lewton Δημοσιεύτηκε February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2005 Στα περισσότερα άλλα forums που ξέρω (ανεξάρτητα θέματος) μπορεί ο καθένας να ανεβάσει μια είδηση που νομίζει ότι αφορά τη θεματολογία του forum. Στο myphone αυτό δε γίνεται, αντίθετα τα νέα μπαίνουν από μια συγκεκριμένη ομάδα και μόνο αφού εγκριθούν από κάποιον/κάποιους. Το αποτέλεσμα είναι να αφενός να χάνονται εξελίξεις και αφετέρου όλα μα όλα τα νέα να ανεβαίνουν με καθυστέρηση. Μήπως κάτι πρέπει να γίνει για αυτό; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Στα περισσότερα άλλα forums που ξέρω (ανεξάρτητα θέματος) μπορεί ο καθένας να ανεβάσει μια είδηση που νομίζει ότι αφορά τη θεματολογία του forum. Στο myphone αυτό δε γίνεται, αντίθετα τα νέα μπαίνουν από μια συγκεκριμένη ομάδα και μόνο αφού εγκριθούν από κάποιον/κάποιους. Το αποτέλεσμα είναι να αφενός να χάνονται εξελίξεις και αφετέρου όλα μα όλα τα νέα να ανεβαίνουν με καθυστέρηση. Μήπως κάτι πρέπει να γίνει για αυτό; "Όλα μα όλα τα νέα να ανεβαίνουν με καθυστέρηση." Ε όχι, στην προσπάθειά σου να... τονίσεις το θέμα σου, ξεφεύγεις και κάνεις χοντρά λάθη... Αν ήταν όλα τα 2.818 νέα που έχουν ανέβει τον τελευταίο έναν χρόνο, να ήταν με καθυστέρηση, καλύτερα να το κλείναμε το Myphone. Ένα ποσοστό 85% των νέων ανεβαίνει έγκαιρα, την ίδια ημέρα, ή MAX την επόμενη του γεγονότος. Αυτό το γεγονός, για ένα site που λειτουργεί ερασιτεχνικά στον συγκεκριμένο τομέα, επειδή έτσι θέλουμε εμείς και μας αρέσει :), είναι γραφτεί στο Guiness... Το υπόλοιπα 15% ανεβαίνουν 2+ μέρες μετά, με ελάχιστα να καθυστερούν παραπάνω. Είναι επιλογή μας σαν MyStaff άλλωστε, να μην δημοσιεύουμε νέα πάνω από 4-5 ημερών. Αυτά για τις ασάφειες που χρησιμοποίησες στο λόγο σου. Στα υπόλοιπα, τα νέα ανεβαίνουν έτσι, μετά από επιλογή του Admin και τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας των Editors. Είναι συνειδητή επιλογή να ανεβαίνουν νέα που έχουν ελεγθεί, και έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ γραφής, το οποίο ταιριάζει με τις απαιτήσεις του μοναδικού ανθρώπου που έχει λόγο πάνω σε αυτά, του MsK. Οι Editors, κάνουν μια δουλειά που ελάχιστα εκτιμάται από τους χρήστες, όπως φαίνεται και στα λεγόμενά σου. :down: Κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει τι απαιτήσεις έχει, προκειμένου να είναι σύμφωνη με τα όσα ζητά ο Administrator και κανένας δεν γνωρίζει τι προσφέρουν τα 10-12 άτομα που ασχολούνται με αυτό. Πέρα από το γεγονός λοιπόν, οτι θα μπορούσες να ζητήσεις αυτό που λες, πιο ευγενικά απέναντι σε άτομα που ανιδιοτελώς κάνουν μια δουλειά για το Myphone, έρχομαι να σου πω οτι δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, οτι θα προσπαθήσουμε όλοι, να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, πιο έγκαιρα και πιο έγκυρα νέα. Έστω και αν ελάχιστοι από τα 30.000 μέλη το αναγνωρίζουν. [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Φίλε Mythozzz να μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον lewton. Πολλά νέα παρακάμπτονται και αυτά που μπαίνουν, μπαίνουν με καθυστέρηση. Η δική σου επίθεση είναι αδικαιολόγητη. Μην προσπαθείς να μας φιμώσεις. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του. Άσε τους άλλους να κρίνουν το πώς εισάγονται οι ειδήσεις. Δεν είναι θέμα αναγνώρισης, απλά πιστεύω πως το τιμ των ειδήσεων πρέπει να ασχοληθεί λιγάκι παραπάνω ή να επεκταθεί σε περισσότερους χρήστες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Φίλε Mythozzz να μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον lewton. Πολλά νέα παρακάμπτονται και αυτά που μπαίνουν, μπαίνουν με καθυστέρηση. Η δική σου επίθεση είναι αδικαιολόγητη. Μην προσπαθείς να μας φιμώσεις. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του. Άσε τους άλλους να κρίνουν το πώς εισάγονται οι ειδήσεις. Δεν είναι θέμα αναγνώρισης, απλά πιστεύω πως το τιμ των ειδήσεων πρέπει να ασχοληθεί λιγάκι παραπάνω ή να επεκταθεί σε περισσότερους χρήστες... Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, οτι θα προσπαθήσουμε όλοι, να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, πιο έγκαιρα και πιο έγκυρα νέα. Έστω και αν ελάχιστοι από τα 30.000 μέλη το αναγνωρίζουν. ....................... :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 "Όλα μα όλα τα νέα να ανεβαίνουν με καθυστέρηση." Ε όχι, στην προσπάθειά σου να... τονίσεις το θέμα σου, ξεφεύγεις και κάνεις χοντρά λάθη... Αν ήταν όλα τα 2.818 νέα που έχουν ανέβει τον τελευταίο έναν χρόνο, να ήταν με καθυστέρηση, καλύτερα να το κλείναμε το Myphone. Ένα ποσοστό 85% των νέων ανεβαίνει έγκαιρα, την ίδια ημέρα, ή MAX την επόμενη του γεγονότος. Αυτό το γεγονός, για ένα site που λειτουργεί ερασιτεχνικά στον συγκεκριμένο τομέα, επειδή έτσι θέλουμε εμείς και μας αρέσει :), είναι γραφτεί στο Guiness... Το υπόλοιπα 15% ανεβαίνουν 2+ μέρες μετά, με ελάχιστα να καθυστερούν παραπάνω. Είναι επιλογή μας σαν MyStaff άλλωστε, να μην δημοσιεύουμε νέα πάνω από 4-5 ημερών. Αυτά για τις ασάφειες που χρησιμοποίησες στο λόγο σου. Δε μιλάω για καθυστέρηση μέρας, αλλά αρκετών ωρών. Όλα τα νέα από την ελληνική επικαιρότητα πρώτα τα βλέπω σε άλλα sites (εφημερίδες, ειδησεογραφικά sites αλλά και forums) και μετά στο myphone. Απόδειξη το γεγονός ότι κάθε σημαντικό νέο (πχ μειώσεις τιμών από εταιρίες, δωρεάν MMS από την Q, προσφορές της Q κ.α.) μέχρι να μπει στο mynews έχει μπει κάπου αλλού στο forum (ενίοτε 2 φορές) από κάποιο μέλος και η συζητηση που ακολουθεί υπάρχει σε διάφορα κομμάτια. Η καθυστέρηση σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τις μέρες (που το είπα άλλωστε; :worry: ), αλλά δεν παύει να είναι αισθητή σε σχέση με το αν υπήρχε η δυνατότητα και τα μέλη να ανεβάζουν είδηση. Στα υπόλοιπα, τα νέα ανεβαίνουν έτσι, μετά από επιλογή του Admin και τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας των Editors. Είναι συνειδητή επιλογή να ανεβαίνουν νέα που έχουν ελεγθεί, και έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ γραφής, το οποίο ταιριάζει με τις απαιτήσεις του μοναδικού ανθρώπου που έχει λόγο πάνω σε αυτά, του MsK. ΟΚ, με αυτό με κάλυψες, μπορούσες να αποφύγεις τα υπόλοιπα. Οι Editors, κάνουν μια δουλειά που ελάχιστα εκτιμάται από τους χρήστες, όπως φαίνεται και στα λεγόμενά σου. :down: Κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει τι απαιτήσεις έχει, προκειμένου να είναι σύμφωνη με τα όσα ζητά ο Administrator και κανένας δεν γνωρίζει τι προσφέρουν τα 10-12 άτομα που ασχολούνται με αυτό. Πέρα από το γεγονός λοιπόν, οτι θα μπορούσες να ζητήσεις αυτό που λες, πιο ευγενικά απέναντι σε άτομα που ανιδιοτελώς κάνουν μια δουλειά για το Myphone, έρχομαι να σου πω οτι δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Ενημερωτικά, δεν κατέκρινα σε καμία περίπτωση τους editors και τη δουλειά τους. Για τις καθυστερήσεις δεν ευθύνονται οι editors αλλά το γεγονός ότι οι ειδήσεις πρέπει να περάσουν από μια ολόκληρη διαδικασία πριν ανέβουν στο mynews. Σχολίασα (και δεν κατέκρινα) τη διαδικασία που ακολουθείται, και πρότεινα κάτι που θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερο το forum. Αν αυτό σου φαίνεται τόσο κακό λυπάμαι αλλά κάπου έχεις μπερδευτεί. Η επίθεση που μου κάνεις είναι τελείως αψυχολόγητη και είναι κρίμα. Η μόνη δυνατή εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι προσπαθείς να αποδείξεις στους editors ότι είμαι κακός και τους μισώ.Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, οτι θα προσπαθήσουμε όλοι, να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, πιο έγκαιρα και πιο έγκυρα νέα. Έστω και αν ελάχιστοι από τα 30.000 μέλη το αναγνωρίζουν.Επίσης περιττό σχόλιο. edit: άντε, και καλό σβήσιμο :X Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 edit: άντε, και καλό σβήσιμο :X Με κάλυψες απόλυτα... Περιττό να απαντήσω σε οτιδήποτε... :down: [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Με κάλυψες απόλυτα... Περιττό να απαντήσω σε οτιδήποτε... :down: Χαίρομαι που αλληλοκαλυφθήκαμε και που δεν αμφισβήτησες ότι μου έκανες αναίτια προσωπική επίθεση. Περιμένω να ακούσω και τις απόψεις των υπολοίπων επί του θέματος που έθεσα (και όχι επί της επίθεσης). Δε διεκδικώ κανένα αλάθητο και επιδιώκω την ανταλλαγή απόψεων, μεσω της οποίας γίνονται πιο ορθές οι δικές μου. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Χαίρομαι που αλληλοκαλυφθήκαμε και που δεν αμφισβήτησες ότι μου έκανες αναίτια προσωπική επίθεση. Περιμένω να ακούσω και τις απόψεις των υπολοίπων επί του θέματος που έθεσα (και όχι επί της επίθεσης). Δε διεκδικώ κανένα αλάθητο και επιδιώκω την ανταλλαγή απόψεων, μεσω της οποίας γίνονται πιο ορθές οι δικές μου. Καμία προσωπική επίθεση δεν σου έκανα. Σου απάντησα ευγενικά, αλλά με ευθύ τρόπο, σε αντίθεση με το δικό σου στυλ γραφής, που υστερεί σε ευγένεια και διακριτικότητα. Όταν απευθύνεσαι σε μια ομάδα ατόμων καλό θα είναι να προσέχεις τι λες, τι υπονοείς και τι σκέφτεσαι. Η ανωριμότητά σου άλλωστε φαίνεται και στην απάντησή σου, για τον τρόπο που πίστεψες οτι θα αντιμετωπίσω το μήνυμά σου. :down: edit: άντε, και καλό σβήσιμο Καληνύχτα. [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Καμία προσωπική επίθεση δεν σου έκανα. Σου απάντησα ευγενικά, αλλά με ευθύ τρόπο, σε αντίθεση με το δικό σου στυλ γραφής, που υστερεί σε ευγένεια και διακριτικότητα. Όταν απευθύνεσαι σε μια ομάδα ατόμων καλό θα είναι να προσέχεις τι λες, τι υπονοείς και τι σκέφτεσαι. Προφανώς με τους όρους ευγένεια και ευθύτητα εννοείς τα εξής: 1. "στην προσπάθειά σου να... τονίσεις το θέμα σου, ξεφεύγεις και κάνεις χοντρά λάθη..." (μες στην ευγένεια) 2. "Αυτά για τις ασάφειες που χρησιμοποίησες στο λόγο σου." (επίσης) 3. "δουλειά που ελάχιστα εκτιμάται από τους χρήστες, όπως φαίνεται και στα λεγόμενά σου." (παρομοίως) 4. "Έστω και αν ελάχιστοι από τα 30.000 μέλη το αναγνωρίζουν." (μες στην ευθύτητα) Στο σχόλιο σου ότι η γραφή μου υστερεί σε ευγένεια και διακριτικότητα δε θα απαντήσω γιατί η σκοπιμότητα του είναι προφανής. Τέλος όσον αφορά το σχόλιο μου για το σβήσιμο του thread, αποδεικνύεται ότι ήταν εύστοχο, αλλιώς θα το είχες αγνοήσει. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ουπς... Σειρά μου να μιλήσω ως editor. Λοιπόν. Οντως η διαδικασία του "ανεβάσματος" ενός νέου είναι κάτι που αν δε το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Τα νέα ανεβαίνουν σε μια ειδική τοποθεσία, αόρατη στους υπόλοιπους όπου εκεί καλούμαστε να αποδώσουμε το νέο στα ελληνικά δεδομένα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ευκολο? Οχι και τόσο αν σκεφτείς ότι για να ανέβει κάτι που εσείς θα διαβάσετε , συμμετέχουν απο 2-5 άνθρωποι μερικές φορές... Πρέπει να γίνει διόρθωση, έγκριση , ξανά έγκριση κτλ. Το ότι καθυστερούν τα νέα να ανέβουν, θα το διαψέυσω και εγώ. Για κάθε νέο που αναλαμβάνουμε έχουμε ήδη απο πριν ένα deadline που κυμαίνεται απο μερικές ώρες μέχρι και 24 ώρες maximum και αναλόγως το επείγον του θέματος. 'Αλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που επειδή εμείς (oi editors) δεν μπορούμε να μπούμε την ώρα που έχει συμφωνηθεί, τα νέα ανεβάζονται απο τους super moderators... Γενικώς είναι ένας μηχανισμός που λειτουργεί λίγο ως πολύ με αλυσιδωτές αντιδράσεις. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι αρκετά σοβαρό το θέμα (και ας μη του φαίνεται) . Πραγματικά εγώ πολλές φορές εντυπωσιάζομαι απο τον Νικόλα, τον Αλέκο και τον Κώστα που αναλαμβάνουν το δύσκολο κομμάτι της έγκρισης. Δημήτρη, απορείς γιατί δε μπορεί κάποιος "απλός" χρήστης να ανεβάσει κάποιο νέο. Τα νέα όπως σου είπα περνάνε απο χίλια κύματα μέσα σε λίγες ώρες για να ανέβουν και να είμαστε σίγουροι ότι θα αντιπροσωπευουν ό,τι καλύτερο σε ένα site που διαβάζεται απο την πλειοψηφία του ελληνικου internet. Φαντάζεσαι λοιπόν , αν ήδη λοιπόν έχουμε ΤΟΣΗ δουλειά για να ανέβουν νέα που επιμελείται μια ομάδα 10-12 ατόμων, πόσο δύσκολο θα είναι να υπάρχει ασύδωτος έλεγχος στο ποιός και πως θα ανεβάσει ένα νέο έτσι ώστε να μην αμαυρώσει (όχι επίτηδες, προς θεού...) την εικόνα του site. Και επειδή δεν είμαι εναντίον κανενός Δημήτρη, ούτε σε σένα αλλά ούτε στο Νικόλα (πολύ περισσότερο...) , να προτείνω το εξής. Βρήκατε ένα θέμα? Ενα πολύ ενδιαφέρον νέο? Πιστεύετε οτι αξίζει αναφοράς? Στείλτε ένα pm σε έναν editor ή σε εναν moderator και αναφερετε το. ΝΑ είστε σίγουροι ότι το νέο σας θα ανέβει τόσο σύντομα όσο δε φαντάζεστε και ναι.... η δοξα θα είναι ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ και μάλιστα με μεγάλα γράμματα, καθότι εδώ δεν είναι κανείς μας ΤΟΣΟ κομπλεξικός , ώστε να μην αναγνωρίζει τι πάει να πει να δίνεις τα credits εκεί που πρέπει... Οπότε θυμηθείτε... Εάν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτόν τον "μηχανισμό" , απλά πατήστε το κουμπάκι που λέει pm στον άνθρωπο της επιλογής σας. Να είστε σίγουροι ότι αν όντως κάνατε καλή επιλογή, θα νιώσετε υπερήφανοι που συνεισφέρατε στο αγαπημένο ΜΑΣ myphone και να είστε σίγουροι ότι θα αποδωθούν τα έυσημα όπου χρειάζεται.... Σαφώς καλύτερο απο το να παραπονιόμαστε ενώ στην ουσία ΔΕΝ χρειάζεται, Φιλικά, :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Λοιπόν, επειδή τυχαίνει να είμαι ένας από τους υπεύθυνους του Editors, θα επαναλάβω όσα είπαν οι Mythozz kαι mplip. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος βάσει του οποίου ένα νέο συντάσσεται και δημοσιοποιείται. Ο τρόπος αυτός, αποσκοπεί στο να βγαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αντάξιο ενός site το οποίο διαβάζουν πραγματικά πολλά άτομα. Στα πλαίσια αυτά, γίνονται έλεγχοι επί ελέγχων, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα όποια συντακτικά, ορθογραφικά, τεχνικά κτλ λάθη. Φυσικά, ένα άλλο ζητούμενο είναι ο τρόπος γραφής, η έκφραση, το στυλ... όλα παίζουν τον ρόλο τους. Με λίγα λόγια λοιπόν, το να ανέβει ένα Νέο δεν είναι τόσο απλό, όσο μπορεί να φαντάζεται ο καθένας. Όπως ανέφερε ήδη ο mplip, είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Να είσαστε όλοι σίγουροι όμως, πως κάνουμε ό,τι μπορούμε, γιατί πραγματικά αγαπάμε το myphone και ό,τι βλέπετε γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το φιλότιμό μας. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Δεν είναι θέμα αναγνώρισης, απλά πιστεύω πως το τιμ των ειδήσεων πρέπει να ασχοληθεί λιγάκι παραπάνω ή να επεκταθεί σε περισσότερους χρήστες... Sorry, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως το Editors απαρτίζεται από ερασιτέχνες. Αυτό σημαίνει πως ό,τι κάνει ο καθένας μας, το κάνει επειδή του αρέσει και θέλει να προσφέρει. Δεν γίνεται να πεις σε ένα τέτοιο άτομο «ασχολήσου παραπάνω». Όλοι μας έχουμε και την real life μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Όσον αφορά το να επεκταθεί το Editors σε περισσότερους χρήστες... χαράς ευαγγέλια για εμένα, τον Mythozz και τον Brutus! Τι καλύτερο από μια Συντακτική Ομάδα 30, 40, 50 ατόμων; Φανταστείτε τι δουλειά θα γινόταν! ΟΜΩΣ, όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να ξέρουν πως για να γίνει κάποιος Editor, πρέπει να πληρεί ορισμένες προϋποθέσεις. Επειδή το Team λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, είναι αυτονόητο πως δεν γίνεται να μπαίνει στην Ομάδα όποιος θέλει. Απλά και ειλικρινά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Στα περισσότερα άλλα forums που ξέρω (ανεξάρτητα θέματος) μπορεί ο καθένας να ανεβάσει μια είδηση που νομίζει ότι αφορά τη θεματολογία του forum. Στο myphone αυτό δε γίνεται, αντίθετα τα νέα μπαίνουν από μια συγκεκριμένη ομάδα και μόνο αφού εγκριθούν από κάποιον/κάποιους. Το αποτέλεσμα είναι να αφενός να χάνονται εξελίξεις και αφετέρου όλα μα όλα τα νέα να ανεβαίνουν με καθυστέρηση. Μήπως κάτι πρέπει να γίνει για αυτό; Συνοπτικά... οι ειδήσεις πρέπει να περάσουν από έγκριση για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, να διορθωθούν τα όποια λάθη, να φύγουν τα όποια επίθετα δεν είναι είδηση αλλά διαφημιστική προώθηση και να ανέβει η ουσία της είδησης - αυτά όσον αφορά τα νέα από την Ελλάδα. Από το εξωτερικό, η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκη, πόσο μάλλον όταν κάποια είδηση πρέπει να συνοδευτεί από Blueprint, Review ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Ναι, καθυστερεί η διαδικασιά επειδή δεν είμαστε δημοσιογραφική ομάδα και ναι, κάτι πρέπει να γίνει ώστε τουλάχιστον στα ελληνικά νέα να υπάρχει καθυστέρηση λίγων λεπτών και όχι ωρών. Ωστόσο, η ομάδα των editors αφενός είναι ανοιχτή και μπορεί οποιοσδήποτε θέλει να δηλώσει συμμετοχή από τον πίνακα ελέγχου του, μετά από τα κατάλλληλα ψυχογραφήματα, ψυχομετρικά τεστ κ.ο.κ.. Και για να σου απαντήσω στο αρχικό σου ερώτημα... Δεν γίνεται να έχουν πρόσβαση όλοι για αρκετούς λόγους. 1) Αφενός θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιος τα γράφει τα νέα, αφού την κεντρική σελίδα τη διαβάζουν όλοι και πολλές φορές έχω κληθεί από το να αιτιολογήσω τα γραφόμενα τα δικά μου ή κάποιου άλλου συντάκτη. 2) Αφετέρου, θα πρέπει να υπάρχει κάποια μορφή οργάνωσης αφού σε διαφορετική περίπτωση θα γίνονταν μπάχαλο με διαφόρους τρόπους: - δημοσίευση της ίδιας είδησης από 2 ή περισσότερα μέλη, - δημοσίευση ειδήσεων που έχουν τη μορφή προσωπικού σχολίου και όχι είδησης - δημοσίευση ειδήσεων που δεν... είναι ειδήσεις - δημοσίευση ειδήσεων χωρίς συγκεκριμένα πρότυπα τυποποίησης - δημοσίευση ειδήσεων χωρίς τεκμηρίωση - δημοσίευση ειδήσεων που είναι απλά... νέα θέματα από newbies - δημοσίευση ειδήσεων χωρίς έγκυρο περιεχόμενο - αναδημοσίευση άρθρων και παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων Και γενικότερα... μπάχαλο, που το έχω ζήσει. Επειδή με κάθε πρόταση προς συζήτηση καλό θα είναι να βρίσκουμε και λύσεις, επαναλαμβάνω τα όσα ήδη πιθανόν να γνωρίζετε: - Χάσαμε μια σημαντική είδηση; Ενημερώστε τον editor της επιλογής σας ή το άτομο που πιστεύετε ότι μπορεί να την αναπαράγει άμεσα, εύκολα και ολοκληρωμένα στην κεντρική σελίδα αποστέλλοντας ένα PM. - Πιστέυετε ότι μπορείτε να προσφέρετε άμεσα, γρήγορα, αμερόληπτα, ειδήσεις; Πιστεύετε ότι έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις και χρόνο; Πηγαίνετε στο πίνακα ελέγχου και κάντε αίτηση συμμετοχής στην ομάδα των editors - αρκεί να έχετε καθαρό ποινικό μητρώο :) Τέλος για βελτίωση αυτής της κατάστασης προτείνω τη δημιουργία ενός drop box, όπου οι ενδιαφερόμενοι και όσοι θέλουν να συνεισφέρουν - και lewton πιστεύω ότι θέλεις να συνεισφέρεις - μπορούν να υποβάλλουν ειδήσεις ώστε αυτές να δημοσιευθούν στην κεντρική σελίδα - πάντα αναφέροντας επίσημη πηγή και αφενός χωρίς να είναι copy / paste από κάποιο άλλο site, ώστε να μην παραβιάζονται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Έτσι θα αντιλαμβάνεται την είδηση όλη η ομάδα των editors και θα την χειρίζεται άμεσα και κατάλληλα. Δεν σου κρύβω ότι έχω να ασχοληθώ με τη συγγραφή ειδήσεων εδώ και περίπου ένα μήνα - κάτι που με έχει ξενερώσει - και πολύ φοβάμαι ότι όλη τη χρονιά έτσι θα πάει... τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά... Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθεί μια υποδομή, ώστε να καλύψει κάποια από τα... κενά που ανέφερες. Και αυτό μπορεί να γίνει. Κρατάω την ιδέα και θα προχωρήσω προς υλοποίησή της. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Πάντως, για να ελαφρύνει λίγο το θέμα και επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, επιτρέψτε μου να σας δείξω πως δουλεύουμε στο Editors... :X :whip: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ακρως ενδιαφερον το θεμα αυτο.Το διαβασα λεξη προς λεξη περιμενοντας εν αγωνια την απαντηση του ΜσΚ. Εχω να δηλωσω δυο τρια πραγματα. Με καποιο τροπο, μετα την γεννηση του myphone, βρεθηκα να ειμαι staff στο unwired. Που σημαινει οτι ειχα (και ακομη εχω) προσβαση στο υποφορουμ των Editors. Ειναι οντως απιστευτο το ποσο μεγαλα κειμενα υπηρχαν για μεταφραση απο τα Αγγλικα, ποσες προτασεις για νεα και διαφορα αλλα τα οποια με μετεφεραν για λιγο στο κλιμα του να εισαι μερος αυτου που λεγεται Editor. Περναμε στην φαση του Myphone, οντας "αργοπορημενος" χρηστης καθως αγνοουσα την υπαρξη του. Ημουν, ειμαι και φανταζομαι θα συνεχισω να ειμαι ενα απλος μελος. Παρολ' αυτα, εχω να ομολογησω, οτι εκανα αιτηση για να ενταχθω και εγω σε αυτη την ομαδα που γραφει νεα. Δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να γραφω νεα, αλλα την στιγμη της αιτησης, ναι, ηθελα παρα πολυ να βοηθησω με καθε δυνατο τροπο αυτο το forum. Λαμβανω αμεση απαντηση (σας συγχαιρω γι' αυτο) με ενα κειμενο προς μεταφραση. Δεν ειναι δυσκολο κειμενο, ισα ισα. Ειναι κατανοητο προς εμε, αλλα ακομη θυμαμαι την οδηγια που μου ειχε δοθει. Κοψτο, ραψτο, καντο οτι θελεις αρκει να ειναι σε θεση να δημοσιευτει. Μια προσομοιωση που...μου πηρε παραπανω. Η μεταφραση ηταν ευκολη. Το κοψιμο και ραψιμο, ηταν χρονοβορο. Ισως ελαχιστα χρονοβορο οταν μιλαμε για ενα κειμενο 200 λεξεων. Απολογουμαι δημοσια στον Mythozz για το γεγονος οτι δεν του εστειλα ποτε το κειμενο που ειχα παραγει εκεινο το βραδυ, οπως και για το γεγονος οτι εκανα πισω σε κατι το οποιο ηθελα αλλα δεν φανταζομουν ποσο δυσκολο θα ηταν. Aυτο που θελω να πω ειναι οτι η δουλεια των παιδιων, φανταζει και ειναι δυσκολη. Προσωπικα, δεν με πειραζει το ποτε θα μαθω τα νεα στην κινητη τηλεφωνια, γιατι το Myphone ειναι το αποκλειστικο μεσο στο οποιο θα ανατρεξω. Myphone, thank you for everything. Υγ. Μythozz, με συγχωρεις. Ενα μεγαλο - http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 μερικές φορές παρακολουθώ τη δουλειά που γίνεται στο Editors και το συμπέρασμέ μου είναι ότι εκεί υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο το οποίο το έχουν δημιουργήσει ερασιτέχνες με μεράκι και αγάπη γι αυτο που κάνουν, αλλά με υψηλά και "επαγγελματικά" standards... προσωπικά, δεν ασχολούμαι με το κομμάτι αυτό, διότι απλά "δεν το έχω"... και κακά τα ψέμματα, δεν μαθαίνεται η συγγραφή-συρραφή ειδήσεων, νέων, παρουσιάσεων... ή το χεις ή δεν το χεις... Tα guidelines του Μάνου και του Νίκου κινούνται σε υψηλά επίπεδα, αφού και οι δύο κινούνται επαγγελματικά στο χώρο. Το ζητούμενο δεν είναι να δείς μιά είδηση copy paste ενός δελτίου τύπου "γρήγορα και άμεσα" αλλά το κείμενο αυτό να έχει το χαρακτήρα και να είναι του χαρακτήρα και του στυλ γραφής του κάθε site... Να είναι ΚΑΙ αυτό το κομμάτι δηλαδή κάτι δικό του και όχι απλά κάτι ξένο που απλά φιλοξενείται χάρην της είδησης, της γρήγορης είδησης. Έχουν παρουσιαστεί πολλές αποκλειστικότητες στο site, πολλές πρώτες ειδήσεις, πολλές πρωτιές σε παρουσιάσεις (ποιός ξεχνάει τη live κάλυψη της περυσινής cebit?) και όλα τα παραπάνω δημιουργήθηκαν από την αγάπη και το μεράκι και όχι από την υποχρέωση λόγω κάποιας υπαλληλικής σχέσης (κάνοντας δηλαδή απλά τη δουλειά τους... δεν πάιζει κάτι τέτοιο, είναι ξεκάθαρο αυτό). Το myphone δεν πέφτει στο τρυπάκι της έγκαιρης ενημέρωσης που μας έχουν συνηθίσει σε αυτό άλλα μέσα, αλλά προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει και με όλο του το είναι για την έγκυρη ενημέρωση. Το αποτέλεσμα το κρίνω πολύ θετικό, σε υψηλό επίπεδο, κάτι στο οποίο συμφωνούν και σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται και επαγγελματικά με το χώρο αυτό, οι οποίοι μπορεί να μην ενημερώνονται έγκαιρα, αλλά έγκυρα και δίνοντας μεγάλη βάση στα σχόλια και στη μετέπειτα συζήτηση που γίνεται και στα μηνύματα που περνάνε... :) http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Στα περισσότερα άλλα forums που ξέρω (ανεξάρτητα θέματος) μπορεί ο καθένας να ανεβάσει μια είδηση που νομίζει ότι αφορά τη θεματολογία του forum. Στο myphone αυτό δε γίνεται, αντίθετα τα νέα μπαίνουν από μια συγκεκριμένη ομάδα και μόνο αφού εγκριθούν από κάποιον/κάποιους. Το αποτέλεσμα είναι να αφενός να χάνονται εξελίξεις και αφετέρου όλα μα όλα τα νέα να ανεβαίνουν με καθυστέρηση. Μήπως κάτι πρέπει να γίνει για αυτό; Ώπα ρε Μήτσο, κόψε και κάτι!!!! :X Δεν ανήκω πλέον στην συντακτική ομάδα του myphone για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο αισθάνομαι ότι τα λεγόμενά σου αυτά με προσβάλλουν και υποβαθμίζουν την προσπάθεια και την δουλειά την δική μου και των άλλων παιδιών για την ενημέρωση των υπόλοιπων μελών... Λίγο πολύ με κάλυψαν οι προλαλήσαντες (ειδικά ο μπλιπ τα είπε όλα!!!). Απλά να πω και εγώ με την σειρά μου ότι το myphone είναι ένα υψηλού επιπέδου πλην όμως ερασιτεχνικό ειδησεογραφικό site και ως εκ τούτου απλά δεν γίνεται να έχουμε απαιτήσεις που θα είχαμε από επαγγελματίες. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ο άλλος να είναι 24/7/365 μπροστά από ένα υπολογιστή να παραφυλάει πάνω από τα site των εταιρειών για να περιμένει τις ανακοινώσεις τους. Ούτε μπορείς να περιμένεις να αναβάλλει οτιδήποτε κάνει εκείνη την στιγμή για να ανεβάσει την είδηση. Νομίζεις ότι το κάνουμε επίτηδες όταν δεν ανεβάζουμε κάποιες ειδήσεις το επόμενο λεπτό που ανακοινώνονται; Τον καλύτερό μας εαυτό δίνουμε, δεν είμαστε όμως ρομπότ και πολύ δε περισσότερο δεν ανταμοιβόμαστε για αυτό που κάνουμε. Αυτό που περιμένουμε να ακούσουμε από τα μέλη σίγουρα δεν είναι σχόλια του στυλ "Δεν έμεινα ικανοποιημένος, πιο γρήγορα, πιο άμεσα, πιο έτσι, πιο αλλιώς"... :wacko: Δεν λέω φυσικά ότι εσύ lewton σηκώθηκες ένα πρωί και είπες "Τι να κάνω σήμερα; Α, ας την πω στους έντιτορς επειδή αργούν λίγο κάποια νέα!!!" Αν προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από την δική μας πλευρά (βλέπε smiley by TN97) θα καταλάβεις τι εννοώ... Παρόλαυτά μου έρχονται στο μυαλό αρκετές περιπτώσεις που το myphone όχι μόνο ανέβασε ειδήσεις πιο γρήγορα από άλλους, αλλά πολλές φορές και αποκλειστικά. Ειδήσεις που κάποια άλλα σοβαροφανή site τις αντιγράφουν απροκάλυπτα... Επιπλέον ειδήσεις δεν έρχονται μόνο από ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Σε αυτόν τον τομέα νομίζω ότι myphone απλά δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο site που ανεβάζει κάποιες ειδήσεις λίγες ώρες πιο πριν από εμάς. Δηλαδή έλεος!!! :p Και στην τελική και τι έγινε αν ανημερωθείς μερικές ώρες αργότερα (π.χ. στις 3 το βράδυ αντί για τις 6 το απόγευμα) για μια νέα προσφορά π.χ. της Q? :blink: Προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα βρίσκουμε λέω εγώ... :ΕDIT: Μόλις μου γεννήθηκε η απορία: Σε πιο άλλο σοβαρό ειδησεογραφικό site τουλάχιστον του ελληνικού διαδικτύου τα απλά μέλη μπορούν κατά βούληση να ανεβάζουν όποια είδηση γουστάρουν; Μόνο το aivanet ξέρω που όμως δεν είναι ειδησεογραφικό και δεν έχει και πρώτη σελίδα στο δικό μας στυλ... Και οι ειδήσεις εκεί δεν είναι μεταφρασμένες... Απλά δεν τολμάω να φανταστώ την πρώτη σελίδα με ειδήσεις ανεβασμένες από κάποια συγκεκριμένα μέλη, ας μην πω ονόματα... :X :rolleyes: :geek: Το μόνο στο οποίο κατά την γνώμη μου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και κάτι ίσως θα έπρεπε να γίνει είναι με το ανέβασμα των παρουσιάσεων κινητών τηλεφώνων. Και εννοώ με το ανέβασμα των παρουσιάσεων, όχι με την δημιουργία παρουσιάσεων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 ΟΚ, καλύφθηκα 100%. Αυτό που ήθελα ήταν να ξεκινήσω έναν διάλογο επί του θέματος, με στόχο φυσικά να ακουστούν διάφορες απόψεις και ιδέες για βελτίωση, όπως και έγινε. Ζητάω συγνώμη από όσους κατάλαβαν ότι τους ασκώ κακοπροαίρετη κριτική, και θέλω να τονίσω ότι εκτιμώ ιδιαίτερα τη δουλειά που γίνεται σε αυτό το forum (όπου δε γουστάρω δεν είμαι θαμώνας, λογικό δεν είναι; ). Το αρχικό μου post είχε όντως παρεξηγήσιμο ύφος, και κυρίως ο τίτλος ήταν σίγουρα αποτυχημένος, επειδή γράφτηκε κάπως βιαστικά (πήγαινα για ύπνο, άλλο αν μετά την πρώτη απάντηση έκατσα και ξενύχτησα...), αλλά δεν περίμενα ότι θα συμπέρανε κανείς ότι προσπαθώ να του μάθω τη δουλειά του. Και πάλι συγνώμη, και αν υλοποιηθεί το κουτάκι που προτείνει ο Μάνος (ψηφίζω υπέρ) θα το τιμήσω. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Βρήκατε ένα θέμα? Ενα πολύ ενδιαφέρον νέο? Πιστεύετε οτι αξίζει αναφοράς? Στείλτε ένα pm σε έναν editor ή σε εναν moderator και αναφερετε το. ΝΑ είστε σίγουροι ότι το νέο σας θα ανέβει τόσο σύντομα όσο δε φαντάζεστε και ναι.... η δοξα θα είναι ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ και μάλιστα με μεγάλα γράμματα, καθότι εδώ δεν είναι κανείς μας ΤΟΣΟ κομπλεξικός , ώστε να μην αναγνωρίζει τι πάει να πει να δίνεις τα credits εκεί που πρέπει... Mia fora to ekana kai ohi pou eida to onoma mou grammeno alla oute kai efharisto den akousa. Den sou leo oti eisai lathos,alla me afto pou egrapses,thimithika akrivos ekeini ti fasi. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Mia fora to ekana kai ohi pou eida to onoma mou grammeno alla oute kai efharisto den akousa. Den sou leo oti eisai lathos,alla me afto pou egrapses,thimithika akrivos ekeini ti fasi.Αν έγινε κάτι τέτοιο, τότε αποτελεί παράλειψη και εξαίρεση. Υπάρχει μια περίπτωση να έστειλες νέο το οποίο ήδη να ετοιμαζόταν άρα ίσως ξεχάστηκε ότι το πρότεινες και εσύ. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Mia fora to ekana kai ohi pou eida to onoma mou grammeno alla oute kai efharisto den akousa. Den sou leo oti eisai lathos,alla me afto pou egrapses,thimithika akrivos ekeini ti fasi. Αν λες οτι έστειλες κάποιο νέο, κάποτε, τότε: Ή το κρίναμε ως μη απαραίτητο να ανέβει. Ή είχε ήδη ανέβει. Και στις δύο περιπτώσεις δεν θα ανέβαινε. Τι άλλο ήθελες; Να σου απαντήσω εξηγώντας σου τον λόγο; Αν το κάνω αυτό στα 20 άτομα που μου στέλνουν από 2-3 νέα την ημέρα, δεν θα προλάβαινα τίποτα, ούτε να κοιμηθώ. Εδώ τώρα και παραπονιούνται κάποιοι για την... ταχύτητα με την οποία ανεβάζουμε νέα, φαντάσου τι θα γινόταν τότε. Δεν θυμάμαι πάντως να έστειλες νέο σε εμένα... Ίσως σε κάποιον άλλο Editor. [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ok,den kolao. Pantos esi to anevases! lolol (sovara) :lol: Ca suffit. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ok,den kolao. Pantos esi to anevases! lolol (sovara) :lol: Ca suffit. Το οτι το ανέβασα εγώ (όπως λες), δεν πάει να πει οτι το έκανα, ούτε οτι μου το έστειλαν... :p Τέσπα... ;) Anyway, το θέμα έληξε. Όποιος χρήστης θέλει, μπορεί να γεμίσει τα Inboxes μας με νέα, τα οποία θα τύχουν σίγουρα της απαραίτητης προσοχής. Αυτό γινόταν μέχρι και σήμερα και θα συνεχίσει να γίνεται. Επαναλαμβάνω επίσης, αυτό που ανέφερα και στο πρώτο μου post εδώ, οτι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να προσφέρουμε ΚΑΙ έγκαιρα, εκτός από έγκυρα νέα. Όποιος επίσης πιστεύει οτι μπορεί να βοηθήσει, γνωρίζει αγγλικά, γράφει σωστά ελληνικά και έχει όρεξη να γράφει και να εκφράζεται, ας δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα των Editors. Ανάλογα με τις ανάγκες μας, θα ειδοποιηθεί από εμάς. :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts