ddr2 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ούτε καν! Σ'αυτά τα λεφτά παίρνεις Moto G4, Vibe K4 Note (Α7010) και Redmi Note 3... Υπόψιν, 4 μήνες πριν είχε 164 €. Αδιάβροχο κινητό θέλει ο άνθρωπας!!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αδιάβροχο κινητό θέλει ο άνθρωπας!!:) Ναι, ξέρω... Πρότεινα παραπάνω! Τα 8GB είναι πολύ λίγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ναι, αλλά με Android 6 και κάρτα δεν είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ναι, ξέρω... Πρότεινα παραπάνω! Τα 8GB είναι πολύ λίγα! Είναι οριακά, το ξέρω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ναι, αλλά με Android 6 και κάρτα δεν είναι οκ; Όχι ακριβώς. Το adoptive storage δεν υποστηρίζεται επίσημα ούτε στο καινούριο firmware. Υπάρχει ένα workaround, αν θες να μπλέξεις...: http://forum.xda-developers.com/m4-aqua/general/adoptive-storage-marshmallow-t3421828 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Sony Xperia XZ water test (Greek) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts