Deadly_Sin1629395575 Δημοσιεύτηκε June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2016 Ειμαι στην αναζητηση καινουριας συσκευης σε αυτα τα χρηματα και δυσκολευομαι να αποφασισω αναμεσα σε αυτα τα 2. Το g5 ειναι πιο καινουριο και δυνατο με καλυτερη καμερα (σημαντικο για μενα) ενω το s6edge plus εχει οθοναρα και ειναι πιστευω πιο ομορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 αν θες κάμερα το g5 είναι ότι καλύτερο έχω δει.βασικά μόνο για αυτό αξίζει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Από ότι έχω δει ναι είναι σούπερ το LG στη κάμερα αλλά το s6 edge plus πόσο "πίσω" του είναι όσον αφορά τις φωτογραφικές ικανότητες? Σε cpu-gpu-ram με υπερκαλυπτουν και τα 2 κι έτσι ρίχνω το βάρος σε οθόνη, κάμερα και εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ένα η κάμερα του g5 παίρνει 10(η αλήθεια αυτή είναι)τότε EDGE plus παίρνει 9. Την μεγαλύτερη διαφορά θα την δεις το βράδυ. Οθόνη εμφάνιση καθαρά edge plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ένα η κάμερα του g5 παίρνει 10(η αλήθεια αυτή είναι)τότε EDGE plus παίρνει 9. Την μεγαλύτερη διαφορά θα την δεις το βράδυ. Οθόνη εμφάνιση καθαρά edge plus. δυσκολη αναζητηση ειναι κουκλι το edge οθοναρα οπως ειπες κ στις φωτο θα χανει λογικα αλλα αν ειναι να πρεπει να τα βαλεις διπλα διπλα για να δεις διαφορες σιγα ! απλα ειναι μοντελο το 16 το lg μπορεις να παρεις πρωτα το ενα κ αν δε μεινεις τοσο ευχαριστημενος πουλας κ παιρνεις το επομενο εχουμε ακριβα γουστα και σπορ τα κινητα.:X Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Εφόσον είναι σχετικά μικρή η διαφορά στη κάμερα με βλέπω για edge plus. Το ότι είναι πιο παλιό μοντέλο με ανησυχεί μόνο για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις, από θέμα επεξεργαστή κτλ δεν νομίζω να καταλάβω διαφορα στη χρήση. Για δοκιμες μια το ένα μετά το άλλο δεν είμαι, είμαι του μπαμ και κάτω :) Θα δω μήπως παίξει και υπέρβαση αντί για 32αρι να πάρω το 64αρι. Edited June 16, 2016 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Εντάξει Σεπτέμβρη 15 βγήκε το plus. Δεν είναι πολύ παλιό. Μια μεγάλη αναβάθμιση θα την πάρει σίγουρα. Πάντως εγώ το έχω από Day One αγορασμένο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το σκέφτηκα, το ξανασκεφτηκα... και τελικά σε λίγο θα έχω ένα s7 edge. Έκανα υπέρβαση αλλά αφού σκοπεύω να το κρατήσω καιρό δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το σκέφτηκα, το ξανασκεφτηκα... και τελικά σε λίγο θα έχω ένα s7 edge. Έκανα υπέρβαση αλλά αφού σκοπεύω να το κρατήσω καιρό δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια :) είτε το s6 edge plus έπαιρνες είτετο s7 edge οόπως πήρες τελικά,εργαλεία είναι και τα δύο... (Μπήκα πριν λίγο στο νήμα του 7 edge και είδαοότι σχολιασες και λέω μάλλον μπήκε σε λάθος νήμα :lol: ) με το καλό τότε. Χρωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 είτε το s6 edge plus έπαιρνες είτετο s7 edge οόπως πήρες τελικά,εργαλεία είναι και τα δύο... (Μπήκα πριν λίγο στο νήμα του 7 edge και είδαοότι σχολιασες και λέω μάλλον μπήκε σε λάθος νήμα :lol: ) με το καλό τότε. Χρωμα; Ευχαριστω! Το πηρα σε χρυσαφι αν και καλοβλεπα και το ασημι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Επειδη εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου,το s6 esge plus ηταν η επιλογη μου.και θα σου πω γιατι.... Καταρχην περνεις οθονη που δεν υπαρχει πουθενα αυτην την στιγμη σε edge curve.η καμερα του ειναι απο τις κορυφαιες που υπαρχουν.εχω και ως δευτερο ενα lg g4..μπορω να σου πω οτι το κερδιζω με διαφορα..βγαζει φοβερες φωτο το s6 edge plus.στο g4 μονο σε manual ρυθμισεις ισως εκει να υπερεχει λιγο καλυτερα αλλα και παλι το plus κερδιζει..με τιποτα δεν το λες παλια συακευη..να σου θυμισω οτι ειναι συσκευη αυγουστου κα σεπτεμβρη κυκλοφορια στην αγορα.αρα ειναι 9 μηνων περιπου.αναβαθμισεις εννοειται πως θα συνεχιστουν στο μελλον για απο οτι ξερουμε θα πανε απευθειας σε note 7 και δυσκολα να υπαρξει s7 edge plus.η μπαταρια του ειναι σε αριστα επιπεδα.εχω βγαλει και 6 ωρες με κανονικη χρηση!χρωμα θα σου προτεινα gold η silver..αλλα το gold platinum για εμενα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts