Jump to content

Xiaomi MI5 3GB Ram | 32GB ή ONEPLUS 3?

Xasta11
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xiaomi MI5 3GB Ram | 32GB ή ONEPLUS 3?

Ποιο και γιατί?

Το MI5 το βρίσκω 290€ ενώ το OnePlus 3 400€

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

Φυσικά oneplus 3 πολύ πιο παιχνιδιάρικο τηλέφωνο που μπορείς να το κρατήσεις για χρόνια

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά oneplus 3 πολύ πιο παιχνιδιάρικο τηλέφωνο που μπορείς να το κρατήσεις για χρόνια

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θέλω το γιατί, το να μου λέτε ένα επιχείρημα του εξής πιο παιχνιδιαρικο δε μου λέει κάτι.. Γιατί ειναι καλύτερο? Δώστε αποδείξεις κι επιχειρήματα

Για ποιο λόγο να δώσω 110€ παραπάνω?

Edited by Xasta11

Εγγύηση και αγορά από ευρωπη

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγγύηση και αγορά από ευρωπη

Δλδ τα 110€ που θα δώσω θα είναι για την εγγύηση μόνο?

Οχι φίλε μου αλλά υποθέτω ότι πριν να φτιάξεις αυτό το ποστ πήρες τα specs των δύο συσκευών τα συνεκρινες είδες ότι σε καλύπτουν και τα δύο απλά δεν μπορείς να αποφασισεις και ζητάς έξτρα γνώμες αν δε το έκανες κάντο

Οχι φίλε μου αλλά υποθέτω ότι πριν να φτιάξεις αυτό το ποστ πήρες τα specs των δύο συσκευών τα συνεκρινες είδες ότι σε καλύπτουν και τα δύο απλά δεν μπορείς να αποφασισεις και ζητάς έξτρα γνώμες αν δε το έκανες κάντο

Αυτά που είδα εγώ είναι, ότι σε επιδόσεις είναι σχεδόν ίδια κι ας έχει το ένα 3GB και το άλλο 4GB (6GB), κάμερα ίδιος φακός με διπλό led όμως το Mi5 αλλα υστερεί στη μπροστινή , αυτονομία καλύτερη το Mi5 διότι έχει και πιο μικρή οθόνη υποθέτω αλλά δεν έχει 5.5άρα που έχει το one plus. στην ουσία αυτές είναι οι διαφορές. οπότε αξίζουν τα 110€?

αν δεν ισχύει κάτι πείτε μου...

Edited by Xasta11

Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας κινητά. Το ένα stock Android με δυνατότητα για αλλαγή rom κτλ το άλλο με ένα βαρύ skin που σε μερικούς αρέσει σε άλλους όχι. Σε βλέπω έχεις xiaomi σου αρέσει η miui; εμένα καθόλου είμαι φαν του stock.

Επίσης είναι και το τι οθόνη θες. Οι 5.1 ίντσες του mi5 σου φτάνουν; η χρυσή τομή για μένα είναι οι 5.5 γιατί δεν κουραζουν τα μάτια μου.

Απο επιδόσεις τα ίδια είναι πάνω κάτω με το op3 πιστεύω να κερδίζει καθώς η έκδοση Android που φοράει είναι πολύ πιο ελαφριά από το θεοβαρο miui

Ps:άλλαξε λίγο τον τρόπο που γράφεις γιατί φαίνεται πολύ επιθετικός, ο καθένας παραθέτει την άποψή του όπως εκείνος την καταλαβαίνει. Δεν μπορούμε να μπούμε στο κεφάλι σου να δούμε τι ακριβώς θες και πως το θες διατυπωμενο. Το παιχνιδιαρικο που γράφει το παιδί εγώ το καταλαβαίνω πλήρως και για μένα είναι λόγος να δώσω τα 100 ευρώ plus.

Edited by Xander

Το θέμα είναι εσυ τι θέλεις; 5.5 ίντσες ή 5 καλή κάμερα παίζεις παιχνίδια άρα θέλεις και καλή gpu το xiaomi πιθανότατα να χρειαστεί να του περάσεις άλλη ρομ κλπ

Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας κινητά. Το ένα stock Android με δυνατότητα για αλλαγή rom κτλ το άλλο με ένα βαρύ skin που σε μερικούς αρέσει σε άλλους όχι. Σε βλέπω έχεις xiaomi σου αρέσει η miui; εμένα καθόλου είμαι φαν του stock.

Επίσης είναι και το τι οθόνη θες. Οι 5.1 ίντσες του mi5 σου φτάνουν; η χρυσή τομή για μένα είναι οι 5.5 γιατί δεν κουραζουν τα μάτια μου.

Ps:άλλαξε λίγο τον τρόπο που γράφεις γιατί φαίνεται πολύ επιθετικός, ο καθένας παραθέτει την άποψή του όπως εκείνος την καταλαβαίνει. Δεν μπορούμε να μπούμε στο κεφάλι σου να δούμε τι ακριβώς θες και πως το θες διατυπωμενο. Το παιχνιδιαρικο που γράφει το παιδί εγώ το καταλαβαίνω πλήρως και για μένα είναι λόγος να δώσω τα 100 ευρώ plus.

η αλήθεια είναι δεν ξέρω κι εγω τι θέλω 5.2 ή 5.5.... αλλά θέλω να έχει φοβερή κάμερα, να κρατάει η μπαταρία του, καλή οθόνη...σαν γενική εικόνα σίγουρα το oneplus 3 είναι ανώτερο... απλά δεν ξέρω αξίζει να δώσω τα 110€ παραπάνω , εκει κολλάω.

Edited by Xasta11

η αλήθεια είναι δεν ξέρω κι εγω τι θέλω 5.2 ή 5.5.... εγω θέλω να έχει φοβερή κάμερα, να κρατάει η μπαταρία του και να αξίζει η αγορά.

Κάμερα πάνω κάτω τα ίδια, μπαταρία επίσης πιστεύω. Τρομερές διαφορές δεν θα βρεις. Αν δεν έχεις σκοπό το κινητό να το πειράξεις για μένα πήγαινε στο mi5. Αν έχεις σκοπό να κάνεις αλλαγές (σημαντικό αν βαριέσαι γρήγορα) πάρε το op3. Και τα δύο είναι εξαιρετικά κινητά, διαφορετικής φιλοσοφίας όμως. Αφού έχεις βάλει και το mi5 σαν επιλογή θεωρώ ότι αυτό σου ταιριάζει καλύτερα. Το op3 συγκρίνεται πιο άμεσα με το Nexus 6p γιατί έχουν περισσότερα κοινά σημεία.

Κάμερα πάνω κάτω τα ίδια, μπαταρία επίσης πιστεύω. Τρομερές διαφορές δεν θα βρεις. Αν δεν έχεις σκοπό το κινητό να το πειράξεις για μένα πήγαινε στο mi5. Αν έχεις σκοπό να κάνεις αλλαγές (σημαντικό αν βαριέσαι γρήγορα) πάρε το op3. Και τα δύο είναι εξαιρετικά κινητά, διαφορετικής φιλοσοφίας όμως. Αφού έχεις βάλει και το mi5 σαν επιλογή θεωρώ ότι αυτό σου ταιριάζει καλύτερα. Το op3 συγκρίνεται πιο άμεσα με το Nexus 6p γιατί έχουν περισσότερα κοινά σημεία.

θα πάω στο oneplus, μ'αρέσει να ψάχνομαι με το κινητό

Καλή επιλογή. Με το mi5 θα ήσουν εγκλωβισμενος στην miui. Να το χαρείς.

να σαι καλά φίλε μου, βέβαια με ξενερώνει το θέμα με τη Ram

Edited by Xasta11

θέλω το γιατί, το να μου λέτε ένα επιχείρημα του εξής πιο παιχνιδιαρικο δε μου λέει κάτι.. Γιατί ειναι καλύτερο? Δώστε αποδείξεις κι επιχειρήματα

Δες και αυτό

Υπάρχει και cm αλλά πάνω κάτω έχεις δίκιο βέβαια το miui δεν είναι βαρύ όπως έγραψες

Γιατί φιλε έχει μεγαλύτερη οθόνη καλύτερη κάμερα και είναι κοντά στο stock android που δεν θα βαρεθεις ποτέ την συσκευή σου με 6gb ram και την υποστήριξη από το xda θα είναι για 2 χρόνια τουλάχιστον στη κορυφή.

Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης ξέχασα να σου πω ότι στο xiaomi δεν θα βρεις την 800 μπάντα που σε ενδιαφέρει αν έχεις wind

Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με το 1+3;;; Το κινητο θα δουλευει κανονικα out of the box χωρις να χρειαζεται rom/root πειραγματα και τα σχετικα;; Δλδ για εναν που δεν γνωριζει απο αυτα το 1+3 θα τον βολεψει;;; Σε περιπτωση εγγυησης το στελνεις παλι πισω ΚΙνα;;; Ευχαριστω !!

Ναι φίλε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα

Έχω βάλει σε xiaomi κινητό cm11 και την έτρεχε νεράκι. Κι εγώ μεταξύ των 2 είμαι και βλέπω να πηγαίνω για το οp3 λόγω της πιο μεγάλης οθόνης. Μόλις το έχω στα χέρια μου θα του βάλω miui που πιστεύω να έχει βγεί μέχρι τότε. Για μένα είναι η καλύτερη υλοποίηση android.

Έχουν περάσει τρία xiaomi από τα χέρια μου. Σε όσες έβαζα κάτι άλλο πέρα από miui είχα μικρό προβλήματα πάντα. Μόνο με miui θεωρώ ότι συνεργαζονται άψογα, χωρίς θέματα.

Όποιο και να πάρεις δε θα έχεις θέμα, ίσα ίσα είναι και οι δύο high end συσκευές.

Η εμπειρία η δική μου μετά από 4 συσκευές xiaomi, είναι πως αν πάρεις το mi5 δε θα προβληματιστείς ποτέ.

Αν σου αρέσει να βάζεις και developer rom κάθε εβδομάδα, τότε θα το χαρείς ακόμα περισσότερο - και η miui android είναι σφαίρα, τι βαρύ λειτουργικό και πράσινα άλογα...