FREAK_OF_NATURE Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 λοιπον;;τι δωρα κανατε και τι πηρατε σημερα;; (εμεις λογω φορτου εργασιας θα γιορτασουμε το σαββατο οπως εμεις θελουμε..ως τοτε ελπιζω να βρω καμια καλη ιδεα για δωρακι :p) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 λοιπον;;τι δωρα κανατε και τι πηρατε σημερα;; (εμεις λογω φορτου εργασιας θα γιορτασουμε το σαββατο οπως εμεις θελουμε..ως τοτε ελπιζω να βρω καμια καλη ιδεα για δωρακι :p)εγω παντος πηρα ενα λιονταρακι που τραγουδαει και αυτη χειροπεδες...:X:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Εγώ...; Να το πω κι ευγενικά τη "madame":lol: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 περα απο τα ομορφα δωρα,αγαπη,το βασικοτερο και πιο αληθινο δωρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Εγώ...; Να το πω κι ευγενικά τη "madame":lol: lol! τι εννοεις???:blink: εγω της πηρα ενα str1ng και ενα ζευγαρι μοβ καλτσακια(απο αυτα που φτανουν ως το γονατο):D δεν της τα εδωσα ακομη...περιμενω μεχρι το σαββατο για να ανταλλαξουμε τα δωρα!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 εμενα δεν μου πηρε τιποτα:cry: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 εμενα δεν μου πηρε τιποτα:cry: :X:cry::X:cry: εχω κατι παντοφλακια-τσοκαρα.τα θελεις να στα δανεισω;:lol: εσυ τι του πηρες; Τι να ΜΗΝ κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου Άντε και ξεχάσατε ότι σήμερα (14/2) είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε σας διέφυγε πραγματικά είτε στην ουσία δεν θέλετε να το θυμόσαστε, αν έχετε έτερον ήμισυ καλό θα είναι να μην αγνοήσετε πανηγυρικά την «εορτή». Μπορεί να μην μπείτε στο trip του μπαλονιού – καρδιά, της τούρτας – καρδιά, της κάρτας – καρδιά, του λούτρινου που γράφει «Σ αγαπώ για πάντα» και της αγκαλιάς κόκκινων τριαντάφυλλων, αλλά κάτι τις πρέπει να κάνετε, για να μην το εκλάβει ως πλήρη αδιαφορία για εκείνην. Προσπαθήστε να… σώσετε ό,τι προλαβαίνετε κι εμείς θα σας προειδοποιήσουμε για το τι ΔΕΝ θέλει να κάνετε. * Μην της πείτε ότι δεν πιστεύετε σ αυτή την «εμπορευματοποιημένη γιορτή», λίγα δευτερόλεπτα αφού σας έχει δώσει μια κάρτα Αγίου Βαλεντίνου. * Μην τη ρωτήσετε το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου, «τι λες να κάνουμε σήμερα;» ή «έχεις κανονίσει κάτι γι' απόψε;». * Μην της χαρίσετε πλαστικά λουλούδια, λέγοντας «αυτό το λουλούδι δεν θα πεθάνει ποτέ, όπως και η αγάπη μου για σένα». * Μην τη βγάλετε για φαγητό σε ακριβό εστιατόριο, αρχίσετε να παραγγέλνετε τα πιο ακριβά πιάτα και ποτά και στο τέλος της ζητήσετε να… τσοντάρει στο λογαριασμό. * Μην της αγοράσετε λουλούδια την επόμενη του Αγίου Βαλεντίνου γιατί είναι πιο φθηνά. * Μην της πείτε ότι έχετε οργανώσει τη βραδιά σας, την αφήσετε να περιμένει χωρίς να της δώσετε λεπτομέρειες και στο τέλος της τηλεφωνήσετε ότι είσαστε ακόμα «κολλημένος» στη δουλειά. Δεν θα σας πίστευε ούτε η μαμά σας. * Και αν σας συγχωρήσει από αυτό και της υποσχεθείτε ότι θα επανορθώσετε, ορίστε αμέσως την ημέρα του νέου ραντεβού σας. * Μην αρχίσετε να της εξιστορείτε τι σας συνέβη σε παλαιότερες γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου, για να της αποδείξετε γιατί δεν συμπαθείτε αυτή την ημέρα. greek_fun.com Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 :X:cry::X:cry: εχω κατι παντοφλακια-τσοκαρα.τα θελεις να στα δανεισω;:lol: εσυ τι του πηρες; Τι να ΜΗΝ κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου Άντε και ξεχάσατε ότι σήμερα (14/2) είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε σας διέφυγε πραγματικά είτε στην ουσία δεν θέλετε να το θυμόσαστε, αν έχετε έτερον ήμισυ καλό θα είναι να μην αγνοήσετε πανηγυρικά την «εορτή». Μπορεί να μην μπείτε στο trip του μπαλονιού – καρδιά, της τούρτας – καρδιά, της κάρτας – καρδιά, του λούτρινου που γράφει «Σ αγαπώ για πάντα» και της αγκαλιάς κόκκινων τριαντάφυλλων, αλλά κάτι τις πρέπει να κάνετε, για να μην το εκλάβει ως πλήρη αδιαφορία για εκείνην. Προσπαθήστε να… σώσετε ό,τι προλαβαίνετε κι εμείς θα σας προειδοποιήσουμε για το τι ΔΕΝ θέλει να κάνετε. * Μην της πείτε ότι δεν πιστεύετε σ αυτή την «εμπορευματοποιημένη γιορτή», λίγα δευτερόλεπτα αφού σας έχει δώσει μια κάρτα Αγίου Βαλεντίνου. * Μην τη ρωτήσετε το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου, «τι λες να κάνουμε σήμερα;» ή «έχεις κανονίσει κάτι γι' απόψε;». * Μην της χαρίσετε πλαστικά λουλούδια, λέγοντας «αυτό το λουλούδι δεν θα πεθάνει ποτέ, όπως και η αγάπη μου για σένα». * Μην τη βγάλετε για φαγητό σε ακριβό εστιατόριο, αρχίσετε να παραγγέλνετε τα πιο ακριβά πιάτα και ποτά και στο τέλος της ζητήσετε να… τσοντάρει στο λογαριασμό. * Μην της αγοράσετε λουλούδια την επόμενη του Αγίου Βαλεντίνου γιατί είναι πιο φθηνά. * Μην της πείτε ότι έχετε οργανώσει τη βραδιά σας, την αφήσετε να περιμένει χωρίς να της δώσετε λεπτομέρειες και στο τέλος της τηλεφωνήσετε ότι είσαστε ακόμα «κολλημένος» στη δουλειά. Δεν θα σας πίστευε ούτε η μαμά σας. * Και αν σας συγχωρήσει από αυτό και της υποσχεθείτε ότι θα επανορθώσετε, ορίστε αμέσως την ημέρα του νέου ραντεβού σας. * Μην αρχίσετε να της εξιστορείτε τι σας συνέβη σε παλαιότερες γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου, για να της αποδείξετε γιατί δεν συμπαθείτε αυτή την ημέρα. greek_fun.com Κλασικό άρθρο λαίφσταιλ, δε θα σχολιάσω τις υπόλοιπες συμβουλές του, αλλά μόνο την πρώτη: * Μην της πείτε ότι δεν πιστεύετε σ αυτή την «εμπορευματοποιημένη γιορτή», λίγα δευτερόλεπτα αφού σας έχει δώσει μια κάρτα Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί όχι; Αν όντως είσαι κατά της γιορτής γιατί να το κρύψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ενδεχομενως γιατι υποτιθεται πως ειχες απειρες μερες πριν την συγκεκριμενη μερα για να το πεις...εκτος αν κανατε σχεση ανημερα της "γιορτης" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ενδεχομενως γιατι υποτιθεται πως ειχες απειρες μερες πριν την συγκεκριμενη μερα για να το πεις...εκτος αν κανατε σχεση ανημερα της "γιορτης" Κι όμως ενώ οι απόψεις μου για τη μέρα είναι γνωστές τοις πάσοι, χθες όλοι μου λέγανε χρόνια πολλά χθες και εγώ τους έλεγα "ευχαριστώ άλλα δε γιορτάζω κάτι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 αλλο το τυπικο του πραγματος και αλλο το ουσιαστικο.. αν η κοπελα σου(που ειναι το σημαντικο ζητημα εν προκειμενω) σου ευχηθηκε ενω της εχεις πει τις αποψεις σου τοτε ή αυτη θελει να γιορταζει ή αγνοει τις αποψεις σου ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bogus Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Όλες οι γυναίκες έχουν μια "αρρώστια" για τα swarofski. Εδώ βρήκα τρελά θέματα σε μπιζουτιέρες, αλλά και ακόμα πιο τρελά πράγματα, σαν τσάντες από ξύλο, ή μπαμπού... :lol: :D http://www.findgift.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=71 Με λίγα λόγια λεφτά να έχεις να ξοδεύεις, αν και από ότι βλέπω έχουν και φτηνά πράγματα... ;) 15,5 χρονων ..:D μπιζουτιερα??σιγα βρε φρικ!!-παντως δεν ειναι πολυ των κοσμηματων- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts