leftko Δημοσιεύτηκε June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2016 Ψαχνω κινητο με γενικα καλα χαρακτηριστικα, αλλα με ενδιαφερει κυριως οι καμερες και η μπαταρια. Πιστευω επειδη τοσα χρονια με το nexus 4 εχω απελπιστει και εχω ξεπερασει το σταδιο πειραγματος. Θελω κατι αξιοπιστο, σταθερο και ομορφο. Τιμη δεν με νοιαζει και πολυ αν ειναι καλο το κινητο και με ενθουσιασει.φυσικα οσο πιο φτηνο,τοσο καλυτερα. Απο soc, απλα να μην εχει χαζα κολληματα.παιχνιδια δεν παιζω βαρια οποτε οκ. Μεγεθος οθονης,επισης δεν εχω καποιο περιορισμο. Το ξερω οτι τα λεω πολυ γενικα.απλα θελω να ακουσω προτασεις κινητων,να δω τα vlm και τι παιζει. Επισης δεν το βιαζομαι πολυ οποτε μπορω να περιμενω. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Συνάδελφος έχει το s7 και πληρεί αυτά που θέλεις, μπαταρία και κάμερα σούπερ, βέβαια έχει και 600+ αλλά αυτό το ξέρεις κι εσύ ήδη... Μάλλον ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό απ΄ότι κατάλαβα. Για ημερήσιες φωτογραφίες/βίντεο + μπαταρία έχεις κάποιες επιλογές, αλλά αν θέλεις και καλή κάμερα στις βραδυνές λήψεις (π.χ. επιπέδου G4), τότε μάλλον ίσως να συμβιβαστείς, π.χ. με λίγο χειρότερη μπαταρία, (V10 ας πούμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επειδη οπως ειπα δεν το βιαζομαι.μπορω να περιμενω λιγο να πεσει το s7.αλλα ποσο να πεσει.και γενικα δεν το θεωρω vlm αυτην την στιγμη. Το g4 ομως το θεωρω,και το σκεφτομουν.αλλα.με προβληματιζουν αυτα που ακουγοντε για προβληματα. Για v10 ακουω καλα λογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επειδη οπως ειπα δεν το βιαζομαι.μπορω να περιμενω λιγο να πεσει το s7.αλλα ποσο να πεσει.και γενικα δεν το θεωρω vlm αυτην την στιγμη. Το g4 ομως το θεωρω,και το σκεφτομουν.αλλα.με προβληματιζουν αυτα που ακουγοντε για προβληματα. Για v10 ακουω καλα λογια. Γι΄αυτό και ανέφερα κατευθείαν το v10, το g4 δεν το προτείνεις πλέον ούτε στον εχθρό σου.. Άσε που αν δεν είχε το θέμα με το μπουτ λουπ, θα το είχα ήδη αγοράσει, όπως και εκατοντάδες άλλοι φυσικά. Καλή κάμερα έχει και το Huawei p8 αλλά όχι τόσο καλή μπαταρία, βέβαια σαν συσκευή είναι κόσμημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το P8, υποτίθεται έχει σχεδόν ίδια κάμερα με το G8. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ελαττωματική συσκευή, που δε νομιζω, αλλά οι ποιοτητα των φωτό του είναι αρκετά υποδεέστερη απο τις φωτό που βγάζει του Xiaomi Redmi Note 3 Pro των 150 ευρω. Κατά τ' αλλα το G8 είναι εξαιρετικό και όμορφο, όπως φαντάζομαι θα είναι κ το P8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Αν βαλουμε στο παιχνιδι και το moto x style? Και σειρα Α και j της samsung? Προηγουμενα note? Και μιας εχουμε το φρεσκο 1+3 μηπως αξιζει?απλα το φοβαμαι γιατι δεν κυκλοφορησε ακομα Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 14, 2016 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ε οχι και χειροτερη καμερα το p8 απο το xiaomi,κατι δεν πηγαινε καλα μαλλον με το συγκεκριμενο. στα του θεματος.δες lg v10,huawei p9 ή ακομα και το P8 αν θες να γλυτωσεις χρηματα. αμα θες κατι ακομα πιο φθηνο,δες huawei p9 lite,samsung galaxy a5 2016,nexus 5X. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Αν έπιασες το Xiaomi και το Huawei, εβγαλες τις ίδιες φωτογραφίες και ειδες καλύτερες φωτό του p8, τότε θα είχες δίκιο να φωνάζεις κ να χτυπιέσαι...:p Αν όμως δεν το έκανες, άδικα χτυπιέσαι κ ορυεσαι...:blink: Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία και από την ήττα που έφαγα βάζοντας τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα...:cry: Συσκευαρα το Huawei κατά τ' άλλα, δικαιολογούσε πλήρως τον χαρακτήρα της περσινης, όμως, ναυαρχίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 1)αρχικα ουτε χτυπιεμαι ουτε ορυωμαι.χαλαρη κουβεντα κανουμε :lol::lol: 2)εχω δει απο κοντα και τα 2,και εχω δει και τις καμερες τους, και του p8 μου φανηκε πολυ καλυτερη. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, Αλλα δυστυχως ακομα δεν αποφασισα κατι(οκ,οπως ειπα δεν βιαζομαι) Θα ηθελα και αλλες επιλογες αν υπαρχουν.αυτην την στιγμη κλεινω προς το nexus 5x καθως μου φαινεται η πιο τιμια συσκευη.η καμερα του σε οσα ρεβιου ειδα ειναι πολυ καλη,αν και λειπει το ois). Η μπαταρια του μου φανηκε μετρια. Τα redmi kai m3 note μου αρεσαν πολυ(και σαν σχεδιο παρα πολυ) αλλα η καμερα μειον.τουλαχιστον ετσι μου φανηκε.στα συν η μπαταρια του. Τα υπολοιπα που προταθηκαν,εχουν παρομοια θεματα που δεν δικαιολογει την αυξημενη τιμη τους. Βασικα ψαχνω ενα να εχει την καμερα του nexus 5x(ειδικα με ois) και μπαταρια περιπου σαν m3 note(δλδ περιπου 6 ωρες sot). Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Την κάμερα του nexus 5x δε θα τη βρεις άλλου. OIS μπορεί να μην έχει, έχει laser assisted focus και το hdr+ που του φυτεψανε σκοτώνει!!! Μείον ότι δεν παίρνει sd card, άρα πας για την 32-ρα, ακριβή, έκδοση. Τα χαρακτηριστικά του rn3 pro δεν τα βρίσκεις σε άλλη συσκευή παρόμοιας ακόμα κ αρκετά μεγαλύτερης τιμής. Δες φωτο του εδώ κ εδώ https://xiaomi-miui.gr/community. Έχει βελτιωθεί πολύ στο κομμάτι της φωτογραφίας με την εξέλιξη του λογισμικού... Στα υπόλοιπα, απλά σκίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Moto g4 ρίξε μια ματιά, θα έρθει ακριβωακριβώς Ελλάδα και είναι ήδη ακριβό στο αμαζον αλλά θα πέσει γρήγορα αν περιμένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Την κάμερα του nexus 5x δε θα τη βρεις άλλου. OIS μπορεί να μην έχει, έχει laser assisted focus και το hdr+ που του φυτεψανε σκοτώνει!!! Μείον ότι δεν παίρνει sd card, άρα πας για την 32-ρα, ακριβή, έκδοση. Τα χαρακτηριστικά του rn3 pro δεν τα βρίσκεις σε άλλη συσκευή παρόμοιας ακόμα κ αρκετά μεγαλύτερης τιμής. Δες φωτο του εδώ κ εδώ https://xiaomi-miui.gr/community. Έχει βελτιωθεί πολύ στο κομμάτι της φωτογραφίας με την εξέλιξη του λογισμικού... Στα υπόλοιπα, απλά σκίζει!! τωρα οι φωτο που βλεπω μου αρεσουν,τουλαχιστων με ικανοποιουν. απο μπροστινη πως τα παει?και σε συνθηκες χαμηλου εως καθολου φωτισμου(και οι 2 καμερες)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Meizu m3 note vs xianomi note 3 pro Για να μην αλλαζω θεμα το συνεχιζω εδω. Εχω δει πολλα βιντεο και review των 2 κινητων, και συγκρισεις. Δυστυχως πολλα δεν ηταν με το pro οποτε υπαρχει μεγαλη διαφορα στην καμερα και στην αποδοση, καταναλωση μπαταριας κτλ. Υπαρχει καποιος που εχει δουλεψει και τα 2?ή εστω εχει ολοκληρωμενη αποψη? Οτι ξερετε καλοδεχουμενο. Μπαταρια sot, καμερα σε ολες τις συνθηκες( το βγαζω απο την τσεπη,τραβαω,χωρις πολλες ρυθμισεις κτλ). Προβληματα? Επισης ποιο χρωμα σας αρεσει?το ασημι μου φαινετε καλυτερο, το χρυσο σαν ξεβαμμενο μου φανηκε?(redmi note 3 pro) Edit, στο παιχνιδι μπαινει και το leeco le 2, αν και μαλλον δεν θα προτιμηθει. Αν εχετε μα πεοτινεται και αλλο,καλοδεχουμενο. Και σε παραπανω τιμη Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 17, 2016 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Meizu m3 note vs xianomi note 3 pro Για να μην αλλαζω θεμα το συνεχιζω εδω. Εχω δει πολλα βιντεο και review των 2 κινητων, και συγκρισεις. Δυστυχως πολλα δεν ηταν με το pro οποτε υπαρχει μεγαλη διαφορα στην καμερα και στην αποδοση, καταναλωση μπαταριας κτλ. Υπαρχει καποιος που εχει δουλεψει και τα 2?ή εστω εχει ολοκληρωμενη αποψη? Οτι ξερετε καλοδεχουμενο. Μπαταρια sot, καμερα σε ολες τις συνθηκες( το βγαζω απο την τσεπη,τραβαω,χωρις πολλες ρυθμισεις κτλ). Προβληματα? Επισης ποιο χρωμα σας αρεσει?το ασημι μου φαινετε καλυτερο, το χρυσο σαν ξεβαμμενο μου φανηκε?(redmi note 3 pro) Edit, στο παιχνιδι μπαινει και το leeco le 2, αν και μαλλον δεν θα προτιμηθει. Αν εχετε μα πεοτινεται και αλλο,καλοδεχουμενο. Και σε παραπανο τιμη Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχοντας δει αρκετά review του Meizu m3 note νομίζω πως μ εξαίρεση τη μπαταρία είναι υποδυεστερο σε όλα σε σχέση με το xiaomi redmi note 3 pro, ακόμα και από το απλό το redmi note 3. Από την άλλη θεωρώ πως το λευκό Meizu είναι το πιο όμορφο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή για τα δικά μου γουστα. Συμβουλή.... εγω θα πήγαινα σε leeco le 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ευχαριστω πολυ.προς redmi 3 note παω και εγω. Το meizu εμφανισιακα μου αρεσει και εμενα. Το leeco ομως πρωτη φορα τα ακουω.ειναι γνωστα?αξιοπιστα?δεν θελω να γινω και beta user. Και το θεμα τουνστο φορουμ ειναι νεκρο ακομα(2 ημερων βεβαια,οποτε οκ) Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Τα θέματα των leeco είναι νεκρά, γιατί ήταν ένα πριν για το απλό κ το pro και τα χώρισαν χθες προχθες. Το pro είναι σίγουρα καλύτερο του rn3 pro, το απλό ίσως όχι. Αν θεωρείς ότι το roze-gold χρώμα είναι οκ.... Στο θέμα της υποστήριξης επίσης, μόνο ένας Ιταλός ασχολείται... Τα νούμερα views/posts κ την υποστήριξη που θα βρεις στο θέμα του rn3 pro δεν πρόκειται να τα βρεις σε άλλη συσκευή, γιατί είναι μία ολοκληρωμένη συσκευή με απίστευτη υποστήριξη σε τιμή χώμα........ εκτός κ αν βγάλουν τον rn4!!! Μπαταρία 8-10 ώρες sot, 2-3 μέρες αναμονη, λειτουργικό κ εμπειρία χρήσης απροβληματιστα κ η κάμερα είναι εξαιρετικά βελτιωμένη σε κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις του λειτουργικού, ακόμα κ τη νύχτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts