Roid_rage Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ποιο προβλημα; να εχει ασταθεια το touch οταν φορτιζει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ποιο προβλημα; να εχει ασταθεια το touch οταν φορτιζει; Ναι, μου φάνηκε λίγο περίεργο. Και ρίχνανε το πρόβλημα στο hardware πράγμα που με προβλημάτισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλά πλάκα κάνει(ς); αυτό είναι ότι πιο στάνταρ. Όλα τα κινητά το κάνουν (αν και δεν το παρατήρησα) Και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ να φορτίζει και να παίζεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 H τελευταια Ressurection (5.8.1) ειναι πραγματικα εντυπωσιακη. Απο τη μια εχεις μια cm based rom με ολες τις λειτουργειες του κουμπιου (παραμετροποιησιμες) και με αυτονομια οπως της stock. Μειονεκτημα η (ακομα χειροτερη) καμερα και το κρασαρισμα στην βιντεοκληση του messenger. Αν και το τελευταιο το εχω αντιμετωπισει σε ολες τις android 7 roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) 4g δουλεύει και στις 2 θέσεις σιμ ή στην πρώτη. Σε εφαρμογή για να δώ το μενού έκανα χρήση τα εικονικά πλήκτρα δεξια αριστερά του κεντρικού σε αυτό με το utouch τι γίνεται δεν μπορώ να ρυθμίσω την εφαρμογή γιατί και με τα on screen που έχει είναι μόνο για back,home,recent. υπάρχει κάποια λύση (και την έχω αγορασμένη :() Edited February 8, 2017 by papg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 http://zukfans.eu/community/threads/customize-your-zuk-z2-makeitgreat.4383/ MOD Customize Your ZUK Z2 #makeitgreat Για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει αισθητικές βελτιώσεις. Εγω προσωπικά έβαλα Nova Launcher, Pixel Icon Pack και για τον ήχο ARISE mod. https://forum.xda-developers.com/android/software/r-s-e-sound-systems-auditory-research-t3379709 Μου φάνηκε καλύτερο απο το Divine Beats . Μένει να ελέγξω και την απόδοση της μπαταρίας μετά απο όλα αυτά. Παραμένω πιστός ακόλουθος Android 6.0.1 Mokee. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 ε ναι ρε συ, και γω δεν ήξερα και γκουγκλαρα sot+android ! (θελει να της δίνεις κάτι παραπάνω η μηχανούλα :) ) Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosVsL Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 http://zukfans.eu/community/threads/customize-your-zuk-z2-makeitgreat.4383/ MOD Customize Your ZUK Z2 #makeitgreat Για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει αισθητικές βελτιώσεις. Εγω προσωπικά έβαλα Nova Launcher, Pixel Icon Pack και για τον ήχο ARISE mod. https://forum.xda-developers.com/android/software/r-s-e-sound-systems-auditory-research-t3379709 Μου φάνηκε καλύτερο απο το Divine Beats . Μένει να ελέγξω και την απόδοση της μπαταρίας μετά απο όλα αυτά. Παραμένω πιστός ακόλουθος Android 6.0.1 Mokee. Εισαι root? Γιατί ο τύπος που γράφει το άρθρο έχει σημείωση: preferably root phones only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 μολις το παρελαβα και εγω σε ασπρο πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες φοραει εκδοση ZUI 2.0.093ST αλλα εχει ελληνικα!! οποτε εχει πειραγμενη ρομ απο banggood ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpyr Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 μολις το παρελαβα και εγω σε ασπρο πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες φοραει εκδοση ZUI 2.0.093ST αλλα εχει ελληνικα!! οποτε εχει πειραγμενη ρομ απο banggood ετσι? Ναι, άλλαξέ την. Μάλλον δεν κάνει update κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 ναι θα την αλλαξω το βραδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 μόλις το παρέλαβα και εγώ σε άσπρο πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές φοράει έκδοση ZUI 2.0.093ST αλλά έχει ελληνικά!! οπότε έχει πειραγμένη ρομ από banggood έτσι? πειραγμένη έτσι ήρθε και έμενα και την αλλαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 και εγω θα την αλλαξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisssss Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 και εγω θα την αλλαξω! καλησπέρα, πρόσφατα και μετά από 40 ημέρες αναμονή, παρέλαβα και εγώ. Σκέφτομαι να μην μπω στο κόπο να την αλλάξω (δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος) , αναμένοντας την επίσημη αναβάθμιση σε Nougat. Έχουμε εικόνα πότε θα περίπου θα δοθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εισαι root? Γιατί ο τύπος που γράφει το άρθρο έχει σημείωση: preferably root phones only Ναι . Αν και η Mokee έχει επιλογή για ενεργοποίηση root εγώ πάντα βάζω SuperSU απο recovery. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 έχετε βρει θήκη από Ελλάδα πουθενά; Θήκη 'book' όχι απλώς πίσω κάλυμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 έχετε βρει θήκη από Ελλάδα πουθενά; Θήκη 'book' όχι απλώς πίσω κάλυμμα Μόλις έφτασαν οι δικές μου θήκες πλάτης από banggood με απλό ταχυδρομείο (china post) μετά από 23 μέρες. Η πληροφορία που ενδιαφέρει είναι ότι δεν πέρασαν τελωνείο. Δεν τις έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου όμως. Επίσης πήρα άλλη μία για προστασία απο πτώσεις από το Γερμανικο Αμαζον το οποίο έχει καλές τιμές, πολυ μεγάλη ποικιλία και χαμηλά μεταφορικά. Ενδεικτικά παραθέτω αυτή που πήρα: https://www.amazon.de/gp/product/B01KXK4FI4/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A15FNS5Q0K4ZOS Για θήκες "book" δες εδω αλλά προσοχή μην πάρεις για το Pro μοντέλο. Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) ook περασα την ινδικη!! με Miflhash το tool all in one Κανει μια χαρα δουλειά!! περασε αλλα ειναι η κινεζικη!!! ενα λινκ με την ινδικη!! απο εδω κατεβασα την 3 επιλογη!! https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=141339 Edited February 9, 2017 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JackSparrow21 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 ook περασα την ινδικη!! με Miflhash το tool all in one Κανει μια χαρα δουλειά!! περασε αλλα ειναι η κινεζικη!!! ενα λινκ με την ινδικη!! απο εδω κατεβασα την 3 επιλογη!! https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=141339 Για δες από εδώ: https://www.angroid.gr/android-tutorials/egkatastiste-tin-stock-rom-sto-lenovo-zuk-z2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Για δες από εδώ: https://www.angroid.gr/android-tutorials/egkatastiste-tin-stock-rom-sto-lenovo-zuk-z2 θωλωσα!! εβλεπα Plus και νομιζα οτι ηταν για το προ η ρομ!! την περασα με miflash Μια και ειναι νομιζω πιο απλο και εκανα και ota update! Edited February 9, 2017 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μόλις έφτασαν οι δικές μου θήκες πλάτης από banggood με απλό ταχυδρομείο (china post) μετά από 23 μέρες. Η πληροφορία που ενδιαφέρει είναι ότι δεν πέρασαν τελωνείο. Δεν τις έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου όμως. Επίσης πήρα άλλη μία για προστασία απο πτώσεις από το Γερμανικο Αμαζον το οποίο έχει καλές τιμές, πολυ μεγάλη ποικιλία και χαμηλά μεταφορικά. Ενδεικτικά παραθέτω αυτή που πήρα: https://www.amazon.de/gp/product/B01KXK4FI4/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A15FNS5Q0K4ZOS Για θήκες "book" δες εδω αλλά προσοχή μην πάρεις για το Pro μοντέλο. Ευχαριστώ αλλά όπως είπα, ρώτησα για Ελλάδα αν έχετε κατι υπόψιν σας. πέρα από αυτό, πώς τα 7-8€ μεταφορικά είναι "χαμηλά"; Γι αυτά του ελάχιστου βάρους προϊόντα δεν είναι "χαμηλα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Σε κάποιες δε βγαζει καν μεταφορικα και σε άλλες 2.5 ευρω. Δοκίμασε διάφορους πωλητές Edited February 10, 2017 by koliri Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpyr Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 καλησπέρα, πρόσφατα και μετά από 40 ημέρες αναμονή, παρέλαβα και εγώ. Σκέφτομαι να μην μπω στο κόπο να την αλλάξω (δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος) , αναμένοντας την επίσημη αναβάθμιση σε Nougat. Έχουμε εικόνα πότε θα περίπου θα δοθεί? H Nougat έχει ήδη έρθει εδώ και καμιά βδομάδα (ZUI 2.5.334). Αν έχεις πειραγμένη rom δεν πρόκειται να σου έρθει ποτέ με OTA. Ή πέρασε την 2.3.042 και μετά την 2.5 με OTA ή κατευθείαν την 2.5 με αρχείο qpst με το Miflash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 H Nougat έχει ήδη έρθει εδώ και καμιά βδομάδα (ZUI 2.5.334). Αν έχεις πειραγμένη rom δεν πρόκειται να σου έρθει ποτέ με OTA. Ή πέρασε την 2.3.042 και μετά την 2.5 με OTA ή κατευθείαν την 2.5 με αρχείο qpst με το Miflash. Η εκδοσή που λες είναι η αγγλο-ινδική ή αγγλο-κινέζικη?? Γτ μόνο την αγγλο-κινέζικη βρίσκω και αυτήν ZUI 2.5.334 MULTILINGUAL του Francko76 που δεν είναι official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpyr Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Η εκδοσή που λες είναι η αγγλο-ινδική ή αγγλο-κινέζικη?? Γτ μόνο την αγγλο-κινέζικη βρίσκω και αυτήν ZUI 2.5.334 MULTILINGUAL του Francko76 που δεν είναι official. Αγγλοκινέζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts