Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2005 χρησιμοποιειτε τον proxy server της isp σας ...? πιστευετε οτι αξιζει ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Αλλά όχι του isp... το proxomitron για να κόβει διαφημίσεις, popups κλπ κλπ κλπ ;) Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Εγώ δεν χρειάζομαι.... :o Είμαι πίσω από το nat της dsl μου... :) Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Εγώ δεν χρειάζομαι.... :o Είμαι πίσω από το nat της dsl μου... :) Το οποίο τη σχεση έχει με τον proxy; Είμαι με vivodi dsl και ναι χρησιμοποιώ. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Τι είναι proxy και τι κάνει ρε παιδιά??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 με λίγα και απλά λόγια...cachαρη τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες που το χρησιμοποίουν, ώστε κάθε χρήστης που επισκέπτεται μια σελίδα να την βλέπει πιο γρήγορα (αν πρίν την έχει επισκεφτεί κάποιος άλλος). Αυτή είναι μια λογική και απλή λύση του γιατί να χρησιμοποιείς proxy...από εκεί και πέρα βαθαίνει αρκετά το θέμα...;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Αν μας bannaroun πουθενά γιατί όχι;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Υπάρχουν και οι anonymous, που κάνουν καλή δουλειά αν ξέρεις γιατί τους θέλεις. Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και ίσως να λύσετε μερικές απορίες σας.Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts