσοι έχουν αγοράσει το VL γιατί είναι 20-30 € φθηνότερο και μετά σκάνε 15-20 € για να το κάνουνε unbranded??? Αν δείτε το menu του V.Live k700 και του unbranded, είναι "η μέρα με τη νύχτα" όπως πολύ εύστοχα είπε ο zzzzz...... CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Τελευταια ενημερωση απο την Voda - θα παραλαβουν 6 με 10 Ιουνιου, δηλαδη την επομενη εβδομαδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Να προσθέσω τις κατά λάθος χρήσεις του πλήκτρου εισόδου στο Live, τις χρεώσεις που παίρνεις χαμπάρι αργότερα, το χάλια intrerface στο 2ο επίπεδο του menu, όπου όλα εμφανίζονται σαν ένα κατεβατό, το branding sticker επάνω στο σώμα του κινητού, το λευκό background στο menu που στην καλυτερη μπορείς να το αλλαξεις με κόκκινο (βάσει των themes της vodafone) και κάποιες άλλες λεπτομέρειες (σημαίνουσες και μη) που κάνουν τα branded κινητά ένα μαύρο χάλι. Στο κάτω-κάτω δεν ξέρω γιατί να έχω μία οθόνη 262.000 χρωμάτων και να πρέπει αρκούμαι στο λευκό, το κόκκινο και το 3D γκρι των εικονιδίων των menu των VL κινητών. Πόσοι έχουν αγοράσει το VL γιατί είναι 20-30 € φθηνότερο και μετά σκάνε 15-20 € για να το κάνουνε unbranded??? Αν δείτε το menu του V.Live k700 και του unbranded, είναι "η μέρα με τη νύχτα" όπως πολύ εύστοχα είπε ο zzzzz...... Καλα τα λες, αλλα εχω ξαναπει 1000 φορες οτι ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ VF LIVE σε κανονικο ! Οποτε αξιζει να το παρεις φθινοτερα και να το αλλαξεις εσυ μετα με 20 ευρω ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Αγαπητέ φίλε Geovass... Το ξέρουμε όλοι πιστεύω ότι αλλάζει. Το σχόλιό μου είχε να κάνει με το γιατί να το πάρω σε live με 30 € λιγότερα (τουλάχιστον όταν εγώ πήρα το κ700 τόση ήταν η διαφορά) και μετά να πρέπει να δώσω 20 € για να το κάνω non-v.live. Απλά είναι θέμα ταλαιπωρίας χωρίς λόγο και τα χρήματα που γλυτώνεις εν τέλει είναι 2 καφέδες... Anyway, περί ορέξεως... Φιλικά CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 παιδια ειπαμε στο expansys το κινητο δεν εχει ελληνικα και δεν μπαινουν ουτε μετα. ... Αυτό με τα Ελληνικά δεν το καταλαβαίνω. Πως είναι δυνατόν να μη μπορούν να βάλουν τα Ελληνικά στο κινητό; Δε μπορεί να γίνει update το software? Αδύνατον! Η SE πως τα έβαλε, με vodoo; :) Μάλλον μας κοροϊδεύουνε για να πάρουμε κινητό από Ελλάδα. Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Αγαπητέ φίλε Geovass... Το ξέρουμε όλοι πιστεύω ότι αλλάζει. Το σχόλιό μου είχε να κάνει με το γιατί να το πάρω σε live με 30 € λιγότερα (τουλάχιστον όταν εγώ πήρα το κ700 τόση ήταν η διαφορά) και μετά να πρέπει να δώσω 20 € για να το κάνω non-v.live. Απλά είναι θέμα ταλαιπωρίας χωρίς λόγο και τα χρήματα που γλυτώνεις εν τέλει είναι 2 καφέδες... Anyway, περί ορέξεως... Φιλικά Ναι βρε, εαν η διαφορα ειναι 20-30 ευρω δεν το συζηταω! Αν ομως ειναι 60-70 τοτε πιστευω οτι αξιζει! :cool: @gkandir Ελληνικα μπορεις να το βαλεις οποτε θελεις! :cool: με τον τροπο που βγαζεις το VF Live ετσι βαζεις και Ελληνικα! :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Καλα τα λες, αλλα εχω ξαναπει 1000 φορες οτι ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ VF LIVE σε κανονικο ! Οποτε αξιζει να το παρεις φθινοτερα και να το αλλαξεις εσυ μετα με 20 ευρω ! :cool: Ναι αλλα μετα χανετε η εγγυηση!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Ελληνικα μπορεις να το βαλεις οποτε θελεις! :cool: με τον τροπο που βγαζεις το VF Live ετσι βαζεις και Ελληνικα! :worry: Ακριβώς έτσι είναι....απλά η SE Hellas δεν γουστάρει να χάσει το όποιο κομμάτι της πίττας της αναλογεί σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Όσον αφορά στην απώλεια της εγγύησης διευκρινίζω το εξής: Χάνεται η διετής εγγύηση που δίνει η VodaHellas σε όλες τις Live συσκευές. Η ετήσια που δίνει η SE ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ισχύει. Τουλάχιστον αυτό που είπε άνθρωπος που εργάζεται στο τεχνικό τμήμα της Voda. If he's bullshiting me, I'm bullshiting you also... :X CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Να προσθέσω τις κατά λάθος χρήσεις του πλήκτρου εισόδου στο Live, τις χρεώσεις που παίρνεις χαμπάρι αργότερα, το χάλια intrerface στο 2ο επίπεδο του menu, όπου όλα εμφανίζονται σαν ένα κατεβατό, το branding sticker επάνω στο σώμα του κινητού, το λευκό background στο menu που στην καλυτερη μπορείς να το αλλαξεις με κόκκινο (βάσει των themes της vodafone) και κάποιες άλλες λεπτομέρειες (σημαίνουσες και μη) που κάνουν τα branded κινητά ένα μαύρο χάλι. Στο κάτω-κάτω δεν ξέρω γιατί να έχω μία οθόνη 262.000 χρωμάτων και να πρέπει αρκούμαι στο λευκό, το κόκκινο και το 3D γκρι των εικονιδίων των menu των VL κινητών. Πόσοι έχουν αγοράσει το VL γιατί είναι 20-30 € φθηνότερο και μετά σκάνε 15-20 € για να το κάνουνε unbranded??? Αν δείτε το menu του V.Live k700 και του unbranded, είναι "η μέρα με τη νύχτα" όπως πολύ εύστοχα είπε ο zzzzz...... Πίστικα. Δεν παίρνω βόιδαφον λάιβ. Θα πάρω το φρί. Τέλος.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 παντως στην SE Hellas ηταν απολυτοι οτι δεν μπαινουν ελληνικα (υποστηριζουν οτι πλεον τα καινουργια μοντελα κινητων, κ700 και μετα ,ειναι ετσι απο το εργοστασιο που κατασκευαζονται) μεταξυ μας και μενα μπαρουφες μου φαινονται ολα αυτα .Αν ειναι δυνατον !! Αλλα απο την αλλη ρισκαρεις ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 ...Αλλα απο την αλλη ρισκαρεις ? Έλα ντε??? :cry: :cry: :cry: CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 re paidia an to parw vodafone live to kinhto kai meta to kanw quickshare sthn ericsson den 8a exw ka8olou egguhsh?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 re paidia an to parw vodafone live to kinhto kai meta to kanw quickshare sthn ericsson den 8a exw ka8olou egguhsh?? Αν το πάρεις live η αναβάθμιση θα γίνεται πάντα με την τρέχουσα live έκδοση! Η επίσημη SE δεν θα σου περάσει ποτέ "καθαρή" έκδοση. Ανεπίσημα μετά από κάποιο χρόνο σε κάποια καταστήματα θα μπορείς να το κάνεις αλλά θα χάνεις την εγγύηση! Συμβουλή: περίμενε την καθαρή έκδοση. ΜΗΝ μπλέξεις με live cr@p ! "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Κυκλοφόρησε επίσημα!!!!!!!!!! :D :D :D Δελτίο τύπου της SE GR: http://www.presspoint.gr/release.asp?id=65701 Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 To θεμα ειναι το που.. κυκλοφορησε? Γιατι αν παρει καποιος τωρα την ΣΕ θα σου πουν το γνωστο παραμυθι..΄΄Με καθε επιφυλαξη μεχρι 15 Ιουνιου΄΄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Κυκλοφόρησε επίσημα!!!!!!!!!! :D :D :D Δελτίο τύπου της SE GR: http://www.presspoint.gr/release.asp?id=65701 :) :D ;) :p :lol: :w00t: Άντε! Λίγες μέρες μείνανε... Edit: Ίσως και να έχεις δίκιο Giorgosk80, αλλά απ' ότι φαίνεται μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelpao Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 ante na doume!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Παιδιά δε μου λέτε, το κινητό μπορεί να ανοίξει pdf ή txt αρχεία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Παιδιά δε μου λέτε, το κινητό μπορεί να ανοίξει pdf ή txt αρχεία? Μάλλον όχι...Χρειάζεται κάποιος αντίστοιχος viewer για αυτά τα αρχεία, τον οποίο δεν νομίζω ότι διαθέτει το k750i. Μήπως χρειάζεσαι ένα smartphone??? :O CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts