KostasV Δημοσιεύτηκε February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2005 Θελω να κανω το εξης: Σε ενα γυμναστηριο να παιζει μουσικη απο τον υπολογιστη και τη τεραστια συλλογη των mp3 στα ηχεια των χορων. Ως εδω καλα.... θελω ομως καθε χ τραγουδια να παιζει ενα σποτακι. Επειδη δε θελω να φτιαξω playlists, αλλα να παιρνει random τα κομματια για να μη μαθει ο κοσμος απεξω το προγραμμα, υπαρχει καποιο utility, addon gia to Winamp ή οτιδηποτε αλλο που και να παιζει τυχαια απο το folder που εχω επιλεξει και να βαζει τα clipakia μου οποτε το εχω προγραμματισει???? Thnaks for any help!:) Π.Σ. Ναι τα εχω σκασει στην ΑΕΠΙ για να παιζω τα τραγουδια:( Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Είναι αρκετά εξειδικευμένο αυτό που θες γιατί ακόμα και αν υπάρχει τέτοιο plug-in θα πρέπει να υποστηρίζει και την μίξη των κομματιών και το repeat του σποτ που θες - δηλαδή μαζί με το randomise μιλάμε για 3 διαφορετικά functions... Μήπως να δοκίμαζες να ποστάρεις στα forums του winamp, ή εν πάσει περιπτώσει, όποιος είναι ήδη γραμμένος εκεί ας κάνει μια ερώτηση... ΥΓ¨δυο πιό σχετικά λινκς απο ένα γρήγορο google που έκανα, δεν μπόρεσα να τα αξιολογήσω πραγματικά γιατί απο τη δουλειά δεν μπαίνω σε sites με mp3... RoboDJ: http://ncyoung.com/entry/91 http://www.mp3wirelessjukebox.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Από περιέργεια, πόσα έσκασες στην ΑΕΠΙ; :confused: Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Είναι αρκετά εξειδικευμένο αυτό που θες γιατί ακόμα και αν υπάρχει τέτοιο plug-in θα πρέπει να υποστηρίζει και την μίξη των κομματιών και το repeat του σποτ που θες - δηλαδή μαζί με το randomise μιλάμε για 3 διαφορετικά functions... Μήπως να δοκίμαζες να ποστάρεις στα forums του winamp, ή εν πάσει περιπτώσει, όποιος είναι ήδη γραμμένος εκεί ας κάνει μια ερώτηση... ΥΓ¨δυο πιό σχετικά λινκς απο ένα γρήγορο google που έκανα, δεν μπόρεσα να τα αξιολογήσω πραγματικά γιατί απο τη δουλειά δεν μπαίνω σε sites με mp3... RoboDJ: http://ncyoung.com/entry/91 http://www.mp3wirelessjukebox.com/ thanks παω να τα τσεκαρω! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 file kostasV... to winamp 3.0 yposthrizei enswmatwmeno meikth kai oi allages ginontai mixarismenes kai epishs exei kai rytmish gia to pote theleis na mpainei to kathe kommati kai posa deytera na trwei apo to epomeno komati. epishs katei kalo einai to dj tractor studio 2.0,alla poy pio periploko kai epaggelmatiko Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 file kostasV... to winamp 3.0 yposthrizei enswmatwmeno meikth kai oi allages ginontai mixarismenes kai epishs exei kai rytmish gia to pote theleis na mpainei to kathe kommati kai posa deytera na trwei apo to epomeno komati. epishs katei kalo einai to dj tractor studio 2.0,alla poy pio periploko kai epaggelmatiko Thanks tha to psa3o kai ayto. Μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να βρω κατι. Το βασικο μου προβλημα ειναι στα εμβολημα κλιπακια που θελω να παιζουνε.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liakone Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 ftiakse ena long spotaki k asto na paizei sto 2 deck tou "mikth" sou...apla tha einai an px thes na paizei kathe 10' 10'+to spotaki k tha paizei se loop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts