t300 Δημοσιεύτηκε October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2003 Αρχές Ιουνίου είχε κοπεί η τηλεφωνική μου σύνδεση από υπαιτιότητα του ΟΤΕ για 6~7 ημέρες. Έκανα αίτηση για την αποζημίωση που δικαιούμαι (ελάχιστο το ποσό, αλλά το έκανα για ηθική ικανοποίηση). Παρόλαυτα στο λογαριασμό που ήρθε πρίν λίγες μέρες δεν αναφέρονταν κάτι. Πότε να το περιμένω άραγε; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν "προχώρησε" η αίτησή μου; Το ρωτάω επειδή ο διευθυντής του υποκαταστήματος που έκανα την αίτηση με στραβοκοίταξε και τους τεχνικούς που συμπλήρωσαν το αίτημά μου τους έχω ικανούς να έσκισαν το χαρτί μόλις βγήκα από το γραφείο. Να σημειώσω ότι δε μου έδωσαν να υπογράψω κανένα χαρτί και δεν έχω κανένα αποδεικτικό για το τι ζήτησα. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Φίλε μην εμπιστεύεσαι τους Καραγκιόζηδες. Να παρεις το Τ/Κ του ΟΤΕ και να ρωτήσεις σε ποιότμήμα να στείς υπογεγγραμένη την αίτησή σου. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Και παλι χωρις να σου εγγυηθει κανεις οτι θα παρεις εστω και συμβολικη αποζημιωση. Νομιζω οτι αυτο αναφερεται στους ορους του ΟΤΕ. δηλαδη οτι εγινε λογω αναβαθμισης του δικτυου και τετοια. Ας τα να πανε κολλητε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Ήταν καλωδιακή βλάβη έξω από την πολυκατοικία μου. Αναγκάστηκαν και ήρθαν και έσκαβαν. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Επανέρχομαι στο θέμα. Επειδή πρωινές ώρες δεν είμαι ελεύθερος, δε με βολεύει να περάσω από το κατάστημα της περιοχής μου. Σήμερα βρήκα λίγη ώρα και αφού πήγα και ρώτησα, με κοιτούσαν καλά-καλά (δεν ήξεραν καν ότι μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση) και στο τέλος μου είπαν να απευθυνθώ στον τεχικό ο οποίος μου είχε πει ότι συμπλήρωσε την αίτησή μου. Τελικά έφυγα γιατί δεν είχα άλλο χρόνο να ψάχνω τεχνικούς κτλ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Στα αρχεία του ΟΤΕ φαίνεται πότε είχα βλάβη και για πόσο καιρό; Θέλω να κάνω μια αίτηση μόνος μου αυτή τη φορά αλλά δεν ξέρω σε ποιόν να τη στείλω. Καμιά ιδέα; Έχω πεισμώσει, όχι τόσο για το ποσό, αλλά για το γεγονός ότι με κοροιδεύουν. 4 χρόνια έχω δώσει πάνω από εκατομμύριο (στην κυριολεξία) στον ΟΤΕ. Και στο κάτω κάτω ο ΟΤΕ δεν νομίζω να μου πεί ποτέ "πλήρωσε 3 ευρώ λιγότερα". Γιατί να του χαρίσω εγώ; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον t300 Και στο κάτω κάτω ο ΟΤΕ δεν νομίζω να μου πεί ποτέ "πλήρωσε 3 ευρώ λιγότερα". Γιατί να του χαρίσω εγώ; Έχεις δίκιο. Πχ αν αργήσεις να πληρώσεις το λογαριασμό, θα σου ζητήσουν τόκους υπερημερίας (θα είναι στον επόμενο λογαριασμό) ακόμα κι αν είναι μόνο μερικά Ευρωλεπτά... Το ζήτημα είναι μήπως ο χρόνος σου και τα έξοδα που κάνεις αξίζουν περισσότερο από τα 3 Ευρώ...Κανονικά το ζήτημα έπρεπε να τακτοποιηθεί με τη μία, πάρε στο 134 να ρωτήσεις κι αν ξανακάνεις αίτηση ζήτα αριθμό πρωτοκόλλου οπως και δήποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Επίσης, μπορείς να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ και ίσως μπορούν να σε πληροφορήσουν σχετικά... http://www.eett.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Για την ιστορία να παρεθέσω κι εγώ κατι που μου συνέβει αυτή τη βδομάδα: Μου ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ, τον ανοίγω και βλέπω το καταπληκτικό ποσό των 360 €... :eek: Αμέσως πάει το μάτι μου στην αναλυτική κατάσταση κλήσεων... δεν βλέπω τίποτα (μονο κλήσεις ΕΠΑΚ, αφού χρησιμοποιώ εναλλάκτικό πάροχο)... Κοιτάζω στη δεύτερη σελίδα και βλέπω "αναδρομικά τέλη ISDN2 250€" .. Καλώ στο 134 και μου είπαν το εξής καταπληκτικό (το οποίο διαπίστωσα κι εγώ μετά, αφού είδα αναλυτικά όλους τους λογαριασμούς μου)... Δεν είχαν χρεώσει ποτέ εδώ και 2 χρόνια τα πάγια του ISDN ! :!: Aπό αύριο θα πάω στο κατάστημα του ΟΤΕ της περιοχής μου να δω τι μπορούν να κάνουν (από διευκολύνσεις) :'( Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον a_s Δεν είχαν χρεώσει ποτέ εδώ και 2 χρόνια τα πάγια του ISDN ! :!: ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ :o Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον a_s Δεν είχαν χρεώσει ποτέ εδώ και 2 χρόνια τα πάγια του ISDN ! :!: Και δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο λογαριασμός έρχεται τόσο χαμηλός; :eek: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον t300 Και δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο λογαριασμός έρχεται τόσο χαμηλός; :eek: Του χρέωναν πάγια PSTN εννοεί μάλλον... Μικρή η διαφορά... Όχι αισθητή... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον a_s Aπό αύριο θα πάω στο κατάστημα του ΟΤΕ της περιοχής μου να δω τι μπορούν να κάνουν (από διευκολύνσεις) :'( Αυτοί είναι τόσο γκαγκά που μπορεί να σου πουν ότι πρέπει να πληρώσεις τόκους κι ας μην είναι δικό σου το λάθος :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csk4023 Του χρέωναν πάγια PSTN εννοεί μάλλον... Μικρή η διαφορά... Όχι αισθητή... όχι.. :!: δεν χρέωναν καθόλου πάγια.. :wacko: Δεν το είχα προσέξει, επειδή κάθε φορά πλήρωνα λογαριασμό πάνω από 200 ευρώ.. και δεν πήγαινε το μάτι μου στα πάγια (άλλωστε είναι τόοοσο κακογραμμένος ο λογαριασμός). Επίσης, έχω ενεργοποιήσει τη φραγή, την συνδιάσκεψη, το απόρρητο (από τον κατάλογο)... δηλαδή ο λογαριασμός έχει καθε φορά τοοοοσες χρεώσεις που βαριόμουν να το ελέγξω :( Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Αυτοί είναι τόσο γκαγκά που μπορεί να σου πουν ότι πρέπει να πληρώσεις τόκους κι ας μην είναι δικό σου το λάθος :blink: το ποσό που ήρθε να πληρώσω αναδρομικά δεν περιέχει τόκους... αλλά, αν τους ζητήσω να το πληρώσω με δόσεις, σίγουρα, θα πληρώσω κάποιο τόκο :cry: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον a_s όχι.. :!: δεν χρέωναν καθόλου πάγια.. :wacko: Δεν το είχα προσέξει, επειδή κάθε φορά πλήρωνα λογαριασμό πάνω από 200 ευρώ.. και δεν πήγαινε το μάτι μου στα πάγια (άλλωστε είναι τόοοσο κακογραμμένος ο λογαριασμός). Επίσης, έχω ενεργοποιήσει τη φραγή, την συνδιάσκεψη, το απόρρητο (από τον κατάλογο)... δηλαδή ο λογαριασμός έχει καθε φορά τοοοοσες χρεώσεις που βαριόμουν να το ελέγξω :( Κι εγώ τώρα συνειδητοποίησα ότι είπα κοτσάνα... :o Αν σε χρέωναν PSTN αντί για ISDN δεν θα ερχόταν 250€ αναδρομικά για διαφορά παγίων 2 ετών!! Ήταν η πρώτη μου σκέψη αυτή γιατί θεωρούσα δεδομένο ότι το software του ΟΤΕ δεν θα επέτρεπε έκδοση λογαριασμού χωρίς καθόλου πάγια... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον t300 Επανέρχομαι στο θέμα. Επειδή πρωινές ώρες δεν είμαι ελεύθερος, δε με βολεύει να περάσω από το κατάστημα της περιοχής μου. Σήμερα βρήκα λίγη ώρα και αφού πήγα και ρώτησα, με κοιτούσαν καλά-καλά (δεν ήξεραν καν ότι μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση) και στο τέλος μου είπαν να απευθυνθώ στον τεχικό ο οποίος μου είχε πει ότι συμπλήρωσε την αίτησή μου. Τελικά έφυγα γιατί δεν είχα άλλο χρόνο να ψάχνω τεχνικούς κτλ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Στα αρχεία του ΟΤΕ φαίνεται πότε είχα βλάβη και για πόσο καιρό; Θέλω να κάνω μια αίτηση μόνος μου αυτή τη φορά αλλά δεν ξέρω σε ποιόν να τη στείλω. Καμιά ιδέα; Έχω πεισμώσει, όχι τόσο για το ποσό, αλλά για το γεγονός ότι με κοροιδεύουν. 4 χρόνια έχω δώσει πάνω από εκατομμύριο (στην κυριολεξία) στον ΟΤΕ. Και στο κάτω κάτω ο ΟΤΕ δεν νομίζω να μου πεί ποτέ "πλήρωσε 3 ευρώ λιγότερα". Γιατί να του χαρίσω εγώ; Πρέπει να καταθέσεις επίσημα αίτηση στο αρμοδιο καταστημα της περιοχής σου. Βεβαιώσου οτι θα πάρεις ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ. Μετα μπορεις να τους τα ζαλιζεις καθε τρεις και λίγο ρωτωντας τηλεφωνικά "τι εγινε με την αιτηση μου με αριθμό τάδε;;;;;". Ακομα και τωρα μπορεις να το κανεις. Φυσικα και εχουν αρχειο για τα πάντα, ας βγαλουν αυτοί άκρη. η αποζημιωση θα ειναι μικρή αλλά πρεπει να τους τα χωνουμε σε καθε ευκαιρια. μονο ετσι ισως να στρωσουν. εγω ειχα κανει το ιδιο και τα πήρα πισω μετα απο 6 μήνες (καμια 30αριά ευρώ). Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Εμένα είναι μικρότερο το ποσό. Τελικά έστειλα fax στο κατάστημα της περιοχής μου αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τελικά τηλεφώνησα στο 121 και ζήτησα βεβαίωση για τις ημέρες που δεν είχα τηλέφωνο. Με παρέπεμψαν σε κάποιον υπέυθυνο τεχνικό (από ότι κατάλαβα είχε υψηλή θέση) ο οποίος τηλεφώνησε στους τεχνικούς του καταστήματος της περιοχής μου και τους είπε να κοιτάξουν το θέμα και να τον ενημερώσουν για το αποτέλεσμα. Προς το παρόν λέω να τον εμπιστευτώ και να περιμένω. Πάντως από ότι κατάλαβα (έχοντας υπόψην και τη συμπεριφορά όσων είχα ενοχλήσει όταν είχα τη διακοπή), οι "περίεργοι" του ΟΤΕ βρίσκονταο στις χαμηλές θέσεις. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο "άνθρωποι" είναι και τόσο περισσότερη κατανόηση έχουν. Ελπίζω να μην κάνω λάθος... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts