ALR Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Το μεγαλύτερο πρόβλημα που συναντώ κάθε φορά που πάω να δημιουργήσω ένα web site είτε για την σχολή μου, είτε για άλλο λόγο είναι το bakcground και γενικώς το γραφιστικό περιβάλλον.Αναγκάζομαι σχεδόν πάντα να "κλέβω" backgrounds από ξένες σελίδες και ποτέ(σχεδόν) δεν βρίσκω κάτι με ικανοποιεί πλήρως. Το ερώτημα μου είναι : Υπάρχει πρόγραμμα με κάποια έτοιμα δείγματα φόντου τα οποία μπορείς να τα παραμετροποιήσεις..ή πρόγραμμα που να δημιουργεί με απλά βήματα background ; όχι σε γλώσσα flash,αλλά κανονικά.Στο ίντερνετ βρήκα προγράμματα με έτοιμα κουμπιά..βρήκα προγράμματα με έτοιμα flash sites,flash buttons flash banners flash intros αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικά με αυτό. Σε γενικές γραμμές μου φαίνεται ότι όποιος ασχολείται με κατασκευή ιστοσελίδων θα πρέπει να μάθει και γραφιστική αλλιώς θα πρέπει να τα στάζει σε γραφίστες. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 poly kala background mporeis na ftiakseis klevontas liga pixels apo diafores eikones kai meta kanontas thn tile. rikse mia matia sto site mou gia na katalaveis ti lew http://elgreco.unstable.nl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Κατάλαβα τι λές.Καλή ιδέα. Πάλι όμως δεν φτάνει..Συνεχίζω να ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα άν και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο photoshop.. Ελπίζω να βρώ κάτι ευκολότερο.Κάτι ειδικότερο μάλλον για backgrounds και μόνο. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 den nomizw na yparxei tetoia app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts