Jump to content

"Φταίει ο πελάτης", είπε η vivodi στην ΕΕΤΤ. Εγώ δηλαδή!

Guest PranKsteR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς η vivodi δεν έχει ακούσει ποτέ τί σημαίνει πελατοκεντρική θεωρία.

Ακούστε πως έχει το πράγμα.

Κάνω αίτηση στη βιβοντι να μου ενεργοποιήσουν τη σύνδεση adsl full llu στο κεντρο της αθήνας... Ημερομηνία: 21/9/200 4

η ενεργοποίηση της γραμμής έγινε στις 10/1/200 5 (!)

περίμενε κάποιος περισσότερο από μένα; δε νομίζω.

Μέσα σ' αυτούς τους τέσσερις μήνες αναμονής έγιναν πολλά.

ήδη από τον πρώτο μήνα (βλέποντας ότι έχουν καθυστερήσει) τους έπαιρνα τηλέφωνο και τους ρωτούσα σε ποιό στάδιο βρίσκεται η αίτησή μου. η μόνη απάντηση που έπαιρνα για ένα μήνα ήταν ότι καθυστερεί ο οτε (άαααντε!).

πέρασαν δυο μήνες και ακόμη δεν έγινε τίποτα... φτάνουμε στα τέλη νοεμβρίου και ακόμη τίποτα. αποφασίζω να πάω στα γραφεία τους και να ζητήσω να μιλήσω με κάποιον σχετικό - άσχετο επί του θέματος. πάω και μου λένε ότι ο οτε βρίσκει προβλήματα στο δίκτυό του στο κέντρο (επειδή είναι πολύ παλιό!)... Τους ζητάω να επικοινωνήσουν άμεσα και να ενημερώσουν ΑΝ και ΠΟΤΕ θα μου ενεργοποιηθεί αυτή η κωλοσύνδεση. την επόμενη βδομάδα δε με πήραν τηλέφωνο όπως περίμενα. Πάω πάλι στα γραφεία και γίνεται χαμός, η υπομονή μου έιχε εξαντληθεί, μου λένε ότι παρακολουθούν το θέμα μου στενά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Έρχεται ο δεκέμβριος και παίρνω ένα τηλέφωνο να δω επιτέλους τί στο διάολο γίνεται. μίλησα με έναν τεχνικό ο οποίος βρήκε γιατί τόση καθυστέρηση...

ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (κρατήστε στο αυτό γιατί έχει και συνέχεια)

στη διεύθυνση εγκατάστασης είχαν βάλει τη διεύθυνση που θα στέλνεται ο λογαριασμός (δεν είναι η ίδια στην περίπτωση μου). η πρώτη είναι εδώ στο κέντρο και η άλλη είναι στη χαλκίδα. Για τρεις μήνες έφταιγε ο ΟΤΕ που δε μπορούσε να δώσει full llu γραμμή στη βιβόντι σε περιοχή που δεν υποστηρίζει τέτοια υπηρεσία!!! (τη χαλκίδα εννοώ)

Το συνειδητοποίησαν και έστειλαν στις 5 δεκέμβρη νέα αίτηση με διορθωμένη τη διεύθυνση χωρίς να μου πουν τίποτα, μου το είπε ο τεχνικός δυο μέρες μετά όταν το είχα πάρει τηλέφωνο...

Τελικά μου ενεργοποίησαν τη γραμμη σε ένα μήνα από την καινούργια αίτηση κάνοντας μου ΧΑΡΗ που δε με καθυστέρησαν άλλο...

Στέλνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ με τα όσα συνέβησαν και σήμερα λαμβάνω απάντηση από βιβόντι ότι εγώ φταίω που έστειλα τη διεύθυνση λάνθασμένη. Ας σημειώσω ότι η διεύθυνση ήταν ολόσωστη όταν την έστειλα... (μάλλον αυτό για τη βιβόντι είναι λεπτομέρεια)

Τί να κάνω εγώ τώρα που "φταίω", να ζητήσω συγνώμη στη βιβόντι για την ταλαιπωρία? Είναι ζώα οι άνθρωποι. Θα στείλω άλλη καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα αντικρούσω με στοιχεία και με ονόματα υπαλλήλων (ο Θεός να τους κάνει) από τη βιβόντι όλες τις ******** που έστειλαν στην ΕΕΤΤ.

Γιατι Γιαννη τους παρακαλας 4 μηνες να γινεις πελατης τους? Μηπως για τις τρομερες ταχυτητες? Ή για 2 καφεδες λιγοτερους το μηνα?

Guest PranKsteR

φίλε nrg είμαι φοιτητής και δε θέλω να δώσω πολλά για ίντερνετ και τηλέφωνο μαζί.

Αν έβαζα οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα έπρεπε να πληρώσω και στον οτε έστω και για μία PSTN, μου άρεσε στην αρχή το πακέτο "τηλέφωνο και ιντερνετ μαζί" όπως το παρουσίασαν αλλά δεν ήξερα πόσο θα με παιδέψει και πόσο θα το μετανιώσω... τέλος πάντων πτος γνώση και συμμόρφωση!!!

Guest PranKsteR

δεν το ήξεραα φίλε nrg... λες να το ήξερα και να έμενα έτσι;

τώρα τα πήρα με τις λαμακίες που έστειλαν στην ΕΕΤΤ και θα τους κυνηγήσω όσο μπορώ... ξέροντας βέβαια ότι δε θα πετύχω και πολλά.

Μηπως εχεις κρατησει φωτοτυπια της αιτησης που εκανες; Αν οχι, ζητα απο Βιβο να σου δειξει την αρχικη αιτηση που εχει στα αρχεια της και μετα παρε την και πηγαινε στην ΕΕΤΤ και δειξε τους ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα.

P.S. Μακρυα απο Βιβο, ειναι φτηνη αλλα κοστιζει ακριβα σε υγεια και σε ψυχικη ηρεμια

Guest PranKsteR

αυτό σκοπεύω να κάνω... με έχουν εκνευρίσει.

Ξέρω ότι δε θα καταφέρω πολλά αλλά με έχουν φτάσει στα όριά μου.

Ευχαριστώ πάντως papdoux

Κυνήγησέ τους...γιατί βρίζουμε όλοι μαζί ωραία και καλά τον ΟΤΕ αλλά δεν καταλαβαίνουμε πως ο ανταγωνισμός είναι επίσης χάλια (και τουλάχιστον ο ΟΤΕ παραδεχόταν ότι το λάθος για τις καθυστερήσεις ήταν δικό του :Ρ).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ρε φίλε παραπονιέσαι που σου καθυστέρησαν να σου βάλουν σύνδεση 4 μήνες; Εδώ σε μένα έκανα αίτηση και μου βάλανε να παίρνω τηλέφωνο με τετραψήφιο και έδωσα την πιστωτική μου για καλύτερα. Αποτέλεσμα βάλανε στο on line παρακολούθηση λογαριασμού τα στοιχεία της κάρτας μου και αυτό χωρίς encryption. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν οι ανεγκέφαλοι ότι και με encryption γίνετε υποκλοπή της κάρτας. Έτσι απλά.
London for ever

Guest PranKsteR

Σήμερα το απόγευμα θα περάσω από τα κεντρικά τους να ζητήσω φωτοτυπία της αίτησης που είχα κάνει, θα τη στείλω μαζί με την απάντησή σου πάλι στην ΕΕΤΤ, λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά έχω και εξεταστική ταυτόχρονα...

Όσο για σένα φίλε chrismasgr δεν πολυ κατάλαβα τί εννοείς, έδωσες την πιστωτική σου για να μπορείς να παίρνεις 4 ψήφια από vivodi? ΄

το πρόβλημα με τα 3,4,5 ψήφια νούμερα αλλά και τα 800-801χχχχχ δε θα λυθεί όπου να ναι;

Prankster ίσως το έγραψα γρήγορα το κείμενο και δεν το έγραψα καλά. Εννοώ έβαλα vivodi home και έδωσα την πιστωτική μου κάρτα για να χρεώνεται οι λογαριασμοί μου και επίσης ζήτησα και να βλέπω τους λογαριασμούς μου on line΄(e-billing λέγεται) .Όμως είχαν βάλει όλα τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας στο e-billing το οποίο δεν είχε 128 encryption και αναπάσα στιγμή κάποιος θα μπορούσε να δει αυτά τα στοιχεία. Αφού μίλησα με το help desk είδα ότι δεν τους ένοιαξε και πολύ.
London for ever