Jump to content

Nintendo DS

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

to DBZ supersonic warriors einai kalo??? den exw dei kai poli kales kritikeis?? einai beat em' up se styl budokai??? protimw perisotero to DBZ se RPG opws buu's fury kai legancy of Goku...exei anakoinothei kanena tetoio paixnidi gia NDS?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nai exi anakoinothi ostoso mou arese to dbz supersonik warriors alla gousta ine auta

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• 3 weeks later...

Παιδια σημερα βγηκε το Animal Crossing : Wild World .

Το τσιμπησε κανεις?

-- Μάλιστα έτυχε να τρέξουμε και σε μία απο αυτές(Banshee Boardwalk)!!Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτή η μαγκιά? --

Φιλε ο τυπος δεν εκανε και καμια τρελη μαγκια...Απλα επαιζε το game απο flash card και ειχε κανει καποιες μετατροπες ωστε να μπορει να παιζει online και τις αλλες πιστες...

ειναι μεγαααλη μαγκια... στα developer forums (οχι ομως official) για το DS τα παιδια ειχαν τρελαθει και εψαχναν τροπο να το κανουν και αυτοι...

me m3 flash cart me auto to game (mario kart ) ginetai to megalitero tournament online auto to kairohttp://www.nokiapower.com/style_emoticons/default/velho.gif

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Γεια σε ολους 3 ερωτησεις θελω να κανω

1)Ξερετε κανενα καταστημα που να νοικιαζει παιχνιδια για το DS κοντα στην Αθηνα?Λιγο χλωμο ε?:happy:

2)Ξερω οτι το Software Center στην Χαλκοκονδυλη εχει μεταχειρισμενα παιχνιδια για το DS.Μηπως εχετε να μου προτεινετε και κανενα αλλο για να εχω εναλλακτικες?

3)Τελος ψαχνω επισης να βρω κανενα καταστημα που να εχει flashcarts για το DS.Συγκεκριμενα ψαχνω για το Μ3.Ξερετε τιποτα?

1)Δεν νομιζω να υπαρχει καταστημα που να νοικιαζει παιχνιδια για DS.

3)Απο οτι ξερω στην Ελλαδα δεν κυκλοφορει.Μονο μεσω internet μπορεις...

Κοιτα εδω, το εχει σε καλη τιμη...

http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/ds-m3sd.html

:)

1)Δεν νομιζω να υπαρχει καταστημα που να νοικιαζει παιχνιδια για DS.

3)Απο οτι ξερω στην Ελλαδα δεν κυκλοφορει.Μονο μεσω internet μπορεις...

Κοιτα εδω, το εχει σε καλη τιμη...

http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/ds-m3sd.html

:)

Thanks for the reply,θα δω τι θα κανω με το M3.Απο οτι ειδα το site υποστηριζει και λογαριασμο τραπεζας γιατι πιστωτικη δεν παιζει.Αλλα οπου να ναι βγαινει και το M3 MiniSD το οποιο δεν εξεχει σχεδον καθολου απο το GBA Slot!:cool:

Παιδια σημερα πηρα το ACWW!!!

Απιστευτο παιχνιδακι...

Το προτεινω σε οσους τους αρεσουν τα simulation games...

Καλημερα σε ολους.

Ειμαι καινουριος χρηστης ενος DS και θελω να ρωτησω μια μεγαλη απορια.

Αυτο το Μ3 που ακουω συνεχεια τι ειναι?

Εξηγηστε μου αν μπορειτε.

Σας ευχαριστω ολους.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλημερα σε ολους.

Ειμαι καινουριος χρηστης ενος DS και θελω να ρωτησω μια μεγαλη απορια.

Αυτο το Μ3 που ακουω συνεχεια τι ειναι?

Εξηγηστε μου αν μπορειτε.

Σας ευχαριστω ολους.

Το Μ3 + PassKey2 είναι όλα τα λεφτά! Με κόστος όσο δύο παιχνίδια NDS, έχεις στην κονσόλα σου ταινίες, MP3, BookReader (υποστηρίζει και ελληνικά txt κείμενα), φωτογραφίες και φυσικά πάρα πολλά παιχνίδια NDS και GBA χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Πράγματι φοβερό! Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Έχω κατεβάσει ήδη πάνω από 25 παιχνίδια! :happy:

Το πήρα από εδώ --> http://shop.01media.com/en/

Το έλαβα σε τρεις μέρες μέσω ΕΛΤΑ με 10 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα. ;)

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Φιλε argy_4 οταν λες official πως το εννοεις???...

Δεν χρειαζεται να κανεις τπτ στο DS απλα στην GBA Slot βαζεις το ενα μηχανηματακι και στην DS Game Card Slot βαζεις ενα αλλο πιο μικρο...

Τις ταινιες τις μετατρεπεις με ενα προγραμματακι που σου παρεχεται...

Να συμπληρώσω ότι είναι απαραίτητο να έχεις τουλάχιστον ένα NDS Game γνήσιο το οποίο επίσης συνδέεται στην κονσόλα.

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Ρε παιδια, θέλω μια μικρή βοήθεια.

Εγω λογω τοθ ότι δεν έχω internet σύνδεση στο σπίτι μου πηγα σε ενα ξενοδοχειο με Wi-Fi Hotspot για να παιξω λιγο Animal Crossing online.Το προβλιμα όμως ειναι οτι δεν έχω ιδεα πως να συνδεθω. Καμια βοήθεια?

Ευχαριστω.

no sig...

εννοω αν εχει εγκριθει απο την Nintendo...

Προφανώς ΔΕΝ έχει εγκριθεί από την Nintendo. Αλλά είναι και λογικό! Εσύ αν ήσουν η Nintendo θα ενέκτινες ένα προϊόν που θα επέτρεπε στην κονσόλα να παίζει ROMS; Δεν νομίζω! ;)

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι τα M3 Perfect + Passkey2 έχουν πρόβλημα κατά τη λειτουργία τους, αντίθετα παίζουν τέλεια!

Το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει σίναι στις ταινίες μια μικρή καθυστέρηση του ήχου έναντι της εικόνας.

• 2 weeks later...

Το νέο έχει γραφτεί πριν 2 εβδομάδες αλλά δεν πειράζει...

Το Nintendo DS κατακτά την Ιαπωνία... ξανά...

Νέα στατιστικά υποδεικνύουν την καθεστωτική κυριαρχία του συστήματος στην εγχώρια αγορά του.

http://www.gamelife.gr/cPages/news.asp?id=335

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Famitsu περιείχε τα στατιστικά στοιχεία των πωλήσεων για το έτος του 2005. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Nintendo DS δεν κατείχε απλά περίοπτη αλλά κυριαρχική θέση στην αναφορά του περιοδικού. Σύμφωνα με το περιοδικό, κατά το οικονομικό έτος του 2005, 4.32 εκατομμύρια Nintendo DS έφυγαν από τα ράφια των καταστημάτων, αριθμός λίγο μεγαλύτερος από το διπλάσιο από εκείνο του φορητού της Sony, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση των πωλήσεων, με 2.07 εκατομμύρια συστήματα. Επιπλέον το φορητό σύστημα της Nintendo κατείχε με εντυπωσιακή συνέπεια, τέσσερις από τις πέντε πρώτες θέσεις στον τομέα του software, με το Animal Crossing: Wild World, τίτλο που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, να καταλαμβάνει την πρώτη θέση αριθμώντας 2.34 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν διαδοχικά το Final Fantasy XII για το PS2, οι δύο Brain Training τίτλοι και το Mario Kart DS.

λοιπον εχω ενα nds το οποιο εκανα αχρηστο σε μια προσπαθεια να του βαλω flashme διοτι εχω m3 το θεμα ειναι αν υπαρχει τροπος να μου το επιδιορθωσουν .υπαρχει αντιπροσωπια της nintendo edo και αν ναι το επιδιορθωνει .

Φιλε dragonmaster αν θυμαμαι καλα υπαρχει τροπος να ξαναφτιαξεις το DS σου...

Ψαξτο λιγο στα underground sites...

Αν το βρω θα ποσταρω εδω...

xsero ton underground way ostoso mou ine apolita diskolo na to anoixso kai istera na to makariso gia ta kala

λοιπον εχω ενα nds το οποιο εκανα αχρηστο σε μια προσπαθεια να του βαλω flashme διοτι εχω m3 το θεμα ειναι αν υπαρχει τροπος να μου το επιδιορθωσουν .υπαρχει αντιπροσωπια της nintendo edo και αν ναι το επιδιορθωνει .

Yπάρχει αντιπροσωπία, είναι η Nortec. Το site της είναι http://www.nintendo.gr

Μπες και στο forum εκεί και ίσως βρεις λύση.

καλησπέρα στους χρήστες του νιντέντο,

το απέκτησα και εγώ με ένα ασύρματο πακέτο adsl forthnet απο πλαίσιο.και φυσικά το mario cart μαζί.

τι άλλα παιχνίδια μου προτείνετε?πουλαει κανα παιδί κανα μεταχειρισμένο????

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: