Jump to content

Αναφορά παράδοσης hotmail

Eleniac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, παιδιά! Μια μικρή βοήθεια, αν δε σας είναι κόπος :) Έχω hotmail από το οποίο έστειλα πρόσφατα δυο μηνύματα μέσω της online σελίδας του(outlook.com) σε μέηλ κάποιου με τον οποίο δεν μιλάμε πλέον :cry: (απλά του έγραψα κάτι στο οποίο δε χρειάζεται να μου στείλει απάντηση). Οι απορίες που μου προκλήθηκαν είναι οι εξής:

1) Κατά τις δυο αυτές αποστολές των μέηλ μου δεν αντιλήφθηκα κάποιο πρόβλημα, άρα συμπεραίνω πως εστάλθηκαν επιτυχώς. Δηλαδή, αν ο παραλήπτης είχε απενεργοποιήσει το δικό του μέηλ ή με είχε μπλοκάρει, θα μου έβγαζε κάποια ένδειξη ότι η αποστολή μου απέτυχε, έτσι δεν είναι;

2) Υπάρχει κάποιος τρόπος να λάβεις αναφορά παράδοσης στο hotmail για τα απεσταλμένα μέηλ σου ή ακόμα και να ενημερωθείς αν τελικά διαβάστηκαν από την παραλήπτη;

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια μου προσφέρετε! :happy:

Οχι δεν μπορεις μεσω web να εχεις ουτε αναφορα παραδοσης, ουτε αν ειδοποιηση αν διαβαστηκε. Αν δεν πηγαινε παντως θα γυρνουσε πισω.

Αν θες κατι τετοιο πρεπει να χρησιμοποιεις καποιον e-mail client πχ MS Outlook, Thunderbird ή ακομη και της MS το Windows Live Mail.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!