Ioba Δημοσιεύτηκε June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι φοιτήτρια 3ου έτους στην Ψυχολογία και αναζητώ ένα κινητό που θα μου παρέχει κάποιες βασικές δυνατότητες, τύπου e mail, excel, viber, messenger, να μπορώ να ανοίγω αρχεία κλπ λόγω σχολής και δουλειάς. Θα ήθελα να έχει καλή κάμερα και δευτερεύουσα και κύρια, να έχει καλή ανάλυση για να μπορώ να αξιοποιώ την οθόνη και να μην κουράζομαι, θα ήθελα να κρατήσει γενικά (μέχρι τώρα είχα το sony experia E, θαρρώ, dual...κακή επιλογή θα 'λεγα γιατί κολλάει συνεχώς, ωστόσο 3 χρόνια τα 'βγαλε). Έχω κάποιους γνωστούς που μου πρότειναν τα εξής: Xiaomi Redmi Note 3 (32G), i phone 5s και Meizu M2 Note! ** να σημειωθεί πως θα ήθελα να διαρκεί η μπαταρία και να μην πέφτει σε ελάχιστη ώρα! Και μια τελευταία ερώτηση, το xiaomi redmi note 3 παίρνει επεκτάσιμη μνήμη;; Εαν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό, θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο και τη βοήθειά σας παιδιά, να είστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το απλό Xiaomi redmi note 3 δεν παίρνει μνήμη. Όλα αυτά που θες τα χει το Redmi note 3 Pro , στα 210 ευρώ το "μικρό" 16GB ROM/2GB RAM και στα 270 ευρώ το "μεγάλο" 32 GB ROM/3GB RAM. Oι παραπάνω τιμές ισχύουν για αγορά από Ελλάδα. Για αγορά από την Κίνα, βρίσκεις το "μεγάλο" στα 180, πλέον, ευρώ...;) :blink: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 το χιαομι νοτε 3 ΔΕΝ παιρνει καρτα σδ το χιαομι νοτε 3 προ δεχεται ή 1 σιμ+1σδ ή 2σιμ. προτεινω το προ στα 32γβ ομως! αιφον 5ς ξεχνα το. μικρη οθονη, μπαταρια οχι και τοσο καλη μειζυ μ2 νοτε καλο, αλλα δε παιρνει σδ. σαν εναλλακτικη αυτου, μπορεις να δεις το χιαομι ρεδμι νοτε 2, το οποιο δεχεται και 2σιμ και καρτα σδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αφού θέλει καλές κάμερες τι προτείνεται xiaomi ???? Ή γνώμη μου δες το Α5 2016 κομψό, όμορφο, με καλή κάμερα και μπαταρία ότι πρέπει για σένα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w3rty88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το απλό Xiaomi redmi note 3 δεν παίρνει μνήμη. Όλα αυτά που θες τα χει το Redmi note 3 Pro , στα 210 ευρώ το "μικρό" 16GB ROM/2GB RAM και στα 270 ευρώ το "μεγάλο" 32 GB ROM/3GB RAM. Oι παραπάνω τιμές ισχύουν για αγορά από Ελλάδα. Για αγορά από την Κίνα, βρίσκεις το "μεγάλο" στα 180, πλέον, ευρώ...;) :blink: ;) όλα καλά όλα ωραία από Κίνα αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις επειδή δεν έχω ασχοληθεί με άλλα κινητά εκτός των μήλων :X και από μαγαζιά μόνο skroutz .... 1) μπορούν να αναφερθούν δημόσια τα κινέζικα μαγαζιά ? 2) τι παίζει με πληρωμές ? δέχονται Paypal ή μόνο western union moneygram etc 3) αν πάρεις από Κίνα τι γίνεται με την εγγύηση στην Ελλάδα ? είναι οκ αν πάθει κάτι ή πρέπει να πάει Κίνα ? το δέχονται εδώ στο ελληνικό service ? 4) έχουν διαφορετικές εκδόσεις ? πχ όπως τα galaxsy S4 που ήταν μερικά με snapdragon 600 και άλλα με 800 ? 5) υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις μπάντες για 3g-4g όπως ήταν πχ στα iPhone 5 που ήταν region based και τα αμερικάνικα δεν έπιαναν 4g εδώ όπως πχ τα EU δεν έπιαναν 4g στην Ασία 6) τώρα ειδικά λόγο capital control - καλοκαίρι πάλι έχουν σφίξει τα πράγματα και δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο ... υπάρχει περίπτωση να στο σταματήσουν ? αν κάποιος ξέρει και δεν μπορεί να απαντήσει εδώ ας στείλει pm :) και τώρα άλλη ερώτηση σχετικά με τα κινητά: Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) ή κάποιο meizu παρόμοιο ? είναι το ίδιο καλές εταιρίες και οι 2 ? έχουν καλό service εγγύηση Ελλάδα ? από άποψη update τι παίζει ? τα δίνουν κανονικά τα update του android ? με μερικές ώρες-μέρες διαφορά ή μετά από 6 μήνες αφού βγει η συσκευή παύει η υποστήριξη τους ? κούρασα το ξέρω αλλά είμαι ΝΕΟΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ κόσμο του android :grin::grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παρε το samsung a5 2016 και θα εισαι σε ολα κατι παραπανω απο καλυμμενη :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 1. ναι 2. βγαζεις καρτα ρεβολουτ ή χρησιμοποιεις αμερικαν εξπρες 3. το στελνεις πισω 4. κάποιες συσκευές ναι. η πλειοψηφία οχι ομως! 5. αναλογως την συσκευή 6. παντα έπαιζε, παίζει και θα παιζει. επιλεγεις αποστολη με απλο ταχυδρομείο και λογικα δε θα πληρώσεις. παρε το νοτε 3 προ 32γβ. αξιοπιστία στο φουλ, υποστηριξη και απο την ελληνικη κοινοτητα. φαινεται οτι θα υποστηριζεται απντην εταιρεία για καιρο ακομα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w3rty88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) γενικά εγώ με paypal δεν έχω θέμα αφού μένω μόνιμα Βουλγαρία λόγο σπουδών-δουλειάς αλλά εδώ λόγο μαφίας έχω το μείον λόγο τελωνείου και επειδή η μαφία είναι το κράτος κάνουν ότι θέλουν γιαυτό ρωτάω ... αν υπάρχει θέμα να στο τσιμπήσουν στην Ελλάδα 1 εδώ υπάρχει 150 οπότε καλύτερα από skroutz άσε και το άλλο λόγο του ότι δεν ξέρω από διαφορετικά μοντέλα μην πάρω κάποιο και έχει θέμα στις μπάντες ... πάντως αν θες πες μου ενημερωτικά 2-3-5 γενικά τα πιο διάσημα μαγαζάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εγω θα προτεινα τα Lg G4 θα σε καλυψει σε ολα περα απο την μπαταρια που ειναι μετρια.Ειδικα στην καμερα θα το λατρεψεις! το Samsung Galaxy A5 2016 αν και δε νομιζω να την βγαλει απροβληματιστα για 3 χρονια λογω αδυναμου επεξεργαστη... Sony Z3 που ειναι κι αδιαβροχο αν σε ενδιαφερει και το LG Nexus 5x αν και θα σου φανει ασχημο Δεν θα εδινα για κανεναν λογο 300 ευρω για κινητο χωρις εγγυηση οσο καλο κι αν ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παρήγγειλε το και στειλτο ελλαδα! γενικά δες vickmall, minideal, gearbest, και αλλα. οπως ειπωθηκε το g4 θα σε καλυψει απολυτα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 lg g4 προτεινω και εγω ,κατοχος του κινητου χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Σε θεμα καμερας για 300Ε ειναι απο αλλον πλανητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w3rty88 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αυτό σκέφτομαι και εγώ για g4 σε samsung δεν πάω για 2 λόγους ... 1) δεν εχει pure android αλλά ένα κάρο bloat ware που δεν βγαίνει και 2 αυτό με το Knox που δεν σε αφήνει να κανείς root ώστε να βγάλεις τα σκουπίδια που υπάρχουν ... Με βλέπω σε redmi note 3 pro 32 ή lg g4 ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασα σχόλια για g4 και ρε παιδιά και σε skroutz και σε βουλγαρικά αλλά και σε global φάση 1/2 εχει θέμα με την logic board και το κινητό πέφτει σε boot loop ... Και από ότι βλέπω δεν εχει διορθωθεί ακόμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αυτό σκέφτομαι και εγώ για g4 σε samsung δεν πάω για 2 λόγους ... 1) δεν εχει pure android αλλά ένα κάρο bloat ware που δεν βγαίνει και 2 αυτό με το Knox που δεν σε αφήνει να κανείς root ώστε να βγάλεις τα σκουπίδια που υπάρχουν ... Με βλέπω σε redmi note 3 pro 32 ή lg g4 ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασα σχόλια για g4 και ρε παιδιά και σε skroutz και σε βουλγαρικά αλλά και σε global φάση 1/2 εχει θέμα με την logic board και το κινητό πέφτει σε boot loop ... Και από ότι βλέπω δεν εχει διορθωθεί ακόμα .... Ενώ τα lg xiaomi έχουν pure android ε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Δεν έχουν, αλλά προφανώς το παιδί εννοεί ότι μπορείς να τα κάνεις root και δεν έχουν αυτό με το knox...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ε pure δεν τα λες αλλά δεν είναι και touchwiz. υγ ούτε τα lg γίνονται ρουτ.αν θες ρουτ μόνο νεξους και oneplus. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Δεν έχουν, αλλά προφανώς το παιδί εννοεί ότι μπορείς να τα κάνεις root και δεν έχουν αυτό με το knox...;) Άλλο το ένα άλλο το άλλο όμως. Γιατί εκτός από το δεύτερο αναφέρει ξεκάθαρα για pure android. Τώρα ίσως θα έπρεπε να ανοίξει δικό του θέμα μιας και είναι πολύ πιο ειδικές οι ανάγκες σε σχέση με της κοπέλας που άνοιξε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 σωστόςςςςς...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w3rty88 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αυτό ακριβώς ... εννοώ ότι μπορείς να βάλεις κάποια άλλη rom ... το θέμα μου με το lg είναι εσείς εδώ σαν πιο έμπειροι χρήστες είχατε προβλήματα με bootloop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αυτό ακριβώς ... εννοώ ότι μπορείς να βάλεις κάποια άλλη rom ... το θέμα μου με το lg είναι εσείς εδώ σαν πιο έμπειροι χρήστες είχατε προβλήματα με bootloop ? Εγώ πάντως δε θα το έπερνα. Είναι πλέον κινητό >1 χρόνου + 2 μηνών και με 60 ευρώ παραπάνω παίρνεις moto x style πχ η κάποιο απο αυτά που αναφέραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w3rty88 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 η κοπέλα είναι ''το ζωάκι'' η αδερφή μου :P ελπίζω οι mod να μην σβήσουν το σχόλιο :P και δεν είναι θέμα δικών μου αναγκών απλά επειδή την προέτρεψα να κάνει λογαριασμό για να μάθει και λίγο από smartphone επειδή είχε ένα σάπιο sony ... αλλά γράψε γράψε έχω αρχίσει να θέλω και εγώ λόγο του ότι το ταπεινό μου μηλαράκι το 4 ζορίζεται άπειρα πλέον :P απλά προσπαθώ να μάθω και εγώ πράγματα σχετικά με αυτές τις συγκεκριμένες συσκευές που της πρότειναν, επειδή απλά της πρότεινε ''κάποιος γνωστός'' που λόγο του ότι γνωρίζω τις παρέες τις είμαι σίγουρος ότι είναι είτε fanboy σε κάποια εταιρία ή απλά έχουν το mentality "16cpu core>8 cpu" core και ας είναι ο 8 χρονισμένος στα 10ghz και ο 16 στα 100mhz :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 το ξαναγράφω άλλη μια, ΜΟΝΟ τα oneplus και τα nexus δέχονται αλλαγή ρομ ρουτ κλπ κλπ χωρίς να χάσεις εγγύηση. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 για δες και το μοτο χ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w3rty88 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αυτό που λες ισχύει για τα κινητά που έχουν προαναφερθεί samsugn lg ή και για τα κινέζικα ? βλέπε redmi note 3 pro meizu ? και κάτι ακόμα και τα κινέζικα εφόσον πωλούνται στην Ελλάδα EU δηλαδή (όσο ακόμα είμαστε και δεν μας έχουν πετάξει :P) έχουν κανονικά διετή εγγύηση από εκεί που τα αγόρασες σωστά ? αν είναι όλα όπως τα βλέπω, την έστειλα για red mi note 3 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Τωρα πλακα κανετε;Δεν παιρνεις Samsung γιατι χανεις την εγγυηση αν κανεις ρουτ αλλα θα επαιρνες LG G4 που συμβαινει το ιδιο και Xiaomi που δεν εχει ετσι κι αλλιως εγγυηση; :blink: Εγω για οσα θες θα χτυπαγα ενα Samsung Note 4 μεταχειαρα.Καπου στα 300 παιζει στις αγγελιες και σιγουρα θα σε ικανοποιησει σε οσα θες να κανεις.Κι αν το ρουταρεις εχει τρελη υποστηριξη στο XDA. Edited June 11, 2016 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αυτό που λες ισχύει για τα κινητά που έχουν προαναφερθεί samsugn lg ή και για τα κινέζικα ? βλέπε redmi note 3 pro meizu ? και κάτι ακόμα και τα κινέζικα εφόσον πωλούνται στην Ελλάδα EU δηλαδή (όσο ακόμα είμαστε και δεν μας έχουν πετάξει :P) έχουν κανονικά διετή εγγύηση από εκεί που τα αγόρασες σωστά ? αν είναι όλα όπως τα βλέπω, την έστειλα για red mi note 3 :P τα κινέζικα που πωλούνται στην EU δεν τα φέρνουν επίσημα αλλά σαν resellers και έχουν κινέζικη εγγύηση, δηλαδή τρέχα γύρευε.2 μήνες πάνε έλα και βάλε πόσο θα στο κρατήσουν εκεί.xiaomi και meizu δεν έχουν ευρωπαική εγγύηση.ευρωπαική εγγύηση έχουν τα κινητά που εισάγονται επίσημα στην ΕΕ. αν θες εγγύηση και κάμερα ξεχνάς τα κινέζικα.αν θες καστομιές ρουτ ρομ xposed κλπ παίρνεις nexus 5x με 32gb rom, με 16 είναι κοροϊδία, δεν είναι καν κινητό, ούτε για 100 ευρώ δεν κάνει.μια μπούρδα που γράφει νεξους.η μεγαλύτερη ανοησία της google να βγάλει κινητό με 16gb rom χωρίς sd.με εφαρμογές μέσα 2-3 γίγα μένουν φρι. αν θες όλα τα παραπάνω συν καλή μπαταρία, δεν υπάρχει. υγ όπως ξαναείπα ρουτ και εγγύηση 2 επιλογές έχεις.νεξους, oneplus. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts