zerokill Δημοσιεύτηκε June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2016 Εχω βρει αυτην την εφαρμογη εδω και κανα μηνα σαν εφαρμογη μου φαινεται εξυπνη αλλα για να αποκτησεις το νουμερο αλλα και να δοκιμασεις δωρεαν την υπηρεσια πρεπει να πλερω.... σε δολλαρια και μονο οπως λεει η σελιδα και αν και δεν το διατυπωνει καθαρα νομιζω ειναι μηνιαια. Επισης ενα που με κραταει να μην πεσω στο πλερώ ειναι οτι η εταιρεια βρισκεται στην Νεα Υορκη.. Εχει δοκιμασει την υπηρεσια καποιος γενικοτερα ? Μην φαμε κανονι... https://www.telephonaki.com/ https://www.telephonaki.com/packages/1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtue Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έχω κατεβάσει την εφαρμογή απο το https://telephonaki.com εδώ και ένα μήνα. Το χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου στο εξωτερικό και λειτουργεί άψογα, έχεις εναν κανονικό ελληνικό σταθερό αριθμό που λειτουργεί όταν εισαι συνδεδεμένος στο internet, κατι που δεν ειναι απαραίτητο για αυτόν που θα σε καλέσει. η μητέρα μου με παίρνει απο το σταθερό της με αστική χρέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Απο ποιοτητα ομιλιας πως ειναι? Επισης στην σελιδα της εταιρειας δεν ειναι κατι για support κτλ κτλ και δεν ξερω τι παιζει.Οι χρεωσεις που εχει στα πακετα ειναι μηνιαιες ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtue Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Οι χρεώσεις, ναι, είναι μηνιαίες και εγώ όταν χρειάστηκα βοήθεια έστειλα ένα μεηλ και μου απάντησαν αμέσως. Η ποιότητα ομιλίας crystal clear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkhoury Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια Viva numbers σε συνδυασμο με internet calls της συσκευής και δουλεύει. Χρεώνουν 18ευρώ / χρόνο για το νούμερο και ότι κατανλώσεις σε "μονάδες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Μαλιστα μια χαρα τοτε.Φυσικα φανταζομαι οτι οσο τρεχει η εφαρμογη στο κινητο σου εχεις σταθερο διαθεσιμο αριθμο ετσι? Αφορα μονο κινητα και οχι σε υπολογιστη.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Για android χρησιμοποιούν το csimple με front end, που φτιάξανε αυτοί. Οι ταρίφες για εξερχόμενες είναι καλές. Για εισερχόμενες, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΑΝ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ airtime για κλήσεις. Το ελάχιστο 6 δολάρια το μήνα για τον αριθμό (περιλαμβάνεται 1 δολλάριο ομιλίας) άρα 5 δολάρια για τον αριθμό. Στα ακριβότερα πακέτα το μηνιαίο κόστος γεωγραφικού αριθμού μειώνεται και στο ακριβότερο πακέτο "μηδενίζεται" αφού τα 15 δολάρια είναι αερόχρονος. Λειτουργεί και με generic sip clients, λένε αλλά οι ρυθμίσεις δεν υπάρχουν στο site τους. Αν κάποιος θέλει γεωγραφικό αριθμό μόνο για εισερχόμενες, omnivoice με 0.5 ευρώ / μήνα και καθάρισε. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται καλή υπηρεσία με ικανοποιητικές τιμές για εξερχόμενες. Βέβαια η "οικονομική" λύση είναι Omni εισερχόμενες / κλώνος Betamax εξερχόμενες και καθαρίζεις. Αν κάποιος όμως μιλάει αρκετά προς ελληνικά νούμερα και δεν θέλει να μπλέκει με πάνω από έναν παρόχους, γίνεται συνδρομητής και ξεμπερδεύει αν δεν τον ενοχλεί το ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΓΙΟ σε σχέση με τον ανταγωνισμό (omnivoice, modulus, yuboto κτλ). Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikioannidi Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Άμα είσαι συνδεδεμένος στο Internet μια χαρά δουλεύει το Facebook Messenger. Βέβαια το μείον είναι ότι χρειάζεται να το έχει εγκαταστησει και να το χρησιμοποιεί και ο συνομιλητής σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts