JustMe Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Ρε παιδιά η αδελφή μου έχει ένα πρόβλημα με την γραμμη του νετ της!!Όταν προσπαθεί να μπει,στο registering bla bla bla,της βγάζει error --> TCP/IP ...Internet Protocoll ... Αυτό συγκράτησε για να μου πει!Τι παίζει και τι μπορεί να κάνει?? Όλα αυτά με οτενετ isdn και εξωτερικό modem! Παρακαλώ βοηθήστε,είναι πολύ επείγον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ρε παιδιά η αδελφή μου έχει ένα πρόβλημα με την γραμμη του νετ της!!Όταν προσπαθεί να μπει,στο registering bla bla bla,της βγάζει error --> TCP/IP ...Internet Protocoll ... Αυτό συγκράτησε για να μου πει!Τι παίζει και τι μπορεί να κάνει?? Όλα αυτά με οτενετ isdn και εξωτερικό modem! Παρακαλώ βοηθήστε,είναι πολύ επείγον! μήπως έχει πειράξει το πρωτόκολλο στις ρυθμίσεις? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Ρε παιδιά η αδελφή μου έχει ένα πρόβλημα με την γραμμη του νετ της!!Όταν προσπαθεί να μπει,στο registering bla bla bla,της βγάζει error --> TCP/IP ...Internet Protocoll ... Αυτό συγκράτησε για να μου πει!Τι παίζει και τι μπορεί να κάνει?? Όλα αυτά με οτενετ isdn και εξωτερικό modem! Παρακαλώ βοηθήστε,είναι πολύ επείγον! Χμμ... Υποθέτω ότι συνδέεται με κάποιον ISP. Επίσης συνήθως οι ISP έχουν Help Desk που λειτουργεί 24/7. Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω την αδελφή σου ότι θα καταφέρουν να τη βοηθήσουν από την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά μπορώ να τη διαβεβαιώσω ότι αποκλείεται να την δαγκώσουν τηλεφωνικά. Οπότε ας κάνει μια κλήση. Ειδικά αφού είναι επείγον. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 μήπως έχει πειράξει το πρωτόκολλο στις ρυθμίσεις? Ποιες ρυθμισεις πρεπει να εχει?? Χμμ... Υποθέτω ότι συνδέεται με κάποιον ISP. Επίσης συνήθως οι ISP έχουν Help Desk που λειτουργεί 24/7. Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω την αδελφή σου ότι θα καταφέρουν να τη βοηθήσουν από την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά μπορώ να τη διαβεβαιώσω ότι αποκλείεται να την δαγκώσουν τηλεφωνικά. Καλα δεν είναι στα χρήματα το πρόβλημα..Ας φτιαχτεί.... Όταν λες συνδέεται με isp τι θες να πεις??Κ ο οτενετ internet service provider είναι..Πως αλλιως θα μπορούσε να συνδεόταν?? Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνει αλλά μπαίνει με roaming.Χρησιμοποιεί το δικό μου username+password!!O ISP μου δίνει μόνο τα στοιχεία αλλά η αδελφή μου χρεώνεται κανονικά με χρεώσεις ΟΤΕ!Γιατί γίνεται αυτό δε ξέρω!Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει ιντερνετ και μου χει πρήξει τα @@!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Καλα δεν είναι στα χρήματα το πρόβλημα..Ας φτιαχτεί.... Όταν λες συνδέεται με isp τι θες να πεις??Κ ο οτενετ internet service provider είναι..Πως αλλιως θα μπορούσε να συνδεόταν?? Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνει αλλά μπαίνει με roaming.Χρησιμοποιεί το δικό μου username+password!!O ISP μου δίνει μόνο τα στοιχεία αλλά η αδελφή μου χρεώνεται κανονικά με χρεώσεις ΟΤΕ!Γιατί γίνεται αυτό δε ξέρω!Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει ιντερνετ και μου χει πρήξει τα @@!! Ποιος είπε για χρήματα; Εγώ πάντως όχι. Όσο για τα υπόλοιπα, μου τα λες λίγο μπερδεμένα. Αλλωστε τη γνώμη μου στην είπα. Τηλεφωνάκι στην otenet κι αν δεν βρει άκρη απο 'κει βλέπουμε. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνει αλλά μπαίνει με roaming.Χρησιμοποιεί το δικό μου username+password!!O ISP μου δίνει μόνο τα στοιχεία αλλά η αδελφή μου χρεώνεται κανονικά με χρεώσεις ΟΤΕ!Γιατί γίνεται αυτό δε ξέρω!Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει ιντερνετ και μου χει πρήξει τα @@!! Ουτε και γω το καταλαβα αυτο.Δεν μενετε μαζι με την αδερφη σου;Αν ειστε χωρια και της εχεις δωσει τα στοιχεια απο την δικη σου συνδεση τοτε λογικο ειναι να χρεωνεται το τηλεφωνο απο το οποιο μπαινει η αδερφη σου. Τεσπα,πες της να σβησει την συνδεση απο τις Συνδεσεις δικτυου και να φτιαξει μια καινουργια,μη τυχον εχει πειραξει τιποτα κατα λαθος εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Νόμισα πως όταν έλεγες να τη δαγκώσουν,εννοούσες να της πάρουν το κεφάλι(κάτι σαν τις χρεώσεις του 090 :p ) Τώρα πως μου ήρθε αυτό!Pls δώστε μου τον αριθμό του (Π)ΟΤΕ (ξανά),το help desk γιατί στο 131 της δινουν ενα αριθμό που έχει τηλεφωνητή κ λεει ********! Υποτίθεται είναι 24/7!! Οι άχρηστοι!! Να μην σχολιάσω ότι πληρώνει και 10000000000000000000000 ευρώ το μήνα για να χει μια γραμμή που ούτε καν λειτουργεί!! Τα πήρα τώρα.... Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις internet. Ναι; Τότε μπορείς πολύ εύκολα να βρεις το τηλέφωνο στο http://www.otenet.gr. Κάτι πρωτότυπες ιδέες που έχω σήμερα ο κερατάς! Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Καλά ρε μάγκες,ευχαριστώ!!Με σκλαβώσατε!! Της αδελφής μου της δώσανε τον αριθμό 8011126000 ενώ κανονικά είναι 8011135555 .. Ευχαριστώ!Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα νέα!! Και πάλι ευχαριστώ DrJu5tM3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts