Jump to content

Πρόγραμμα {web background Design)

ALR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που συναντώ κάθε φορά που πάω να δημιουργήσω ένα web site είτε για την σχολή μου, είτε για άλλο λόγο είναι το bakcground και γενικώς το γραφιστικό περιβάλλον.Αναγκάζομαι σχεδόν πάντα να "κλέβω" backgrounds από ξένες σελίδες και ποτέ(σχεδόν) δεν βρίσκω κάτι με ικανοποιεί πλήρως.

Το ερώτημα μου είναι : Υπάρχει πρόγραμμα με κάποια έτοιμα δείγματα φόντου τα οποία μπορείς να τα παραμετροποιήσεις..ή πρόγραμμα που να δημιουργεί με απλά βήματα background ; όχι σε γλώσσα flash,αλλά κανονικά.Στο ίντερνετ βρήκα προγράμματα με έτοιμα κουμπιά..βρήκα προγράμματα με έτοιμα flash sites,flash buttons flash banners flash intros αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικά με αυτό.

Σε γενικές γραμμές μου φαίνεται ότι όποιος ασχολείται με κατασκευή ιστοσελίδων θα πρέπει να μάθει και γραφιστική αλλιώς θα πρέπει να τα στάζει σε γραφίστες.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Κατάλαβα τι λές.Καλή ιδέα.

Πάλι όμως δεν φτάνει..Συνεχίζω να ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα άν και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο photoshop..

Ελπίζω να βρώ κάτι ευκολότερο.Κάτι ειδικότερο μάλλον για backgrounds και μόνο.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB